|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
21.6.2008 11:59:33   
pina-1
dan.
sem danes baby siter pa nisem uspela do rač. pridet. Mi je teta pripeljala še njene dvojčke tako da je pri meni kar pestro. Sam so pridni, tako da ni dosti dela z njim.

Sem pa kosilo že na 3/4 skuhala, pa pecivo sem spekla, koplanico zribala in sprehodila metlo. Buči hvala za krpiceuser posted image user posted image user posted image . Se mi zdi da vseeno malo bolje vpije če sta dveuser posted image

Ana je to noč zopet super spala. Od 21 pa do 7:15user posted image user posted image user posted image

Vse ki greste na morje lepo se mejte in uživajte. Tu pri nas je super toplo. Še preveč.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
21.6.2008 13:03:07   
Janey
Dan

ja mi2 sma pa doma...nama je ati vozička odpeljaluser posted image sma šla malo ven na vrt pa tak, zdaj pa pokec spančkata mami gre pa kuhat. bo uncle bens sladko kisla omaka z rižekom in pipiko. njam kak mam to radauser posted image user posted image

noč je bila bol taka da ne govorim da se je spet ponovilo to ignorirane in obračanje vstran. sem popizdila zjutraj in zdaj je ves sladek,  dase bo potrudil in vse. a kaj prej ko pa popizdim pa se ne more. pa me to razkuri ej. no v glavnem šibam kuhat in vse narest. lep dan vam želim čao bao

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
21.6.2008 13:29:58   
mlavla
sam na hitrco se vam malo oglašam..
zdele kuham kosilo..pal gremo pa mal ven na sončka..

misar..hvala za ZS..ti odgovorim ko bom imela kaj več časa..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
21.6.2008 13:36:21   
buči
Jaz sem se pa že najedla, je ati spekel ribe na žaru, pa nov krompirček in špinača z vrta. Aljaž je toliko pojedel, zdaj pa že spi, da bo šel lahko zvečer z atijem na veselico. Meni pa k sreči ni treba it, ker "moram" Tilna čuvat. Hvala bogu za izgovor! user posted image

Mejte se, se zvečer kaj beremo, grem obesit perilo, pa na kavo v senco.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.6.2008 15:19:41   
buči
Joj, kako je vroče! Pa še ful smrdi, ker asfaltirajo uvoz v Šentviški predor, mi pa živimo 30 m zračne linije stran. Da ne govorim, da se vse trese že 3 mesece in da je takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gužva čez naše naselje, ker je obvoz iz avtoceste, ker je izvoz na Celovško zaprt, da ne moremo niti peš čez cesto. Ko odprejo tunel, dam za pijačo, ker tega bom pa res vesela!

Ste govorile o žličkah. Jaz imam že od Aljaža DM-ove žličke, plitke, ravno prav velike. Tiste, ki se obarvajo na toploto, mi niso všeč, ker, kot pravite, se potem ne razbarjavo. Saj itak jejo tako dolgo, da je kmalu vse mrzlo.

Smo pa govorile o breskvah, marelicah in lupinah. Sem zdaj brala, da je fino vse - sadje in zelenjavo - do nekje 7, 8 meseca lupit, čeprav zadeve kuhamo, ker je lupina težje prebavljiva. Le fino je na tanko olupit, zaradi vitaminov, ki so tik pod lupino. Upam, da nam je tako kaj bolj jasno, zalkaj kao ne teh sadežev na začetku oz. med dojenjem. Napenja lupina. Sem pametna, a ne?!?

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
21.6.2008 15:22:11   
buči
pina, ti pa toliko čistiš, da boš še metlo skurla. Daj malo manj! No, upam, da boš sedaj kaj bolj zadovoljna. Jaz prakticiram prepih, fajn je pa še, če je vroče. Potem je ta itak taoj suho.

A ima katera kakšno klimo viška. Se priporočam za testiranje čez poletje, jo na jesen vrnem. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
21.6.2008 15:25:56   
buči
neni, imaš ZS

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
21.6.2008 19:58:01   
kati kati
končno sem vas malo pebrala--...
mlavla  fulll dobre slikeuser posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
21.6.2008 20:11:58   
buči
Joj, pri nas je še zmeraj tako vroče! Ati in Aljaž ga žurata, midva s Tilnom pa čakava, da naju palčki pokličejo v pančovilo.

Kje pa ste vse?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
21.6.2008 20:58:34   
buči
Halo, kje pa ste danes? Pa ja niste vse na dopustu?

