|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
19.6.2008 22:45:48   
Suzi*
evo, 100 trebušnjakov pa 70 dvigov tazadnje....jutri pa iz postle ne bom mogla vstat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
19.6.2008 22:47:44   
Suzi*
90 dnevna ločevalna dieta

Cilj te diete je poleg izgube kilogramov tudi sprememba metabolizma v organizmu, kar je zagotovilo, da bomo po končani dieti obdržali želeno težo.

Dieta traja 90 dni in v tem času boste izgubili 18-25kg. Če boste dieto prekinili prej, do spremembe v metabolizmu ne bo prišlo.

ZAJTRK: je vseh 90 dni enak - SADJE: 2 jabolki, 2 hruški, 2 pomaranči, 2 kivija,…..ali pest drobnega sadja.

Dieta se vedno začne z proteinskim dnevom in se po sadnem dnevu konča.Vrstni red se ne sme menjati.

1. DAN – PROTEINSKI DAN

KOSILO:
-2 kuhana ali pečena zrezka
-kos kruha
-solata v neomejeni količini
-2dl juhe brez zakuhe

Namesto mesa lahko pojeste: 3 jajca ali sir v isti količini kot meso.
Juho morate ob koncu obroka popiti.

VEČERJA:

Enako kot kosilo, vendar brez juhe. Če ste za kosilo jedli meso, ga morate tudi za večerjo; enako velja za jajca in sir. Količina naj bo ½ manjša.

(Op: Lahko jeste še ribe (tudi tuno iz konzerve), morske sadeže, mlečno (jogurte, mleko) ter vso zelenjavo razen tiste pri škrobnem dnevu, pri mesu pride v poštev vse meso, tudi hrenovke, klobase, čevapčiči, pleskavice…
Nekaj idej za obroke: solata s tuno in sirom, bučke in tuna zapečeno v pečici, morski sadeži zapečeni v pečici v paradižnikovi omaki – recepti so pri meni, filane paprike, vendar brez riža.)

2. DAN – ŠKROBNI DAN

KOSILO:
-jeste lahko fižol, grah, lečo, riž ali krompir (obvezno kuhan)
-kos kruha
-solata v neomejeni količini

Uporabljate lahko nasljednje začimbe: sol, poper, vegeta, ketchup, kuhan paradižnik ali origano.

VEČERJA:
Enako kot kosilo vendra v mašnji količini. Količina vsega kar jeste za kosilo naj bo poln globok krožnik, za večerjo pa polovico manj.

(op: Nekaj idej za jedilnike: jota brez mesa, pasulj brez mesa, rižote z zelenjavnimi omakami ali gobicami, pire in špinača, krompir izjemoma lahko spečete v pečici brez olja, jesti se sme tudi vso ostalo zelenjavo, njoki, polenta, češpljevi knedelčki.)

3. DAN – OGLJIKOVI HIDRATI

KOSILO:
-kuhane testenine z dodatkom začimb (glej zgoraj) pizza samo s ketchupom ali katerokoli drugo pecivo v količini pizze.

VEČERJA:
2 manjša kosa torte ali 3-4 kose peciva ali 3 kepice sladoleda.

OBVEZNO eno rebro jedilne čokolade.

(op: zraven se lahko je tudi vsa zelenjava razen tiste pri škrobnem dnevu.
Nekaj idej: pica z zelenjavo (brez sira!), testenine z vsemi vrstami zelenjavnih omak ali z gobami, za večerjo pa kar vam srce poželi.)

4. DAN – VITAMINSKI DAN

Pri vseh obrokih uživajte sadje.

(op: dovoljena je tudi solata in zelenjava (npr. zelenjavne juhice brez vsega) in mala pest oreščkov, kar nadomesti en obrok.)

Enkrat mesečno morate obvezno imeti vodni dan, ki mora slediti vitaminskemu dnevu, sledi pa mu proteinski dan.

Kavo in čaj lahko piteje v neomejeni količini, vendar brez sladkorja.

Po končani dieti lahko jeste normalno, za zajtrk pa še 90 dni sadje. Če v nasljednih 3 mesecih po končanidieti izgubite še 3 kilograme, je prišlo do spremembe v metabolizmu.

