Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 10:07:58
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Dolenči, WB Gorenjke ful uživajte dones, men se v tej vročini ne lub tko daleč vozit Bova šla pa popoldan vsaj do LJ, do mojih starih staršev, da bova vsaj lahko zunaj v senčki za hišo, pri nas pred blokom žal ni te variante Včeraj sva bila cel dan notri, se nam je že vsem Buči, nisem še uspela zrihtat. Sem ugotovila da sem narobe napisala, odstranit moram odsek, ne prelom strani. Sem že čist ****is včeri fasala Sam še tole popravim, pa nekaj literature citiram med besedilo, pa sem zmagala Spimo spet bolj švoh, jemo sicer samo še 1x ponoč, sam kaj k mi tamal leze po posteljici navzgor in se pol z glavo zaletava, ko nima več kam it pol pa tečnarit začne... No, pa zjutraj se mi je začel ob sedmih zbujat ... Možek ma ta teden grozne šihte, skoz popoldan, čez vikend pa dve nočne vsaj jutri je frej in je prej neki omenjal, da bi šli na morje Grem si zdej neki za jest narest, nisem še nič dones sem se zjutraj vagala ... 49.5 kg ... grem hitr na neki kaloričnega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 10:10:39
|
|
|
|
MetiLu
|
Pinči še od mene. Tud men se je že parkrat zgodilo, da sem nehote svojo slabo voljo in utrujenost na tamalga stresala sej je grozn, sam če maš pa še tazga dedca, ki ti sranje dela, namesto da bi ti pomagal, pol je res težko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 10:37:48
|
|
|
|
pina-1
|
meti in poleg dedca mam še familio ki si še čevljev ne zna obut brez mene. Za vsak drek mene kličejo in gnjavijo. Mater se počuti kot žvečilni gui, ki ga raztezajo na vse strani, ali pa kot služba "pokliči in dobiš". Punce če se eni ne sfuzla danes se mi ne bo nikdar, ker se že vsa tresem. Uni moj je itak off.. Še dva taka dneva, pa ga spakiram k njegovi materi pa da ga ne vidim okoli mene. Moja mati in moj brat jih bosta danes itak slišala. Me mika da bi se kar nekam pobrala za cel dan, da me ni. Vprašanje če bi me sploh kdo pogrešal. verjetno bi me ob prvem problemu ki bi ga imeli da ji pomagam. Do takrat pa težko verjamem da bi me kdo. Evo zopet sem se skašlala. Hvala bogu da je RR, ker če ne bi se mi sedaj že zrolalo.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 11:43:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, mi se hladimo doma, spehod je že za nami, kuhat pa se mi itak ne da v tej vročini. Pikica spi, jaz pa čakam dedija in babi, da prideta malo naokoli, da kakšno čveknemo in kavico spijemo. bajsa - je tvoja deklica. buči - samo, da se je srečno končalo. pina - samo zate. Saj ne vem, če kaj dosti pomaga, ampak sočustvujem s tabo in upam, da se te zadeve pri vas končno umirijo. meti - tole s šihti naših dragih pa se tudi meni fuzla. Čeprav ima še kar urejeno, samo kako pa jim je v službi raje ne bi. Bolj skrbijo za Strojanove kot za lastne delavce. Moj ima v svoji pisarni ziher 50 stopinj, pa se lahko buni samo "bogvekomu". Ni preostalo drugega, da si je sam nabavil klimo. V glavnem štala in pol ni čudno, da vsi želijo ven iz te službe. dolenjka - dobrodošla. Spet bo tale čvek delal na fuuul.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 11:59:23
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Buči, nisem še uspela zrihtat. Sem ugotovila da sem narobe napisala, odstranit moram odsek, ne prelom strani. Sem že čist ****is včeri fasala Sam še tole popravim, pa nekaj literature citiram med besedilo, pa sem zmagala Meti - probaj si pomagat v Wordu s pomočjo - vtipkaj odstranitev odseka in boš našla navodila. Men tole izpiše, če ti kaj pomaga: Brisanje preloma odseka Pokaži vseSkrij vseKo izbrišete prelom odseka (prelom odseka: Oznaka, ki ji vstavite, če želite prikazati konec odseka. V prelomu odseka so shranjeni elementi oblikovanja odseka, kot so robovi, usmerjenost strani, glave in noge in zaporedje številk strani.), izbrišete tudi oblikovanje odstavka (odsek: Del dokumenta, v katerem nastavite določene nastavitve oblikovanja strani. Nov odsek ustvarite, ko želite spremeniti lastnosti, kot so oštevilčenje vrstic, število stolpcev ali glave in noge.) za besedilo nad njim. To besedilo postane del naslednjega odseka in privzame njegove oblikovne značilnosti. - Izberite prelom odseka, ki ga želite izbrisati.
