|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
25.6.2008 12:23:23   
neela
ojla, kod pa spet hodite klomifenčice?? Vas je ta vročina čist zdelala kot user posted image in sedaj vse namakate svoje nožice v kakšni vodi??? Morje, jezero....hmmm...user posted image ....tud jaz bi! Pa očitno moje nožice več kot do posode z vodo al pa tuša ne bodo prišle. Eh, bo že bolje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
25.6.2008 13:05:22   
Fargesia
jst klekljam...moj se uči, jaz pa dolgčas zabijam...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
25.6.2008 13:25:46   
neela
oooo...končno ena! Kako drugače Fargi? Si kaj bolje?? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
25.6.2008 14:39:15   
Fargesia
z zdravjem ja. me pa danes napada strah, ker se vse ki so že bile na pregledu videle srček, jaz pa ne...sem prej tok jokala, da se je moj ful zstrašil...zdej sem mal bolš...

Pa ti, kako si?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
25.6.2008 18:34:56   
trinity22
no da se mal javim, potresni sunki so se umirili, O obdobje je za nami, upam da smo kaj pridelaliuser posted image

drugače pa se neizmerno približuje usodni datum, ko bom dahnila svoj DA, zato pa se tudi nisem imela časa javljat, ker je gužva nenormalna, pa saj bo ... drugače sem pa ves čas mislila na vas in na kakšne lepe novičke

drugače pa sem vesela vseh pozitivnih novičk - lučkauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa Lu33 zate še stiskamo pesti pa neela mogoče pa je kaj na tem filingu - ti privoščim iz srca

mama Fargi pa se res tako lepo sliši, bravouser posted image user posted image user posted image

kje pa se kaj potepa naša nfuser posted image

BEBII čimprej se pozdravi, potem pa le veselo v akcijo

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
25.6.2008 21:49:40   
lučka 25
trinity22, naj bo vajin poročni dan srečen, dobrovolen, skratka enkraten.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Najbolj pomembno je, da bosta uživala.
Nato pa veselo odkorakajta v skupno življenje.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 25.6.2008 21:50:31 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
25.6.2008 21:51:40   
trinity22
lučka 25 najlepša hvala za lepe želje, tebi pa želim, da vama čimprej uspe dobituser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
25.6.2008 21:55:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

lučka 25 najlepša hvala za lepe želje, tebi pa želim, da vama čimprej uspe dobituser posted image

Hvala.user posted image
Ne bi pa imela nič proti, če bi se tudi midva kmalu poročila. Vsako leto rečeva, da se bova, pa zmeraj najdeva en izgovor (zdaj ni denarja, pa ni časa, pa....) Ampak nama bo že enkrat uspelo, v to pa sva prepričana. Sva po moje že predolgo časa skupaj, 14 let in pol, pa zgleda zato tako odlašava.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
25.6.2008 22:54:21   
neela
mami Fargi - nehaj razmišljat slabo!!!! To je ukaz! Razmišljaj, da bo vse ok - tako kot se je tudi začelo. Ti si svoje 'težave' že oddelala, saj si na ta sonček čakala polni dve leti, zato je sedaj tvoj čas, rezerviran samo za veselje. Verjamem, da ti sedaj hormončki šibajo sto na uro, vendar razmišljaj samo pozitivno. Ti si unikat in nikar primerjat sebe z drugimi. Zmenjeno???

trinity - kdaj imaš že dan d? Uživajta uživajta in še enkrat uživajta! user posted image Upam, da bomo navijačice klomifenke videle tud kakšno slikco nevestice. Aja, pa hvala lepa za tvoje želje.

lučka - ja, če bi jaz na mojga čakala in na tisti famozni zaročni prstan bi tud medva še vedno 'gonila' koruzništvo. Jaz sem pa pač staromodna in sem se želela poročiti. In ni mi žal, ker je zakonsko življenje čisto neka nova dimenzija v vezi in - čeprav se mogoče sliši klišejsko - je bil to resnično najlepši dan mojega življenja. Drugi najlepši pa je rezerviran za najinega sončka, na katerega že nestrpno čakava...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
25.6.2008 23:03:21   
Fargesia
neelika, rada te imam...pa te sploh ne poznam...HVALA!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.6.2008 6:15:51   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka - ja, če bi jaz na mojga čakala in na tisti famozni zaročni prstan bi tud medva še vedno 'gonila' koruzništvo. Jaz sem pa pač staromodna in sem se želela poročiti. In ni mi žal, ker je zakonsko življenje čisto neka nova dimenzija v vezi in - čeprav se mogoče sliši klišejsko - je bil to resnično najlepši dan mojega življenja. Drugi najlepši pa je rezerviran za najinega sončka, na katerega že nestrpno čakava...

