juniorka
|
lonib- hehe...mene si pa ti zdajle nasmejala, pol pa pridemo kar k vam pingvinom družbo delat namesto v zoo, edino naš lump obožuje žirafe, tako da še to nabavite aprilčica- držim pesti, da bo vse ok z zdravjem in da so zobki ( , tega mislim da ni bilo med ugotovitvami ) Srečanje- ma, upam, da se boste dobile, jaz v ponedeljek ne morem , pa večerno- je že čas, da ga malo zažurate skup mojčca- jaz sem si pa doma sangrio privoščla. sem zadnjič v Hoferju eno dobro nabavla, pa mami mi je iz Španije še boljšo prnesla, tako da sangria rula ! Mojga možeka še ni v slo, pride v ponedeljek- ga grem iskat v Graz ob 14.15, v petek pa gremo že nazaj! katjapv- če bo v torek čas.... nimam pojma, kako naj si zorganiziram zadnji teden, da bi čimveč uredila in se dobr mela !! No, če je še katera za, se javite.. če ne greste vsi na morje V sredo pa gremo v zoo- lonib, pričakuj nas ! Zdaj sem pa vse pozabla, kaj sem hotla napisat A ja, pomanjševalnice.. se trudim, da govorim z njim kot z odraslo osebo, pa mi vmes kaj uide- čičaj namesto sedi(razume oboje), no, to je bolj popačenka al kako bi se reklo, pa pridi am am namesto jest, no, pa se pol popravim..kaj češ, taka vzgoja ( izgovor ). Glede tega se mi bolj angleščina dopade, ker nimajo enobesednic za drugačno obliko/velikost, ampak dodajo besedo! Tako da pol avtomatsko rečeš malemu, daj mi roko, ne greš na dolgo- daj mi malo roko..hehe! Za živali pa tudi, ko so mladiči, se jim reče drugače, kot odraslim, tako da nimaš kaj mešat- če je mlada muca, je kitten, odrasla pa cat in pika. Joj nakladam Umivanje zob...ista zgodba..nekaj časa ok, zdaj pa zaprta usta..Ampak sam pa si vsaj malo umije- oponaša mene , no imamo še zmer samo 4 zobke! Lep vikend vsem, če se pa kaj še spomnim, pa napišem
|