|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
22.6.2008 0:29:11   
Bajsa
Suzi jaz bi jo sigurno vzela ven in bi jo probala potolažit v naročju. Jaz je nikol ne pustim dolg jokat. Pr nas pomaga, če jo k seb stisnem, ji kej šepetam na uho in se pol počas umiri. Upam, da se boste zrihtal.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.6.2008 0:38:56   
Suzi*
moja muci mi je končno zaspala na rokah na trebuščku, pa ne morem verjet da je 5 minut še kar v spanju hlipala. user posted image  sej vem, da sem jo razkurla s tem noskom, ampak zdaj vsaj lahko diha. uhhh, to je bil pa res tist ubogi jok. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.6.2008 0:39:36   
Suzi*
zdej pa šibam direkt v postlo.

nočko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.6.2008 7:13:53   
buči
jutro, se nam obeta vroč dan. bomo že! mislim, da bom privlekla bazenček za aljaža dol, da bo malo užival. popoldne pa na rojtni dsn od njegove kolegice.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.6.2008 8:18:38   
Suzi*
jutro.
smo kar uredu spali danes. anžej je potegnil celo do osmih, kar je skor čudež. ampak včeraj čez dan ni spal,...pa skos okol, ....se pozna. žana se je pa ob sedmih zbudila zarad zabasanga noska.user posted image

mi bomo tud danes leteči, gremo k mojim na kosilo, pa buči, si mi dala dobro idejo glede bazenčka... bom žicala moje da ga napolnijo. pozno večer oz. ponoči pa že moj user posted image  pride domov.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.6.2008 8:28:39   
ella79
jutro user posted image
buči
za znamenja odstranit greš k svoji lekadolovki, pa ti da ona napotnico. Lahko greš pa sama direkt k Fabjanu in seveda sama tudi plačaš. Midlim, da je 50 EUR na znamenje, al 100 user posted image zdej pa ne vem

mlavla zelo lepe slikice, takole pa še mene zamika, da bi se poročila user posted image user posted image user posted image

madona sem mogla vse prebrat kar ste naklamfale user posted image Zoja že pozajtrkovala, jaz pa ne vem al ne bi šla raj še mal spat. Sem čist iz forme, sva fla z user posted image mal v lafj zvečer, pa potem moj domv ne zna... spala skromne 4 urce user posted image varuška je pa kar k nam domov prišla čuvat zojo, jaz sem pa itak vedla, da najmanj do sedmih bo zagovoto spala, tako da sploh ni bilo skrbi glede hrane user posted image je prav pasal user posted image
mi bomo danes tudi zelo leteči, gremo na tortico popoldan...
lep dan

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.6.2008 9:13:54   
Janey
Jutro
prespali prvo nooočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je ninal od 9ih do 6ih pojedel in še do pol 9user posted image user posted image user posted image jaz sem si pa zjatrk naredla,. vas prebrala zdaj grem pa v knjige.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.6.2008 12:39:43   
bamby
mlavla, sem si tvoje poročne slike ogledala. Zelo lepo user posted image ! Si verjetno imela na različne dneve poroki in ne vse na en dan, kajne? Pa mojmu sem pravkar pokazala slike iz Maldivov in je bil zelo navdušen user posted image . Ga je pa zanimalo, če sta imela poseben aparat za pod vodo, ko sta fiške slikala?
Midva sva šla na poročno potovanje pa v Španijo na Costa del Sol. Sva se tudi lepo imela, pa veliko vidla. Sva šla v Cordobo, Sevillo in Granado user posted image ! Denarja pa midva tudi nisva imela, pa sva se zavestn oodločila,da se odpoveva dekliščini in fantovščini, pa še nekaj sva primaknila in se rajši podala za en teden na potovanje. Škoda, ker je zdaj premalo denarja, ker je tako lepo. Upam,da si kmalu opomoremo in da si bomo lahko še kaj privoščili. Moja velika želja je iti v Egipt.

