|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
27.6.2008 8:18:11   
mala_pikica
Eh, naj gre vse skupaj v ruser posted image . Sem ful dosti napisala, pa je šlo vse skupaj k user posted image . Zdaj pa se mi ne da več. Lepo bodite!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
27.6.2008 8:19:06   
Janey
ella in bajsa user posted image user posted image user posted image kake lepotičke sta malidve. a bi se mi kaj spoznali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš jakec nima nobene okoli sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
27.6.2008 8:19:46   
Janey
mala_pikica meni se je tut to zgodilo prej...pa kaj češ...sem še enkrat jovo na novo

kak je kaj lukec? kdaj se dobimo??

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
27.6.2008 8:40:08   
misar
kalimera

mi mamo pa zaspanuhinjo danes..še kar drnjoha, pa je včeraj ŽE ob 20:30h k palčkom pobegnila. no saj pol se je že čez eno uro zbudila pa se mal pocartala na zizi, pa pol čez 15 min spet, ker je nekaj grdega sanjala, pa čez pol urce spet, ker ne vem kaj user posted image user posted image user posted image , no pol ko sem pa rekla, da je mam čez in čez zadost, je pa do 2:30 spalauser posted image , pa pol še do 5:30 in zdaj še kar drnjoha.user posted image
sem se včer zvečer komaj prebila skoz vse kar ste naklofale, še dobr, da niste pretiravaleuser posted image .

najprej se moram pohvalit, da smo se imeli na morju superuser posted image user posted image , z itato sva čvekali, pa nisva nič slabega vremena priklicali, no sam tist dan je na štajerskem strehe odkrivalo pa drevesa ruvalo..no morda mal krivde pa že lahko priznavauser posted image user posted image user posted image , ja njen jakob je pravi kerlc user posted image user posted image , sta se z našo lano kar fajn razumela na zmenku..no naša je bila neki fina, tko kot se za bejbo spodobi ne user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image mlavli in Janey za izpite, kakorkoli tud če vse ne rata, vsaj pogum imata, mene še kaj čaka user posted image user posted image

super tud Bamby , obvladaš klekljanje, no saj jaz tud neki znam, sem v osnovni šoli imela 2 leti učiteljico z idrijskega, pa smo vsi veselo hodili klekljat...si vedno obljubim, da bom še kaj naredila pa nekako nimam volje. seveda pa niti približno nisem tak mojster. pa veliko bolj enostavne stvari znam delat user posted image ..hmmm sem znala user posted image user posted image

pa še sem imela ideje kaj se moram napisat eto pa sem vse pozabila...nisem tko pridna da bi sproti pisalauser posted image , danes grem tud v pikapolonico po un prenosni odganjalec komarjev, sicer naše princeske nič ne pikajo še, zato je pa moj user posted image že cel popikan user posted image user posted image

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
27.6.2008 8:48:02   
Janey
danes pa je malo bol znosno neuser posted image user posted image
lubi nam aje avteka pustil doma tak da grema malo na potem potem pa k moji mami. jutri pa se preselim k mami za eno noč ker gre moj ribe lovit. namesto da bi šli na morjeuser posted image user posted image user posted image no ja in jaz bi mogla bit potem sama v tej veliki bajti, pa mi je ful neprijetno ko sem vedno v stanovanju živela i n grem kar mami družbo delat. mogoče nama bosta odstopla mojo bivšo, zdaj nujno spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image te lahko kar oba na postelji spima..dam samo en povšter med naju, da me nebo čutil ponoči, da se kaj ne navadi. sicer pa od ene noči se najbrž niti ne moreuser posted image user posted image

no ja grem nama spakirat stvari za cel dan in pridem še kaj f5 pritisnituser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
27.6.2008 9:08:01   
Janey
eno ?:
kaj bučke daste svojimuser posted image z olupom al brez????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.6.2008 9:11:17   
itata
evo brez heca punce, sem stehtala jakoba zdejle s svežo plenico in v enem body-ju pa PRED hranjenjem in je pokazal - upam, da vse sedite - 9,4 kg...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
27.6.2008 9:32:10   
buči
itata, jaz ne pečm več po knjigi, mi je tako, kot sem ti napisala, bolj mehak, ostane dlje svež.

