|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.6.2008 16:42:53   
tejčica30
Živjo!
Tudi jaz sem v 16 krogu, K sem dobila brez kakšnih drugih preiskav. Šele potem ko sem dobila K, sem se začela zanimat kaj to sploh je, odkrila "klub klomifenk" in ugotovila, da K na slepo ni ravno pametna poteza. Ampak ga zdaj vseeno jemljem, bom pa v naslednjem mesecu, ko je moj tretji ciklus K in imam pregled ravno v sredini ciklusa, zatežila moji G, naj malo počekira moje jajčnike.
Dobila sem ga pač, ker po enem letu ni ratalo, za tri mesece, potem pa bomo vidli kako in kaj naprej. Pregled imam 14.7. in nikoli si nisem mislila, da bom tako težko čakala na pregled pri G.

Končno je prišlo poletje, sem ful vesela in jezero je že za kopat in user posted image v naravi, he,he!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
23.6.2008 18:11:08   
Lu33
Punce moje!
Danes je 28 dan ciklusa, moje user posted image  pa še od nikjer. Sicer sem imela pred dvema letoma že ene tri cikluse na 29, tako da je še vse možno.
Sicer imam bolj malo upanja, da je to to, ker so me joške nehale bolet - priuser posted image  pa ponavadi bolijo vedno bolj, a ne? Tud šravfa me kakor, da bo glihkar priteklo. Ampak, dokler je ni....

Če je do jutri zjutraj ne bo, delam test!!! 

Držte pesti!!!

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
23.6.2008 20:17:57   
neela
oooo...dekleta...kje pa ste ragljice??? user posted image user posted image

Fargi -
kako lepooooo!!!! Čeprav moram priznat, da se meni tud približno ne sanja, kje točno naj bi bebica bila - jaz nikoli ne vidim na takih slikcah user posted image ... kaj pa vem, mogoče pričakujem, da mi pomaha, pa še user posted image zapovrh...bogve, če tud svojega ne bom videla....user posted image user posted image user posted image Kako to, da že imaš slikco, ko pa imaš 8.7 šele prvi pregled?
Lu 33
- res, dokler črno na belem ne pride user posted image je vedno upanje. Držim pesti!!!!

BEBIII - kaj se pa dogaja s tabo??? Ti nam pa nekam 'sviraš', kajne??? Je sedaj že bolje???

Anonimen - jaz sem dobila K po 15 mes neuspeha po user posted image . Sedaj sem že 3 mes po zadnjem krogu, po tem preživela še laparo - v jeseni upam na prvikrat OBMP....in vem, da bo uspešno user posted image .

No, katera je sedaj prva, ki bo delala test??? Lu33??? Dajmo punceeee....user posted image user posted image user posted image ...dajmo še kakšna rozika junijka!!!

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
23.6.2008 20:40:47   
Rakica_80
Jooj Neela, da bi vedela kaj mi je, bi takoj rešila situacijouser posted image
Jutri bom verjetno zopet šla do mojega G, ker me ful špika v jajčnikih in v križu,...mah mislim, da ti lahko napišem seminarsko o mojem počutjuuser posted image
Sej bom preživelauser posted image
Test je zame prezgodaj, tako da bom vprašala jutri G, če se kaj vidi.....user posted image
Mislite da se lahko vidi kaj po 10 dneh na UZuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
23.6.2008 21:36:06   
lučka 25
Punce živjo!

Samo toliko, da javim, kako sem opravila pri Rešu. V glavnem imava avgusta IVF. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tolk srečna........ Zdaj počakam user posted image , opravim še hormonske preiskave, nato začnem pa na 14.dan ciklusa z enimi vaginalnimi tabletami, potem UZ (če vse štima), potem pa napotki za nadaljna zdravila, počakam na user posted image  in gremo na polno. Tako, da se bo vse skupaj začelo enkrat julija in končalo avgusta, septembra pa bomo videli, (če) bo user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image  je imel briljanten spermiogram in Reš pravi, da to še poveča možnost uspešnega IVF-ja. Da pa imam jaz res lene jajčnike in, da ta moj SPCO kar drži .
Res pa je, da greva v postopek samoplačniško (ker drugače bi se načakalaaaaaaaa, kar pa nimava več namena) in zato je vse tako hitro. Ampak važno je, da bo. Je pa zanimivo to, da sem se jaz vedno hecala, ko so me spraševali zakaj še nimava user posted image , da pa jih bova midva imela, ko se jih bo dalo kupiti - kot kaže naju to čaka, pa da upam, da ne bom imela dvojčkov, ker so ful zakomplicirani, pa se to tudi lahko zgodi, če nama bodo dva ustavili (kar mava namen narediti).user posted image  Ja, zarečenga kruha se največ poje.user posted image

