|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
24.6.2008 10:07:58   
MetiLu
Dan!
Dolenči, WB user posted image

Gorenjke ful uživajte dones, men se v tej vročini ne lub tko daleč vozit user posted image  Bova šla pa popoldan vsaj do LJ, do mojih starih staršev, da bova vsaj lahko zunaj v senčki za hišo, pri nas pred blokom žal ni te variante user posted image  Včeraj sva bila cel dan notri, se nam je že vsem user posted image

Buči, nisem še uspela zrihtat. Sem ugotovila da sem narobe napisala, odstranit moram odsek, ne prelom strani. Sem že čist ****is včeri fasala user posted image  Sam še tole popravim, pa nekaj literature citiram med besedilo, pa sem zmagala user posted image

Spimo spet bolj švoh, jemo sicer samo še 1x ponoč, sam kaj k mi tamal leze po posteljici navzgor in se pol z glavo zaletava, ko nima več kam it user posted image  pol pa tečnarit začne... No, pa zjutraj se mi je začel ob sedmih zbujat user posted image  ... user posted image user posted image user posted image

Možek ma ta teden grozne šihte, skoz popoldan, čez vikend pa dve nočne user posted image  vsaj jutri je frej in je prej neki omenjal, da bi šli na morje user posted image

Grem si zdej neki za jest narest, nisem še nič dones user posted image  sem se zjutraj vagala ... 49.5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image ... grem hitr na neki kaloričnega user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.6.2008 10:10:39   
MetiLu
Pinči user posted image user posted image user posted image user posted image  še od mene. Tud men se je že parkrat zgodilo, da sem nehote svojo slabo voljo in utrujenost na tamalga stresala user posted image  sej je grozn, sam če maš pa še tazga dedca, ki ti sranje dela, namesto da bi ti pomagal, pol je res user posted image  težko user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.6.2008 10:37:48   
pina-1
meti in poleg dedca mam še familio ki si še čevljev ne zna obut brez mene. Za vsak drek mene kličejo in gnjavijo. Mater se počuti kot žvečilni gui, ki ga raztezajo na vse strani, ali pa kot služba "pokliči in dobiš". Punce če se eni ne sfuzla danes se mi ne bo nikdar, ker se že vsa tresem. Uni moj je itak off.. Še dva taka dneva, pa ga spakiram k njegovi materi pa da ga ne vidim okoli mene. Moja mati in moj brat jih bosta danes itak slišala. Me mika da bi se kar nekam pobrala za cel dan, da me ni. Vprašanje če bi me sploh kdo pogrešal. verjetno bi me ob prvem problemu ki bi ga imeli da ji pomagam. Do takrat pa težko verjamem da bi me kdo.

Evo zopet sem se skašlala. Hvala bogu da je RR, ker če ne bi se mi sedaj že zrolalo.....

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.6.2008 11:43:55   
srečka nosečka
dan, user posted image

mi se hladimo doma, spehod je že za nami, kuhat pa se mi itak ne da v tej vročini.
Pikica spi, jaz pa čakam dedija in babi, da prideta malo naokoli, da kakšno čveknemo in kavico spijemo. user posted image

bajsa - user posted image  je tvoja deklica.

buči - samo, da se je srečno končalo. user posted image

pina - user posted image user posted image user posted image  samo zate. Saj ne vem, če kaj dosti pomaga, ampak sočustvujem s tabo in upam, da se te zadeve pri vas končno umirijo.

meti - tole s šihti naših dragih pa se tudi meni fuzla. Čeprav ima še kar urejeno, samo kako pa jim je v službi raje ne bi. user posted image  Bolj skrbijo za Strojanove kot za lastne delavce. Moj ima v svoji pisarni ziher 50 stopinj, pa se lahko buni samo "bogvekomu". Ni preostalo drugega, da si je sam nabavil klimo. V glavnem štala in pol ni čudno, da vsi želijo ven iz te službe.

dolenjka - dobrodošla. Spet bo tale čvek delal na fuuul. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.6.2008 11:59:23   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Buči, nisem še uspela zrihtat. Sem ugotovila da sem narobe napisala, odstranit moram odsek, ne prelom strani. Sem že čist ****is včeri fasala user posted image  Sam še tole popravim, pa nekaj literature citiram med besedilo, pa sem zmagala user posted image