Vidim, da enako razmišljaš kot jaz. Veš, tudi moj je bolj cagav in kar odlaša. Ko pa ga postavim pred dejstvo, je pa takoj za. Pa je bilo to za skupno življenje, pa otrok,... Sedaj si moram pa le jaz vzet čas, da vse zorganiziram, pa bo tudi takoj za. Meni je smešno, da pol pa njega skor bolj zagrabi, kot mene.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neela

mami Fargi - nehaj razmišljat slabo!!!! To je ukaz! Razmišljaj, da bo vse ok - tako kot se je tudi začelo. Ti si svoje 'težave' že oddelala, saj si na ta sonček čakala polni dve leti, zato je sedaj tvoj čas, rezerviran samo za veselje. Verjamem, da ti sedaj hormončki šibajo sto na uro, vendar razmišljaj samo pozitivno. Ti si unikat in nikar primerjat sebe z drugimi. Zmenjeno???

Fargi, boš videla, da boš čez slaba dva tedna videla in slišala svojo pikico. ji bo tako srček bil, da ti bo kar sapo vzelo. Ti je pa že neela točno to, kar si mislim tudi jaz. In ker vem, da bom težko napisala tako lepo kot ona, se samo podpišem pod njene besede.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.6.2008 7:16:58   
Anonimen
Dobro jutro drage dame!user posted image

jenyj, čestitke za 7. tednov in za srčeka.user posted image user posted image user posted image user posted image

neela, upam, da je tale tvoj filing pravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

trinity, upam, da bo na tvoj dan vse tako kot mora biti - od vremena, do svatov.... Jaz bi se tud poročila, pa se moj noče.. user posted image

fargi, itak da boš slišala srček. Zadnjič je blo pač še prezgodaj. Naslednjič pa 100% bo!!! user posted image

lu33, kaj je sedaj s tabo? Kaj novega? Držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa včeraj ponoči malenkost sluz obarvano roza. Ampak res čist malenkost. Itak sem takoj pomislila na vgnezditveno, potem pa sem razmišljala, da najbrž ni to, ker sva kakšne 3 ure pred tem user posted image  in je blo po moje od tega.

drugače pa počutje še ok, skos me neki špika, prsi mam polne in napete,...

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.6.2008 7:47:01   
Lu33
Dobro jutro!

Po dveh dneh zamude je včeraj user posted image  prišla in s sbo odnesla še zadnje upanje, da bo ob pomoči K uspelo.
Sedaj se uradno poslavljam od Klomifenkuser posted image , seveda vas pa pridem še pogledat!
Tako kot so se začele šolske počitnice so se tudi za  naju začele počitnice. Ker čakam na laparo (septemberuser posted image ), sva se odločila da dava za toliko časa možgane in "delanjeuser posted image " na off. Seveda bovauser posted image  izključno če nama bo res pasalo. Tako - čisto neobremenjeno. Pa tud če bo pavza trajala dva meseca.user posted image  (sej ne verjamem).

V glavnem, hvala za vse nasvete, vzpodbudne besede in vaše izkušnje, ki ste jih delile z mano! Res ste zlate. Žarek upanja vna teh temačnih poteh iskanja sreče ( beri user posted image )

No, zdej pa že mal bluzim. Bom nehala.

Še enkrat hvala za vse!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.6.2008 8:27:01   
Anonimen
lu33, slej ko prej boš tudi ti user posted image . Do takrat pa glavo gor!!!!! Držim pesti! Pa oglasi se še kaj pri nas.

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.6.2008 9:55:32   
nf
Čaooo punce!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

To je noro, kolk enih lepih novičk sem zdele prebrala! Jenyj in Fargi čestitam za lepega plodeka!!!! In fargo, prosim nehaj stresat neumnosti in se jokat. Valda da JE vse ok! Sploh ni druge variante! Boš videla, 8.7. boš prišla na pregled in takoj videla, kako je plodek zrastel in kako mu lepo srček bije in potem bodo vse te solzice davno pozabljene. user posted image  Sicer je pa meni že sedaj prav luškan mali fižolček user posted image
Lučkica, prav ježila sem se, ko sem brala tvoje poste! Kaj je to kul, da greš kr v shopping za svojega otročka user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem prepričana, da vama bo ratalo!
Biba, veš da sem jaz tudi imela pogoste glavobole med jemanjem K. Šele drugi mesec po prenehanju so mi izginili user posted image  
Trinity, ja kaj zdej, kdaj moramo navijati zate? Iiiii komi čakam! A imaš kakšne slikce od poročne oblekce? Dej naj zaupaj kakšen detajl no user posted image
Lu33 ne nas zapuščat! A veš da smo tukaj vse mešano, sedanje in ex klomifenke! Edina skupna točka nam je klepetavost user posted image
Oprostite če sem katero pozabila, na vse sem mislila, medtem ko sem se izležavala na plaži in žrla škampe user posted image  user posted image  user posted image  Super sva se imela, cele dneve sva raziskovala Cres in Lošinj, se ful kopala, kolesarila, kajakirala, papcala jagenjčka, škampe, ribce, noro user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa back to reality, čez slabe dva tedna me čaka laparo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.6.2008 9:58:52   
nf
ooooojooooj kmalu bi pozabila na našo Neeliko user posted image  Kje si stara moja? Slišim novice, da veš, da si nosečkauser posted image  user posted image  Opa to pa ni kr tko! Sej veš da je itak dobro, da je fantič malo starejši od deklice, da sta lepo za skupaj, tko da ti kr hitro uštimaj, jaz se ti pa pridružim avgusta user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.6.2008 10:30:26   
Anonimen
ojla nf..

