|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
20.6.2008 23:37:14   
mlavla
sej grem jst tud spat..
mal predolg mi že tele slike gor lima..
bom jutr naprej..
nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
20.6.2008 23:37:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ah jest grem spat itak vedno zgubijo tisti za katere jest navijam....

si bla preveč na RR in premal navijala user posted image user posted image
sam bo zdej zanimivo - nemčija-turčija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
20.6.2008 23:37:57   
mary_lou
ma ja vcer portugalci, dons hrvati, ce grejo jutr se nizozemci pa neham gledat

nocko

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
20.6.2008 23:39:42   
ella79
jaz mam tudi za danes dost
nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
20.6.2008 23:40:16   
srečka nosečka

ma ja vcer portugalci, dons hrvati, ce grejo jutr se nizozemci pa neham gledat

nocko

user posted image user posted image user posted image  nekaj v tem stilu tudi jaz razmišljam.

Vsi kvazi favoriti so "adijo". user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
20.6.2008 23:44:33   
mlavla
nočko pupe

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
20.6.2008 23:49:05   
mesecnica
nočko...

Mesečnica

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
20.6.2008 23:53:18   
srečka nosečka
lepe sanje in lahko noč user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
20.6.2008 23:55:32   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

elma..kolk kil si pa imela na začetku nosečnosti oz. koliko ti jih je zdej še ostalo?

meni so kg ostale od prve nosećnosti , ko sem se zredila 28kg , nisem mogla shujšat , v bistvu se niti nisem preveč ukvarjala z kg.Sin je slabo jedel in sem samo za njega živela in skoz je bil neki bolan tko da sem na sebe čist pozabila ....Čez leta mi je uspelo kako kilco zgubit .

Pred nosečnjosti sem imela 82 kg, ah zdej se slabo počutim , kot da bi enega na sebi imelauser posted image  pa še moram se znebit telih šlavfovuser posted image .

Pa še za GH , Elma se je skoz zbujala po noći , ko sem jo samo dojila , in sem ji kupila novalec , ponjem je bila čist zaprta , en dan sem jedla sadje ona pa leži v gugalnici , me gleda in in jezička kaže user posted image kot da bi jedla ,narežem breskvo , marelico in jabolko , dam mal sladkorja in vse skuham ,  vzamem palični mešalnik in vse zmiksam , posebi pa še mal banane zmečkam ,vse skupaj sem sastavila , in sem ji dala , jedla je kot norauser posted image  , pl sem šla še v DM kupila sem Milumil hrano za dojenčke in .....Po noći se dojimo , zjutraj obvezno tudi dojim jo , nasljedni obrok dobi flaško , potem sadno kašico , in spet flaško , vmes ji dam zizo da poje in zvečer nadaljujemo z dojenjem....user posted image Ima super prebavo , nemara pa zaenkrat zelenjavnih kašic .Ven mi tudi mlek ne teče , mislim da nimam dost mleka , zaradi tega sem tudi začela z dodatkom , pa tudi na zadnjem sistematskem , se je zredila 500-600gr za en mesecuser posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.6.2008 0:02:04 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
21.6.2008 0:01:19   
Suzi*
ella, ful hudo tole s tvojo sestro. Upam, da naslednjič ugleda user posted image . Moja priča sedaj po 6 letih matranja in 4 postopkih pričakuje oktobra dvojčke. user posted image

Babe, pri nas je pa deževalo komaj prej ob sedmih. ste skos do nas odpihnile dež. user posted image

meti, jaz našo kopam vsak dan, ampak nima suhe kože. namilim jo pa samo pod vratom, pod pazduhami, rito in rokice. 1x na teden dam v vodo tudi malo kopeli.  Uživaj jutri na poroki.

mala_pikica, dobrodošla nazaj. naša tudi noče nič zraven pit. ampak ji bom probala zdaj ko je spet vroče kar ponujat, mogoče bo kaj sprejela.

misar, dobr da si povedala. moram tud jaz po kakšne nove pocenske kopalke. user posted image

pina, danes sem v tvojem klubu....glavobol. user posted image  uh, boga si, si ne predstavljam, da bi me vsak dan bolela. probaj res več pit. jaz danes nisem veliko, pa študiram, da me ravno zarad tega boli.