suzi, res škoda zate, da si tako sama, ker danes bi bil res lep dan, da bi si prišli malo gledat naš festival. Je pa že zdaj noro vroče user posted image ! Moja mama gre tekmovat user posted image , pa certifikat za široki ris dobi danes, ko bo podelitev. Ostale certifikate je pa že lani dobila. Mislim,da ji manjka certifikat še za ribice (vrsta tehnike). Se jih je že učila in mislim, da bo za drugo leto tudi to poiskusila.

misar, Anaja tudi sprva ni hotela GH probat. Je pojedla le žličko, dve ali tri. Potem je bilo pa vsak dan bolje in zdaj se ji že kar dopade. Zdaj sva še pri sadju. Ravno danes sva jedli hruško. Polovico je je pojedla, pa še mleko povrhu. Bolj se bojim, če ji bo zelenjava pasala user posted image . Ji bom mogla malo korenčka skuhat, pa da vidimo.

Mi sm obili pa včeraj do 23.45 na pikniku. Je bila ura že čez polnoč, ko smo prišli šele domov. Še dobro,da socialna ne ve, da smo tmalo imeli tolk časa zunaj. je bila čisto pridna. Vmes je nekaj jedal, pa plenico smo menjali, se malo nosili in vmes je pa spala. Kot da je ne bi imeli user posted image . Ko smo pa prišli domov sem jo samo preoblekla, dala še malo za pojest in je spala do 6h, še enkrat pojedla in spala do 9h.

Zdaj se moramo pa zrihtat,da gremo ven na kosilo. Meni se ne da kuhat user posted image ! Pa še jutri imam RD, pa smo se odločili, da si gremo privoščit zunaj jest za spremembo!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.6.2008 13:55:52   
nizy
pozdravljene,

se vidi ,da je lep dan in nikjer nobene ,... mi smo se včeraj potepali po mariboru , smo šli k moji sestri na obisk user posted image user posted image in smo tudi pozno prišli domov (00.30), čeprav je sestra hotla ,da tam prespimo , ampak je vožnja z user posted image ponoči bolj mirnauser posted image , samo zato ,ker takrat vse prespijo user posted image   user posted image user posted image

čep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.6.2008 14:02:19   
nizy
jaz sem tudi danes sama z user posted image , mož dela popoldan user posted image , se bomo malo pozneje spravili ven , ko nebo tako žgalo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.6.2008 14:26:31   
Februarka08
Dan.
Mi smo glih po kosilu, je moj pekel zunaj, nimam nič kuhinje svinjskeuser posted image user posted image , blo je itak super dobro, dopoldne smo šli že h kolegici na roj.dan, popoldne mamo pa namen it gledat 14 dni staro punčko.user posted image
Ja, buči, pojdi k svoji dr., naj ti da napotnico, pri Fabjanu je laserska odstranitev 50€, kirurška pa 100€. Jest sem tud najprej dobla za Fabjana, pol mi je pa sodelavka rekla, da je brezveze plačvat ker pozna ljudi na Jesenicah, tako da sem šla po novo napotnico in sem bla tud kuj na vrsti.user posted image Tko je seveda če maš veze, če ne pa čakaš, pa čakaš, pa čakašuser posted image user posted image pr Fabjanu bi bla pa tud v 1 tednu naročena.

Matr, je vroče, a ni no??? Dobr da mamo rolete dol in je tako prijetno hladno v stanovanju, da grem kar mal zaležat. Moja noč je bla tud bolj kratka, nisem šla kuj spat zvečer, moj se je hotu še pogovarjat, men pa ni blo glihuser posted image

Nama grem še ledeno kavo narest s sladoledom, pol pa mal na kavča ker je Larisa končno zaspala. Ni spala že skor od 7h zjutraj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.6.2008 14:50:38   
Janey
kukuc
bamby sej egipt pa ni več tako drag
upam da vam uspe prit tja.