danes je pa taka tuga na celotnem RR-ju, da bom umrla od dolgčasa..  Cel dan že sedim v pisarni in JEM! user posted image user posted image user posted image   Ne vem če bom zdržala do 14.00!!

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.6.2008 10:58:33   
dana
Hojla punce !

Vidim da se vsem dogajauser posted image
Dve sta nosečiuser posted image , ena se poroči, ene študirajo, druge pa hodimo v tej vročini v službo.

Mi smo bili včeraj v Zagrebškem ZOO-ju, potem smo se šli pa še malo osvežit v Čateške topliceuser posted image . Je tako pasalo.

Mene še vedno muči vnetje tako da če no dobro bom mogla it kar h ginekologu. Ponavadi mi boraks prime, tokrat pa nevem ali sem bila že prepozna user posted image
Tako da vsak dan komaj čakam da pridem domov se stuširam in potem letam v oblekci brez spodnjic, pa še mal se z jogurtem namažem in prav pašeuser posted image

Tako da ta mesec sploh ne mislim na karkoli, ker zdele že več kot teden nisva nič slončkala.

Mejte se !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.6.2008 12:45:44   
nf
Ojla punce,

jaz rabim pa malo tolažbe...mene je ful strah pred laparo in jo imam šele čez slabe dva tedna. Sploh si ne predstavljam, kako bo par dni prej. Niti ne vem, zakaj me je tolk strah, ker razumsko je ta operacija čist brezvezna, ampak kr žre me in žre in žre. user posted image  A ste ve tudi to doživljale pred laparo al sem samo jaz tak psiho? user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.6.2008 12:49:29   
Anonimen
nf, mislim, da te nima bit kej strah. Bolelo te ne bo, če bo pa kaj za poštimat, te bojo pa tudi zrihtal.  Kar brez strahu.. Čeprav vem kako se počutiš, ker mene čaka pa HSG. Sam se mi zdi, da bi raje šla na laparo, ker nič ne boli.

Moja M se pa napoveduje - mal me boli križ, pa jajčniki, pa prebava je ene par dni že čist ok (drugače ni, pred M je pa vedno)... Tako, da očitno ne bo nič.

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.6.2008 13:25:58   
nf
Hvala Bibica user posted image  Malo bolje je, samo mislim, da bom morala sama sprejet. A veš, ko slišiš nasvete in napotke in tolažbe, ampak kr dejansko ne dojameš in še vedno trmariš s svojim. Joooj sama sebi grem na živce. Glede HSGja sem se pa zadnjič pogovarjala s kolegico, ki pravi, da kr boli in ta bolečina traja še kakšen dan ali dva. Ampak baje da si v 2 minutkah konec, prej pa itak dobiš painkillerje, tako da ni tako grozno. Se mi pa zdi, da je mene bolj kot karkoli drugega, strah bolnice in splošne anastezije. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.6.2008 13:36:32   
Anonimen
nf, glej na to, kot na novo izkušnjo ali pa kot na predpriprave na porodnišnico. user posted image  Mogoče bodo našli vzrok, da še nisi user posted image  in bodo to popravili..

mene je pa začelo tako čudno "štihati". Prav zbada me po trebuhu. Izcedek pa postaja iz belega bolj rumen oz. mogoče tudi že malo rjav. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.6.2008 13:38:35   
nf
ahjej Biba, čas je, da vzameš tablet user posted image  Ampak a veš, da se zdej res bolje počutim! Zlata si! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.6.2008 13:39:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Zlata si! user posted image

ITAK!!!!! user posted image   user posted image    user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.6.2008 13:45:16   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ojla punce,

jaz rabim pa malo tolažbe...mene je ful strah pred laparo in jo imam šele čez slabe dva tedna. Sploh si ne predstavljam, kako bo par dni prej. Niti ne vem, zakaj me je tolk strah, ker razumsko je ta operacija čist brezvezna, ampak kr žre me in žre in žre. user posted image  A ste ve tudi to doživljale pred laparo al sem samo jaz tak psiho? user posted image

nf, mene je bilo noro strah glih ene dva tedna, teden pred laparo. dan prej sem bila hladna kot špricer. sem sama sebe presenetila. česa točno te je strah? mene je bilo strah slabosti in bruhanja, ker vedno ko sem dobila narkozo, sem po njej ful bruhala in to mi je ostalo v ful groznem spominu...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.