|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
19.6.2008 20:38:26   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Naša Manca je šla pa danes v gumijastih škornjih v vrtec. Sem jih pozabila včeraj pospravit v omaro (čist je nora na njih) in sem danes slišala, da sta se zjutraj z mojim prerekala kaj bo obula, pa se je zgleda odločil, naj bo po njeno, naj se punca iz izkušenj uči.user posted image  Me zanima v čem je šla na sprehod, najbrž so ji kar copatke pustili na nogah.user posted image

user posted image

Sedajle sem se pa nasmejala do solz.

Ojoj, Matic se oglaša.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.6.2008 20:44:11   
mojčca
Sem že nazaj user posted image .

Jaz grem pa sedajle hitro pod user posted image , potem pa gremo punce ven, na user posted image   (no, na Sangrio). Komaj čakam en čvekkkkk, jeee. Očitno pa Matic ni navdušen, da grem ven, ker se non stop nekaj oglaša.

Čau bau

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.6.2008 20:54:18   
Anonimen
hoj!
taška - user posted image user posted image user posted image  - sem se jaz tudi nasmejalauser posted image . to pa je čist isto kot pri moji ta starejši. ne vem kaj si včasih učiteljice mislijo, kako jo to oblačimuser posted image . moja pa je nasplošno zmrznjena punca. in ko so ostali že hodili v šolo v kratkih rokavih in barmudkah, je moja recimo, ko sem jo naštimala, da je pa že toplo zunaj, obvezno morala imeti še tanke štrample pod kiklo + zokne. ali pa ko so ostale deklice že hodile  v kiklci in tankimi štramplcami, je naša imela kiklo in debele zimske štrample + spodaj pod štramplami še ene zokne - v glavnem vedno za 1 stopnjo za njimiuser posted image . glede obutve pa tudiuser posted image . vem, da je na pomlad kar še in še hotela nosit zimske škornčke, tu pa sem jaz vztrajala, da jih ni več nosila, ko je blo že za teniske.

viš, da bi jo pa pustila spodaj in znosila vrečke gor, to pa meni niti na pamet ni padlouser posted image . mislim, sem pa res včasih butasta....

umivanje zob - mi smo začeli umivat takoj ko je prikukal prvi zobek (pri 6 mesecih). in je pustila s krtačko šarit po ustih - in sem si mislila, super, vsaj ne bo nobenih problemov. ene 2 meseca nazaj pa tako kot da bi odrezal - naenkrat kar usta skupaj in pa dretje tako, kot da bi ne vem kaj delali z njo. sem ji potem ene mesec dni ne umivala zobk, oz bolj tako površno in ne vsak dan. sedaj pa trkam, mi spet pusti.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.6.2008 20:55:35   
Anonimen
mojčca - uživaj na čveku - samo da ne boste spet slabega vremena načvekaleuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.6.2008 20:56:41   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Naša Manca je šla pa danes v gumijastih škornjih v vrtec. Sem jih pozabila včeraj pospravit v omaro (čist je nora na njih) in sem danes slišala, da sta se zjutraj z mojim prerekala kaj bo obula, pa se je zgleda odločil, naj bo po njeno, naj se punca iz izkušenj uči.user posted image  Me zanima v čem je šla na sprehod, najbrž so ji kar copatke pustili na nogah.user posted image

user posted image

Sedajle sem se pa nasmejala do solz.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.6.2008 20:57:39   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

, potem pa gremo punce ven, na user posted image   (no, na Sangrio). Komaj čakam en čvekkkkk, jeee.

sam da ne boste dežja nardile. raje še kakšnega moškega vmes podtakniteuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
20.6.2008 8:09:25   
zalbi
taška - si me nasmejala za dobro jutro. Ja služba mi ni všeč - gre za to, da so mi na razgovoru čist neki druzga govorili kot pa jaz sedaj dejansko delam - tko da... ja bom vidla kako se bo zdej odvijalo dalje - ampak res si želim kej druzga počet, kot pa vsak dan eneo in isto, ene številke v tabelce metat - groza...

ful sem vesela da je petek - danes gremo mogoče na štajersko - čakam da zvem ali moj user posted image  dela jutr ali ne... pol jutr popoldne pa greva spet na en piknik...v nedeljo pa bomo malodoma, malo okoli...

uh dopusta ja... sem včeri razmišljala, da bi sli zdej za kak vikend v terme olimie - mamo tuki v službi stanovanje - pa je frej zdele - no nevem... nismo še dorekli. Na morje pa planiramo it avgusta za ene 8 - 9 dni - pa verjetno v kak camp, pa najel bomo prikolo pa bo...

nč, zdej si grem pa po kavo - pol pa mam neki nujno za nardit...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
20.6.2008 9:31:48   
mojčca
OJ punce

Včeraj je bilo super, smo se kar načvekale.

