|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
27.6.2008 7:48:57   
Anonimen
dobro jutro...

prvo ksenci, da te spet ne pustim user posted image   res sem spregledala, oprosti, jaz ko berem vaše poste, berem bolj tko na hitro, od vsake po nekaj stavkov zadnje dni, ker sam hitr grem skoz, da vidim če je ktera na novo rodila user posted image user posted image

jaz sem mela do zdej dva ctgja, naslednjega pa mam v petek, to je en dan pred PDPjem, oziroma celo en dan po neuradnem PDP-ju, ki ga mam 3.7.

bi ti pa svetovala, da res greš na en CTG vmes, reci da ne čutiš tamalega, pa te bojo takoj priklopli, so ful ok.

drugače pa, drži se, bova itak v P skupaj user posted image user posted image

blacky in zimska, hvala vama za dobre želje, javim ko bo novi član družine tu. komaj komaj čakam, da javita novico.

inigo: tebi pa res ne privoščim tegale prehlada. pa ravno zdaj, 5 dni pred pdp. upam, da se res hitro pozdraviš, da boš lažje rojevala. drži se punca

ostale: včeraj sem imela fullll popadkov čez dan, ene 40 zihr, pa ponoči, pa že danes zjutraj za dobro jutro... menda bo ja kaj do nedelje, ali je to spet samo provokacija moje zlate maternice... ne maram je preveč no user posted image

drgač pa en nasvet za tiste ki jim je ponoči za crknt vroče in lepijo in ne morejo spat, danes ponoči mi je dragi zmočil z ledeno vodo ta veliko brisačo, in sem se z njo pokrila po obrazu, vratu, ramenih in rokah in zaspala za 3 ure!!! ko je bila vroča, sem jo šla samo zmočt. noč je bla res dost lažja, poskuste.. je pa res, da je pol vs emokro okol, ampak to je itak tut če se potimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
27.6.2008 8:11:13   
glugluglu
dobro jutro, user posted image user posted image user posted image ,

glede popadkov je pri meni res zanimivo, čez dan se skoz nekaj dogaja in me zvije, tako, da začnem na uro gledat in vse, potem se umiri, pa spet malo, čez noč gre pa očitno spat tako kot jaz. Sedaj ga tudi še čakam, da se zbudi.user posted image
Aha, se že prebuja, sedaj se razteguje, ker je tako dobro spaluser posted image .
Imam pa občutek, da je šel nazaj gor, ni več tako nizko, ali je to sploh možnouser posted image . Preveč sem počivala, sedaj ko nisem doma, drugi (moja mami) kuhajo, perejo, ...jaz pa samo počivam. Ni dobro. Očitno bom morala res še kajuser posted image , pa pospravljati, pa iti na dooolge sprehode,...

Grem sedaj še pumpico prekuhat, če že nimam kaj drugega več, ja sem pozabila povedat, da je mami našla v enem predalu na dnu mojo aventovo pumpicouser posted image user posted image user posted image . Iskali smo pa kar nekaj časa, ker sem imela v spominu, da je to bila ena redkih stvari, ki je nisem dala stran po Nininem porodu (in sem že hotela iti kupit Medelino, pa dobro, da je takrat niso imeli v BC).

Nastavki za dojenje: jaz sem pa tudi mislila, da je ta velikost za bradavice, čez tistega small bi šlo malo težje imam občutek, imam aventovega - medium. Res pa je, da je nekam velik za tista mala usteca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
27.6.2008 8:24:49   
bastian111
Dobro jutro vsem zaspankam,pri nas je že krepko čez 23C. Pri naju klima dela že tri dni neprestano le zjutraj ko preluftam stanovanje jo malo ugasnem . Ne vem kaj bi brez klime,mojega moža pa zebe sam pravi ,da zmrzuje imava pa 25C. user posted image  Skratka res fino je imeti klimo pa še tako je postavljena ,da nikjer ne piha samo občutiš hlajenje.Odločila sva se vseeno za p.MS stem ,da me prevzame dotični zdravnik in da on poskrbi za vse kar se pač more.Tudi moja tašča ima rd 15.7. sama sem pa mnenja ,da ko bo pač bo. Vem pa zagotovo da po 15 sigurno ne bom več user posted image . LP Darja