Če ste v pogledu nastavitve tiskanja (pogled postavitve tiskanja: Pogled na dokument ali drug predmet, kot bo videti natisnjen. Elementi, kot so glave, noge, stolpci in polja z besedilom so prikazani na njihovih dejanskih mestih.) ali v orisnem pogledu (orisni pogled: Pogled, v katerem so naslovi v dokumentu zamaknjeni glede na raven v njegovi zgradbi. Orisni pogled lahko uporabljate tudi za delo z glavnimi dokumenti.) in ne vidite preloma odseka, prikažite skrito besedilo (skrito besedilo: Oblikovanje znakov, s katerim je mogoče prikazati ali skriti določeno besedilo. V Microsoft Wordu je skrito besedilo podčrtano s pikčasto črto.) s klikom na gumb Pokaži/Skrij v orodni vrstici (orodna vrstica: Vrstica z gumbi in možnostmi, namenjena izvajanju ukazov. Orodno vrstico prikažete tako, da pritisnete ALT in nato SHIFT+F10.) Standard. - Pritisnite DELETE.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 12:07:16
|
|
|
|
brina2006
|
CIAO! Uf, je pa vroče danes. Po dooooooooolgem času se zopet malo oglašam, ste pa načvekale . Mi tudi pridno rasemo, ponoči spimo bolj po luni , mi smo imeli cepljenje v četrtek in smo kar solidno prenesli ta drugi pik. Punce kje vi kupujete cunce za tamale , ker rase sto na uro in tati ne utegne služiti dinarčkov dovolj hitro . V soboto imamo namen malo na shoping v velemesto in me zanima kje se da kupiti kaj ugodno? Baby center je predrag!!! A plenice od MULLERJA so še ok? Sedaj moram pa kr letet tamali poje opero, kar pomeni lakota. Ciao!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 12:10:51
|
|
|
|
MetiLu
|
joj mesečnica, 100x HVALA... mi je uspelo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 12:17:03
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu joj mesečnica, 100x HVALA... mi je uspelo Super! Več glav več zelja .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 12:20:40
|
|
|
|
Janey
|
halo no pa je za mano...hvala bogu kr če nebi blo bi kmalu sama s tamalim ostala. tako kot sem bila pa zdaj naspidirana, razdražljiva, živčna pa že dolgo ne...bogi moj lubek...sem ga nadirala kot psa...čeprav danes zjutraj me je njabolj od vsega razp**** tamali je od 4ih naprej jokal, on pa je mene htel presenetit in je na internetu(ob 4ih zjutraj) iskal en video(http://www.youtube.com/watch?v=Z32fK5Wc3oA&feature=related), da bi ga zjutraj videla in bi imela srečo) krasna gesta, ampak malo bolša bi bla, če bi malega porihtal, da bi lahko jaz do pol6 spala in bi bla kolko tolko spočita. tk pa.... no v glavnem izpit je kar šel, zagovor tut. grem se malo cartat..pokec se prebuja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 13:14:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem pa lihkar dobila paket od varne prihodnosti plačala sem 3, 80€, dobili pa smo kar nekaj uporabnih stvari: dudico mam, termometer chicco, pampers robčke, palčke za ušeska pucat, 2x neke kašice, nekaj senta vložkov, kapsule neovin za nosečnice in doječe mame, par instant čajčkov, pa še nekaj revij fajn Sem pa dones malo improvizirala pri "zajtrku", sem si naredila šmorn, pa sem v maso dodala pest ovsenih kosmičev ... ful je blo dobr Zdej gruntam, kako bi jih še lahko ponucala. V planu so piškoti, pa če ima katera recept, kako se naredi polpete iz teh kosmičev in bučk? Joj, pa eno goro cot imam za zlikat, pa se mi tok ne daaaaaaaaaaaaa a pride kera? mi mamo že 26°C v stanovanju
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 13:44:04
|
|
|
|
pina-1
|
meti tudi jaz sem dobila paket danes. sem pa plačala 3,72|€ poštnine, noter je blo pa: 4 x kašica od hippa, z roko porabe do 6.8. , duduica od mam, pa ena do chicota ampak na je premajhna, ker je do 4m starosti , vložke, robčke pampers, palčke za uha, kreo za sončenje od chiccota, neovin kapsule, revije in kataloge. . sem kar zadovoljna. edino s kašicami ne vem kako bo ker jih ne boo uspeli ponucat. jaz pa danes nisem nič paetnega nardila. eno pecivo se skup spackala in sedaj gre še kokosove kocke končat. pa magično metlo bom sprehodila po stanovanju, to bo tudi vse. nimam volje in energije za delat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 14:04:29
|
|
|
|
buči
|
pina Vas ne morem niti brat, kaj šele komentirat, Tilen se mi sam obrača na tleh. Kar od danes! Noro, ga moram popravit, je že pod radiatorjem, ne socialne klicat. Gremo še na sistematskeha.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 14:06:00
