|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
20.6.2008 21:46:57   
Fargesia
hja, jst sem tud skos take ovulacijske in nosečniške teste kupovala...sem že počas hotla našo lekarno tožit, k so mel same pokvarjene...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.6.2008 23:31:16   
mimikimi
neela  ne spremlja me z UZuser posted image .

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.6.2008 10:15:59   
Rakica_80
Tudi mene ne spremljauser posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
21.6.2008 11:28:12   
janaja
No babuške pa sem tud jaz med vami, sicer trenutno še čakam user posted image  naj bi prišla jutri, pa imamo vseeno doma na polički klomifen tabletke za naslednji ciklus.
To pomeni da se vam pomoje pridružujem in sicer 27. julija na prvi tabletki ( sej se računa tako ane 1 dan zadnje user posted image  je 22.7.2008 in peti dan ciklusa je 27.julij ane?!?! user posted image )

No upam da nam bo tale klomifen dal hudiča pa da bomo vse user posted image  še do konca poletja user posted image  user posted image  user posted image  ( sem prava optimistka)

Upam da bom klomifen dobr prenašala.

Aha še eno vprašanje mi je gin dala še dabrostron ( al neki tacga, uporablja se za ureditev ciklusa) sam jest mam user posted image  na 28 dni pa ga rabim samo za naslednji mesec ko gremo ravno v času ko bom pričakovala user posted image  na dopust.
Pa me zanima kako naj bi vedla kdaj naj bi bla user posted image  če morem par dni pred user posted image  vzeti dvakrat po eno tableto na dan pa kolk dni naj jih jem in kdaj delat pol test user posted image user posted image user posted image  čist zgublena  ( sem zakomplicirala kajne)

lp

janaja

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.6.2008 23:57:56   
neela
user posted image ja kaj pa je sedaj to???? Kam ste se pa skrile klomifenčice??? Vas je sonček prepričal, da se izogibate RR???

BEBIII in mimikimi - mislim, da bi bilo potrebno vajina G malce za ušesa. In kako si predstavljajo, da bodo/boste vedeli ali sploh (in kako dobro) reagirate na K???? Lahko da sploh ne in vam gre 6 mes naokol brez veze. No, nočem vaju strašit ali spraviti v paniko, vendar je dobro, da vsaj 1 ciklus (mislim, da je to res min) spremljajo z UZ. Malce jim zatežite...

janaja - pozdravljena! jaz ti okol dabrostrona ne znam svetovati, ker ga nisem nikoli dobila. Vem pa, da je tle na RR zelo veliko punc, ki (so) ga jemljejo. Držim pesti, da tudi ti čimprej ugledaš user posted image !

nf, lučka,biba, trinity.....kje ste???? Kaj bi mogla kakšne potresne sunke čutit???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.6.2008 8:54:57   
jenyj
Janja!

5. dan ciklusa je 26.7., če je 22.7. prvi dan user posted image . 22 moraš zraven štet; 22,23,24,25,56-5. dan

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.6.2008 10:14:20   
lučka 25
janja,5.dan je 26. ker 22. se šteje kot prvi dan. Tako, kot ti je jenyj napisala.

neela, nič bat. Pri meni ni nič s potresi, ker je moj na morju - na košarkarskem taboru. Tko, da smo jutri v Ljublhjano pride, da greva k Rešu na posvet in pregled, potem pa gre do petka nazaj na morje. Jaz pa takrat, ko ga ni doma (ko ma kakšne tabore, turnirje,...) letam sem in tja, sem polno zaposlena in ne poznam domauser posted image . Saj veš kako pravijo, "ko mačke ni doma, miši plešejo".user posted image Sem šla s sodelovko v petek v Velenje na koncert Bjelo dugme in sva prišli dam ob 5h zjutraj. Sem se pol cel dan sestavljala skupaj. Danes imam pa doma čistilno akcijo, po pa spet na teren.user posted image

Imam pa že od včeraj zvečer , saj ne vem kako naj temu rečem, tremo, strah,...user posted image  ker mava jutri posvet, pregled pri Rešu za IVF. Se kar bojim, da bo težil kaj al pa bo šlo kaj narobe. Mam v glavi same črne scenarije. To pa ni preveč dobro in sem prav jezna sama nase. Se moram v red spravit. Ve pa držte pesti, da bo jutri vse o.k.

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.6.2008 10:18:00   
Fargesia
Lučka, tremo v stanovanje zapri in prejd brez nje k Rešu. on je tak smešen tip, ki včasih nima občutka za ženske...sploh za tiste s preveč kilogrami...

sej jst tud že mal živčna ratujem...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.6.2008 10:24:14   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Lučka, tremo v stanovanje zapri in prejd brez nje k Rešu. on je tak smešen tip, ki včasih nima občutka za ženske...sploh za tiste s preveč kilogrami...

sej jst tud že mal živčna ratujem...

Sej glih ti odvečni kilogrami me skrbijo (ki jih je pri meni velikooooo prevečuser posted image ), ko pa parvijo, da zna bit kar dost nesramen. Po drugi strani pa parvijo, da je tak, mal smešn, kot si rekla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.6.2008 10:28:43   
Fargesia
ja men je bil smešen...taprvič ful smešen, tadrugič se mu nisem pustila in sva se skregala...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.6.2008 10:32:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja men je bil smešen...taprvič ful smešen, tadrugič se mu nisem pustila in sva se skregala...user posted image

Po moje jaz tudi ne bom prav tiho. user posted image  Jutri še mogoče, ker je prvič, pol pa dvomim, da bom lahko. user posted image
Vidiš, si me že sprostila s temi izjavami in, ko si vse obrnila na hec. Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.6.2008 10:53:53   
Fargesia
tko ja, sproščeno...jutri se mal šparaj, pol pa če bo nesrmaen,m kr nazaj meči bombe....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.6.2008 11:15:35   
Rakica_80
Neela, hvala tiuser posted image
Ga bom za ušesa nasledniji mesecuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.6.2008 18:58:08   
neela
lučka - če že vnaprej veš, da boš kakšne slišala se pač nanje pripravi, vendar se ne pusti zmesti ali pa užaliti. Vidva vesta s kakšnimi nameni gresta k Rešu, zato bodita sfokusirana na vajin cilj. Vse drugo je nepomembno. Držim pesti za vaju, jutri pa le hitro s poročilom na plan!!!

