![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:36:08
|
|
|
|
nuka
|
Bajsa not sigurn ne bodo vidl, ker letos sploh še nisem oken pomila. Čakam da bojo po celi vasi asfalt položil. Se prej ne splača pomivat, k se tko kadi. Zgleda pa tko kot da bi imel mal tonirana okna .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:45:15
|
|
|
|
jencili
|
a zdej ste pa kr vse ušle? Jah, ti šment...pol bo treba it pa res kr spat zgleda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:45:41
|
|
|
|
ella79
|
moje zlate punce... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:47:28
|
|
|
|
nuka
|
nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:50:27
|
|
|
|
Bajsa
|
Maš prav Nuka, jaz bom tud pr mamic in pr mam generalno nardila, ko bomo končal z umazanijo delat, prej se ne splača, se paši in svinja non stop, tko da sam mal pobrišemo in posesamo, pol bo pa ornh treba. K sm pomislna kaj vse bo treba narest me je prjel, da bi čistilni servis poklicala, sam kaj ko je drago, pa še ni rečen da dobr spucajo no zdej pa res grem, sam še slikce naložim, pol pa res ...in spet bo ura 1 zutri k bom šla spat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:50:44
|
|
|
|
jencili
|
pol pa nočko tudi od mene
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 23.6.2008 23:59:06
|
|
|
|
Suzi*
|
nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 0:03:00
|
|
|
|
jencili
|
samo zaželela bi vam le današnji dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 0:04:31
|
|
|
|
jencili
|
očitno sem prenežna, ker mi vedno kje kaka črka zmanjka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 0:12:17
|
|
|
|
jencili
|
zdej pa res nočko...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 0:14:29
|
|
|
|
Bajsa
|
Lep današnji dan tud od mene! Dodala sem slikce: piška miška 3, geslo miška. Zdej grem pa res spat. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 0:14:57
|
|
|
|
Bajsa
|
A bom zadnja? A spet?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 5:23:09
|
|
|
|
Janey
|
prva ha
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 5:24:41
|
|
|
|
Janey
|
budna sem že 2 ure, je jakec jokal in ni in ni htel zaspat še nikoli prej...očitno čuti, da je mami nervozna. v glavnem sem ko zombi, zdaj sem spika kavo upam da bom malo bolše. prvič ne vem niti kak naj do lj se pripeljem taka, drugič pa kak naj taka izpit pišem. koncentracija po 3 urah spanja je na 0. grem še skozi in štartat. stiskajte pestke ko boste pile kavico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:06:35
|
|
|
|
ella79
|
druga janey midve z zojo bova zagotovo držali pesti zate bajsa itak veš da je Zala prava lepotička, pa kiklce... naša je danes že ob sedmih vstala pridem k njej v sobico in ona kravce pase in se smeje jaz pa že pri jutranji kavici in RR-ju klasika a še vse spite
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:14:23
|
|
|
|
buči
|
Janey, drži se! Mi gremo pa hitro malo ven, popoldne pa sistematski in cepljenje. Vas nisem mogla včeraj nič brat in se oglasit, smo imeli obsedeno stanje, ker je bil moj dragi totalno skurjen: cel teden na terenu, v soboto na veselčici po 5 letih trd, nedelja žurka za en rojstni dan, ponoči pa ni spal, ker je Aljaž imel svoje fore. in je včeraj tako ves neprespan in skurjen zaspal v službenem avtomobilu (še klime nimajo) in zletel s ceste. K sreči se je zbudil, ko je že vozil po enem dvorišču (dobro, da ni bilo tam nikogar in da niso imeli ograje), je odvil nazaj pas ravno pravočasno, da ni treščil v avto, ki je pripeljal nasproti. Sem brez besed. je imel sabo, sigurno!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:16:16
|
|
|
|
ella79
|
joj buči... sem čist brez besed... očitno so res nekje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:18:19
|
|
|
|
ELMA
|