Lonib, če smo imele v družbi kakšnega fanta pa ne povem user posted image . No, samo da ti namignem, danes dežja ni user posted image user posted image user posted image .

Sem se ravno spomnila. A ni bila pred novim letom debata, da bi šle enkrat punce zvečer same ven. Kaj bo zdaj, a se bo to kdaj zgodilo a ne npr. Piškotek, Lonib, Zalbi, Taška, Thumbelina, pa ne vem, katera je takrat še rekla, da bi šla zraven. No, a se bomo zmenile pred ali po dopustu.

Nič, grem se hitro obleči, spakiram za Matica in gremo zopet na potep.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
20.6.2008 11:10:06   
hariba
U jaz bi se vam tudi pridružila na kaki večerni pijači. Jaz bi kar pred dopustom,pa lahko po dopustih še ponovimo.
Joj prej smo ves teden v službi jamrale zaradi dežja,zdaj pa ker nam je ful vroče,klima je pa crknilauser posted image . Nikoli nam ni pa prav a ne?
Danes sem že  3 kave spila,da spolh lahko delam. Zoja se je kar pebujala in premetavala,nos ima spet zamašen,sem ji ga ob 3h zjutraj čistila. No ob 7h,ko jo je pa moj zbudil za vrtec bi pa ona še spala in se je baje drla na vse pretege in upirala pri oblačenju in previjanju.
Lep vikend vam želim aprilčice.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.6.2008 12:00:03   
zalbi
mojčca - jst sem takoj Za - lahko katerikoli dan po 19h... moj dopust bo šele - če bo - avgusta - zato sem vsekakor za da se dobim prej... drug teden je res bolj tako tako - zato predlagam datum - 1.7.2008 ob 20h - lokacijo določite drugi....

hariba - pri nas je po novem najbolj učinkovito čiščenje nosa s šprico (injekcijo). na polno notr stisneš - pol pa jst rečem Sari naj pihne vn in pihne polno smrklja - uzgleda grozno, ampak zdej v zadnjem času samo to delamo in je veliko boljše kot je bilo - upor je bil nad sesalcem, zlivanjem fiziološke v nos. Jo dam kr nad umivalnik pa to nadim.

jupi - čas malce - grem vn na kavico sedet mal na sončka...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
20.6.2008 13:22:45   
*piškotek*
Živjo aprilčice

Jaz pa sploh ne vem kje se me glava drži user posted image user posted image user posted image , mam tako "gužvo" user posted image

Nejc je doma že od srede, je v torek popldan dobil vročino, no včeraj je ni imel več, ampak sva vseeno še danes doma.
Naše večerno uspavanje je ratalo katastrofa. Sploh noče spat in kao ni nič zaspan. Včeraj je zjutraj vstal ob 7, čez cel dan spal 1 uro in bil res cel dan noro aktiven, pa sploh ni hotel zaspat ob 21 user posted image user posted image user posted image  Še en teden naza pa je bil koma ob 19 user posted image  Noč je bila itak katastrofalna - sem ga ob 2 kar k nama v spalnico prinesla, da sem vsaj malo spala. Pojma nimam kaj se mu tole dogaja s tem spanjem, a ga res tako matrajo zobki ali je kaj drugega??????

Na faksu imam končno konec predavanj, samo še izpit 30.6., samo kaj ko moarm še seminarsko nalogo popravit do sobote, če sploh želim na izpit, pa če mi to uspe, mi pa skoraj 100% izpita ne bo uspelo narest, ker res nimam pojma o tem in tudi ne vem kdaj se bom naučila kaj???? Dopusta ne morem vzet ker imamo gužvo v službi, tako da bo najbrž vse skupi počakalo do jeseni.

"Večerni izhod": jaz sem za, povejte kdaj in kje, pa pridem. Za popldansko srečanje sem pa tudi za, tako da kar s predlogi na plan.

Zdej moram pa hitro kuhat pride moj vsak čas domov, ker ima potem popldan ene obveznosti s svojima puncama.

Lep dan vam želim!