grem jest

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.6.2008 16:00:48   
Janey
Je prej lih lubek s kosilom prišel. je šel iskat ga, ker se morem jaz učit. zdaj sta pa spokala in šla na sprehod jaz pa mam malo pauze. kolko je tega. uf...upam da mi rata do ponedeljka vse naštudirat no do torka. grem se dalje učit. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.6.2008 16:20:29   
ELMA
Živjo .....Mi smo tudi bli vzuni, sprmljali smo sineka  na tekmo , najmlajša navijačica je bla Elma ...user posted image
Prevroće je dons v Zasavljuuser posted image  ,SUZI hvala za ločevalno dijeto , bom enkrat začela , samo zdej premišljujem , ali bi pred dopustom ali po dopustuuser posted image user posted image
Janey  user posted image  Pridna si kar uči se ....

Mlavla lahko geslo napišeš za poročno putovanje , ne najdem da si ga napisala ..user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

90 dnevna ločevalna dieta

Cilj te diete je poleg izgube kilogramov tudi sprememba metabolizma v organizmu, kar je zagotovilo, da bomo po končani dieti obdržali želeno težo.

Dieta traja 90 dni in v tem času boste izgubili 18-25kg. Če boste dieto prekinili prej, do spremembe v metabolizmu ne bo prišlo.

ZAJTRK: je vseh 90 dni enak - SADJE: 2 jabolki, 2 hruški, 2 pomaranči, 2 kivija,…..ali pest drobnega sadja.

Dieta se vedno začne z proteinskim dnevom in se po sadnem dnevu konča.Vrstni red se ne sme menjati.

1. DAN – PROTEINSKI DAN

KOSILO:
-2 kuhana ali pečena zrezka
-kos kruha
-solata v neomejeni količini
-2dl juhe brez zakuhe

Namesto mesa lahko pojeste: 3 jajca ali sir v isti količini kot meso.
Juho morate ob koncu obroka popiti.

VEČERJA:

Enako kot kosilo, vendar brez juhe. Če ste za kosilo jedli meso, ga morate tudi za večerjo; enako velja za jajca in sir. Količina naj bo ½ manjša.

(Op: Lahko jeste še ribe (tudi tuno iz konzerve), morske sadeže, mlečno (jogurte, mleko) ter vso zelenjavo razen tiste pri škrobnem dnevu, pri mesu pride v poštev vse meso, tudi hrenovke, klobase, čevapčiči, pleskavice…
Nekaj idej za obroke: solata s tuno in sirom, bučke in tuna zapečeno v pečici, morski sadeži zapečeni v pečici v paradižnikovi omaki – recepti so pri meni, filane paprike, vendar brez riža.)

2. DAN – ŠKROBNI DAN

KOSILO:
-jeste lahko fižol, grah, lečo, riž ali krompir (obvezno kuhan)
-kos kruha
-solata v neomejeni količini

Uporabljate lahko nasljednje začimbe: sol, poper, vegeta, ketchup, kuhan paradižnik ali origano.

VEČERJA:
Enako kot kosilo vendra v mašnji količini. Količina vsega kar jeste za kosilo naj bo poln globok krožnik, za večerjo pa polovico manj.

(op: Nekaj idej za jedilnike: jota brez mesa, pasulj brez mesa, rižote z zelenjavnimi omakami ali gobicami, pire in špinača, krompir izjemoma lahko spečete v pečici brez olja, jesti se sme tudi vso ostalo zelenjavo, njoki, polenta, češpljevi knedelčki.)

3. DAN – OGLJIKOVI HIDRATI

KOSILO:
-kuhane testenine z dodatkom začimb (glej zgoraj) pizza samo s ketchupom ali katerokoli drugo pecivo v količini pizze.

VEČERJA:
2 manjša kosa torte ali 3-4 kose peciva ali 3 kepice sladoleda.

OBVEZNO eno rebro jedilne čokolade.

