bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* evo, bamby, midva sva bila pa na poročnem potovanju v Egiptu v Hurgadi , 2 tedna all inclusive uživanja v soncu in prekrasnem morju in podvodnem svetu. Sem bila pa na polovici nosečnosti z Anžejem. Zato si nisva privoščila nekih dolgih izletov, sva bolj izležavala. je blo super. Naslednjič ko greva v Egipt, greva pa na križarjenje po Nilu. bamby, jaz bom kar k tvoji mami prišla malo v šolo za kleklanje. Vem, ribice so baje najbolj zaj***** "vzorček". Sta imela tudi fajn poročno potovanje . No, mene Egipt zanima bolj kaj za videt kot poležavanje. Bi šla na križarjenje po Nilu in si spotoma ogledat zanimivosti. Čipkarija je baje uspela . Nisem uhitela it nič gledat in mama je bila kar užaljena, ker ni bilo ne mene, ne sestre. Certifikat je dobila. Mogoče enkrat, ko bom pri času, se bom lotila po programu tudi jaz klekljat, da pridobim certifikate. Me ne skrbi, ker imam čipkarsko šolo za sabo, le zahtevajo še kar enih kosov iste tehnike . Ribice bi mogla pa tudi jaz natrenirat. So zoprne za klekljat, da je kaj ! Kaj pa ti znaš klekljat? Si hodila v kakšen tečaj, šolo? jencili, glede na tvojo kilažo ne bi niti pomislila na ločevalno dieto. Je že res, da se je vse, da je vse dovoljeno, ampak dovoljeno je ob določenih dnevih. Meni je vso prebavo zmrkala. Mi je bolj všeč bolj preprosta dieta. Če ti je všeč zelenjava, sadje, pa jej to, pa lahko meso in zelenjavo kombiniraš in škrob - zelenjava, ni ti pa treba se držat vrstnega reda, ker zate to ni potreba! Če ti je ostal trebušček, bi ti bolj nucali trebušnjaki kot dieta!!! elma, če bi se rada naučila klekljat, bi se mogla vpisat v kakšen tečaj in to večurni. Ker čipke klekljat se ne moreš naučiti v 20ih urah . Klekljanje je ročno delo in to gre zelo počasi, kar pomeni, da se ena ura klekljanja ne pozna skoraj nič. Pri tem je potrebno sedet ure in ure. Sploh, če se začneš učiti od začetka. Obstajajo učbeniki za klekljanje, ker so jih rabili prav za 3 letno poklicno čipkarsko šolo. Jaz sem si kupila za 2 in 3 letnik, ker mi je fajn kdaj kaj pogledat, kako se kaj naredi, za 1. pa nisem več dobila. Me pa ne moti , ker tam so res le osnove, kar pa jaz znam (no, tudi že precej več ). Bi pa rekla, da bi se samo iz knjige težko naučila to delat . Ni ravno enostavno, pa poleg tega moraš znat tudi začeti in tudi tam končati (to je osnova za najbolj enostavne vzorce). Se pa tile učbeniki verjetno dobijo le tukaj, pa še to dvomim, da jih je sploh še mogoče dobiti, ker čipkarske šole že nekaj let ni več( to je bila šola za učitelje klekljanja). Šola za učenje klekljanja pa so v vsaki OŠ na idrijskem in tudi širši okolici. meti, tvoj mož in ostali fantje, ki so v isti službi, so pa res eni reveži v tej naši državi. Ni bilo škoda denarja z aen butast referendum, za hrano je pa škoda !!!! janey, kakšen velik dec je že tvoj Jakec . Pa tebi je podoben! In zobek je zakon!!! Si pa tudi fajn kile že dol spravila . Jaz sem eno malenkost čez vikend nazaj dobila , ampak zdaj se moram pa spet skulirat ! IZVIRNO SPOROČILO: mlavla že od nekdaj pa si želim risati kaj po stenah..npr.kakšne otrške motive..no bomo videli če mi bo to kdaj ratal.. Moja sestra si je iz šole sposodila projektor in je s prosojnice projecirala ene disneyeve junake na steno in jih tako risala. Zdaj ima njena tamala sobo risanih junakov in zelo fajn izgleda. Najprej se moram vsem prav lepo zahvalit za čestitke od vseh vas. Res ste zlate punce , mi gre kar na jok . Bajsa, ti si pa res prav pohitela, da si prav kmalu po polnoči že oddala čestitko ! Sem pa danes res nekaj malega praznovala. Škoda, ker je on mogel popoldan na šiht, ampak ne moremo nič za to . Sem pa imela moje starše in taščo na obisku in smo se skupaj odpeljali na vikend, kjer je bilo vsaj za 2 stopinji hladneje kot pri meni in smo malo popapali dobrot in popili osvežilnih pijač! Anaja je bila spet ful pridna in tudi ona je bila bolj mirna, ko smo bili v naravi, kot če bi bilo doma! Je spala od 16h do 19h kot polhek. Sem jo kar malo zbudila , da je bila celo urco budna, preden je povečerjala svojo flašo. Šele potem smo se odpravili domov. Sva pa danes prvič poizkusili korenček. Sem bila kar presenečena, ker ga je še kar jedla, le zaspana je bila že takrat, zato ga ni pojedla do konca. Je še malo mleka spila in to je bilo to!
|