![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 14:31:49
|
|
|
|
larisa
|
Dan , tko, mi smo tud klimo naročili, da bova z malim vsaj preživela, ker tole je pa too much. Ponoči zunaj 13 stopinj, mi vse odprto, pa v stanovanju vseen 27 stopinj , nč jasno. Tko da : klima bo! Dolenjka dej glavo za nekaj minut v hladilnik, drugač ti bo dec s carico vred ušel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 14:32:27
|
|
|
|
misar
|
evo zdele sem neki malga pomalcala, pa še z nektarino se bašem...hudič je dobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 14:41:09
|
|
|
|
misar
|
danes pa jaz nisem nič sem kar fajn volje, pa še tamala je pridkana da ni res, tko da zaenkrat sem šla danes mal v šoping za halačami, take đins varianta bele sem hotela... a ve veste da 32 št. hlač ne obstaja??? to že ni čist res...ok sej priznam, verjetno imajo mal velike št. sam vseeno, za se zjokat.tazga problema pa še nisem imela, da nimajo manjših številk , ne vem a naj se jokam al smejem. pa tko ene hude sem vidla v s.oliverju, ma hudič 34 št. so ble kar ok,sam eno št. manjše bi ble pa idealne..no sem šla pol še v zaro, pa h&m, sem že mislila, da majo povsod modo za močnejše. se še spomnim, da sem enkrat celo si kupila hlače št. 40, zdaj mi je pa 34 prevelika ...po moje bom kar po une šla v s.oliverja, kaj pa naj no nehite zdaj s pecivom, jaz bi tud...je včer moj predčasno iz službe prišel, pa je našel mene sredi kavča, ker ta mala je pančala, kako se bašem s sladoledom direkt iz banjice..pred tem sem pa še en puding požrla pa še ene piškote, pa vse na mizi pred mano razmetano, je mislil, da bo konc sveta, ko se tko nažiram (ponavad glih ne vidi tega mojega basanja, dobr zakamufliram )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 15:48:32
|
|
|
|
ella79
|
misar dej poglej v otroškem s.oliverju, imajo zelo lepe in moderne stvari, tam ti bo zagotovo kaj prav mary jaz bi imela tudi zdele roj. dan super za klimo in vse naj naj za roj dan larisa super tudi za vašo klimo kako kej športni del vozička? jencili tole pa res ni bla dobra noč bo zdele na morju pokazal, kako zna fajn spat in super za paket ti kar še enkrat izpolni pildek sem hotla napisat, da naša pa že dve uri spančka, sam se je ravno zbudila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 15:56:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Misar, v New Yorkerju in Orsey-u imajo št. 32
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 16:00:05
|
|
|
|
MetiLu
|
se zdele tamalmu režim, k take poka na igralni podlogi je pogruntal nove zloge, pa se tko hecn krega z eno igračo revček, ga tko dlesni hecajo mater se mi ne lub za likalnik ... sem pa lihkar pokofetkala, pa kar je še Planice ostalo, zmazala zdej se grem pa mal z Janezkom igrat, da mu ne bo dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 16:20:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Naša pa spet centimetre nabira v svoji sobici Danes sva ji končno raztegnila posteljico Je bila čist navdušena ko sva jo notri položila Zdajle sem spodnji štuk posesala in kar teče od mene, sam škoda k se kg ne topijo ampak gre samo voda ven Meti, sej moj ni nič ušpiču, celo zelo priden je, sam jaz sem zoprna, kot ponavadi A ste ve tut tolk lene kot jaz Sem mi še na RR ne da pisat No, katere greste zdaj ta vikend na dopust? Da ne bom tiralice razpisala, samo zato sprašujem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 16:28:24
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz sem čist lena, kar zeha se mi bi se v kakem bazenčku namakala sej se bom jutri že na morju tako da veš, da ne bo kakega povpraševanja po men gremo zelo zelo zgodaj zjutraj, vsaj tako moj pravi, sam koker ga poznam se prej ko ob sedmih ne bomo spokal mater, mam še ene dve uri za likat, pa skoraj vse ostalo še za prpravt - ne da se mi sploh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 16:29:40
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka a ste kej Taro v morju namakal, al sam v bazenčku? Jaz mislim, da bo pri nas sam bazenček špilal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 17:11:22
|
|
|
|
dolenjka
|
O Elči Nogice do stegen je imela v morju , drugače pa je bila v bazenčku. Zdaj ji ga bom še doma naštimala, verjetno v nedeljo, če bo še tako lepo zunaj, ker ju3 se bomo spet cel dan potepali Ti gorenjska šefica, kdaj se pa vrnete Greste na Pag, a ne? Sem uočila en iber dober hotel na Pagu in bomo šli verjetno začetek septembra mal dol Če bo vse po planih, sem zdaj naračunala, da bo carica vsega skupaj 2 meseca na morski klimi letos Upam, da se bo izšlo še s Pokljuko jeseni, da bo še malo alpskega zraka fasala Zdajle pa še 1 uro in 45 panča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 17:18:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce moje, prihaja dežek! Glejte tole! Samo upam, da ne bodo te padavine do nas že ponehale http://www.pro-vreme.net/index.php?id=5#2
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 17:26:45