janey, brez lupine, baje do 7, 8 meseca, ker je težje prebavljiva

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.6.2008 9:43:06   
itata
buči: bom še tvoje razmerje probala. sam š enkrat napiš sam katero moko daš. navadno , pirino , kombinacijo??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.6.2008 9:43:34   
mary_lou
Cao punce, evo mene

Vcer smo se hladili v kamniski bistrici pa pol jest tko vprasam mojga ja kam se bomo pa sli jutr hladit? pa prav nikamor v stanovanju se bomo: pa jest tisto ja ok ce se lohk hladis na 27-28 stopinjah prov, pa ful model prjav sej jih ne bo tok jih bo kokr bost ti hotla. men nc jasn no k pa dam pridem pa me caka KLIMA ja hudo sm misla da bom do stropa skocila. Tko da lepo darilo za moj jutrijsnji rojstni dan......

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.6.2008 9:44:53   
mary_lou
ej buci, itata kako se ze uno pecivo spece listnato testo, smetana sadje pa jajca, to sm si zapomnla....

pecem za jutr namrec, pa mam listnato testo se za porabit

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.6.2008 10:07:20   
MetiLu
Mi smo se pa danes spet naspali user posted image  jedli ob treh, in spali do 7.30 v kosu user posted image  user posted image

Pinči, te imam v mislih, tko da če bova šla res dol, se ziher priporočam za kakšno kopanje ali pa vsaj za kavico user posted image

Upam, da na dopustu ne bo več takšne gužve, ker gremo šele 1.9. user posted image  Gremo pa prov v Makarsko (mesto) user posted image  edino dolga pot do dol me malo skrbi user posted image  

Punce, razmišljam, da bi si v avto namontirala avtosedežek, imamo takega od 0-18 kg? sem zadnjič probala dat tamalga noter (v dnevni), pa mu je bila tista dodatna obloga (namenjena vožnji od rojstva) že kar malo tesna čez ramena user posted image  Da bi jo pa stran dala je pa še premajhen ...

Grem hitro cunje obesit, da se bodo sušile, mam pol še 2 stroja za oprat user posted image  pol pa peglat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
27.6.2008 10:48:16   
dolenjka
Dan user posted image

Naša carica je  kot običajno spala kot tavelika user posted image  SMo pa ob 7.30 že vstali, ker so nam zemljo začeli vozit user posted image

Zdaj sva pa skoraj 2 urici vozičkali, carica je vmes še mal poajala, zdaj se pa hladiva, oči pa umira na soncu, ker so nam končno zemljo pripeljali in jo zdaj z bagerjem razvažajo, moj pa z lopato asistira. Še pol ure ga pustim, pol ga bom pa noter nagnala, ker ga še rabim in v največji vročini ni zunaj za bit in še delat povrh user posted image

A imate v kakem koncu domovine že kaj dežja? A ga lahko še k nam pošljete prosim? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
27.6.2008 12:52:02   
Februarka08
Hellouser posted image

Kako ste kaj? Bolje da ne vprašam v tej vročini, a ne?user posted image Pri nas je blo dopoldne kar prijetno, sva šle s princeso ven, sem jo peljala par metrov da je zaspala, potem sva se pa s taščo pod trto usedle in zrihtale špinačo, jaz pa potem še kolerabo, tako da sem jo že prekuhala, narezala na koščke in dala v skrinjo za mojo lepotičko, da bo lahko papala ko bo mal večja.user posted image Sicer jo mam zdele sam za 7x v skrinji, ampak bomo še mal okupiral vrt, tako da bo še za kdaj več.user posted image Špinačo mi bo pa tašča zrihtala, da jo bo Larisa lohk papcala...
Sem pa mela prejle nenapovedane obiske, tako da je bla moja kuhna prejle kot da bi bomba not padla, zdej je še kar v mejah normale, kosilo mam še od včeraj, tako da grem samo v vrt po solatko in je narejeno, po kosilu pa spet obiske dobim.user posted image No ja,  bo vsaj dan hit minil.
Larisa je lepo zaspančkala, mi pa sploh noče več po flaši jest zadnje 2 dni...user posted image Upam da je vsaj v zizah zadost... mava take borbe da kej poje da to ne morš verjet.user posted image

Sem prejle dedcu ukradla čips k ga ma za fuzbal gledatuser posted image in se zdej še s tem mal bašem.user posted image Matr, da to ne blo tok dobr...user posted image
Grem po solato, upam da bo kej dežja popoldne, čeprav so se črni oblaki že skidaliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
27.6.2008 12:59:21   
jencili
dan,

današnja noč pa je že zdavnej pozabljena. Odkar je Taj pri hiši še nismo tko slabo spali. Spat je šel od 22.ih, dokončno vstali smo od 9-ih, vmes pa smo bili pokonci še...a sedite...7xuser posted image
Adijo pamet. Sploh ne vem zakaj. Vročina, luna, zobki??? Ne znam si razlagat več.

