![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:18:36
|
|
|
|
jencili
|
čer, samo za eno pomoč bi vas prosila, predvsem tiste, ki ste že imele krst. Moji so povabljeni na krst od moje sestrične (ne kot botri, pač samo žlahta) pa me zanima kaj se v tem primeru nese kot darilo? Kaj ste mogoče dobile od ostalih povabljencev? Za pomoč se vam zelo zahvaljujem. Zdej pa šibam še par stvari narest, pol vas pa v miru preberem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:18:56
|
|
|
|
nizy
|
očitno bom mogla z vozkom do BC , pa senčnik gor namontirat ,..... naš stari senčnik je služu 8let .... in se je par dni nazaj polomu , pa že takarat je bil 3.500sit ,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:20:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 lahko se un petek 11.7. dobimo a ni to ta hotel sem mislila da si mislila hotel Luna Jaz sem za! Torej če si ti in če je še katera, pa seveda pod pogojem da zunaj ne bo 33 zgočih stopinj, predlagam srečanje ob 10h v Kavalu, lahko pa gremo v naš hrib Ne, je pa ta hotel tut ful fensi, kolk je pa plaža oddaljena Kva je zdej, a k jaz pridem, pa vas ni al kako
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:20:25
|
|
|
|
nizy
|
jencili- naj naštimajo koverto , to je najboljše darilo , vsaj mi tko delamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:21:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, mi2 sva lani bila na krstu in kupila poganjača Lahko je zlatnina, kar pa meni osebno ni všeč Itak pa nisem za te cerkvene zadeve
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:44:34
|
|
|
|
ella79
|
men tudi zlatnina ni všeč sem bila lani na enem krstu, pa so eni tud poganjača prinesel... se pravi kaj praktičnega jaz sem npr. legice dolenjka ta hotel je čist na plaži http://www.travel-tourist.com/hot163-pic1_si.htm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:49:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Zelo podoben tistemu, ki sem ga jaz uočila, samo malenkost dražji in malo bolj oddaljen Imaš že vse spakirano?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:53:55
|
|
|
|
ella79
|
dej povej kaj si ti gledala. Ta je res lokacijsko bogu za ledžima moj še nima nič, k ga še doma ni jaz mam vse, zoja tudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 21:56:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Naš tamal že 1 uro spi, jaz sem oddelala dve serije na Ab rocketu , pa stuškana sem tud že. Zdele še en puding zmažem, pa grem lahko spat Likanje je preloženo na jutri ... Za krst smo mi od drugih dobili € in pa nekaj oblačilc od botrov pa zlato verižico z obeskom in otroško sveto pismo ... zlatnina je tud men čist mim, samo knjigica je pa super, je v bistvu taka slikanica z debelimi listi. Nizy, jaz imam senčnik Pepenny, pa je zakon, se ga naveže na vozek, pa ni ga treba prestavljat glede na sonce, dela senco z vseh strani Če se menite za srečanje, je meni Dolenjkina ideja za hrib super se pa komot tud do Kavala pripeljeva, ker bo že tunel odprt Uf, kolk se je fajn pohladilo, mam vse odprto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:03:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo Ella, tole je ta hotel. SLike niso glih najboljše, je pa v resnici še boljš in je direkt na plaji Če bo moj dobil dopust, gremo septembra. http://www.uniline.hr/index.php?lang=en&pid=611&oid=21207010438216099 Meti, a je pri vas kaj padalo? Pri nas dobesedno samo 2 kaplji Shladilo se je na 25 stopinj zunaj Še vedno upam na eno porcijo dežja Janezek pa lepo panča zanje čase a ne? Res sem vještica Naša je tudi 20.15 dol padla. Sem pa sama doma in sem takoj letela pod tuš, pol pa planico in breskvov kompot pa njamsiii, zdaj se a vam posvečam, da se za nazaj odkupim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:11:11
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja Dolenjka moramo pridt še na ene inštrukcije, ker zdej nam je uspelo da jemo samo 1x na noč, zbudimo se pa vsaj še 5x, ker mi leze ob rob posteljice, pol pa pizdit začne, ker se zaletava ... pol je treba pa tud dudo popravljat, pa ... sej bo, kakšno noč pa tudi super spimo, ne smem jambrat, lahko bi bilo velik slabš Ja pri nas je kar orneg padalo, prov frišen zrak notri piha sem pa vidla kako je neslo z vašega konca Zdej grem pa počas v mižule, možek pride šele okol 00.00 Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:12:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Jencili, mi itak nismo vabili nobene širše žlahte na krst, tako da smo od ene familije dobili €, od druge pa baby fon, od botrce pa botra pa zlato verižico in obesek. Kar se zlatnine tiče samo to in je res glih prav. Mam raj €. Aja, od nekaterih pa še dobimo, ampak bojo boni za BC. Jest se grem zdej možku posvečat, Ella, uživaj na morju... Aja, jest sem tud za Kaval. Nočko vsem...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:27:52
