|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
23.6.2008 23:36:08   
nuka
Bajsa not sigurn ne bodo vidl, ker letos sploh še nisem oken pomila. Čakam da bojo po celi vasi asfalt položil. Se prej ne splača pomivat, k se tko kadi. Zgleda pa tko kot da bi imel mal tonirana okna user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.6.2008 23:45:15   
jencili
a zdej ste pa kr vse ušle?
Jah, ti šment...pol bo treba it pa res kr spat zgledauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.6.2008 23:45:41   
ella79
moje zlate punce...
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.6.2008 23:47:28   
nuka
nočko

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.6.2008 23:50:27   
Bajsa
Maš prav Nuka, jaz bom tud pr mamic in pr mam generalno nardila, ko bomo končal z umazanijo delat, prej se ne splača, se paši in svinja non stop, tko da sam mal pobrišemo in posesamo, pol bo pa ornh treba. K sm pomislna kaj vse bo treba narest me je prjel, da bi čistilni servis poklicala, sam kaj ko je drago, pa še ni rečen da dobr spucajo user posted image

no zdej pa res grem, sam še slikce naložim, pol pa resuser posted image ...in spet bo ura 1 zutri k bom šla spat user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.6.2008 23:50:44   
jencili
pol pa nočko tudi od meneuser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.6.2008 23:59:06   
Suzi*
nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.6.2008 0:03:00   
jencili
samo zaželela bi vam le današnji danuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.6.2008 0:04:31   
jencili
user posted image user posted image user posted image  očitno sem prenežna, ker mi vedno kje kaka črka zmanjka

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.6.2008 0:12:17   
jencili
zdej pa res nočko...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.6.2008 0:14:29   
Bajsa
Lep današnji dan tud od mene!
Dodala sem slikce: piška miška 3, geslo miška.
Zdej grem pa res spat.
Nočko!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
24.6.2008 0:14:57   
Bajsa
A bom zadnja? A spet?

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.6.2008 5:23:09   
Janey
prvauser posted image hauser posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.6.2008 5:24:41   
Janey
budna sem že 2 ure, je jakec jokal in ni in ni htel zaspatuser posted image še nikoli prej...očitno čuti, da je mami nervozna. v glavnem sem ko zombi, zdaj sem spika kavo upam da bom malo bolše. prvič ne vem niti kak naj do lj se pripeljem taka, drugič pa kak naj taka izpit pišem. koncentracija po 3 urah spanja je na 0. grem še skozi in štartat. stiskajte pestke ko boste pile kavico

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.6.2008 8:06:35   
ella79
druga user posted image
janey midve z zojo bova zagotovo držali pesti zate user posted image user posted image user posted image
bajsa itak veš da je Zala prava lepotička, pa kiklce...

naša je danes že ob sedmih vstala user posted image user posted image user posted image pridem k njej v sobico in ona kravce pase in se smeje user posted image jaz pa že pri jutranji kavici in RR-ju user posted image klasika user posted image user posted image
a še vse spiteuser posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.6.2008 8:14:23   
buči
Janey, drži se!

Mi gremo pa hitro malo ven, popoldne pa sistematski in cepljenje. Vas nisem mogla včeraj nič brat in se oglasit, smo imeli obsedeno stanje, ker je bil moj dragi totalno skurjen: cel teden na terenu, v soboto na veselčici po 5 letih trd, nedelja žurka za en rojstni dan, ponoči pa ni spal, ker je Aljaž imel svoje fore. in je včeraj tako ves neprespan in skurjen zaspal v službenem avtomobilu (še klime nimajo) in zletel s ceste. K sreči se je zbudil, ko je že vozil po enem dvorišču (dobro, da ni bilo tam nikogar in da niso imeli ograje), je odvil nazaj pas ravno pravočasno, da ni treščil v avto, ki je pripeljal nasproti. Sem brez besed. user posted image user posted image user posted image  je imel sabo, sigurno!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.6.2008 8:16:16   
ella79
joj buči... sem čist brez besed... očitno so res nekje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.6.2008 8:18:19   
ELMA
elma, če bi se rada naučila klekljat, bi se mogla vpisat v kakšen tečaj in to večurni. Ker čipke klekljat se ne moreš naučiti v 20ih urah . Klekljanje je ročno delo in to gre zelo počasi, kar pomeni, da se ena ura klekljanja ne pozna skoraj nič. Pri tem je potrebno sedet ure in ure. Sploh, če se začneš učiti od začetka.
Obstajajo učbeniki za klekljanje, ker so jih rabili prav za 3 letno poklicno čipkarsko šolo. Jaz sem si kupila za 2 in 3 letnik, ker mi je fajn kdaj kaj pogledat, kako se kaj naredi, za 1. pa nisem več dobila. Me pa ne moti , ker tam so res le osnove, kar pa jaz znam (no, tudi že precej več ). Bi pa rekla, da bi se samo iz knjige težko naučila to delat . Ni ravno enostavno, pa poleg tega moraš znat tudi začeti in tudi tam končati (to je osnova za najbolj enostavne vzorce). Se pa tile učbeniki verjetno dobijo le tukaj, pa še to dvomim, da jih je sploh še mogoče dobiti, ker čipkarske šole že nekaj let ni več( to je bila šola za učitelje klekljanja). Šola za učenje klekljanja pa so v vsaki OŠ na idrijskem in tudi širši okolici.