Meti - probaj si pomagat v Wordu s pomočjo - vtipkaj odstranitev odseka in boš našla navodila. Men tole izpiše, če ti kaj pomaga:

Brisanje preloma odseka

Pokaži vseSkrij vseKo izbrišete prelom odseka (prelom odseka: Oznaka, ki ji vstavite, če želite prikazati konec odseka. V prelomu odseka so shranjeni elementi oblikovanja odseka, kot so robovi, usmerjenost strani, glave in noge in zaporedje številk strani.), izbrišete tudi oblikovanje odstavka (odsek: Del dokumenta, v katerem nastavite določene nastavitve oblikovanja strani. Nov odsek ustvarite, ko želite spremeniti lastnosti, kot so oštevilčenje vrstic, število stolpcev ali glave in noge.) za besedilo nad njim. To besedilo postane del naslednjega odseka in privzame njegove oblikovne značilnosti.
  1. Izberite prelom odseka, ki ga želite izbrisati.
    Če ste v pogledu nastavitve tiskanja (pogled postavitve tiskanja: Pogled na dokument ali drug predmet, kot bo videti natisnjen. Elementi, kot so glave, noge, stolpci in polja z besedilom so prikazani na njihovih dejanskih mestih.) ali v orisnem pogledu (orisni pogled: Pogled, v katerem so naslovi v dokumentu zamaknjeni glede na raven v njegovi zgradbi. Orisni pogled lahko uporabljate tudi za delo z glavnimi dokumenti.) in ne vidite preloma odseka, prikažite skrito besedilo (skrito besedilo: Oblikovanje znakov, s katerim je mogoče prikazati ali skriti določeno besedilo. V Microsoft Wordu je skrito besedilo podčrtano s pikčasto črto.) s klikom na gumb Pokaži/Skrij v orodni vrstici (orodna vrstica: Vrstica z gumbi in možnostmi, namenjena izvajanju ukazov. Orodno vrstico prikažete tako, da pritisnete ALT in nato SHIFT+F10.) Standard.
  2. Pritisnite DELETE.

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.6.2008 12:07:16   
brina2006
CIAO!

Uf, je pa vroče danes.
Po dooooooooolgem času se zopet malo oglašam, ste pa načvekale user posted image .
Mi tudi pridno rasemo, ponoči spimo bolj po luniuser posted image ,  mi smo imeli cepljenje v četrtek in smo kar solidno prenesli ta drugi pik.
Punce kje vi kupujete cunce za tamale , ker rase sto na uro in tati ne utegne služiti dinarčkov dovolj hitrouser posted image user posted image .
V soboto imamo namen malo na shoping v velemesto in me zanima kje se da kupiti kaj ugodno? 
Baby center je predrag!!! A plenice od MULLERJA so še ok?
Sedaj moram pa kr letet tamali poje opero, kar pomeni lakota.

Ciao!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.6.2008 12:10:51   
MetiLu
joj mesečnica, 100x HVALA... mi je uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.6.2008 12:17:03   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

joj mesečnica, 100x HVALA... mi je uspelo user posted image user posted image user posted image

Super! Več glav več zelja user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.6.2008 12:20:40   
Janey
halo
no pa je za mano...hvala bogu kr če nebi blo bi kmalu sama s tamalim ostala. tako kot sem bila pa zdaj naspidirana, razdražljiva, živčna pa že dolgo ne...bogi moj lubek...sem ga nadirala kot psa...čeprav danes zjutraj me je njabolj od vsega razp****
tamali je od 4ih naprej jokal, on pa je mene htel presenetit in je na internetu(ob 4ih zjutraj) iskal en video(http://www.youtube.com/watch?v=Z32fK5Wc3oA&amp;feature=related), da bi ga zjutraj videla in bi imela srečo) krasna gesta, ampak malo bolša bi bla, če bi malega porihtal, da bi lahko jaz do pol6 spala in bi bla kolko tolko spočita. tk pa....user posted image user posted image user posted image

no v glavnem izpit je kar šel, zagovor tut.