Sem rekla, da bom kratka, pa kaže da sem bila dolga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čist men podobn, da se skoz zaštrikam.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
23.6.2008 21:37:43   
lučka 25
Fargi, hvala za tvojo podporo, za dobre misli, da si vedno na razpolago. Ostani taka kot si! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Pa lepo pikico imaš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 23.6.2008 21:38:24 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
24.6.2008 7:08:51   
Anonimen
Lu33, držim pesti!!!!!!!!! user posted image

Lučka, super, kajne?? Joj, bo septembra veselo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam pa že dva dni glavobol. Včeraj sem cel dan zdržala, zvečer sem vzela tablet in je blo ponoči dobro. Danes me pa spet mal boli, zaspana sem.. Včeraj sem šla spat ob 12 pa do 15, potem pa zvečer že ob 20.30 pa do 5.30. Pa bi še vedno spala.. Skratka, čist sem zmučena.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
24.6.2008 7:09:58   
Anonimen
anonimna, meni je dal G Klomifen še preden sva poskušala zanosit. Ker mam PCO, pa še maternico neki narobe obrnjeno. Me pa skos spremlja z UZ.

(odgovor članu tejčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
24.6.2008 7:28:25   
Lu33
Dobro jutro!

Mojeuser posted image  še vedno niuser posted image , test pa na žalost negativen.
Me je pa ful začelo šravfat, tako, da prihaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
24.6.2008 8:32:06   
Anonimen
lu33, očitno moje pesti niso nič pomagale.. Pa drug mesec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2710
24.6.2008 8:38:04   
lučka 25
Lu33user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna, meni je G dal klomifen po tem, ko mi je opravil HSG in se prepričal, da je vse prehodno in po UZ, ko se je prepričal, da imam PCO. Potem pa mi je predpisal klomifen. V prvo me ni nič spremljal, letos pa me je samo en ciklus.

biba12, hvala. A ti pa imaš take glavobole. Jaz sem na istem. Samo zase vem, da je to zaradi teh visokih temperatur in če premalo pijem. Moram pa obvezno v takih situacijah pit vodo, ker kar je sladkih pijač, me še bolj glava boli kot, če premalo pijem. Upam, da bodo glavoboli kmalu v pozabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
24.6.2008 8:38:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Fargi, hvala za tvojo podporo, za dobre misli, da si vedno na razpolago. Ostani taka kot si! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Pa lepo pikico imaš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lučka moja zlata! Tudi tebi hvala za vse podporo in vse izrečene besede. Rada te imam!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
24.6.2008 8:41:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Lučka moja zlata! Tudi tebi hvala za vse podporo in vse izrečene besede. Rada te imam!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
24.6.2008 8:43:29   
lučka 25
Zdaj pa user posted image  v službo. danes sem rekla, da bom kar jaz vrtec  zaprla, pa grem lahko mallo kasneje. Sam mam še tolk za nardit, da kar letim. Se pišemo pozno popoldne. Čauči.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
24.6.2008 10:19:14   
Rakica_80
Evo kaj je meni:user posted image
2 škatle Clinofuga 50mg
2 škatle Ciprofloksacin 500mg
2 škatle Ciprobay 500 mg
pa še partner mora jemati, zaradi bakterij.
Jaz pa imam vnete jajčnike in je nevarno da mi se zopet zamašijo jajcevodiuser posted image
Kontrolo imam po naslednji user posted image  se pravi po 15 Juliju,..user posted image se naprej normalno in tudi Klomifene naprej normalno jemljem, bla, bla, bla...in zato je moje počutje slabo saj moj imunski sistem je na nuliuser posted image
Ampak zopet gledam vse pozitivno in hvala tabletam, da me bojo pozdravileuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
24.6.2008 10:38:23   
Anonimen
BEBI, hitro se pozdravi. Boš videla, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
24.6.2008 14:52:53   
jenyj
Bebi! Hitro in uspešno okrevanje ti želim.