No, kot sm pa že učer napisala, sm pa dobila paket od varne prihodnosti. Not je blo:
čajčki za matere in dojenčke (2x2), 2x kašica (za 4 in 6 mes.), MAM duda, palčke za ušesa, 3x vložki Senta, vitamini, Chicco mleko za po sončenju za user posted image , revije in reklame + kartica, katero izpolneš in dobiš brezplačni paket od akcije varna prihodnostuser posted image . A nisem tega glih zdej dobila???user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.6.2008 13:47:19   
buči
mery, 1/2 sladke, 3 jajca, jaz sem dala še vanilij; sadje; 200C 20-25 min

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
27.6.2008 14:04:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

mery, 1/2 sladke, 3 jajca, jaz sem dala še vanilij; sadje; 200C 20-25 min

A lahko ponižno vprašam zakaj se gre, ker bi jaz tudi kaj dobrega jedla user posted image  Seveda bom pekla šele,ko bo oni zgoraj zunanjo centralno izklopil user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
27.6.2008 14:04:50   
mary_lou
a sladko stepes?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
27.6.2008 14:06:14   
mary_lou
dolenjka neki dobrga od cesar ti pa pol rita raste, pecivo a la itata drugac listnato testo not das pa tist kar je buci napisala, za sadje bom jest dala breskve

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
27.6.2008 14:10:48   
mary_lou
jest sm tud paket dobila placala 3 evre notr pa duda, robcki, 2 kasici, vlozki, palcke, krema od chicota, tko da kr kul no...

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
27.6.2008 14:12:14   
mary_lou
to zunanjo centralno bi pa res lohk mal izklopl za kak dan res ze mori no

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
27.6.2008 14:20:43   
dolenjka
Na ARSO strani piše, da je možen nastanek krajevnih neurij user posted image  No, tega si res ne želim, ampak ene 2 uri dežja, da vsaj za ene 3 - 5 stopinj, pa čeprav na kratko, ohladi ozračje, ker sem zoprna ko grinta in carico stalno neki napiz***am user posted image  AJa, da ne govorim, da sem dedca danes že v rodne kraje poslala, pa naja, pa ponovi vajo pet, šest puta user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
27.6.2008 14:25:07   
MetiLu
men tud tale kurjava že malo možgane tensta...
Tamal spi že drugo rundico, jaz sem si pa eno lahko zelenjavno rižotko zrihtala, najbrž ne rabim pisat da je moj spet na šihtu user posted image  še mal, pa bom tamalu obesla sliko od fotra v igralni center, da bo vsaj vedu, da ga ima user posted image user posted image user posted image

Pa še avto se mi pajsa na soncu cel dan, tko da tamalga še peljat ne morem nikamor, ker je tko pregret...

ah, pa sej sva tele dni dost okol letala, bova dones mal doma kampirala, jaz mam itak cote za rihtat (sušenje, likanje,...), pa še diplomo mam do konca za zrihtat ...

Sem bla odnes že pridna, sem tuš kabino zribala, pa možek je zjutraj stanovanje posesal, jaz sem pa H2O sprehodila user posted image  pa imamo spet lepo user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
27.6.2008 14:28:56   
MetiLu
Dolenjka, jaz sem tud dones že skoraj ogenj bruhala, pa je dedc le opazu, da če jaz ribam on pa igrce igra, da se ne bo dobr končalo. Pol je pa frajer sesalc v roke vzel user posted image  vsaj to ...
Še dobr da je šov na šiht, da nimam svoje tečnobe nad kom znašat user posted image  Janez je pa priden, pa mu ne težim user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
27.6.2008 14:28:58   
itata
mary..: nič ne stepaš

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!