elma, če bi se rada naučila klekljat, bi se mogla vpisat v kakšen tečaj in to večurni. Ker čipke klekljat se ne moreš naučiti v 20ih urah . Klekljanje je ročno delo in to gre zelo počasi, kar pomeni, da se ena ura klekljanja ne pozna skoraj nič. Pri tem je potrebno sedet ure in ure. Sploh, če se začneš učiti od začetka. Obstajajo učbeniki za klekljanje, ker so jih rabili prav za 3 letno poklicno čipkarsko šolo. Jaz sem si kupila za 2 in 3 letnik, ker mi je fajn kdaj kaj pogledat, kako se kaj naredi, za 1. pa nisem več dobila. Me pa ne moti , ker tam so res le osnove, kar pa jaz znam (no, tudi že precej več ). Bi pa rekla, da bi se samo iz knjige težko naučila to delat . Ni ravno enostavno, pa poleg tega moraš znat tudi začeti in tudi tam končati (to je osnova za najbolj enostavne vzorce). Se pa tile učbeniki verjetno dobijo le tukaj, pa še to dvomim, da jih je sploh še mogoče dobiti, ker čipkarske šole že nekaj let ni več( to je bila šola za učitelje klekljanja). Šola za učenje klekljanja pa so v vsaki OŠ na idrijskem in tudi širši okolici. Jutro... bamby hvala ti , škoda ker v zasavlju ni tečaja za klekljanje , bom mal pogledala v knjižnici kakšno knjigo Kje si pa ti kupila tiste knjige za 2 in 3 letnik ?A si mogoče v Mladinski Založbi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:21:01
|
|
|
|
buči
|
meti, a si že rešla tehnične težave v diplomski?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:26:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Naša bejba se zgovarja v postelji, jest pa itak takoj na RR. Joj, buči, samo da se je vse ok končal. Bajsa hvala za info , glede sms-ov sva ble pa tko z Ello zmenjene da jaz pošljem Nuki in Bajsi, ona pa Jencili. Vsaj mislim tko. Pol nisem mogla več komunicirat kle k je mela učer tamala ene svoje fore. Ji grem narest mlek ker so ble joške prazne, ona noče flaše, hoče joško. Ok, ji dam, jo je mela pa sam v ustih, nič vlekla in je zaspala nazaj. Matr, joške res rulajo. No, je bla pa ponoč spet akcija po dolgem času ob 4h, ampak je pojedla in spala do 7h, pojedla drugo in sva drnohale do mal čez 8, tako da zih nam šla ob 9.30 od doma. Pa sej nimam it namena k morm itak sam po par malenkosti, dobimo se pa šele ob 11h. Grem na zajtrk, se vidimo gorenjke. A še katera pride?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:33:52
|
|
|
|
ELMA
|
Dolenjka dobra došla nazaj . Pa Tarici -carici vsenajboljše za mini RD Jencili tvojem sineku tudi Taj vse najboljše za mini RD BUČI sam da se je dobro končal.
< Sporočilo je popravil ELMA -- 24.6.2008 8:37:35 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 8:41:42
|
|
|
|
ella79
|
jaz gre kar od doma, tako da bom že prej verjetno tam, pa bom še mal povozičkala. Če bo še katera, me lahko pokliče se vidimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 9:19:16
|
|
|
|
pina-1
|
dan. najprej se vam opravičujem ker včeri nisem prišla na čvek. Pri nas je stanje iz ure v uro slabše in ne vem kam to vodi. Na vidiku ne vidim nič dobrega. Za piko na I si je mia včeri cel obraz namazala z ilom za tuširanje. Lahko si samo predstavljate kako je bilo tisto peno dol sprat. Bolj kot se dodajala vodo, bolj se je vsa penila. Jaz sem pa se drla na njo, ker sem itak zaradi dedca v kritičnem stanju. Danes zjutraj je pa ani nos zaprla da dihat ni mogla. Jaz ne vem, ali ona tako reagira zaradi situacije doma, ali kaj. Jaz se pa slabo počutim, ker sem tako napadalna do nje. Svojo jezo nehote stresam na njo in vem da ni prav. ah, ne bom več setila in vam težila o tem,kako smotanega dedca mam doa dolenjči sara dobrodošla doma. Upam, da ste se meli lepo, pa da je bil Stipe priden. A se je tarica kaj kopala v morju?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 9:27:03
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro! No ja sej nismo spali do zdele, se je Zala zbudila ob pol 8, pa sm jo nekak probala prepričat, da bi nazaj zaspala, no sej skor je, ampak je pol od varne prihodnosti klicala, končno, pa se je madam zbudila, tko da ni blo kruha iz te moke Zdej se pa neki pritožuje tmle na pojstli . Morem it kavo si skuhat, pa zajtrk narest, pa čaj za dojilje spit, pol pa še pod tuš in Zalo skopat, po moje bo obraten vrstni red . No če bo ostal kej časa za zajtrk bom tud vesela. Evo je zmagala, sm jo mogla k seb vzet, zdej pa tipkava Janey držim pesti, Zala tud, da ti bo šlo dobr na izpitu Buči me je kr zmrazil k sem prebrala! Sam da ni nobenmu nič. Res so ga čuvali No greva se rihtat! See ya
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 24.6.2008 9:31:05
|
|
|
|
Bajsa
|
Ella hvala, ja zame je itak res najlepša! Pina , nč druzga ti ne morem napisat. Drži se in probi čim manj slabe volje na otroke stresat. Jaz znam bit tud taka, ko me raz... moj, pol so pa vsi ostali vsega krivi.
|
otrokdanuskaČe bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?da (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
14%)
![](/slike/poll/poll.gif)
ne njega ne otroka (
61%)
Število vseh glasov: 440Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!