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober dan punce! Meni je tudi vrooooooooče, se mi nič ne da delati. Zdaj moram kosilo do konca skuhati. Luka spi že od pol dvanajstih. Ta naš je pravi zaspanček, zelo dosti spi. Sem danes že na vseh mojih gredicah plevel popipala, tako, da so sedaj zopet lepe. Bi pa tudi jaz morala likati, pa še po trgovinah imam namen iti danes popoldan, pa bom videla, če se mi bo dalo. Janey za izpit. Pina zate pa . Upam, da tvojega čimprej mine. Mija sigurno čuti, da sta vidva na bojni nogi, zato išče pozornost. Vem, da je težko, ampak probaj se zadržati pred otroci. Evo, zdaj pa se je mali zbudil. Lp
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 14:12:58
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz sem pa lihkar dobila paket od varne prihodnosti plačala sem 3, 80€, dobili pa smo kar nekaj uporabnih stvari: dudico mam, termometer chicco, pampers robčke, palčke za ušeska pucat, 2x neke kašice, nekaj senta vložkov, kapsule neovin za nosečnice in doječe mame, par instant čajčkov, pa še nekaj revij fajn Jaz sem tudi lihkar dobila paket od varne prihodnosti , plačala 3.70e za poštnino ,samo jaz nisem metiLu dobila termometer , jaz sem dobila kremo za sončanje za otrke od chiccota pina tudi pri nas je rok uporabe 6.avgust Ena je od 4 mesca , druga pa od 6 mesecov naprej
< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.6.2008 14:16:24 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 14:20:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, 1. gorenjka na broju. Larisa mi je spančkala še celo pot , zdele je pa pojedla kosilo, mami gre pa ven pod trto na kosilce. Začuda božje me niso doma gledal kot da bi iz Marsa padla k sm dam pršla. Ella, še enkrat hvala za robčke, zdej jih sigurno nam več pozabla. A vam lohk neki povem? Men je tkoooooo fino z vami čvekat, da bi vsak dan če bi lahko. A sem mal čudna? Jah no, taka sem. Greva ven v senčko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 14:21:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja še to, 80 centov sem premal dnarja pustila, se mi zdi. Upam, da je blo dovolj, bom drugič dala več... Nisem mela drobiža oz. sam kartico. Ne bit hude.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 15:16:13
|
|
|
|
larisa
|
Moram samo pokomentirat... Bajsa, tvoja piška miška je pa tak cuker, da že dolgo nisem takega cukerčka vidla Dolenjka, WB...se je zjutraj takoj videlo, da si nazaj....zdej se je samo 1 stran zvečer natipkala, zdej so se pa 3 Moram samo še to povedat, da je danes pediater povedal, da gre naš mali lahko komot v športni del, juhuuuu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 15:41:49
|
|
|
|
Janey
|
kak sem zaspana...mi 2 sma zdaj eno rundo odspala, jaz sem vstala jaka pa kar nazaj zaspal...ponoči ni spal, zdasj pa kr 2 ure??fakin mi2 boma pa malo šla ven počasi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 17:08:39
|
|
|
|
buči
|
Evo, mi smo iz sistematskega. Dimenzije ... 8540 g in 67 cm pri 4 m in 3 tednih. Zgornja meja, ampak je rekla, da je ok, ker je tako velik. Pa dala je "zeleno luč" za GH. Zdaj se grem pa hladit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 17:43:10
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo, mi smo iz sistematskega. Dimenzije ... 8540 g in 67 cm pri 4 m in 3 tednih. Zgornja meja, ampak je rekla, da je ok, ker je tako velik. Pa dala je "zeleno luč" za GH. Zdaj se grem pa hladit. Buči za grame in centimetre , je kr velik tvoj korenjak ...A so mogoče slike od njega v zadnjem albumu , če so prosim za geslo da ga pogledam Sej itak bo kmalu 5 mesecov star
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 19:48:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Dolenjka dobra došla nazaj . Pa Tarici -carici vsenajboljše za mini RD Jencili tvojem sineku tudi Taj vse najboljše za mini RD BUČI sam da se je dobro končal. Taj se zahvaljuje za lepe želje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 19:54:11
|
|
|
|
mary_lou
|
dons je bil pa dan za obesit se ej.....v bistvu sploh se nisem k sebi prsla....Tai mi je s previjalne padu, ma sej se pisat ne morm k sploh ne vidm k mam tok otecene oci od joka, sej vam lohk buci pove, jest grem k Taiju ga opazovat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 20:20:58
|
|
|
|
jencili
|
Moj se ga je pa mal frderbov, zdej pa smrči ko star moped
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 20:45:03
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, mary lou -odvisno kako je padu , če misliš ,da je hud padec ga raje nesi v dežurno naj ga pogledajo , kar je ziher je ziher mi smo šli malo pred sedmo ven in se tako ulilo ,da smo se spokale nazaj ,čez dan ne moreš ven k tok vroče ,pol se pa vlije .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 20:47:15
|
|
|
|
jencili
|
Jaz sm ježek ti pa ne, jaz pa bodem ti pa ne...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!