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
21.6.2008 20:59:07   
buči
Če nadaljujem s samogovori, pa lahko še ello ujamem ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
21.6.2008 21:01:11   
buči
Grem raje v kopalnico, predno pride Aljaž domov, ker mi bo imel sigurno tooooooooliko za povedat, kako je bilo na veselici. No, mi ni treba it dlje kot na balkon, pa vse razločno slišim. In tako bo do 2 zjutraj ...

user posted image  muvat muvat na Čuke ... Bljeki bljeki ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
21.6.2008 21:05:42   
Neni13
Buči imaš ZS

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
21.6.2008 21:10:29   
buči
Eno vprašanje: jaz imam pa dol na svoji prijateljici eno znamenje, ki se mi je zdaj seveda povečalo. Problem je pa v tem, da je ravno na takem mestu, da me ves čas draži rob spodnjic in zdaj me ene 3 dni zadeva že prav nervira. A naj to grem pokazat G ali moji dohtarci Lekadolovi? Jaz bi si dala to odstranit, pa še enga na vratu (zato že več kot leto ne nosim verižice) in še eno na hrbtu. Aja, pa še mal sala bi si dala odrezat ... Pa đose bolj skupaj namontirat ... pa lasne podaljške bi tudi imela ... pa bila bi Heidi Klum ... Potem sem se pa zbudila iz sladkih sanj ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
21.6.2008 21:35:09   
Neni13
Buči skrajni čas, da te malo zaposlimo, da ne boš imela samogovore..user posted image user posted image user posted image
Sem ti poslala mail..

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
21.6.2008 21:52:24   
Janey
Čer
ja danes pa res niste ble pridne.

buči pojdi k svoji doktorci, pa naj ti napiše napotnico za lepotno kirurgijo, tam to odstranjujejo. kar reči naj ti napiše. nebi smela nič komplicirat. lekadola ti najbrž nebo predpisala, al pa da te nebi slučajno bolela rdečicauser posted image user posted image user posted image user posted image hehe

mlavla kaka lepa sta bla na poroki. ful lepe slike so. za maldive pa sem že mojemu rekla, da grema na ppuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ko me bo zaročil. no neuradno me je že, mi je kvazi prstan nardim, amapk jaz čakam na uradnouser posted image user posted image user posted image potem bom pa po hitrem postopku postala gospauser posted image no sma rekla da se poročiva ko bova imela dovolj denarja, da naredima noro dobro čagouser posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes cel dan letali okoli in jaz se spet nisem nič učila...grrr....zdaj grem pa delat seminarsko.

pridem vmes še kaj f5 pritisnituser posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.6.2008 22:05:48   
kati kati
eeeeeee.....vse se pogovarjate o poroki...men še na misel ne pride-meni zaenkrat še to nič  ne pomeni(aja pa ne me razumet da nismo verni-do meje )...js bi šla sam na potovanjeuser posted image kakšne maldive...ujej tud to ob enkratuser posted image

mamo tako noro gužvo-norišnico nisem mogla pridet na rruser posted image ...
jutri gremo v grosuplje na birmo-spoznavat žlahtouser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.6.2008 22:29:46   
buči
Kakšno zatišje je danes tukaj. Pridete, se pofočkate, pa vas že ni ... Bom še fuzbal začela gledat!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.6.2008 22:36:47   
buči
KAko ste dolgočasne! Grem za Nizozemce navijat in na balkon Čuke poslušat! Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.6.2008 22:42:35   
Februarka08
Danes pa res ni nič kaj aktivno tuki gor.

No, da še jaz prispevam mal deleža na RR-ju (da boste mele kaj za bratuser posted image ). Jest sem glih izpod tuša, oči mi že kar same skup lezejo, dan je bil ful natrpanuser posted image ; zjutraj smo šli že dokaj zgodaj v šoping, prišibamo domov, moj gre nekaj delat ven, jaz po stanovanju pospravit, tamalo dat spat, kosilo skuhat, ko smo pojedli, sva ble itak spet same, sem do konca pospravljala in cune prala,user posted image no ne jest, strojuser posted image in obešala, pol se je pa moj začuda božja spomnu, če gremo en krog z vozičkom in na kavico vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nism mogla verjet, zato sem sam hit zagrabila priliko.user posted image Dava tamalo v voziček, naju ene 5 min gleda, potem pa vik in krik, ona noče več ležat. user posted image Hoče bit pokonc. user posted image En cajt jo gledam, mirim, dudo not, dudo ven, pol mi je pa že dop*****, jo vzamem ven in kot da bi odrezal, ona čist pridna, se smeje, govori...user posted image ni več zanjo košara, jest bom znorela. Firbec babji.user posted image No, prisopihamo domov, se gremo futrat in kopat, potem sta se z očijam mal crkljala, jest pa peglat. Larisa kmal zaspi, ampak se vmes zbudi, ji dam dudo, spi naprej, čez 1 uro jok... zgleda ni bla dost sam večerja, je hotla še sladico.user posted image Ampak zdej spi dalje.user posted image Jest sem do zdele peglala, ampak hvala bogu sem vsaj vse nardila, stanovanje se tud šajna, tako da bom sam dol še padla dons. Pogovarjal se namo, smo se zjutraj, user posted image sva še tamalo zbudila. user posted image user posted image
No tako, zdej pa res vse veste.user posted image

