Februarka08
|
Danes pa res ni nič kaj aktivno tuki gor. No, da še jaz prispevam mal deleža na RR-ju (da boste mele kaj za brat ). Jest sem glih izpod tuša, oči mi že kar same skup lezejo, dan je bil ful natrpan ; zjutraj smo šli že dokaj zgodaj v šoping, prišibamo domov, moj gre nekaj delat ven, jaz po stanovanju pospravit, tamalo dat spat, kosilo skuhat, ko smo pojedli, sva ble itak spet same, sem do konca pospravljala in cune prala, no ne jest, stroj in obešala, pol se je pa moj začuda božja spomnu, če gremo en krog z vozičkom in na kavico vmes nism mogla verjet, zato sem sam hit zagrabila priliko. Dava tamalo v voziček, naju ene 5 min gleda, potem pa vik in krik, ona noče več ležat. Hoče bit pokonc. En cajt jo gledam, mirim, dudo not, dudo ven, pol mi je pa že dop*****, jo vzamem ven in kot da bi odrezal, ona čist pridna, se smeje, govori... ni več zanjo košara, jest bom znorela. Firbec babji. No, prisopihamo domov, se gremo futrat in kopat, potem sta se z očijam mal crkljala, jest pa peglat. Larisa kmal zaspi, ampak se vmes zbudi, ji dam dudo, spi naprej, čez 1 uro jok... zgleda ni bla dost sam večerja, je hotla še sladico. Ampak zdej spi dalje. Jest sem do zdele peglala, ampak hvala bogu sem vsaj vse nardila, stanovanje se tud šajna, tako da bom sam dol še padla dons. Pogovarjal se namo, smo se zjutraj, sva še tamalo zbudila. No tako, zdej pa res vse veste. Mlavla, tud jest sem pošpegala tvoje albume, nad Maldivi nimam besed, je takooooooooooo lepo da se ne da povedat, verjamem da sta noro uživala. Na poroki sta bla pa tud itak ful lepa, pa podobno obleko sva imele midve. Zdej pa vse lepo pozdravljam, hit se pejte kej pogovarjat, tv vržte skoz okno, klinc pa še ta fuzbal. Nočko!!!
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 21.6.2008 22:44:56 >