Aja, je pa res super ko je sonček in toplo a ne user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
20.6.2008 15:16:30   
Anonimen
hoj!
no, jaz pa sem danes imela "kontrolo" na borzi. in me je ženska pozitivno presenetila,  ker mi nič ni težila s temi štempli, ki bi jih morala zbiratiuser posted image . je rekla, da me ona ne misli kontrolirati, in da ji teh štemplov ne rabim kazat. sem pa danes res imela majhen problem z varstvom. ona soseda, ki mi včasih ta malo popazi, danes ni mogla. naši tudi ne. mojemu je najprej šef rekel, da ne sme 1 uro manjkati na del. mestuuser posted image  -in tu se krog že zaključi. je pozneje le moj pridirkal in sem lahko šla.
sem pa nazaj grede imela še eno "nesrečo" - se mi je namreč vtrgala sandala, in sem morala lepo čevlje v roke in bosa po vrelem asfaltu do avtauser posted image joj, kako me je folk čudno gledaluser posted image - še dobro, da se mi to ni zgodilo tja grede, ali pa zadnjič pred razgovorom...

piškotek - ja to se dogaja pri naši lari, ko je preveč utrujena - potem ne more in ne more zaspati, in potem ponoči tudi slabše spi.
danes recimo, je verjetno čutila, da mami nekam gre in ni in ni hotela spati sedaj opoldanskega spanca. ponavadi mi zaspi tam nekja okoli 11 ure - no, danes pa komaj ob 13.15 - in še sedaj spi....

< Sporočilo je popravil valika -- 20.6.2008 15:17:58 >

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
20.6.2008 20:12:39   
mojčca
No, Matic je šel končno spat, jaz pa sem se končno malo usedla in zadihala. Ja, iz Ljubljane sem prišla ob 14.45, odložila starša, šla nazaj v Kranj po Matica in taščo in potem smo šli v živalski vrt. Ko smo prišli tja, je bilo tako čudno vreme, dam voziček ven iz avta in ga skoraj isto sekundo pospravim nazaj, ker je začelo deževati. Smo se spakirali v avto, potem pa se je tako ulilo, da smo več kot pol ure sedeli in čakali, da neha. Ko se je malo pomirilo, pa smo šli noter, toliko da smo videli slona, žirafe, ptiče, zebro, v bistvu te tavelike živali. Na koncu pa je bil Matic tako naveličan, da smo šli prav po hitrem postopku domov. Ko smo se peljali domov, pa je začelo sijati user posted image . Sem bla ful jezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedajle čakam, da pride na obisk prijateljica, pa pravi, da jo nekaj boli grlo. Sem jo imela namen spraviti v Kranj na žurko, ker ima radio Kranj 18 let in bo 18 bendov, ja, bo dogajalo ful.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
20.6.2008 20:52:13   
aprilčica07
Madona, sem žalostna. Je tamali zakuhal in to lih zdej pred dopustiuser posted image Saj vem, da se pač zgodi, ma vraga, ne lih zdajuser posted image . Mi je rekla mama, da je bil čuden že takoj zjutraj, ma me niso niti klicali v službu, ker bi itak domov pršibala takoj. No, smo mu zmerili vročino, je blo 38, pa smo dali svečko in je blo takoj bolše. Zdaj spi, sem mu dala preventivno svečko pred spanjem, vročina je bla, ma nisem pa zmerila kolko, ker mi ni deloval nevem kako slabo. Je razsajal tle okoli, kot, da je vse ok. Zdaj pa nevem ali se kaj kuha, ali je uho, grlo, ali je blo preveč sonca, ali je reakcija    na cepjenje (če je sploh možna po 1 tednuuser posted image ).. No, bomo vidli, kako bo jutri, če ne bo bolše pravi moj, da ga peljemo jutri k dežurnemu pediatru v novo gorico. Upam, da se vse izteče tako kot se mora in da se nam plan ne spremeni preveč. Samo naj bo zdravje.user posted image

Drgač vse po starem. Sva sama, moj je šel na nek piknik (službeno in je obvezno), kdo bi zastopil.user posted image Jutri pa grejo trte špricat, ker če ne, ne bo dobrega vinčka.user posted image

Komentirala vas bom pa drugič, zdej grem še pod tuš, pol pa gledat nogomet. Igrajo naši sosedje hrvatiuser posted image

Lepo se mejte.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
20.6.2008 21:42:11   
katja pv
Pozdravljene!
Včeraj sem šla prvič po 1,5 letu v službo in je bilo kar malo čudno. Sem bolj pospravljala in si urejala delovni kotiček in se bolj pogovarjala s sodelavko kako in kaj. Danes pa je že bil malo večji tempo. Sedaj imam do konca meseca dopust in upam, da mi bodo namestili telefon in tiskalnik, ker mi je kar manjkal na mizi. Sem se kar nekajkrat zalotila, da sem stegnila roko, da primem za slušalko, pa je ni bilo tam. Pravi tempo pa se mi začne s 1.7., ko bom sama, ker bo sodelavka na dopustu in se bom še malo lovila. Mi pa te 4h tako hitro minejo, da je joj. Se mi zdi da sem se komaj obrnila pa že odhajam domov.