Dieto smete ponoviti šele po treh mesecih.

Zaželjeno je, da med dieto kontrolirate pritisk in krvno sliko.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
19.6.2008 22:48:32   
Suzi*
Po tem jaz hujšam (pa ne zdaj)...je strnjena verzija tiste knjigice z recepti.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
19.6.2008 22:52:45   
nizy
Po tem jaz hujšam (pa ne zdaj)...je strnjena verzija tiste knjigice z recepti.

jaz tudi po tem hujšam , se pa obnese user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
19.6.2008 23:06:01   
nizy
mi smo pa zboleli user posted image ,Azra ima tako zamašen nosek , da komaj kaj poje user posted image , ... noč bo pestra user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.6.2008 23:20:20   
nizy
pa vročino mamo tut , 38.1 user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.6.2008 23:24:46   
Janey
Čer
no evouser posted image pa sem še tu...sem umila flaške malo posprvila po kuhinji kr je bila štala, ker me cel dan ni bilo in je bilo še od včeraj zvečer, se stuširama, pobrila in sem šele zdaj ferikuser posted image user posted image

ella niste ve krive.je taki butl oni da se mi bruha. pa ne vem no...sej pa te nismo ajnštajnovi kalkulatori. zakaj sploh moram na soc delu se to statistiko drdrat. eh sploh nebom nič rekla, kr je škoda besed

suzi
ti si pa pridna. jaz tut telovadm zvečer. cel program..noge, rit, trebuh, roke, ramena...prišparam 30ur za aerobikouser posted image user posted image

ona dieta je pa uspešna za nekaj časa pol pa vse nazaj dobiš...bistveno je spremenit način prehranjevanja. Jaz sem ful naštudirala neke stvari...če katero zanima mi naj na zs napiše, pa ji napišem par stvari, ki jih itak že vemo, samo jih pozabimo ko pridemo v trgvoino in se nam očke zasvetijo že takoj na začetku na kaki nuteliuser posted image

nizy držite se, upam da bo čim bolj mirna noč

evo zdaj grem pa resuser posted image

nočko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.6.2008 23:26:15   
bamby
nizy, to bo pa še pestra in huda noč user posted image . Če imaš kakšno svečko, ji daj polovičko, ali pa kakšen sirup za proti vročini, pa mislit moraš,da lahko tudi izbruha, ali pa če ti bo sploh popila user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.6.2008 23:35:49   
jencili
punce lahko noč.

Jutr me ne bo nč oz. mogoče šele zvečer, tko da ne preveč čvekat, da ne bom mela preveč dela user posted image

nočkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.6.2008 23:45:26   
Suzi*
jaz tud grem.

nočko.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.6.2008 23:50:42   
nizy
bamby- svečke mam 60mg , zaenkrat ji še nisem nič dala , ker sem ji merla v danko , se pravi 0.5C moram odšteti in pride 37.6C, bom še malo počakala ,..... sva noska s fiziološko ščistle in je zaspala  user posted image ,.... bom pa čez noč preverjala  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
20.6.2008 4:48:19   
itata
spet prvauser posted image
moj otrok je terorist al pa jaz ne vem kaj je narobe. se zbuja vsako uro... ubija me počasi... zdej čakam, če slučajno mu uspe zaspat pod vrtiljakom.... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.6.2008 4:49:31   
itata
čez dan komot je na 3 do 4 ure. ponoč bi na 2... da ne omenjam, da dop komot spi 3 ure al pa popoldne, sam ponoč pa ni šans že 2 dni... prav vsako uro se zbudi. me vsakič kap ko na uro pogledam in sam A SPETuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.6.2008 7:38:08   
misar
dobro jutrouser posted image

mi smo tud kar zgodnji, ampak smo pa ponoč fino spali tko, da no panic. je zaspala ob 9h , jedla ob 2h, pa pol še ob 5h...zdaj pa mamici pomaga tipkatuser posted image user posted image user posted image   

naša tamala je bila pa včeraj tak dobrovoljček, kot že vse 4 mesece ne. sva  pa vozičkali od 10h pa do 4h,. pa pol jo je še svakinja s hčerkicama odpeljala za 2 urci, da sva šla midva na kolo (ja šur, sva kar v spalnici mal jote skuhalauser posted image user posted image ...ma je pasalouser posted image user posted image user posted image )zvečer je pa tud šla prec med palčke. je pa res, da pri mojem sploh noče več zaspat..mama je zakonuser posted image user posted image user posted image . je moj dragec prav užaljenuser posted image user posted image user posted image .

