neela
|
Eh dečve moje, vidim da spet rabim intervenirat in vas malo gor spravit 'in good mood and spirit'...pa da začnem po vrsti: nf - najprej sem bom delala, kot da me nisi prav nič užalila, ko si se name - po tako nesramno užitkarskem oddihu - kar spozabila... ...he, he, he,...potem pa te bom še malo spravila v boljšo voljo, ko ti bom malo na tisto pravo stran vesti potrkala in ti bom rekla samo to...s posegom, ki te čaka si samo še en pomembno velik korak naprej do svojega sončka. To tako je - ene pač samo moške gate povohajo, pa jim že štorklja spusti v naročje; me, katerim pa so namenjeni še lepši, boljši, oh in sploh sončki, pa si ga moramo zaslužiti z malo daljšo potjo. Sicer pa, delaj po mojem sistemu - vzemi vse z nasmehom in dobro voljo. Jaz, bolj kot sem nervozna ali v strahu, bolj stresam šale, se smejim in klepetam. Tako sem pri histero in potem še pri laparo pravo fešto naredila tako v sobi kot tudi še pri sosednjih puncah, pa še z sestrami sem se hecala. Boš videla, da bo čist ok... Me te pa bomo sproti spodbujale, ok? Fargi - pa saj se niti ne rabimo spoznati v živo - sorodne dušice, ki grejo skozi iste križe in tegobe se lahko v nulo razumejo tudi na daljavo. Jaz sem prepričana, da bo s tabo in tvojim sončecem ok - zato kar pogumno naprej. Ti dovolimo, da že lahko sanjaš o imenih za bebiko . lučka25 - ah, ti dedci. Saj veš, da ni zastonj pregovor, da ženske držimo tri vogale od hiše. Pri marsikateri hiši velja še za četrtega . Jaz pa sem pač še tak tip, da hočem take stvari imeti pod kontrolo in po mojem okusu - tako da mi je moj dragi to kar z največjim veseljem prepustil. Saj potem jim je itak čisto kul... biba - kaj ti si tud ena tistih, ki mora dedca za lase privlečt pred oltar?!?!? Daj, daj ga malo prignjavi pa se poročta...to je res nekaj enkratnega, kajne trinity??? Lu33 - najprej: , potem pa: da ti slučajno ne pade na misel, da bi nas kar tako zapustila. Privlekle te bomo za ušesa nazaj v naš klub!! Saj nas je več takih, ki že zdavnaj nismo na K, ene celo že srečke , pa še vedno čebljamo tle. Lepo nam je v tvoji družbi, zato nas le ne zanemari...
< Sporočilo je popravil neela -- 26.6.2008 18:10:49 >
|