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
27.6.2008 8:39:34   
Tinky
Jutro, neki me RR zajebava....ufff

< Sporočilo je popravil Tinky -- 27.6.2008 8:41:58 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
27.6.2008 8:47:00   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Tinky, prečudovite slike poroke in poročnega potovanja!!! Samo, če povzamem frutkine besede: Prava baba pa nisi!!! Ker nimaš niti kančka celulita!!!

Blacky, ga imam, ga imam....za izvoz

Končno sem našla previjalno mizo, sicer bom dala glih toliko kolikor nisem želela dat, vendar žal cenejših, velikih NI. Je pa od Lip Poljčane - Lana in je od danes naprej v akciji v BC, za 203 EUR.

Kar se tiče otekanja, moram tudi jaz potrkat na les, da sploh ne vem kaj to je. Poročni prstan še vedno nosim in zgleda, da ga bom do konca.

Ura je 8 in je že 27 stopinj, sej to je NORO!!!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
27.6.2008 8:53:49   
frutka_
Dobro jutro še od mene!

Panika okoli rušenja še traja. Končno se naju je usmili en mojster malar, ki danes začne kitat stene. Kušnila sem ga na rit, ko je potrdil!user posted image  Prejšnji, s katerim smo bili dogovorjeni, nama telefona ni več dvignil, ko bi moral priti delatuser posted image . V glavnem poročilo iz gradbišča je naslednje: kopalnica, voda in elektrika vse je priklopljeno in teče, sveti in dela kot treba.user posted image  Stopnice so narejene. Moj moži jih je sam skonstruiral in so narejene v nulo. Strop je porušen. Umazano pa je huje kot v rudniku. Sproti čistim ampak itak nima smisla, ker se kadi kamorkoli stopiš.

Pregled včeraj je pokazal nekaj nerednih popadkov. Sicer zaprta kot penina. 12.7. grem na sprejem, če ne bo prej nič kazalo na izselitevuser posted image .  Zredila sem se skupaj 10kiluser posted image . Pridna!
Zdaj pa vprašanje za strokovnjakinje:

• full me peče zgaga. Kaj naj naredim? Kislina se mi dviguje kakor hitro sem v vodoravnem položaju.Je kaj takega kar ne smem jesti?
  • okoli popka me peče. Je to od nategnjene kože ker sem včeraj pozabila vprašat gin..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 8:58:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
27.6.2008 8:58:56   
frutka_
Tinky še jaz sem pokukala v tvoje albume in moram rečt, da si itak bila krasna nevesta ampak da mi je Zanzibar absolutno bolj všeč kot poroka. Hm, zakaj le?!user posted image  Morje, dopust, plaža,...to kar mi bo letos manjkalo.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
27.6.2008 9:15:57   
netki
drage moje pupe

dons sem pa tko negativna...brez volje do življenja......nekako čakam obljubljeni dež in ohladitve in ko sem zjutraj pogledala ven me je minilo do vsega......enostavno več ne morem gledat tega sonca in prenašat vročine!!!!!user posted image user posted image user posted image
HOČEM; OHLADITVE!!!!!

učeri ko sem bla v lj. sem ugotovila, da je tam še bolj vroče.....bogi ljubljančani

hočem rodit !!!!!!!!!!!!!!!!!
Blacky dej me na seznam....dost mam vsega

mal sem se mogla spihatuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 9:44:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
27.6.2008 9:45:47   
frutka_
Nobena ne pozna odg. na moje vprašanje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 9:48:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3937
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 9:49:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
27.6.2008 9:49:28   
pety78
Netki, pri nas je bilo pa zjutraj fino oblačno. Pridi na Gorenjsko.user posted image Ampak že sonce kuka izpod oblakov. Joj, pa tako smo komaj čakali toplega vremena, ampak ko vročina pritisne, je pa res vse za nazaj in še za naprej, madonca. Jaz imam že nekaj dni cunje, da jih zlikam...pa se mi kar upira, da bi še likalnik priklopla...user posted image
Pa tudi rodit bi že šla, da bom znorela od tega čakanja.