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.6.2008 8:14:01   
nizy
pa vročino mamo tut , 38.1 

dobro jutro ,

začuda smo spali celo noč user posted image ,  Azra se je zbudila šele ob 5h ,takrat sem ji še enkrat pomerla vročino in je  bilo pod pazduho 37,7C , potem je pojedla in spet zaspala do 7h user posted image , je pa zdaj padlo na 37.1 , zgleda ,da bo bolj user posted image
zdaj greva spet jest user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.6.2008 8:24:16   
ella79
jutro user posted image

februarka res je dobra Larisa na slikici user posted image user posted image

nizy upam, da se Azra čim prej pocarta user posted image user posted image

naša se je očitno odločila, da bo mal prej zjutraj vstajala, tako da smo vstali že mal pred osmo. no, vsaj ne bo vroče, k bova kar zdele že vn šibnile user posted image zaspala pa kot ponavadi ob 20:30, tako da je čist ok
kakšen lep dan user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.6.2008 8:45:21   
Februarka08
Jutro.user posted image

Mala spala skor 9 uruser posted image user posted image user posted image . Joške so se ta teden že odvadle da morjo zdržat do jutrauser posted image tako da so ble nabito polne in trde kot skala. Larisa je šele zdele pomalcala eno od včeraj zvečer.user posted image Oh, sam da spet spi kot je trebauser posted image . Tu midve bova šibnile ven, morm it še rane prevezatuser posted image , upam da mi bojo hotl to kar tuki na Golniku narest k mam 10 min pešuser posted image .

Nizy, naj se tvoja pupa čim prej pozdravi.user posted image user posted image

Grem na zajtrk, lep sončen dan želimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.6.2008 9:00:53   
buči
jutro, se na hitro javim. Pečem itatino pecivo, sem zaj***** in sem dala vlečeno namesto listnato testo ... Peljem moja mulca v mesto, dokler še ni tako vroče.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.6.2008 9:17:25   
Suzi*
jutro.
jaz sem pri zajtrku, žana je že pozajtrkovala. ponoči je jedla 1x in spala od devetih do osmih.user posted image user posted image
Mož je zaradi prehudega piknika včeraj kar doma ostal. Zdele je peljal anžeja v varstvo, pol pa domov pride, pa verjetno bo šel kar počivat naprej. Midve pa vem šibneva.

Itata, glede nočnega zbujanja....a ga dojiš v temi al kej luči prižigaš? Jaz ti svetujem, če tega ne počneš seveda že zdaj, da ponoči vse delaš v temi in tišini. Nič luči, nič pogovarjanja. Otrok mora vedet da je noč in čas za spanje. Če mu sred noči prižgeš luč in se z njim igraš in pogovarjaš, pa vrtiljak špilaš...itak da bo mislil, da je čas za vstat. user posted image  to je samo moje mnenje, pa ne zameri prosim. Upam, da se vam to spanje porihta tudi ponoči.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.6.2008 9:22:54   
itata
bajsa: hvala za nočni smsuser posted image
suzi: vse delam v temi... sam včeri je blo tko. je šel spat ob 20:30 pa je zaspal na joški tko trdno, da ni kupčka podrl. ok. sem vedla da se bo zbudil. in se je ob 22:30. sem ga dvignila je podrl kupček in sem ga dala za sekndo na joško (kao če bo še mal pojedel se bo kasnej zbudil - ja pa ja de...). pa se je zbudil ob 24h. sem ga mal popravla na bok in dala dudo. je začel ritat k norc. sem ga dvignila, se tud na rami ni umiril... sem ga dala na joško. podrla kupček in je zaspal. pol pa evo njega opet ob 1h. sem ga dala k nama v postlo. ok spal do 2:30. spet težil in rital. dudo ven in jokat. ok, spet na joško... pol ob 4h se je pa kar zbudil, ker je bil moker.. kr neki. pa sem ga še previla v temi, ampak ni nič pomagal. sem ga nosila proti posteljici nazaj, je že neki vriskal... pol ga dam pa pod vrtiljak, da se najprej igra. pol se pa počas umiri in greva nazaj spatuser posted image  A KATERA ZAMENJA DOJENČKE ZA PAR DNI, DA SE JAZ NASPIM??user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.6.2008 9:26:41   
itata
sem bila včeraj prav zadovoljna. so prišle vse moje prijateljice. dobila bon za masažo pa neke fine žaubice za telo pa kruhomatuser posted image  tko da buči računam, da mi napišeš razmerja kolk daš česa not za pirin al pa koruzni kruhuser posted image  danes imam pa še  sodelavke na sporedu!! ful fajn je tkole men praznovat.
zdej pa šibamo še do btc po mojo potovalkouser posted image  sem dobila denar zanjo. uno k sem prej skoz mela, je zdej k mam še od malega cunjice čist premejhna... itakuser posted image
mali se je pa lepo dal na bok na igralni blazini, cuca prste in me gleda kako sem na računalniku na RRuser posted image  se bo kmal nauču kaj je to!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.6.2008 9:32:11   
Janey
DAn

