|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
27.6.2008 22:52:14   
Suzi*
dolenjči, pridem, če boš kej doma, oz. ko se skupej zmenmo.user posted image
ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. user posted image  jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
27.6.2008 22:52:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

morm zravn njega stat in mu cunje zlagat in ponavadi po omari iskat, k njemu če ni neki na očeh že panika user posted image user posted image
ma ne grem zdej spat, bo mislu da cel dan spim user posted image user posted image user posted image se morm delat, da sem do zdele pokala user posted image user posted image user posted image

čaki, a je že prišel al kako? No sej glede pokanja smo pa pol kar tle tle user posted image

pri nas je pa končno padat začel, sam upam, da ne bo takoj konec user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.6.2008 22:53:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. user posted image  jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo. user posted image

Ne, doma me ne bo, ampak ti kar prid user posted image  user posted image  user posted image  Valda da bom doma ko se bomo zmenile user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.6.2008 22:55:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne, doma me ne bo, ampak ti kar prid user posted image  user posted image  user posted image  Valda da bom doma ko se bomo zmenile user posted image

matr, ti pa res vsako besedo okol obrneš da čist drugač izpade. user posted image user posted image   hotla sem rečt, da pridem, če boš doma, tud če se ne bomo skupej vse zmenile pri tebi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.6.2008 22:55:56   
Suzi*
...če me maraš. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.6.2008 22:56:20   
dolenjka

matr, ti pa res vsako besedo okol obrneš da čist drugač izpade. user posted image user posted image   hotla sem rečt, da pridem, če boš doma, tud če se ne bomo skupej vse zmenile pri tebi.

Aha, štekam user posted image

Torej si vljudno vabljena vsak dan do 12.7., če 1.7. me ni user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.6.2008 22:57:01   
ella79
jaz tudi vedno čist preveč samo vzamem, sam mi je fajn, da lahko izbiram kaj bom oblekla user posted image user posted image user posted image
je zdej sporoču, da bo čez tri minute user posted image pa da vidmo user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.6.2008 22:59:39   
ella79
točen user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.6.2008 23:00:29   
dolenjka

jaz tudi vedno čist preveč samo vzamem, sam mi je fajn, da lahko izbiram kaj bom oblekla user posted image user posted image user posted image
je zdej sporoču, da bo čez tri minute user posted image pa da vidmo user posted image user posted image user posted image

verjetn se je mogu od prjatlov poslovit, k jih tolk časa ne bo vidu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.6.2008 23:02:07   
jencili

Naša pa spet centimetre nabira v svoji sobici user posted image  Danes sva ji končno raztegnila posteljico user posted image  Je bila čist navdušena ko sva jo notri položila user posted image

Zdajle sem spodnji štuk posesala in kar teče od mene, sam škoda k se kg ne topijo ampak gre samo voda ven user posted image

Meti, sej moj ni nič ušpiču, celo zelo priden je, sam jaz sem zoprna, kot ponavadi user posted image

A ste ve tut tolk lene kot jaz user posted image  Sem mi še na RR ne da pisat user posted image  

No, katere greste zdaj ta vikend na dopust? Da ne bom tiralice razpisala, samo zato sprašujem user posted image

jst grem, jst grem (v nedeljo) user posted image  in pridem čez 12 dniuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.6.2008 23:18:34   
ella79
jencili uživejte, pa kej se oglaste na pivu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.6.2008 23:21:22   
dolenjka
Ela, lepo lepo se imejte, pa 11. na srečanje pridi user posted image  Lokacijo boš pa izvedela user posted image

Grem ajat, da mal noter prinesem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.6.2008 23:23:32   
jencili

jencili uživejte, pa kej se oglaste na pivu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam, da nas ne boste pol čudno gledal, k se vam bomo samo na vratih pojavili en danuser posted image
Ne, sej ne...enako pa velja za vas, če boste kej po našem koncu, velja?
Imejte se maksimalno dobro...pol se pa kamlu kej vidimo.
Mi se glih 12. vračamo, tko da se vam ne bom mogla pridružit. Bom pa vse nadoknadila, nič batuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.6.2008 23:50:08   
jencili
vidm, da ste se vse poskrile, pol grem pa tud jst...

Ella...srečno pot!

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
28.6.2008 1:19:50   
Bajsa
Dober večer še od mene!

