|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
26.6.2008 14:00:47   
nf
ne vem, česa me je strah. Kot bi rekla moja bakica, imam bubo v glavi. user posted image  Strah me je celega postopka, tak čisto nerealen strah, čist živalski nagon. Pa se zavedam tega, da je to čist rutinsko in da te ljudje res obvladajo in vem da se mi ne bo nič zgodilo, ampak kr neki bučkam in sem čist presrana. Grozna sem user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.6.2008 14:03:00   
lučka 25
nf, nič naj te ne bo strah. Ker ta starh je čisto od več. Sem bila jaz na istem oktobra lani, pa sem potem vidla, da je to čist brez veze. Ne bom tajila, da boli, ampak bolj boš sproščena, lažje boš potem okrevala po operaciji. Mene so najbolj v dobro voljo spravili moja starša in dragi, ker so prišli na obisk , ko so me po operaciji pripeljali v "šok" sobo (ko te spremljajo z raznimi aparaturami po posegu še približno eno urco). Sem bila še vsa zadrogirana od narkoze in sem govorila kot pokvarjena plošča - noooro počasi - in so se mi ves čas smejali, jaz pa njim, ker so bili vsi solzni od smeha. še zdaj se ves čas smejimo na ta račun.user posted image user posted image user posted image

dana, upam da bo tvoje vnetje kmalu pozdravljeno.

Lu33, tudi ti boš kamlu user posted image  tako kot to čaka tudi nas vse, ki še nismo.user posted image user posted image user posted image  Ampak pogledat nas pa le pridi. Tu nas je veliko, ki smo še bivše klomifenke, pa še kar čvekamo tu gor. je res taka dobra energija med nami.

biba12, pa kaj je s to user posted image , da s napoveduje, če smo ji pa rekle, da ji ni treba hodit.

neela, kako kaj občutki. So še tisti ta prijetni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.6.2008 14:41:17   
Fargesia
Lučka, men je pa pasalo da ni nihče prišel. še mojmu sem rekla naj ne hodi, ker sem itak skos spala...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.6.2008 18:07:11   
neela
Eh dečve moje, vidim da spet rabim intervenirat in vas malo gor spravit 'in good mood and spirit'...pa da začnem po vrsti:

nf - najprej sem bom delala, kot da me nisi prav nič užalila, ko si se name - po tako nesramno užitkarskem oddihu - kar spozabila...user posted image ...he, he, he,...potem pa te bom še malo spravila v boljšo voljo, ko ti bom malo na tisto pravo stran vesti potrkala in ti bom rekla samo to...s posegom, ki te čaka si samo še en pomembno velik korak naprej do svojega sončka. To tako je - ene pač samo moške gate povohajo, pa jim že štorklja spusti user posted image v naročje; me, katerim pa so namenjeni še lepši, boljši, oh in sploh sončki, pa si ga moramo zaslužiti z malo daljšo potjo. Sicer pa, delaj po mojem sistemu - vzemi vse z nasmehom in dobro voljo. Jaz, bolj kot sem nervozna ali v strahu, bolj stresam šale, se smejim in klepetam. Tako sem pri histero in potem še pri laparo pravo fešto naredila tako v sobi kot tudi še pri sosednjih puncah, pa še z sestrami sem se hecala. Boš videla, da bo čist ok... Me te pa bomo sproti spodbujale, ok?

Fargi - pa saj se niti ne rabimo spoznati v živo - sorodne dušice, ki grejo skozi iste križe in tegobe se lahko v nulo razumejo tudi na daljavo. Jaz sem prepričana, da bo s tabo in tvojim sončecem ok - zato kar pogumno naprej. Ti dovolimo, da že lahko sanjaš o imenih za bebiko user posted image .

lučka25 - ah, ti dedci. Saj veš, da ni zastonj pregovor, da ženske držimo tri vogale od hiše. Pri marsikateri hiši velja še za četrtega user posted image . Jaz pa sem pač še tak tip, da hočem take stvari imeti pod kontrolo in po mojem okusu - tako da mi je moj dragi to kar z največjim veseljem prepustil. Saj potem jim je itak čisto kul...

biba - kaj ti si tud ena tistih, ki mora dedca za lase privlečt pred oltar?!?!? Daj, daj ga malo prignjavi pa se poročta...to je res nekaj enkratnega, kajne trinity???