(op: zraven se lahko je tudi vsa zelenjava razen tiste pri škrobnem dnevu.
Nekaj idej: pica z zelenjavo (brez sira!), testenine z vsemi vrstami zelenjavnih omak ali z gobami, za večerjo pa kar vam srce poželi.)

4. DAN – VITAMINSKI DAN

Pri vseh obrokih uživajte sadje.

(op: dovoljena je tudi solata in zelenjava (npr. zelenjavne juhice brez vsega) in mala pest oreščkov, kar nadomesti en obrok.)

Enkrat mesečno morate obvezno imeti vodni dan, ki mora slediti vitaminskemu dnevu, sledi pa mu proteinski dan.

Kavo in čaj lahko piteje v neomejeni količini, vendar brez sladkorja.

Po končani dieti lahko jeste normalno, za zajtrk pa še 90 dni sadje. Če v nasljednih 3 mesecih po končanidieti izgubite še 3 kilograme, je prišlo do spremembe v metabolizmu.

Dieto smete ponoviti šele po treh mesecih.

Zaželjeno je, da med dieto kontrolirate pritisk in krvno sliko.

Ase še kera javi da bomo skupaj začele user posted image Ali pa imate premal kguser posted image ...

Zaenkrat smo jaz in nizy ...user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 22.6.2008 16:30:48 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.6.2008 19:01:04   
Janey
eno ?
a pozna katera kake zelo poceni sobe al pa kaj takega na obali? bi rabli od petka za nedelje, v bistvu samo za prespat.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.6.2008 20:13:04   
MetiLu
Čer!
Mi smo doma, ohcet smo super preživeli, tamal ful priden, samo s fešte sva šla bolj kmal (ob 23-ih), ker je blo treba it spat (preveč hrupno, tamal siten, men se pa ni dalo celo noč pred gostilno pri vozičku kampirat user posted image ). Drgač je bil pa cel dan tak cuker, za dol past user posted image

Bomo pa mi na pampers pisali, ker sem ga dones vsaj 7x previla (pol sem nehala štet), ker je tamal kar naprej kakal user posted image  zdej ma pa revček čist rdečo in pikasto rito, ker je v enem dnevu tolk kakca nasral user posted image  sem mu jo prej namazala s sudocrem kremo, upam da bo kaj pomagala, če ne bom pa jutri še z bepantenom probala, pa rito bova fajn luftala...
Grem zdele še mal jest, smo tak fajn šajbezn dobil  user posted image  user posted image  pa še tadruzga fanta moram spat spravit, ker ima jutri že ob 3.30 zjutraj šiht user posted image  pa glede na to da je bil celo noč pokonc, zdele komaj še žvi user posted image

Tamal je bil pa ob sedmih že čist zmatran, sva se šla skopat, pojest in že 20 min palčke preganja user posted image

Še pod tuš skočim, pol vas grem pa mogoče prebrat, če ne bom šla tud jaz v mižule user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.6.2008 21:40:06   
pina-1
čer.

mi smo včeri zvečer feštali. Smo meli veselico v vasi in je blo super, če izvzamem mojga moža. Moji punci sta bli pridni. Ana je v vozičku zaspala, Mia je zdržala do pol noči. Pol smo pa me tri domov prišle, tati je pa prišu ko je. Prisulužu si je tihe dneve, tedne, mesece. Zjutraj je ostal brez kave, pa nas ni blo doma. Zdej si bo pa zjutraj moral sam kavo kuhat, sendviče delat in se zbudit. Jaz nimam tega namena. Kaj bo zjutraj obleku tudi ne vem, ker mu stvari danes nisem oprala. Njegova služkinja in kanta za nabijanje pa tudi ne bom. user posted image user posted image user posted image
No sedaj sem se malo skašljala in grem alo brat kaj ste načvekale. Hvala bogu niste ble preveč pridne in ni veliko za bratuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.6.2008 23:00:19   
Suzi*
čer.

kaj naj rečem...smo se potepali, do popoldneva bili pri mojih, pol pa doma....dan je bil vroč za umret tako da smo bili samo dopoldne malo zunaj, pol pa kar noter, pa klima na ON.
Tamalčka sta bla pridna, edino Žanin nosek nam malo nagaja. Upam, da se do petka pozdravi, ker imamo 2. ceplenje.