Mary VSE NAJBOLJŠE! user posted image  user posted image  user posted image

Ella in Jencili maksimalno uživajte na morju!!!
Mi2 sva tud za srečanje, če bomo do takrat že kupili avto, ker smo moja passata dons prodal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sm tko žalostna, pa še dec je butast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislem, če sm na porodniški mam itak skoz cajt a ne, glih tko se obnaša, kt da jst nč ne delam. Mi je zadnč prjavu da bi blo fajn če bi jaz siporeks gor nosila user posted image , sm ga tko nazjala , da je blo joj. Se mi zdi neumno, da bo spet kriza z mlekom, zato ker pretiravam, ne ne.
Prejle sm peglala, mi je tko dol tekl, da mi še v savni ni tko, moja mami me zajbava da sem v meni, ker je še zdej nimam, pa obliva me ko norca, sm se že kr mal zasikirala.
No zdej pa morem spat, ju3 dobim delavce že pred 7, pa spet sem sama cel dan, je moj spet v službi user posted image user posted image

Sladke sanje oziroma dobro jutro

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
28.6.2008 8:00:29   
buči
user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 28.6.2008 8:02:35 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
28.6.2008 8:01:57   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: buči

mery, za nazaj: user posted image Kaj pa piše, pa ne vem, ampak zgleda pa lepo! user posted image user posted image Baje je nekaj v zvezi z vse najboljše, pa lepo se imej, pa veliko sladkih dni, pa dobrih ljudi okoli sebe, pa pridnih otrok, pa čutečih, ljubečih moških oz. moškega, pa klepetave ringarajevke, pa vedno poln tank bencina, pa delujočo klimo, pa ...

Vam v prihodnjih dneh objasnim, kako bedno situacijo imamo doma - moja bivša mati se me je včeraj odpovedala! Totalno se ji je zmešalo. Sigurno ni čisto zdrava, ampak to ne mislim sarkastično, ampak resno. Me je spravla totalno ob živce, potem sem pa tečna do mojega mlekarnarja, pa še na Aljaža se zderem. Kakor koli že, ne bom se pustila, da mi uniči družino, pa če sva od včeraj dalje le še sosedi, ki se slučajno srečata na stopnišči. Žalostno, ampak jaz se ne mislim več ukvarjat z njo! Oprostite, ker sem vam zamorila že na vse zgodaj.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
28.6.2008 8:10:51   
dolenjka
Jutro user posted image

Bučkica moja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Marička, VSE NAJ NAJ

Se je pa končno ,malo shladilo a ne? user posted image  user posted image  user posted image  Sej vem da ne bo dolg, sam vseen user posted image

Jaz grem pa danes končno k frizerju in bom padla pod škarje za vsaj 3 cm, pa novo barvico dobim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
28.6.2008 8:14:32   
jencili
jutro,

a dons sm pa celo druga?user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
28.6.2008 8:15:03   
jencili
nop, Dolenjka me je nascalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
28.6.2008 8:15:58   
dolenjka
Bajsika, tebi pa sporočam, da verjetno nisi v meni, ker jaz sem user posted image  dobila 1 dan preden je bila carica stara 3 mesece, ta mesec je prišla točna kot ura, tako kot pred user posted image , me pa že 1 mesec pa še mal tko obliva, da je lahko 15 stopinj, pa se men meša in sem vs rešvicana, tko da če sem doma, sem ziher vsaj 2x na dan pod tušem, tudi po 3x, na sonce pa sploh ne smem, ker se mi skisa, zato še nisem bila na plaži po soncu letos, pa smo bili 16 dni na morju user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
28.6.2008 8:16:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

nop, Dolenjka me je nascalauser posted image user posted image user posted image

Ja, če Bajsike ne šteješ user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
28.6.2008 8:18:50   
jencili
drugače pa,

današnja noč je bla veliko boljša, kot včerejšnja. Smo se samo 2x podojili, vstali ravnokar, zdej pa se Taj na igralni pologi igrauser posted image . Smo jo učer dobili od ene kolegice, aja in porivalčka tuduser posted image user posted image user posted image
Res super, razen ane banane in par cunjc (pa še teh zlo malo), smo vse dobili do zdej. Pa naj še kdo reče, da je otrok strošekuser posted image . No, govorim do zdejuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
28.6.2008 8:23:40   
jencili
Vedno kej pozabim...

Mary...VSE NAJBOLJŠE!

Buči...user posted image user posted image user posted image  - vse se bo uredilo, ne preveč skrbet.user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
28.6.2008 8:37:05   
kati kati
mary lou-vse najbolšeuser posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Strahi bližajočega se poroda
Uredništvo RR

Dragi bodoči starši. Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda?

Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (8%)

Dolžine poroda. (8%)

Bolečine. (18%)

Prereza presredka ali raztrganin. (10%)

Zapletov in posledic za moje zdravje. (4%)

Zapletov in posledic za zdravje otroka. (51%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!