|
|
|
|
ella79
|
vrnemo se enkrat do 10.7. dolenčji bi pasal tukile zdele mal poležavat, a ne
< Sporočilo je popravil ella79 -- 27.6.2008 17:28:53 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 17:43:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 vrnemo se enkrat do 10.7. dolenčji bi pasal tukile zdele mal poležavat, a ne NO, le glej da čim prej pridete, da se kej vidimo, ker mi 13.7. že spet gremo Ti, kdaj si pa moj vikend slikala?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 18:30:47
|
|
|
|
ella79
|
lahko se un petek 11.7. dobimo a ni to ta hotel sem mislila da si mislila hotel Luna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 18:38:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, a ti že potuješ? Kdo bo pa zdej kofetkal z mano? Bajsa, Nuka, Jencili, kje steeeeeeeeeee? Kaj pa kera druga? Ne vse uidt. Ne, saj ne.... maksimalno uživajte Naša frajla je danes spet zoprna... Tale vročina ji čist nč ne paše tud bo treba o klimi razmišljat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 19:04:13
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. danes je en čuden dan, sva mela neke frke z mojim, ampak smo preživeli. žana je pa danes kar precej spala, sploh dopoldne. zdej bomo šli pa počas v kopalnico se mal osvežit. pol pa spat. je pa zdele zunaj že malo vetra, tako da že luftamo. bom jaz tud jutri mogoče spekla tisto "ala itata" pecivo....a se torej da spodaj listnato testo (koliko?) pa gor sadje, pa prelijemo s smetano (a pol litra al četrt litra??) in jajci???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 19:04:49
|
|
|
|
Suzi*
|
aja, klima je pa zakon, mi bi brez nje verjetno kar pocrkali tle v stanovanju.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:22:59
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , je pa zatišje tuki gor , ella fajn se mejte na morju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:29:21
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem pa zbolela , vrti se mi , pa vneto grlo mam ,komi diham , pa ornk kašljam ,... lekadol ne pomaga , bo treba k zdravniku jutri ,če ne bo bolj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:41:06
|
|
|
|
nizy
|
Azro pa cel dan zobki matrajo , čisto malo manjka , je calgel v uporabi ,...... danes je probala kašico riž-breskev in ji je bila všeč , pa sok breskev tudi . Ena je pisala za fredov obroč , sem šla gledat in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji sem pa zamudila , je že redna cena Ali ima kera ta senčnik in kako se obnese http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173152
< Sporočilo je popravil nizy -- 27.6.2008 20:42:05 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:48:20
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Azro pa cel dan zobki matrajo , čisto malo manjka , je calgel v uporabi ,...... danes je probala kašico riž-breskev in ji je bila všeč , pa sok breskev tudi . Ena je pisala za fredov obroč , sem šla gledat in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji sem pa zamudila , je že redna cena Ali ima kera ta senčnik in kako se obnese http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173152 Nizy, ravn dons sm dobla reklamo za BC in je fredov obroč 19.90€. Upam, da se čimprej pozdraviš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:51:35
|
|
|
|
Janey
|
nizy ne kupuj tega senčnika...je za en K*****, stran vrženih 8 eur
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 20:59:53
|
|
|
|
itata
|
suzi: jaz sem kupila razvaljano testo in sem ga pol paketa gor dala na ta okrogel model (500g je pakunga). testo prešpikaš z vilico daš gor sadje in preliješ iz mešanico pol (mali tetrapakec) sladke smetane + 3 jajca+ sladkor. potem daš pečt na 200 stopinj za cca 25 min. sem vesela, da imenujete zadevo po meni, ampak to je krostata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:05:45
|
|
|
|
nizy
|
janey - hvala za info februarka - možno , da je akcija od jutri naprej , reklamo ,mam pa verjetno jaz tudi v nabiralniku , ali pa jo je moj fliknu s tran z ostalimi reklamami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:07:34
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Azro pa cel dan zobki matrajo , čisto malo manjka , je calgel v uporabi ,...... danes je probala kašico riž-breskev in ji je bila všeč , pa sok breskev tudi . Ena je pisala za fredov obroč , sem šla gledat in stane 24,90€. Zvezdico s cedeji sem pa zamudila , je že redna cena Ali ima kera ta senčnik in kako se obnese http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173152 js ga imam pa je ok
|
Kako kupite nov avto?Z gotovino. (
36%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Na kredit. (
39%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Na lizing. (
20%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Denar mi posodijo starsi. (
5%)
Število vseh glasov: 9239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!