![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:52:14
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjči, pridem, če boš kej doma, oz. ko se skupej zmenmo. ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:52:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 morm zravn njega stat in mu cunje zlagat in ponavadi po omari iskat, k njemu če ni neki na očeh že panika ma ne grem zdej spat, bo mislu da cel dan spim se morm delat, da sem do zdele pokala čaki, a je že prišel al kako? No sej glede pokanja smo pa pol kar tle tle pri nas je pa končno padat začel, sam upam, da ne bo takoj konec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:53:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjči, pridem, če boš kej doma, oz. ko se skupej zmenmo. ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo. Ne, doma me ne bo, ampak ti kar prid Valda da bom doma ko se bomo zmenile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:55:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjči, pridem, če boš kej doma, oz. ko se skupej zmenmo. ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo. Ne, doma me ne bo, ampak ti kar prid Valda da bom doma ko se bomo zmenile matr, ti pa res vsako besedo okol obrneš da čist drugač izpade. hotla sem rečt, da pridem, če boš doma, tud če se ne bomo skupej vse zmenile pri tebi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:55:56
|
|
|
|
Suzi*
|
...če me maraš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:56:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjči, pridem, če boš kej doma, oz. ko se skupej zmenmo. ella, moj ima spakirano ponavad v 5-10 minutah. sam. jaz pa ful časa rabim, pa ponavad itak preveč vzamem s sabo. Ne, doma me ne bo, ampak ti kar prid Valda da bom doma ko se bomo zmenile matr, ti pa res vsako besedo okol obrneš da čist drugač izpade. hotla sem rečt, da pridem, če boš doma, tud če se ne bomo skupej vse zmenile pri tebi. Aha, štekam Torej si vljudno vabljena vsak dan do 12.7., če 1.7. me ni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:57:01
|
|
|
|
ella79
|
jaz tudi vedno čist preveč samo vzamem, sam mi je fajn, da lahko izbiram kaj bom oblekla je zdej sporoču, da bo čez tri minute pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:59:39
|
|
|
|
ella79
|
točen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:00:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz tudi vedno čist preveč samo vzamem, sam mi je fajn, da lahko izbiram kaj bom oblekla je zdej sporoču, da bo čez tri minute pa da vidmo verjetn se je mogu od prjatlov poslovit, k jih tolk časa ne bo vidu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:02:07
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Naša pa spet centimetre nabira v svoji sobici Danes sva ji končno raztegnila posteljico Je bila čist navdušena ko sva jo notri položila Zdajle sem spodnji štuk posesala in kar teče od mene, sam škoda k se kg ne topijo ampak gre samo voda ven Meti, sej moj ni nič ušpiču, celo zelo priden je, sam jaz sem zoprna, kot ponavadi A ste ve tut tolk lene kot jaz Sem mi še na RR ne da pisat No, katere greste zdaj ta vikend na dopust? Da ne bom tiralice razpisala, samo zato sprašujem jst grem, jst grem (v nedeljo) in pridem čez 12 dni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:18:34
|
|
|
|
ella79
|
jencili uživejte, pa kej se oglaste na pivu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:21:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Ela, lepo lepo se imejte, pa 11. na srečanje pridi Lokacijo boš pa izvedela Grem ajat, da mal noter prinesem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:23:32
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili uživejte, pa kej se oglaste na pivu Sam, da nas ne boste pol čudno gledal, k se vam bomo samo na vratih pojavili en dan Ne, sej ne...enako pa velja za vas, če boste kej po našem koncu, velja? Imejte se maksimalno dobro...pol se pa kamlu kej vidimo. Mi se glih 12. vračamo, tko da se vam ne bom mogla pridružit. Bom pa vse nadoknadila, nič bat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 23:50:08
|
|
|
|
jencili
|
vidm, da ste se vse poskrile, pol grem pa tud jst... Ella...srečno pot! nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 1:19:50
|
|
|
|
Bajsa
|