Jutro... bamby hvala ti , škoda ker v zasavlju ni tečaja za klekljanje , bom mal pogledala v knjižnici kakšno knjigouser posted image
Kje si pa ti kupila tiste knjige za 2 in 3 letnik ?A si mogoče v Mladinski Založbi...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.6.2008 8:21:01   
buči
meti, a si že rešla tehnične težave v diplomski?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.6.2008 8:26:29   
Februarka08
Jutro.

Naša bejba se zgovarja v postelji, jest pa itak takoj na RR.user posted image
Joj, buči, samo da se je vse ok končal.user posted image user posted image

Bajsa hvala za infouser posted image , glede sms-ov sva ble pa tko z Ello zmenjene da jaz pošljem Nuki in Bajsi, ona pa Jencili. Vsaj mislim tko.user posted image Pol nisem mogla več komunicirat kle k je mela učer tamala ene svoje fore.user posted image Ji grem narest mlek ker so ble joške prazne, ona noče flaše, hoče joško. Ok, ji dam, jo je mela pa sam v ustih, nič vlekla in je zaspala nazaj.user posted image Matr, joške res rulajo.user posted image No, je bla pa ponoč spet akcija po dolgem času ob 4h, ampak je pojedla in spala do 7h, pojedla drugo in sva drnohale do mal čez 8, tako da zih nam šla ob 9.30 od doma. Pa sej nimam it namena k morm itak sam po par malenkosti, dobimo se pa šele ob 11h.

Grem na zajtrk, se vidimo gorenjke.user posted image A še katera pride?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.6.2008 8:33:52   
ELMA
Dolenjka dobra došla nazaj .
Pa Tarici -carici  vsenajboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jencili tvojem sineku tudi 
Taj  vse najboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUČI sam da se je dobro končal.

< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.6.2008 8:37:35 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.6.2008 8:41:42   
ella79
jaz gre kar od doma, tako da bom že prej verjetno tam, pa bom še mal povozičkala. Če bo še katera, me lahko pokliče user posted image se vidimo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.6.2008 9:19:16   
pina-1
dan.
najprej se vam opravičujem ker včeri nisem prišla na čvek. Pri nas je stanje iz ure v uro slabše in ne vem kam to vodi. Na vidiku ne vidim nič dobrega.

Za piko na I si je mia včeri cel obraz namazala z ilom za tuširanje. user posted image  Lahko si samo predstavljate kako je bilo tisto peno dol sprat. Bolj kot se dodajala vodo, bolj se je vsa penila.  Jaz sem pa se drla na njo, ker sem itak zaradi dedca v kritičnem stanju. Danes zjutraj je pa ani nos zaprla da dihat ni mogla. user posted image  Jaz ne vem, ali ona tako reagira zaradi situacije doma, ali kaj. Jaz se pa slabo počutim, ker sem tako napadalna do nje. Svojo jezo nehote stresam na njo in vem da ni prav.
ah, ne bom več setila in vam težila o tem,kako smotanega dedca mam doauser posted image user posted image

dolenjči sara dobrodošla doma. Upam, da ste se meli lepo, pa da je bil Stipe priden. A se je tarica kaj kopala v morju?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.6.2008 9:27:03   
Bajsa
Dobro jutro!

No ja sej nismo spali do zdele, se je Zala zbudila ob pol 8, pa sm jo nekak probala prepričat, da bi nazaj zaspala, no sej skor je, ampak je pol od varne prihodnosti klicala, končno, pa se je madam zbudila, tko da ni blo kruha iz te moke user posted image
Zdej se pa neki pritožuje tmle na pojstliuser posted image . Morem it kavo si skuhat, pa zajtrk narest, pa čaj za dojilje spit, pol pa še pod tuš in Zalo skopat, po moje bo obraten vrstni red user posted image . No če bo ostal kej časa za zajtrk bom tud vesela.
Evo je zmagala, sm jo mogla k seb vzet, zdej pa tipkava user posted image
Janey držim pesti, Zala tud, da ti bo šlo dobr na izpituuser posted image
Buči me je kr zmrazil k sem prebrala! Sam da ni nobenmu nič. Res so ga čuvali user posted image user posted image user posted image

No greva se rihtat!

See ya

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.6.2008 9:31:05   
Bajsa
Ella hvala, ja zame je itak res najlepša!
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nč druzga ti ne morem napisat. Drži se in probi čim manj slabe volje na otroke stresat. Jaz znam bit tud taka, ko me raz... moj, pol so pa vsi ostali vsega krivi.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

SANJA
TEJA 30

ANJA (70%)

SONJA (8%)

TANJA (22%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!