grem se malo cartat..pokec se prebuja

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.6.2008 13:14:52   
MetiLu
Jaz sem pa lihkar dobila paket od varne prihodnosti user posted image  plačala sem 3, 80€, dobili pa smo kar nekaj uporabnih stvari: dudico mam, termometer chicco, pampers robčke, palčke za ušeska pucat, 2x neke kašice, nekaj senta vložkov, kapsule neovin za nosečnice in doječe mame, par instant čajčkov, pa še nekaj revij user posted image user posted image  fajn user posted image

Sem pa dones malo improvizirala pri "zajtrku", sem si naredila šmorn, pa sem v maso dodala pest ovsenih kosmičev ... ful je blo dobr user posted image
Zdej gruntam, kako bi jih še lahko ponucala. V planu so piškoti, pa če ima katera recept, kako se naredi polpete iz teh kosmičev in bučk?

Joj, pa eno goro cot imam za zlikat, pa se mi tok ne daaaaaaaaaaaaa user posted image  a pride kera?  mi mamo že 26°C v stanovanju user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.6.2008 13:44:04   
pina-1
meti tudi jaz sem dobila paket danes. sem pa plačala 3,72|€ poštnine, noter je blo pa: 4 x kašica od hippa, z roko porabe do 6.8.user posted image , duduica od mam, pa ena do chicota ampak na je premajhna, ker je do 4m starostiuser posted image , vložke, robčke pampers, palčke za uha, kreo za sončenje od chiccota, neovin kapsule, revije in kataloge. user posted image user posted image user posted image . sem kar zadovoljna. edino s kašicami ne vem kako bo ker jih ne boo uspeli ponucat.

jaz pa danes nisem nič paetnega nardila. eno pecivo se skup spackala in sedaj gre še kokosove kocke končat. pa magično metlo bom sprehodila po stanovanju, to bo tudi vse. nimam volje in energije za delat.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.6.2008 14:04:29   
buči
pina user posted image

Vas ne morem niti brat, kaj šele komentirat, Tilen se mi sam obrača na tleh. Kar od danes! Noro, ga moram popravit, je že pod radiatorjem, ne socialne klicat. Gremo še na sistematskeha.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.6.2008 14:06:00   
mala_pikica
Dober dan punce!

Meni je tudi vrooooooooče, se mi nič ne da delati. Zdaj moram kosilo do konca skuhati. Luka spi že od pol dvanajstih. Ta naš je pravi zaspanček, zelo dosti spi.
Sem danes že na vseh mojih gredicah plevel popipala, tako, da so sedaj zopet lepe. Bi pa tudi jaz morala likati, pa še po trgovinah imam namen iti danes popoldan, pa bom videla, če se mi bo dalo.

Janey user posted image user posted image user posted image  za izpit.

Pina zate pa user posted image user posted image user posted image . Upam, da tvojega čimprej mine. Mija sigurno čuti, da sta vidva na bojni nogi, zato išče pozornost. Vem, da je težko, ampak probaj se zadržati pred otroci.

Evo, zdaj pa se je mali zbudil. Lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.6.2008 14:12:58   
ELMA
Jaz sem pa lihkar dobila paket od varne prihodnosti plačala sem 3, 80€, dobili pa smo kar nekaj uporabnih stvari: dudico mam, termometer chicco, pampers robčke, palčke za ušeska pucat, 2x neke kašice, nekaj senta vložkov, kapsule neovin za nosečnice in doječe mame, par instant čajčkov, pa še nekaj revij fajn

Jaz sem tudi lihkar dobila paket od varne prihodnosti , plačala 3.70e za poštnino ,samo jaz nisem metiLu dobila termometer , jaz sem dobila kremo za sončanje za otrke od chiccota user posted image

pina tudi pri nas je rok uporabe 6.avgust user posted image Ena je od 4 mesca , druga pa od 6 mesecov naprej user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.6.2008 14:16:24 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.6.2008 14:20:50   
Februarka08
Evo, 1. gorenjka na broju.user posted image