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. pina, a si tle kje gor skrita???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:31:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. pina, a si tle kje gor skrita??? A me smo pa p**** dim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:39:36
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka ta hotel je un prav v mestu Pag a ne, na koncu mesta tudi luštno pri nas tudi sam dve debeli kapli sem ful jezna moj prav štartamo ob štirih, ob polnoči gremo spat... sam kokr kaže bomo ob polnoči komi pokat začel, ob štirih pa šli spat uh sem jezna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:39:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. pina, a si tle kje gor skrita??? A me smo pa p**** dim lubica, ne, samo prej nisem nič brala. seveda sem tud tebe vesela, da si kle, ker si res zabušavala kar predolg časa. ja, pa jaz sem tud za to, da se odpravimo v vaš hrib! enkrat se lahko pa tud gorenjke in ljubljančanke in primorke, itd. mal drugam premaknejo, a ne?? pol pa š enkrat pri nas naredimo, kot obljubljeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:40:58
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka najboljš da midve kako debato udarva, k drugač bom zdele čist popi*** dobila namesto, da bi se po zoji ravnali in tako odšli od doma, se mormo po mojmu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:42:10
|
|
|
|
Suzi*
|
pri nas je tud prejle fuul deževalo in se je lepo shladilo. mi tudi zdej luftamo. Smo pa bili danes z žano naročeni za ceplenje, pa je prehlajena in ima rdeče grlo, tako da pikice danes ni dobila. zdaj smo pa naročeni šele avgusta, ker ima P cel mesec dopust. Velika je pa 64 cm in tehta 6610 g.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:42:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta hotel je un prav v mestu Pag a ne, na koncu mesta tudi luštno pri nas tudi sam dve debeli kapli sem ful jezna moj prav štartamo ob štirih, ob polnoči gremo spat... sam kokr kaže bomo ob polnoči komi pokat začel, ob štirih pa šli spat uh sem jezna Prav imaš A se je vaš že primajal al gresta z Zojo sami Zakaj pa ste hotl tko zgodaj štartat? Sej ne greste na Mars Suzika, no le pridi na naš hrib, je že čas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:43:50
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, sej bo. ti pejt spat, on naj pa pakira ko bo, pa ga pač za odhod rukneš u luft pa gasa.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:45:04
|
|
|
|
ella79
|
to moj zmer prav da bomo šli skor sredi noči, k potem to pri njemu pomen, da tekom dneva se pa le bomo napokal vsaj ponavadi je bilo tako in bo itak sedaj tudi ipam, da k se zoja zbudi okrog sedmih osmih, da res sam popaca in letimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:45:19
|
|
|
|
dolenjka
|
moški...ah lari fari.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:46:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 to moj zmer prav da bomo šli skor sredi noči, k potem to pri njemu pomen, da tekom dneva se pa le bomo napokal vsaj ponavadi je bilo tako in bo itak sedaj tudi ipam, da k se zoja zbudi okrog sedmih osmih, da res sam popaca in letimo Sej če ob osmih štartate, ste ob 12.30 že na plaži Kam na Pag pa greste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:46:51
|
|
|
|
ella79
|
morm zravn njega stat in mu cunje zlagat in ponavadi po omari iskat, k njemu če ni neki na očeh že panika ma ne grem zdej spat, bo mislu da cel dan spim se morm delat, da sem do zdele pokala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 27.6.2008 22:49:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ella, sej bo. ti pejt spat, on naj pa pakira ko bo, pa ga pač za odhod rukneš u luft pa gasa. mojmu je ob devetih že zelo zgodaj vstat pa sej jaz vem da je čist blizu, že obvladam vsak ovink do Novalje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
čajLelly28 RRkakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?sadni (
44%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
zeliščni (
22%)
![](/slike/poll/poll.gif)
mešano (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!