Frutka, jaz sem si proti zgagi kupila ene tablete...jih grem poiskat....
...RENNIE se jim reče in so mi res pomagale. Jih ližeš kot bonbone. Pa kaka šalca toplega mleka, pa čimmanj sladkega. Tako je bilo pri meni.
Pa celih 10 kil si se zredila. Ojej, revica...user posted image Jaz sem čez 20, ampak ne vem točno, koliko čez...user posted image

OTEKANJE: poskusite se oblivati izmenično z mrzlo in vročo vodo nekaj časa, končajte z mrzlo, potem pa noge v zrak ob steno za 20 minut. Pa čimmanj soli.

Saj ne morem verjeti, da se dan D že tako hitro približuje in kmalu bomo imeli doma še eno štručko. A ni to nekaj neverjetnega. Čeprav se mi zadnji dnevi tako vlečejo in če bi že včeraj šla roditi, bi bilo prepozno user posted image , pa vseeno smo nekako prigurale skoraj že do konca. user posted image

Evo, vam še jaz pošljem eno slikco mojega trebuha in sineka, ki uživa na blazini.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3939
27.6.2008 9:50:10   
glugluglu
Ja netki, res je v Lj. vroče za znoret in tistih napovedanih ploh in neviht ni od nikoder, komaj čakam, da pridemo domov, kjer je vsaj nekaj stopinj manj.

No pa prišla bom v razsulo, v prah in bo treba čistiti, pospraviti, sicer v nedeljo pridejo starši in bo še velika akcija čiščenja, tako, da upam, da mi bodo po čiščenju in gledanju ter poslušanju mojih in njegovih staršev hitro prišli pravi popadki na pomočuser posted image .

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 9:50:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3941
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 9:54:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
27.6.2008 9:56:21   
glugluglu
Pety, to pa je užitek, ja, ti kar zavidam, ker se trenutno cvrem tu v bloku.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.6.2008 10:04:47   
frutka_
Pety in kje imaš teh 20kil???? Ker tukaj na sliki glih nisi videt XL. user posted image  Torej rennie lahko ližem. Pa kaj ni ravno mleko tisto, ki povzroča zgago? Prav zavidam vam kako uživate v bazenčku. Še mi2 s tamalim bi prišla.
Glugluglu sem grem zdaj potrudit, da ti pokažem kaj je umazano....user posted image  Bom slikice dala v album, OK?!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
27.6.2008 10:06:16   
pety78
Mojcek1 in glugluglu, da ne bosta mislili, da jaz ne živim v bloku...Smo kar na sosedovo parcelo dali bazen in se naredili francoze...user posted image
Ne, saj ne, bazen je pri tašči in tastu, ki dosti blizu živita, 5 minut peš, ali kaka minutka z avtom. Pač tolk, da se s copati ne da, oziroma bi čudno zgledalo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.6.2008 10:09:22   
pety78
Frutka, jaz sem v lekarni povedala, da rabim take, ki jih lahko jem v nosečnosti. Sicer me pa itak ni mogla zgrešit...user posted image
Mleko pa, kaj pa vem, meni ni škodovalo. Meni se zdi, da me je od sladkega pekla zgaga, sploh če sem kako marmelado jedla zvečer.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.6.2008 10:13:31   
frutka_
Marmelada...Hm, točno. veš da sem jo jedla zadnjič, ker je mamica tako dobro domačo, jagodno skuhala in potem me je peklo kot hudič. Ok, dobro da vem.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.6.2008 10:13:48   
Nasara88
Frutka proti zgagi je meni pomagal Donat. Nekaj požirkov je pri meni zaleglo in kar hitro začelo delovat. Pa še za prebavo je dober user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 10:14:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
27.6.2008 10:15:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!