Dober večer še od mene! Mary VSE NAJBOLJŠE! Ella in Jencili maksimalno uživajte na morju!!! Mi2 sva tud za srečanje, če bomo do takrat že kupili avto, ker smo moja passata dons prodal Sm tko žalostna, pa še dec je butast . Mislem, če sm na porodniški mam itak skoz cajt a ne, glih tko se obnaša, kt da jst nč ne delam. Mi je zadnč prjavu da bi blo fajn če bi jaz siporeks gor nosila , sm ga tko nazjala , da je blo joj. Se mi zdi neumno, da bo spet kriza z mlekom, zato ker pretiravam, ne ne. Prejle sm peglala, mi je tko dol tekl, da mi še v savni ni tko, moja mami me zajbava da sem v meni, ker je še zdej nimam, pa obliva me ko norca, sm se že kr mal zasikirala. No zdej pa morem spat, ju3 dobim delavce že pred 7, pa spet sem sama cel dan, je moj spet v službi Sladke sanje oziroma dobro jutro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:00:29
|
|
|
|
buči
|
< Sporočilo je popravil buči -- 28.6.2008 8:02:35 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:01:57
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči mery, za nazaj: Kaj pa piše, pa ne vem, ampak zgleda pa lepo! Baje je nekaj v zvezi z vse najboljše, pa lepo se imej, pa veliko sladkih dni, pa dobrih ljudi okoli sebe, pa pridnih otrok, pa čutečih, ljubečih moških oz. moškega, pa klepetave ringarajevke, pa vedno poln tank bencina, pa delujočo klimo, pa ... Vam v prihodnjih dneh objasnim, kako bedno situacijo imamo doma - moja bivša mati se me je včeraj odpovedala! Totalno se ji je zmešalo. Sigurno ni čisto zdrava, ampak to ne mislim sarkastično, ampak resno. Me je spravla totalno ob živce, potem sem pa tečna do mojega mlekarnarja, pa še na Aljaža se zderem. Kakor koli že, ne bom se pustila, da mi uniči družino, pa če sva od včeraj dalje le še sosedi, ki se slučajno srečata na stopnišči. Žalostno, ampak jaz se ne mislim več ukvarjat z njo! Oprostite, ker sem vam zamorila že na vse zgodaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:10:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Bučkica moja Marička, VSE NAJ NAJ Se je pa končno ,malo shladilo a ne? Sej vem da ne bo dolg, sam vseen Jaz grem pa danes končno k frizerju in bom padla pod škarje za vsaj 3 cm, pa novo barvico dobim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:14:32
|
|
|
|
jencili
|
jutro, a dons sm pa celo druga?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:15:03
|
|
|
|
jencili
|
nop, Dolenjka me je nascala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:15:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika, tebi pa sporočam, da verjetno nisi v meni, ker jaz sem dobila 1 dan preden je bila carica stara 3 mesece, ta mesec je prišla točna kot ura, tako kot pred , me pa že 1 mesec pa še mal tko obliva, da je lahko 15 stopinj, pa se men meša in sem vs rešvicana, tko da če sem doma, sem ziher vsaj 2x na dan pod tušem, tudi po 3x, na sonce pa sploh ne smem, ker se mi skisa, zato še nisem bila na plaži po soncu letos, pa smo bili 16 dni na morju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:16:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili nop, Dolenjka me je nascala Ja, če Bajsike ne šteješ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:18:50
|
|
|
|
jencili
|
drugače pa, današnja noč je bla veliko boljša, kot včerejšnja. Smo se samo 2x podojili, vstali ravnokar, zdej pa se Taj na igralni pologi igra . Smo jo učer dobili od ene kolegice, aja in porivalčka tud Res super, razen ane banane in par cunjc (pa še teh zlo malo), smo vse dobili do zdej. Pa naj še kdo reče, da je otrok strošek . No, govorim do zdej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:23:40
|
|
|
|
jencili
|
Vedno kej pozabim... Mary...VSE NAJBOLJŠE! Buči... - vse se bo uredilo, ne preveč skrbet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 28.6.2008 8:37:05
|
|
|
|
kati kati
|
mary lou-vse najbolše
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Strahi bližajočega se porodaUredništvo RRDragi bodoči starši.
Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda? Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (
8%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Dolžine poroda. (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Bolečine. (
18%)
Prereza presredka ali raztrganin. (
10%)
Zapletov in posledic za moje zdravje. (
4%)
Zapletov in posledic za zdravje otroka. (
51%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!