BEBIII - ti kar zagnjavi...pa le tako naprej!

JAz naj bi bila ravno v fazi O....ampak mene ta vročina res preveč ubija, tako da se mi tud user posted image ne ljubi več tako, kot takrat, ko so temperature nižje in je 'skupno švicanje' bolj prijetno user posted image ....hmmm....potem pa se bom spet jezila, ko bo prišla user posted image ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
23.6.2008 6:31:45   
Rakica_80
Dobro juro punceuser posted image
Danes sem zgodnja, skrbim za mojo psičko in njene mladičke, vse se zdej vrti okoli njihuser posted image , veš kako jih je lepo gledatuser posted image eno slikico bi vam poslala, ampak, če vam povrm po resnici, še nevem postavit slikeuser posted image
Lep dan želim vsem in kavico sem vam skuhala, tako da hitro na nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
23.6.2008 7:02:40   
Anonimen
Dobro jutro.

Evo mene. Vsa zlomljena in zaspana..user posted image

nf, kaj je sedaj s tabo?? user posted image

mimikimi, mene ni prvi ciklus nič špikalo,pa je bil en folikel.

pa ostale? Kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 2691
23.6.2008 8:45:55   
dana
Vidim da ste bile kar pridne med vikendomuser posted image . Jaz sem imela vnetje tako da nisva ničuser posted image , pa ravno O naj bi imela te dni. Tako da sem ta mesec najbrž za brez veze jemala K. Samo me je res preveč bolelo za kakršnokoli akcijo.

Smo pa včeraj zunaj postavili en bazenček za našga fanta in je potem veselo čofotal. In ga je bilo prav luštno gledatiuser posted image  

Lučka dobro opravi danes, pa poročaj potem kako ste opravili.

nf saj enkrat bo, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
23.6.2008 9:19:59   
Fargesia
no, da še vam pokažem najino pikico... utripa še ni.

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
23.6.2008 9:20:45   
Fargesia
Lučka, držim pesti!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
23.6.2008 9:58:57   
Anonimen
fargesia, a to je tista pikica, k so križeci okol?? Matr, je to majhno.. user posted image  In drugače? Kako se počutiš, ko si videla svojega user posted image ?

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
23.6.2008 10:16:15   
sonček85
joj kako lepa pikica.komaj čakam da zagledam svojo ko bom srečka nosečka.kako pa to da že imaš slikico če maš pa pregled 8.7.no pa sej ni važno ,važno je da lepo raste in da veš da je vse ok in tako kot mora biti.vso srečo.
sedaj nisem več med klomifenkami ,saj čakam na pregled ,ki je šele 16.7 ,čeprav bi moral biti že 30.6 pa zaradi odsotnosti G odpade.upam da bom že do takrat po naravnem srečka nosečka,čeprav vem da jaz nisem te sreče kovač,a se pustimo presenetiti.lep pozdrav vsaem skupaj in imejte se rade s svojimi dragimi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
23.6.2008 12:27:21   
Anonimen
Drage punce, eno vprašanje za vas, pa ne zamerite anonimnosti.

Po katerih vseh pregledih ste dobile predpisan klomifen. Sama sem že mama, a zdaj v drugo nam ne gre, gremo v 15. krog. Če ne zanosim v nekaj mesecih, me čaka laparo. Klomifena še nisem jemala. Možev spermiogram je dokaj slab, sama pa imam polno težav z vnetji.

No zanima me, kdaj in po katerih pregledih se predpisuje klomifen, sem sveža okrog postopkov za neplodnost, pa vas prosim za malo razlage. Vse kar sem prebrala do sedaj, večinoma pred drugimi postopki dobite še klomifen, imam prav????

Hvala za odgovor

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
23.6.2008 13:04:00   
dana
Meni je po 10 mesecih neuspeha G predpisala Klomifen. Če v 3 mesecih ne bo nič, me bo dala na nadaljnje preiskave. Za moža ni predlagala spermiograma. Pa tudi z UZ me ne spremlja. Tako da mi je čudno, ker ene pa pravijo, da hodijo na UZ. Nisem pa edina (glede na to kaj berem tu) ki je jemlje K brez "spremstva" ginekologa.
Tudi midva delava na drugem otroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
23.6.2008 14:09:34   
honey
Tudi mi2 z možem delava na drugem otročku, ki ne rata tudi že mislim da 16 mesecev (enostavno ne štejem več). Pred Klomifenom me je dala gin. na HSG, ker mi je razložila, da če imam npr. zamašene jajčnike, lahko pride do izvenmaternične nosečnosti, potem je pa šele user posted image . Tako da sem opravila HSG, ki je bil o.k., mi je dala klomifen (1. runda ga je za mano) in če 3 mesece ne rata, grem naprej na preiskave.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
23.6.2008 16:32:45   
Rakica_80
Maša, ke lepo iiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image , upamo, da bomo tudi me zagledale svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživaj in se lepo razvajajuser posted image
Danes sem skoraj skupaj padla od te vročineuser posted image , sem bila s prijateljico na kavi in mi je prišlo slabouser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.