Včeraj sva bila pa z dragim v Ljubljani na koncertu in na pogostitvi. Sva bila kar malo razočarana. Londonski filharmoniki so igrali Dvoržaka in Schumna in čisto nič angleških skladateljev, na gradu pa gužva in vsa hrana že pri koncu, ker je Festival organiziral skupaj z Lions klubom. Mah vsa Ljubljanska smetana zgoraj in na koncu ugotoviš kako so tisti res bogati izredno bedno oblečeni, kot da bi bili najbolj bedni uradniki z minimalno plačo. user posted image

Je imela včeraj varuška polne roke dela z obema, ko jih je spravljala spat in začuda, se je Ana odlično odrezala. Za dojenjem se je minimalno jokala, ponoči se ni čisto nič zbujala in zjutraj bi damica kar spala. Sem jo pa morala kar malo zbuditi ob 7:25h da sem jo lahko podojila, drugače bi bila kriza, in prišla še zadnji trenutek v službo.

Juniorka: naslednji teden imam čas v torek popoldan in v petek, če se bomo kaj dogovorile za štajersko srečanje. Je moj možek kar precej doma in se mu moram posvetiti v mojih zadnjih dneh dopusta.

Jutri ima Matija rojstni dan, bo star 3 leta, jaz pa imam dopoldan v MB tekaški tečaj, tako da bomo imeli proslavico popoldan.

Bolančki: hitro se pozdravite.

Dopustniki: uživajte. Mi gremo čez 3 tedne in tudi že komaj čakam, da se namočim v morju.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
20.6.2008 21:42:57   
smotka lonib
hojla!

da se jest malo oglasimuser posted image . dons sem zjutraj Zalo že ob 06.30 zbudila oziroma se je že sama (je spala pri atiju, jest sem si šla pa kuhat eno ful močno kavo, da sem prišla k sebi). sva zjutraj peljale Vanjo in Nejca v šolo, potem sva pa šle k moji mami v vrtec. ona dela v skupini, kjer so otroci stari 2-3 leta. je naša zala ful uživala, je celo sobo pregledala kakšne igrače imajo in se lovila z drugimi otroci.user posted image sem bila kar presenečena. Upam, da bo tako tud 1.9. oziroma avgusta, ko se bo uvajala. Ko sem Vanjo uvajala v vrtec, se je dva dni držala na meni kot klop, šele tretji dan je šla po kakšno igračo in učke dobesedno metala za mano (da ji ne bi slučajno ušlauser posted image ).

piškotek- naj ti povem, da je naša Zala vstala ob '6.30 uri in zaspala ob 11.30 uri v avtu. spala je do 12.15 ure. to je bil spanec za cel dan. zaspala mi je pred 10 minutami. se ji je dons tok dogajal, da ni imela časa it spat. ponoči pa ne bo nič boljše. user posted image čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Mojčca!
pa ste mogle imet enga deca vmes, ker pri nas je bila ena majhna nevihta.user posted image
kar se tiče živalskega vrta, ga nam ni treba obiskat, ker imamo skoraj vse živali doma. sredi bečega dne srečaš na našem vrtu lisico, za hišo kakšno srno ali celo jelena, včasih pride mimo vetrolova kakšen prikupen zajček, pričke imamo v garaži, pa netopirje in polhe (oni imajo čez poletje žurke na podstrešju )tud, jazbec pride enkrat na leto mimo, doma v hiši imamo pa tako vpitje in ropotanje, da ne veš ali je slon vstopil v bajto, ali je pingvin v bano paduuser posted image ali pa tjulen lovi ribe v bani.

morje- jest še kr počasi pakiram. upam pa, da bo Zala vsaj na morju spala celo noč. lansko leto, ko sva se še dojili je spala od 08.00 pa do 04.00 nepretgoma, ker jo je voda in zrak utrudil.

bom pa šla počasi spat, ker sem tok zaspana (cel teden sem vstajala in otroke vozila na bus), da tud časa nimam mislit, da bi šla na kakšno žurko.user posted image

aprilčica07!
držim pesti, da se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image .

taška30!
tud vam pošiljam en kup zdravjauser posted image user posted image user posted image

valika!
tud men se je že naredilo, da sem mogla bosa domov.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
20.6.2008 22:13:10   
katja pv
Pa še to za smeh.