Larisa mi je spančkala še celo potuser posted image , zdele je pa pojedla kosilo, mami gre pa ven pod trto na kosilce. Začuda božje me niso doma gledal kot da bi iz Marsa padla k sm dam pršla.user posted image
Ella, še enkrat hvala za robčke, zdej jih sigurno nam več pozabla.user posted image

A vam lohk neki povem? Men je tkoooooo fino z vami čvekat, da bi vsak dan če bi lahko. A sem mal čudna?user posted image Jah no, taka sem.user posted image

Greva ven v senčko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.6.2008 14:21:56   
Februarka08
Aja še to, 80 centov sem premal dnarja pustila, se mi zdi. Upam, da je blo dovolj, bom drugič dala več... Nisem mela drobiža oz. sam kartico.user posted image Ne bit hude.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.6.2008 15:16:13   
larisa
Moram samo pokomentirat...
Bajsa, tvoja piška miška je pa tak cuker, da že dolgo nisem takega cukerčka vidla user posted image

Dolenjka, WB...se je zjutraj takoj videlo, da si nazaj....zdej se je samo 1 stran zvečer natipkala, zdej so se pa 3 user posted image user posted image user posted image

Moram samo še to povedat, da je danes pediater povedal, da gre naš mali lahko komot v športni del, juhuuuuuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.6.2008 15:41:49   
Janey
user posted image user posted image user posted image kak sem zaspana...mi 2 sma zdaj eno rundo odspala, jaz sem vstala jaka pa kar nazaj zaspal...ponoči ni spal, zdasj pa kr 2 ure??fakinuser posted image user posted image mi2 boma pa malo šla ven počasi

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.6.2008 17:08:39   
buči
Evo, mi smo iz sistematskega. Dimenzije ... 8540 g in 67 cm pri 4 m in 3 tednih. Zgornja meja, ampak je rekla, da je ok, ker je tako velik. Pa dala je "zeleno luč" za GH. Zdaj se grem pa hladit.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.6.2008 17:43:10   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Evo, mi smo iz sistematskega. Dimenzije ... 8540 g in 67 cm pri 4 m in 3 tednih. Zgornja meja, ampak je rekla, da je ok, ker je tako velik. Pa dala je "zeleno luč" za GH. Zdaj se grem pa hladit.

user posted image user posted image user posted image  Buči user posted image  za grame in centimetre , je kr velik tvoj korenjak ...A so mogoče slike od njega v zadnjem albumu , če so prosim za geslo da ga pogledamuser posted image Sej itak bo kmalu 5 mesecov star user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.6.2008 19:48:53   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Dolenjka dobra došla nazaj .
Pa Tarici -carici  vsenajboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jencili tvojem sineku tudi 
Taj  vse najboljše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUČI sam da se je dobro končal.

Taj se zahvaljuje za lepe željeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.6.2008 19:54:11   
mary_lou
dons je bil pa dan za obesit se ej.....v bistvu sploh se nisem k sebi prsla....Tai mi je s previjalne padu, ma sej se pisat ne morm k sploh ne vidm k mam tok otecene oci od joka, sej vam lohk buci pove, jest grem k Taiju ga opazovat

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.6.2008 20:20:58   
jencili
Moj se ga je pa mal frderbov, zdej pa smrči ko star mopeduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.6.2008 20:45:03   
nizy
pozdravljene,

mary lou -odvisno kako je padu , če misliš ,da je hud padec ga raje nesi v dežurno naj ga pogledajo , kar je ziher je ziher user posted image

mi smo šli malo pred sedmo ven in se tako ulilo ,da smo se spokale nazaj user posted image user posted image ,čez dan ne moreš ven k tok vroče ,pol se pa vlije .user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.6.2008 20:47:15   
jencili
Jaz sm ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne...user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prva zanositev
agnes

Kako hitro ste zanosile?

Se je kar zgodilo brez načrtovanja (30%)

1 do 3 meseci poskušanja (36%)

4 do 12 mesecev poskušanja (14%)

1 do 2 leti poskušanja. (7%)

Več kot dve leti poskušanja. (7%)

Nikoli. (7%)

Število vseh glasov: 585

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!