Mlavla, tud jest sem pošpegala tvoje albume, nad Maldivi nimam besed, je takooooooooooo lepo da se ne da povedat, verjamem da sta noro uživala. user posted image user posted image user posted image Na poroki sta bla pa tud itak ful lepa, pa podobno obleko sva imele midve.user posted image

Zdej pa vse lepo pozdravljam, hit se pejte kej pogovarjat,user posted image tv vržte skoz okno, klinc pa še ta fuzbal.user posted image Nočko!!!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 21.6.2008 22:44:56 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
21.6.2008 23:04:07   
Janey
kati sej meni tut poroka čist nič ne pomeni, sej sem rekla, da ko boma mela dovolj dinarčkov bova naredila noro dobro čago. se mama pa isto rada tak, al pa s prstani, tak da....sploh nima veze.

pridna jaaaaaaaaazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končala seminarskooooo....juhuhuhuhuhuh, samo še par člankov preberem in naštudiram in uspem prit v torek do ljubljane ob 8oh zjutraj in  sem naredla še enga izpitaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhuhuhu pol mam pa še samo to bebavo statistiko in še enga konc avhusta in sem nardila 3 letnik. no pa prakso...to bo še poblem...mam 80 ur za naret.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
21.6.2008 23:35:56   
Suzi*
čer. nič kaj ne migate tule gor danes. user posted image

sicer smo bili pa tudi mi 3je cel dan leteči. dopoldne smo šli na sprehod, vmes pa v trgovino in na igrišče, potem smo šibali domov pojest juhico in naprej na piknik, domov prišli ob osmih. Da ne govorim, da je stanovanje čist v razsulu in moram jutri ga v red spravit preden moj pride domov.
Tamala ima nekaj zamašen nosek. user posted image  bogica. pa danes mi čez dan skor ni hotla jest, čeprav je blo ful vroče.user posted image  sej zvečer je pa vse nadoknadla. user posted image

men je pa takooo vroče še kar. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
21.6.2008 23:40:49   
Janey
suzi jaka tut tak malo je, mogoče je pa res zarad vročine, danes je jedel na skoraj 5 ur in še to niti 150 ni pojedel, pa zjutraj malo banane. eh...kaj češ

jaz tut mam vse v razsulu, ampak raje sem na sončki kot da pospravljam.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
22.6.2008 0:11:16   
Suzi*
o f**, kakšen izpad ima tamala....user posted image user posted image  user posted image user posted image sploh ne vem kaj naj ji naredim. Se je zbudila, ker ima nosek zabasan, pa sem ji ga šla pucat, pa sem ji še našpricala in se mi 20 minut že dere, ne pomaga nobena poza nošenja niti zize noče, tako da sem jo zdaj kar v košek odložila....pa se še kar pritožuje....upam, da se bo umirila. kaj naj naredim???user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
22.6.2008 0:27:10   
Bajsa
Zadnja? Verjetn res user posted image
Jaz mam pa novga najboljšga prjatla: h2o, sej je še kar dober, sam vode pa res kr neki pusti. Mah bo že...
No odločitev je padla in zdej avta ne bomo prodajal. user posted image user posted image user posted image user posted image  mami, zmagala user posted image . Pa sej jst sem mojmu že povedala da je ta avto super, sam dec ko dec ne verjame dokler ga še 10 drugih ne prepriča user posted image .
Dons smo bli na pikniku pr mojmu fotru, mater je blo fajn. Je bla naša madam ful pridna, itak, po mamici user posted image .
Mlavla geslo je stanovanje, sam zdej so sam slike ko se je začel delat notr, pol ko bo končano, bo bolj zanimivo.
Moj je šel kao peljat enga bivšga sošolca v Lj, ker ma glih avto na servisu un. Je šel ob 21, ura je pa pol enih. Iz Breda v Lj, mater mam občutek kt da je šel v Nemčijo obrnt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sm tko jezna nanga, da ga bom sam stovkla. Mater mu! Jutr bom ga lepo frajerja zbudila, jaz bom spala, on naj pa madam čuva. Bomo vidl kako bo user posted image
No zdej pa morem počas počas it pančkat, sm itak spet bla ob 6 pokonc in po moje ne bo jutr nč drugač. Madam neki jokca, po moje se ji kej grdga sanja. Tkole se mi kr srce trga. Jaz jo mam tok rada, da bi se mi zmešal, če bi ji kej blo hudo. Evo mam že žute minute, najbolj da grem spat.

Nočko oz. dobro jutro user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.