Zdaj pa počasi pod tuš, pol bom pa čez par ur že mojga lahko objela. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.6.2008 23:04:56   
Suzi*
Madona, ampak ste pa zgovorne danes. Sploh vas ne dohajam. user posted image user posted image user posted image

elma, dieta bo prišla na vrsto pozneje, ko bo dojenje proti koncu.

Pina, imaš ZS.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.6.2008 23:09:37   
nuka
Čer
Mi smo mel tud pestro. Smo bli dopolene na Gibigibu in pri kolegu, popoldne smo bli pri naših. Vmes smo se še kopal pa kosilo kuhal. Zvečer smo še vrt zalival. Ob 9-ih so pa vsi trije dol padl user posted image . Tko da fotr zdele uživa pri fuzbalu jz pa mal po rr skačem.

Ella a si bla na moto zboru? Men na žalost ni ratal it k je varuška odpovedala in je šel moj sam. Sem mislila da se bom končno vsedla na motor.

No sej moj je mel motožur jaz sem mela pa doma do treh zjutrej cviližur. Ob 2-eh zjutraj se je Nejc zbudil s takmo cvilenjam da me je kar zrukal. Pol sem pa le iz njega spravla kaj je narobe. Mulo se je napiču, da bi šel rad na vrt po korenje, da je lačen in da hoče jest korenje user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.6.2008 23:14:47   
jencili
ČER,

evo, tud mi smo bli ta vikend skoz z doma. V petek pri moji babici in dedku na dolenjskem, včeraj na izletu po Škofji loki, popoldan s kolegico njenim dragim in njeno majčico na Zbilju, dons pa v lj pri moji mami na kosiluuser posted image
Popoldan, ko smo pa pršli domov, pa smo uživali pred hišo v senčkiuser posted image
Kok je luštno k je tako lepo vreme. Čist drug pogled na svetuser posted image

Vidm, da se neki o ločevalni dieti menite. A pa je to fajn, če dojiš?
Tud midva se z mojim neki meniva, da bi se tega mogoče lotila, sam pomoje ne še, dokler polno še dojim. Malo kasneje...
Pa, da me ne bo kera sklincala. Ne gre za to, da bi mogla ful shujšat (mam 57kguser posted image ), sam bi rada mal bolj zdravo s tole hrano začela. Mogoče mi pa še celo ratauser posted image

Kje pa se ostale potepate?

A je že čas spet za kako kavico? Gorenjkice in vse ostale?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.6.2008 23:24:56   
nuka
Zgleda da že vse spijo. Bi bla fina kakšna kavica. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.6.2008 23:29:56   
Janey
jencil pa ne z ločevalno zdravo začet!! to ni zdravo. telo mora dobiti vse, hrana mora biti čimbolj raznolika. ful sadja in zelenjave, redni obroki, čimveč kakih žitaric namesto priloge, vsaj 2x na teden ribe in čim manj sladkorja, dela ful svinjarije telesu in prebavi. pa beli kruh in testenine so tut strup. pa sej veš, fast food tut ni ok. pa suho sadje je dobro. no ja...če te še kaj zanima jaz res vem dost o tem, sem naštudirala in moja mami je ekspert za hrano.

tak fuzbal smo pogledali zdaj gremo pa ajo bajo...upam da bomo kaj spali, ker mamo vroče ko svinja...se je mali že parkrat zbudil je cel moker, je spil že 2dl čaja odkar je zaspal.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.6.2008 23:30:26   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Zgleda da že vse spijo. Bi bla fina kakšna kavica. 

pridi  v mb na kavico user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.6.2008 23:32:35   
nuka
Lahko ko bomo v vašmu koncu. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.