misar
|
kalimera mi mamo pa zaspanuhinjo danes..še kar drnjoha, pa je včeraj ŽE ob 20:30h k palčkom pobegnila. no saj pol se je že čez eno uro zbudila pa se mal pocartala na zizi, pa pol čez 15 min spet, ker je nekaj grdega sanjala, pa čez pol urce spet, ker ne vem kaj , no pol ko sem pa rekla, da je mam čez in čez zadost, je pa do 2:30 spala , pa pol še do 5:30 in zdaj še kar drnjoha. sem se včer zvečer komaj prebila skoz vse kar ste naklofale, še dobr, da niste pretiravale . najprej se moram pohvalit, da smo se imeli na morju super , z itato sva čvekali, pa nisva nič slabega vremena priklicali, no sam tist dan je na štajerskem strehe odkrivalo pa drevesa ruvalo..no morda mal krivde pa že lahko priznava , ja njen jakob je pravi kerlc , sta se z našo lano kar fajn razumela na zmenku..no naša je bila neki fina, tko kot se za bejbo spodobi ne bravo mlavli in Janey za izpite, kakorkoli tud če vse ne rata, vsaj pogum imata, mene še kaj čaka super tud Bamby , obvladaš klekljanje, no saj jaz tud neki znam, sem v osnovni šoli imela 2 leti učiteljico z idrijskega, pa smo vsi veselo hodili klekljat...si vedno obljubim, da bom še kaj naredila pa nekako nimam volje. seveda pa niti približno nisem tak mojster. pa veliko bolj enostavne stvari znam delat ..hmmm sem znala pa še sem imela ideje kaj se moram napisat eto pa sem vse pozabila...nisem tko pridna da bi sproti pisala , danes grem tud v pikapolonico po un prenosni odganjalec komarjev, sicer naše princeske nič ne pikajo še, zato je pa moj že cel popikan lep dan vsem