mlavla, nisem kupila ne enega ne drugega. še. mei tai bom kupila, ker se tamala tako rada nosi (a lahko v tem user posted image  tud stran od nas gledajo????), za h2o pa še ne vem. me mika.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

ja sej jest jih mam 5 sam sej je hitr zrihtan sej jih sproti rihtam razen ko nas ni. Drgac je pa men zdele najbolj kul k pije sam mlekca joj ful se mi ne da GH uvajat k men se ne da kuhat....res no sploh ne kake zelenjave ker jo midva z lubijem sploh ne jeva nobene tko da upam da je Tai tud ne bo maru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    pa ne socialne klicat jest nikol v zivljenju nisem jedla zelenjave pa mi nc ne fali......al pa rdece meso joj fuj grovs tega pr men zal ne bo.......

joj a res čist nobene zelenjave nejesta..ma sta mi zanimiva..jst bi pa kdaj kr "ubijala" zanjo..user posted image user posted image user posted image
ma kako smo si različni..

Kaj pa pol jeste?

joj, jaz tud ful rada jem zelenjavo. sem bla ful nesrečna ker je nisem smela na začetku.

Janey, mlavla, kaj to ve zaen faks delate? EF?? jaz sem hodila na EF in delala pri Arhu statistikouser posted image , mi je šlo super, še za diplomo sem delala tržno raziskavo in ful statističnih obdelav rezultatov.user posted image user posted image

Meni se tud ne da še GH uvajat, čeprav naša mi skoraj vsakič v krožnik pade med kosilom. danes je prste namočila v krožnik z lignji in krompirjem in še preden sem lahko opazila jih je že veselo lizala. user posted image user posted image user posted image

Sočustvujem za lase. Sem čist na istem. user posted image user posted image  Mogoče bi nam kakšni vitamini pomagali, čeprav verjetno je vse hormonsko.

ella, a si me pogrešala?? user posted image  še nisem danes jih delala, jih pa še bom. Pa ti, si kaj pridna???user posted image

larisa, dobrodošla nazaj. uživaj na poroki.

mlavla, hudooo, kakšne lušte po dopustu si mi zdej nardila. aaaaaaaaaaaa.... kakšno morje.

Mesecnica, mi smo šli na hipo, pa na NLB, pol pa na loko na kosilo in domov smo prišli ob enih...je blo že vroooočeee za umret. glih tolk da sem do doma prilezla. user posted image
Hvala za link. bom zihr kupila tale mai tai.
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Suzi papa čokolino - kdaj bodo pa trebušnjaki na vrsti user posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  bodo, bodo, ko tole vse skupej sklamfam.

Jaz sem tudi za anžeja kupila tist krožnik, kjer se voda notri nalije spodaj, pa nismo ne vem kolk uporabljali, ker je bil vedno priden jedec. ...no, uporabljamo ga, ampak brez vode. bi bil glih tako dober navaden krožnik, pa še precej cenejši. Mikrovalovko pa tud jaz precej uporabljam, tudi za anžeja. ...je tudi še živ. user posted image

uuu, Bamby, kleklarski festival?? Si mi lušte naredila. jaz kleklam (sicer zdej že nekaj časa nisem), pa bi si šla to pogledat....ampak sem sama s tamalima. user posted image user posted image

itak sem celo klobaso spesnila in ste mi že vse pobegnile. user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
21.6.2008 0:04:46   
Suzi*
grem moj dolg poplačat, pa pridem F5 stisnit.... user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
21.6.2008 0:08:06   
mlavla
pa mi je ratal uredit album od cerkvene poroke..bom jutri pa še od civilne..
zdej pa res nočko

geslo: oktober

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
21.6.2008 0:08:47   
mlavla
suzi..a trebušnjake delaš..pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
21.6.2008 0:34:29   
Suzi*
mlavla, jaa, trebušnjaki narjeni. user posted image  Lepe fotke, lepa nevesta in ful lepa obleka. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
21.6.2008 0:49:15   
Suzi*
nočko. zadnja itak. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
21.6.2008 1:11:16   
Bajsa
No končno sem vse prebrala. Ste čvekale ko nore!
Mi lepo napredujemo z gradnjo. Danes je moj fotr pozidal tuš kabino, bomo jo imel iz siporeksa, pa sam ploščice čez in steklena vrata. No sej boste lohk pršle pogledat ko bo fertik user posted image .
Dons sva ble na kavici z aprilčico Scorpiogirl in njenim aprilčkom Nalom. Mater je mali cortek! Joj kdaj je bla Zala tkole majhna, 2 mesca nazaj user posted image . Kok hitr gre čas in kok hit rastejo teli naši februarčki in februarčice.
Itata, ja mal sem bla pozna, ampak vseen mi je ratal ta prav dan poslat user posted image . Upam, da si fajn praznovala. Drgač sm pa vidla da si neki od deca pisala, ne sekiri se, vsi so isti. No moj je še mal večji ekstrem. Mi je lan za božička prnesu komplet nože, mislem a moreš verjet user posted image user posted image user posted image
Ella hudo mi je za tvojo sestro in želim da čimprej uspe, da bo kmalu lahko zibala user posted image !