Danes je Matija na vsak način hotel it z možem kupit darilo, ki mu ga bosta podarila babica in dedek (sta bila predhodno samo na ogledih in izbiranju) in je dragi rekel, da bo počakal z mano in Ano doma. Nakar Matija izjavi: »Ne, ne bom. Tako se nisva dogovorila! Bom šel kar s tabo!« Mi je šlo prav na smeh, možu pa sploh ne, ker ga je totalno razjezilo, da ga sin ne uboga in izsiljuje. Seveda je na koncu obveljala ......... sinova user posted image .

Jah, kaj hočemo, na trenutke je prav naporno, druge krati pa so taki cukrčki, da bi jih človek kar pojedel.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 1242
20.6.2008 22:17:05   
katja pv
Valika: ja it bos po razbeljenem asvaltu je pa res bedno, pa še bosa si morala avto vozit.

Zalbi: upam, da ti kolo dobro poservisirajo. Jaz bi kolo kar zbrcala od jeze če bi se mi to zgodilo.

Vsem iskalkam zaposlitve pa želim uspešen ulov!

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
20.6.2008 23:16:54   
juniorka
lonib- hehe...mene si pa ti zdajle nasmejala, pol pa pridemo kar k vam pingvinom družbo delat namesto v zoo, edino naš lump obožuje žirafe, tako da še to nabaviteuser posted image

aprilčica- držim pesti, da bo vse ok z zdravjem in da so zobki (user posted image , tega mislim da ni bilo med ugotovitvamiuser posted image )
Srečanje- ma, upam, da se boste dobile, jaz v ponedeljek ne morem user posted image , pa večerno- je že čas, da ga malo zažurate skup
mojčca- jaz sem si pa doma sangrio privoščla. sem zadnjič v Hoferju eno dobro nabavla, pa mami mi je iz Španije še boljšo prnesla, tako da sangria rulauser posted image ! Mojga možeka še ni v slo, pride v ponedeljek- ga grem iskat v Graz ob 14.15, v petek pa gremo že nazaj!
katjapv- če bo v torek čas.... nimam pojma, kako naj si zorganiziram zadnji teden, da bi čimveč uredila in se dobr melauser posted image !! No, če je še katera za, se javite.. če ne greste vsi na morjeuser posted image
V sredo pa gremo v zoo- lonib, pričakuj nasuser posted image !
Zdaj sem pa vse pozabla, kaj sem hotla napisatuser posted image
A ja, pomanjševalnice.. se trudim, da govorim z njim kot z odraslo osebo, pa mi vmes kaj uide- čičaj namesto sedi(razume oboje), no, to je bolj popačenka al kako bi se reklo, pa pridi am am namesto jest, no, pa se pol popravim..kaj češ, taka vzgoja ( izgovoruser posted image ). Glede tega se mi bolj angleščina dopade, ker nimajo enobesednic za drugačno obliko/velikost, ampak dodajo besedo! Tako da pol avtomatsko rečeš malemu, daj mi roko, ne greš na dolgo- daj mi malo roko..hehe! Za živali pa tudi, ko so mladiči, se jim reče drugače, kot odraslim, tako da nimaš kaj mešat- če je mlada muca, je kitten, odrasla pa cat in pika.
Joj nakladamuser posted image
Umivanje zob...ista zgodba..nekaj časa ok, zdaj pa zaprta usta..Ampak sam pa si vsaj malo umije- oponaša meneuser posted image , no imamo še zmer samo 4 zobke!
Lep vikend vsem, če se pa kaj še spomnim, pa napišem