Lu33 - najprej: user posted image user posted image user posted image , potem pa: da ti slučajno ne pade na misel, da bi nas kar tako zapustila. Privlekle te bomo za ušesa nazaj v naš klub!! Saj nas je več takih, ki že zdavnaj nismo na K, ene celo že srečke user posted image , pa še vedno čebljamo tle. Lepo nam je v tvoji družbi, zato nas le ne zanemari... user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 26.6.2008 18:10:49 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.6.2008 23:12:48   
nf
Imam eno ultimativno bizarno zgodbo. Ne vem, če sem vam napisala, ampak v soboto sem potem res dobila M z vsemi bolečinami in z vsem kar spada zraven. No kot se spodobi, je trajala samo 2 dneva, potem pa samo mal izcedka včeraj popoldne, danes pa nič več. No in zdej zgodba sledi. Danes grem k Rešu po UZ izvide, ki naj bi jih odnesla za laparo. Tko se neki zezava, da je čist brezveze gledat, sploh zdej direkt po M, no ampak še vseen pogleda. In mi presenečeno reče, če sem slučajno noseča. In valda jst še bolj presenečeno, da valda da nisem user posted image  user posted image  user posted image  Pol mi pokaže na UZ nek črn flekec v maternici in potem še na neko sliko zgodnje nosečnosti in hellou?? identično!!!! Ja halo! Rekel je, da sta 2 možnosti. Ali sem noseča, ali pa je še ostalo malo krvi v maternici. Babe jst sem bila v takem šoku, da sploh nisem vedela, kaj kje kako user posted image  Tako da imam zdej navodila, da delam urinski test (sem ga ravnokar in je negativen user posted image ), jutri in še par dni zatem pa še krvni test, da vidimo, če se hormonček kej dviga. Jutri zjutraj grem takoj v Adrialab, tako da držte pesti! Čeprav me je ta p*** clearblue zdej čist zamoril. Pismu ne štekam, kako jst vedno nabašem na pokvarjene! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
27.6.2008 6:13:22   
lučka 25
nf,   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Se bom kar veselila od veseljauser posted image , da obstaja možnost nosečnosti in te bom objela user posted image  zaradi vseh mešanih občutkov, ki jih moraš sedaj prenašati, da ti bo mogoče vsaj malo lažje.
Tisti CB, ki je pokvarjen user posted image , pa ne vem, zakaj nam jih v trgovinah in lekarnah vsem podturijo. Nikoli nam ne dajo ta pravih. A se morš to v kakšno posebno knjižico vpisat, da si pol prej na vrsti za ta prav CB? user posted image  Mal heca ne škodi. Da te mogoče vsaj malo pomiri in ti, da zagona.user posted image

Dobro opravi v Adrialab, pa naj bojo tam rezultati pravi in ne pokvarjeni. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 27.6.2008 6:14:11 >

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.6.2008 6:33:31   
Anonimen
nf, a sem ti rekla?? user posted image user posted image  To je pa tko čudovita novica danes!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Si mi kar polepšala dan!!! user posted image user posted image user posted image Hitro pejt v laboratorij, pa pol takoj poročaj!!!!!!!!!! Držim pesti močno kot se le da.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ostale? Kako ste mi na ta petek? Jaz sem se fajn naspala, tako, da mi ni bilo težko vstat. Danes popoldne in jutr mam pa ful dela, ampak se že veselim, tako, da ni panike. user posted image

aja, še vedno me tko čudno boli v trebuhu kot pred M - kar tišči me in občasno špika.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.6.2008 8:46:27   
Rakica_80
Dobro jutro vsem user posted image
No jaz grem danes na dopust in sicer na Kozjansko, ko pridem nazaj hočem videti sameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep vikend še naprejuser posted image
Vas bom pogrešalauser posted image
Pa- pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.6.2008 8:48:04   
Anonimen
BEBI, lepo se imej! PA verjamem, da se ti bo želja uresničila, ker je naša NF ravno šla po svoj plus!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mogoče ga tud jaz prinesem v nedeljo..user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.6.2008 9:06:28   
janaja
Prosim za pomoč

tako sem komaj čakala da začnem z klomifenom pa sem ga že prvi dan usračkala....

sem vzela namesto 1/2 tablete 1 celo user posted image

kaj naj zdaj user posted image   al jutr vzamem normalno 1/2

janaja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.6.2008 9:26:30   
Anonimen
janaja, jaz bi vzela kar 1/2. Nič hudega če si vzela celo tableto.

Evo, nf, nas bo pa spet pustila čakat..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   dej no, hitr povej, mene že ful roke bolijo od stiskanja pesti!! 

