Anonimen
|
dobro jutro... prvo ksenci, da te spet ne pustim res sem spregledala, oprosti, jaz ko berem vaše poste, berem bolj tko na hitro, od vsake po nekaj stavkov zadnje dni, ker sam hitr grem skoz, da vidim če je ktera na novo rodila jaz sem mela do zdej dva ctgja, naslednjega pa mam v petek, to je en dan pred PDPjem, oziroma celo en dan po neuradnem PDP-ju, ki ga mam 3.7. bi ti pa svetovala, da res greš na en CTG vmes, reci da ne čutiš tamalega, pa te bojo takoj priklopli, so ful ok. drugače pa, drži se, bova itak v P skupaj blacky in zimska, hvala vama za dobre želje, javim ko bo novi član družine tu. komaj komaj čakam, da javita novico. inigo: tebi pa res ne privoščim tegale prehlada. pa ravno zdaj, 5 dni pred pdp. upam, da se res hitro pozdraviš, da boš lažje rojevala. drži se punca ostale: včeraj sem imela fullll popadkov čez dan, ene 40 zihr, pa ponoči, pa že danes zjutraj za dobro jutro... menda bo ja kaj do nedelje, ali je to spet samo provokacija moje zlate maternice... ne maram je preveč no drgač pa en nasvet za tiste ki jim je ponoči za crknt vroče in lepijo in ne morejo spat, danes ponoči mi je dragi zmočil z ledeno vodo ta veliko brisačo, in sem se z njo pokrila po obrazu, vratu, ramenih in rokah in zaspala za 3 ure!!! ko je bila vroča, sem jo šla samo zmočt. noč je bla res dost lažja, poskuste.. je pa res, da je pol vs emokro okol, ampak to je itak tut če se potimo.
|