evo mi že spimo drugo rundouser posted image user posted image
jaz sem pa vse pobrala, dala nov stroj prat in zdaj čakam da se opere, spokam pokeca in greeemaaaaa v meeestoooo, juhuhuhuhuhuhuhuhuh. obožujem sončka.
mam pa ravno zajtrkuser posted image navada user posted image

buči ti napišem zs.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.6.2008 9:33:51   
Suzi*
hmmm, itata, mogoče bodo pa zobki???user posted image  pa kar mi še pade na pamet, ker je tako pri Žani, da če prevečkrat zapovrstjo je, da jo pol trebušček matra.user posted image  pa kr neki tuli. pomoje ni lačen, da je kej čist druzga, če ti itak podnevi tako lepo je.

sirena....šibam

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.6.2008 10:24:42   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: itata

čez dan komot je na 3 do 4 ure. ponoč bi na 2... da ne omenjam, da dop komot spi 3 ure al pa popoldne, sam ponoč pa ni šans že 2 dni... prav vsako uro se zbudi. me vsakič kap ko na uro pogledam in sam A SPETuser posted image

Itata, resnično sočustvujem s tabo user posted image  men bi se zmešalo in bi ga nazaj v porodnišnico nesla. Sem mela take misli dones ponoč, ko sem se zbujala na 2 uri user posted image user posted image user posted image  ... user posted image user posted image user posted image  upam samo da je bilo ta noč posledica cepljenja user posted image

Zdej pa ne boste verjele komot spi,ko sem jaz pokonc user posted image  grem v kopalnico noge obrit, pa nohte nalakirat... pa mal spakirat za jutri, pol moram še darilo zavit, pa en stroj cunj perem, tko da če mi uspe vse dones zrihtat zvečer sam še tamalga namočim v banjo, ga dam spat in upam grem v miru pod tuš še glavo oprat. Pol sva pa zmagala user posted image  sva pa sama doma dones, ker jaz nisem hotla tamalga že dones k tašči vlečt pa tam spat, ker bo itak jutri čist zmešan, k ne bo v domači posteljici user posted image

Punce povejte, a ve vse vsak dan kopate svoje user posted image ? Pri našem že nekaj časa opažam ful suho kožo, pa nič ne pomaga, ne olje v vodi, ne če ga z oljem namažem, pol sem kupila otroško mleko za ful suho in občutljivo kožo, nič ne pomaga user posted image  zdej razmišljam, da ga ne bi vsak dan kopala, ampak ga samo na suho umila, pa kopala recimo na 2 dni user posted image  Kaj mislte?

Vas grem hitro prebrat, upam da bo tamal zdele spal, da bom lahko še kaj naredila user posted image  zdele sem komaj pri fruštku user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.6.2008 10:29:56   
nizy
meti - jaz našo kopam na 3-4 dni , ...olje pa  na koncu v banjco  vlijem ,.... pa ma  zdaj fajn kožo , prej je imela tudi suho kožo 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.