lučka 25
|
Punce živjo! Samo toliko, da javim, kako sem opravila pri Rešu. V glavnem imava avgusta IVF. Sem tolk srečna........ Zdaj počakam , opravim še hormonske preiskave, nato začnem pa na 14.dan ciklusa z enimi vaginalnimi tabletami, potem UZ (če vse štima), potem pa napotki za nadaljna zdravila, počakam na in gremo na polno. Tako, da se bo vse skupaj začelo enkrat julija in končalo avgusta, septembra pa bomo videli, (če) bo . Moj je imel briljanten spermiogram in Reš pravi, da to še poveča možnost uspešnega IVF-ja. Da pa imam jaz res lene jajčnike in, da ta moj SPCO kar drži . Res pa je, da greva v postopek samoplačniško (ker drugače bi se načakalaaaaaaaa, kar pa nimava več namena) in zato je vse tako hitro. Ampak važno je, da bo. Je pa zanimivo to, da sem se jaz vedno hecala, ko so me spraševali zakaj še nimava , da pa jih bova midva imela, ko se jih bo dalo kupiti - kot kaže naju to čaka, pa da upam, da ne bom imela dvojčkov, ker so ful zakomplicirani, pa se to tudi lahko zgodi, če nama bodo dva ustavili (kar mava namen narediti). Ja, zarečenga kruha se največ poje. Sem rekla, da bom kratka, pa kaže da sem bila dolga. Čist men podobn, da se skoz zaštrikam.
|