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.6.2008 9:35:57   
nf
Šla sem na adrialab ravno prejle in rezultati bodo šele ob 14ih!!!!! Me je vprašal, če mi jih pošlje po pošti, hahahahaha yeah right. user posted image  Hvala vsem, ki navijate zame. user posted image  user posted image  Ja moram pa rečt, da se mi zdi, da kljub Rešovem šloganju nisem noseča. user posted image  Danes zjutri sem si potem še izmerila BT in je bila 36,55, kar je skoraj moj minimum. Poleg tega nimam nobenega znaka, joške me čisto nič ne bolijo, skratka nič od nič. Res bizarna situacija. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.6.2008 9:53:50   
Anonimen
joj... ob 14.00 šibam jaz domov spat. Kako naj zaspim, če bom sam čakala na RR-ju, kdaj boš ti napisala rezultat???? user posted image user posted image  Morm pa it spat,ker drugač bom umrla do jutri do 12.00. user posted image  Že vidim, da bom umrla jutri zjutraj od nespanja.user posted image

res držim pesti zate!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.6.2008 10:03:29   
nf
Sej ti lahko že zdej napovem rezultat: -. Res ne vem, kaj ga Reš serje.
Zakaj greš pa zdej spat?? A nisi ravnokar vstala? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.6.2008 10:22:38   
Anonimen
nič ti ne verjamem. user posted image user posted image  Ker vem, da je user posted image !!!!!

ja, danes mamo eno ornk žurko, pa bom itak celo noč pokonci, ker mi drugega ne bo preostalo. Tako, da morm popoldne še malo spat!

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.6.2008 10:29:53   
nf
Vidva z Rešom sta se zarotila proti naravi user posted image  user posted image  user posted image
Opa ornk žurka!!!!! Ja potem pa kr ujami še lepotni spanec, da boš celo noč disco diva poplesavala in popivala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.6.2008 10:40:26   
Anonimen
težko bom kej plesala, ker bom najbrž kar delala na tej žurki, tako kot lani. Ampak smo se mel tok luštno in če bo letos tud tako, bo super.user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.6.2008 10:48:58   
nf
Delala na žurki? Money + fun, pametno user posted image
Ej kje so danes vse klepetulje??? Neeeeeelaaaaa, Luuuučkaaaaaa, Fargooooo, Trinityyyyyy, Bebiii,....hitr na RR! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.6.2008 10:53:36   
Anonimen
nf, čist nič denarja ne dobim za to. Sam itak ni panike. To mamo žurko oz. piknik v klubu, pa si pač razdelimo naloge (par jih je na vhodu, par je redarjev, par je v kuhinji, par za šankom... ) Ampak glavno je, da se mamo luštno. user posted image

ja, js tud pogrešam ostale čveke.. Mam tok časa za zabit, na RR pa nič pametnega. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.6.2008 11:19:57   
nf
Aja, ful dobro se sliši. Sigurno se boš imela fino!
Mene pa spet mal križ boli, zanimivo. Hahaha si kr mislim, da bom imela v parih urah že vse nosečniške znake user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.6.2008 11:57:39   
Anonimen
user posted image   user posted image    user posted image    user posted image   js tud na vsako špikanje tole pomislim.. sam pol pa gledam iz druge strani, pa vem, da ni nič.. ma, babe smo čudne. user posted image

a si že kej živčna?? Midve obe komaj čakamo, da bo ura 14.00 - ti zarad rezultatov, jaz zato, da grem domov. user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 27.6.2008 11:58:37 >

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.6.2008 13:08:09   
Anonimen
nf, kdaj nam boš sporočila novico, da si vem budilko naštimat?? user posted image  Ob 14.30, 15.00 ???

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.6.2008 13:24:36   
nf
evo me nazaj. Sem prej poklicala, če so slučajno že in so bili. user posted image  Rezultati in vse ostalo (razen Reševe domišljije) kažejo, da nisem noseča. S sestro sva se zmenili, da pridem naslednji teden še enkrat potestirat, ker baje da enkrat ko se zarodek vgnezdi, hormoni v hipu ponorijo. Bomo videli. Sem pa tudi naslednji teden še enkrat naročena pri Rešu. Mogoče nam bo pa že mali fižolček pomahal v kamero user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.6.2008 13:35:53   
Anonimen
ni možno.. Jaz sem bila 100% da ima Reš prav.user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.6.2008 13:56:19   
lučka 25
Kaj je zdaj čveki. Pridem iz službe in sta se ful razpisali.

nf, upam, da bo naslednji teden lepši rezultat. a pa nisi nič sestre vprašala, če niso slučajen tiste ta pokvarjene pripomočke uporabljale za ugotavljanje rezultata. Naslednji teden jih kar opozori, da naj ti s ta pravimi testi delajo.user posted image  Samo še kar ne morem verjeti, da test ni pokazal user posted image user posted image . Jaz sem pa že tako komaj čakala, kdaj pridem iz službe, da vidim in preberem veselo novico.

biba, a tebe pa čaka delavna žurka. Vem kako to zgleda. Je prav fino, zanimivo in pestro. mene to čaka konec avgusta (bi mogli met že v začetu junija, pa je bilo slabo vreme in smo prestavili). Bi bomo imeli 24 ur košarke. Kaj pa vi? A bo samo žurka al bo še kaj za zraven? Skratka želim vam lepo vreme, vesele obiskovalce in lep zaslužek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.