Neposredna povezava do sporočila: 1244
21.6.2008 9:06:03   
tejkag
oj!
Končno sem tud jaz malo fraj,da sem vas lahko prebrala. Naša bejba je tako naporna, kar naprej bi šibala sem in tja in ker še ne hodi sama, trpimo zrven tudi miuser posted image . Sicer že nekaj poskuša sama,naredi par korakov,včasih tudi več, tako da bo počasi no.Ko pa ugotovi,da je ne držimo, se kar ustavi in noče več naprej.
Trmasta je sto na uro, rada tudi grize in ščipa, posledica tega so modrice na mojih rokah in še kje drugje bi se kaj našlo.
umivanje zob-tudi naša protestira zraven, ampak se ne damouser posted image .
Zgleda, da bo danes lepo vreme,včeraj se je po dolgem času lahko kopala zunaj v svojem mini bazenčku in  upam da se bo lahko tudi danes-takrat se vsaj nekaj časa zamoti in šprica okoli.
Uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
21.6.2008 9:11:55   
Anonimen
dobro jutro!
no, to noč so vsi lepo spali. ta velika se ni zbudila niti enkrat. mala samo 1x. na glavnem trgu pa so imeli veselico - so tako nabijali muziko, da se je ful slišalo, in ko sem se ob 0.30 prebudila, me je to tako motilo, da nisem mogla zaspat vse do konca, do 3 ure. sem bila tako jeznauser posted image . dobro da se je ta mala zbudila po 3 uri, da je pojedla svojo flašo in takoj spala dalje.

aprilčica - upam, da so res "samo" zobki. in da boste brez skrbi šli na zaslužen dopust

vsem ostalim bolančkom tudi čim prejšnje okrevanjeuser posted image

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
21.6.2008 14:02:03   
aprilčica07
Ojla

zaenkrat zgleda naš fantina bit ok. Noč je minila mirno, spal je od 8 do 7 zjutraj, vmes sem ga parkrat  pošlatala, da sem vidla kašno je stanje.. Očitno se mu vročina ni nič več dvigovala, ker je lepo mirno spal.  Vstal je spočit in poln energije, dvakrat sem mu danes zmerla vročino in je bla vsakič pod 37, tako, da zdaj nevem kaj si mislit. Upam, da je blo to včeraj kr neki in da bomo zdej zdravi. Trenutno spi, bom vidla kašen se bo zbudil. Ma upamo, da bo vse ok.

Hvala vsem za dobre želje, zgleda, da so pomagale.user posted image

katja pv: a te lahko vprašam kaj delaš na davkariji?
taška: ste ozdravli?
smotka lonib: fino, da gre mala malo prej provat pogledat kako je v vrtcu. glede živalskega sveta, pa podobno kot opisuješ ti, je tudi pr nas. Sredi belega dne srečaš srne in še marsikaj drugega. Je pa res, da od kar je bil tisti hud požar leta 2006 je srn bistveno manj. Ma je pa vsega drugega prevečuser posted image  

Tak, zdej moram še malo spravit tle okoli, pa kafe si bom skuhala, pol pa pride mojuser posted image

Lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
21.6.2008 20:02:17   
katja pv
Hojla!
Pri nas so že vsi pospali. Je bil grozno naporen dan. Dopoldan sem imela tekaški tečaj in sem prišla domov ob 15h. Se je Ana takoj zakadila vame in se hotela dojit in dojit in dojit. Mi je bilo kar vse skupaj odveč in nadležno in bi najraje videla, da preidemo na mleko v kozarcu pa ga zaenkrat še vedno odklanja.

Danes je imel Matija rojstni dan in se je začel njegov histerični jok že ob 6:45h in to zato, ker je mož šel po Ano, ki se je skupaj z Matijem zbudila. Je na vsak način hotel, da jo grem jaz iskat user posted image - mislim halooo! Nato se je nadaljevalo pri zajtrku, ker je Ana poleg gore njegovih daril dobila v dar DVD Nodi. Sem bila tako utrujena od vsega urgiranja in tolaženja, da bi šla najraje spat in ne v MB na tečaj.

Tečaj je bil super - ga priporočam in mi je žal, da ni nobene tekaške skupine organizirane na Ptuju, da bi se ji lahko pridružila. da bi se pa tedensko vozila v MB na tek mi je pa rahlo mimo.

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 1248
21.6.2008 20:03:11   
katja pv
A ja. Aprilčica07 jaz sem vodja splošnih zadev, kje pa ti delaš?

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
21.6.2008 22:13:02   
mojčca
Katja, tvojemu Matiju želim vse najboljše

user posted image

No, sedaj pa grem hitro pospraviti še kopalnico, ker smo danes zbijali. Nam je nekaj puščala tuš kabino in smo morali vse zbiti ven. Ja, imam čisto zdemolirano kopalnico, tuširamo se pa pri naših. Ah bo že. Smo bili pa zunaj do 21.30, smo pospravljali, user posted image user posted image skratka, bili smo pridni.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.