Jaz pa sem prišla od Reša. Smo v 7. tednu, plod je velik 10 mm, videl se je plod in slišal se je srčni utrip. Ne morem vam opisat, kako je, ko čuješ srček. Nuhalno imam sedaj 21.7., potem sem pri Rešu gotova. Svojega ginekologa pa imam 11.7. Aja, Reš mi je napovedal rok, 8.2. 2009.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
24.6.2008 16:21:39   
sonček85
samo navijam za vas moje drage klomifenke in ko bo kaj sprememb vam javim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
24.6.2008 17:07:00   
neela
lučka25 - tako dober post, poln optimizma si napisala...ej, želim vama, da vama rata avgustovček in da ti pomlad prinese user posted image v naročje...držim pesti za vaju in že navijam user posted image user posted image user posted image

BEBIII - just keep on walking.... boš videla, da te izza vogala čaka en al pa dva al pa trije user posted image nagajivčki...user posted image

jenyj - nam bo pa novega Prešerna na svet spravila...user posted image user posted image user posted image ...  tudi me že komaj čakamo, da doživimo ta dan, ko bomo slišale bitje srčka pod našim srcem... Imaš kaj slabosti pa to???

Lu33 - user posted image user posted image user posted image

Ja, naša mami Fargi pa je itak ZAKON!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
24.6.2008 17:23:58   
Lu33
Hvala vam!
Ampak moje user posted image  pa še vedno ni. Še nikoli v življenju mi ni zaostala za dva dni. Sem cel dopoldne hodila na Wc, če je kaj novegauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
24.6.2008 17:47:07   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Hvala vam!
Ampak moje user posted image  pa še vedno ni. Še nikoli v življenju mi ni zaostala za dva dni. Sem cel dopoldne hodila na Wc, če je kaj novegauser posted image

ojoj...potem pa še navijamo....dajmo Lu33!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
24.6.2008 18:11:15   
lučka 25
BEBIII, hitro se pozdravi in vse dobro ti želim. Potem pa naj hitro že pride do user posted image user posted image , ker potem bosta končno v rokah držala svojega sončka user posted image .user posted image

neela, hvala. So mi včeraj moji in njegovi starši, pa danes prijateljica rekli, da že dolgo nisem tako žarela. In tako se tudi počutim. Enkratno.user posted image

Lu33, potem bomo pa še malo upali.user posted image user posted image user posted image

jenyj, kako fino. Samo, da je s pikico vse v redu. user posted image user posted image user posted image

sonček85, ojla. ti še kar pridi k nam. jaz sem tudi še kar raje na tej temi kot pa med IVF/ICSI-jevkami. Tu je več pozitivizma in dobre volje z vseh strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
24.6.2008 20:44:17   
Fargesia
No, neelika moja, zdej si mi pa orosila očke s tistim mami Fargi...

jenjy, čestitke za srček!!!

BEBIII, hitro okrevaj!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
24.6.2008 20:48:55   
neela

Hja, če se pa tako dobro sliši - pa še rima...mami Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, mene je ta vikend v nekem trenutku za nekaj sekund tako zajel tako močan feeling, da sem nosečka, da ne morem povedat - to se mi še ni zgodilo. Potem pa me je preplavil tisti ženski razum, ki pravi da to pa itak ni mogoče...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
24.6.2008 22:24:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Hja, če se pa tako dobro sliši - pa še rima...mami Fargi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, mene je ta vikend v nekem trenutku za nekaj sekund tako zajel tako močan feeling, da sem nosečka, da ne morem povedat - to se mi še ni zgodilo. Potem pa me je preplavil tisti ženski razum, ki pravi da to pa itak ni mogoče...user posted image

draga moja neelika...mene je tudi tko zajel kr naenkrat ta filing...ko sem ležala v pojstli...sem že razlagala...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.