Mlavla kakšne lepe slikice!!!

Meti uživajte na poroki!

Larisa dobrodošla nazaj in tudi vi uživajte ju3!

Zala še vedno pridno spi. Zaspi tam okol 21 - 22, pa spi do ene 6 -7, poje in spi najmanj do 9. Pridna!
Kva sem še hotla? Pojma nimam user posted image

Grem spat!
Itak da sem zadnja!
Sladke sanje in dobro jutro, itak bo jutro ko boste brale user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
21.6.2008 7:20:51   
mlavla
jutro...a sem taprvauser posted image
ja mi smo že od petih pokonc..sem že en stroj cunj oprala..ma tale naša tamala ma čist preveč energije..
zdej se bom pa počas v šoping odpravla po fasungo...
pa še obljubljene slikce vam bom dones prilepla...
bajsa..jst bi te pa za geslo prosila od vašeka domeka..sem takrat čist spregledala

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
21.6.2008 7:51:55   
buči
Jutro, mi smo tudi že ob 5.20 vstali. Komaj gledam!

mlavla, kar na jok mi je šlo, ko sem gledala tvoje slike. Midva nisva šla na poročno potovanje, ker sem bila jaz 2 meseca pred rokom, pa nosečnost ni bila ravno fajn. Si ful želiva na Irsko ali pa Škotsko, ampka najbrž ne bova šla se vsaj 10 let, če ne še več. Super, da sta se odločila in šla, rada se spominjaj tega! Jaz upam, da bomo enkrat vsi zadeli na lotiu, za fajn dopust, pa mi bi hišo obnovili, več ne rabim. Je pa res, ot si rekla, samo da je zdravje, pa da imamo svoje drage.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
21.6.2008 7:55:41   
mlavla
jutro buči..ja poznam kar nekaj takšnih parov ki niso šli na poročno potovanje oz. niso mogli..pa jim je kar malo hudo...
ja midva sva tud takrat razmišljala al naj greva al ne..ker denar se itak zmeraj za kaj rabi..no pa mi mislim,da mi ne bo nikoli žal,da sva se takrat tako odločila in odšla...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
21.6.2008 8:14:46   
Neni13
Dobro jutro,

Mlavla super slikice.user posted image user posted image user posted image
Buči, a ti bi šla pa na Irsko?? ti pošljem en ZS kako lahko kaj dodatno zaslužiš.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
21.6.2008 8:34:27   
misar
dobro jutro...

za nami spet ok noč, očitno je mela sam mal obdobja, ko smo se zbujali non stop. zaspala je ob 21h, pa do 1h, pa pol še ob 4h pa spet ob 7h user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bomo kaj zjebal sistema zdaj ko gremo na morje user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: itata

misar sva usklajene v nulouser posted image  ni panike, jutr mamo mi družinske scene, moj v nedeljo gre, tko da sem od pon do sre sama z mamo.... boš sam ti svojga dala kosilo kuhat, jaz pa mamo pa bova klepetaleuser posted image  sam res ne v največji vročini prosim, ker je moj cel flekast pol... kje je že šared? a je to nad lucijo al nad izolo? a veš da se pol z mamo nisva mogle zedinit... pa men ni nič narobe, ker sem iz lj, moja mama je pa tolk in tolk let v portorožu živela pa nima pojmauser posted image  mi imamo hišo proti bernardinu k se pelješ, nad petrol pumpo. sam tolk za info.

ja valjda se lahko dobiva kadar teb paše al zjutraj al pozno popoldne, men je vseeno..šared je pa: hmm obe sta imeli prav je točno med portorožem in izolo, na pol poti, prideš lahko tja iz Lucije al pa iz Izole user posted image user posted image user posted image , tko da sta obe imeli prav

mala_pikica...men tud tamala noče pit nič drugega. ziza je zakon user posted image user posted image user posted image , pa sem ponujala čaj, celo un mal sladek čaj od Hippa, pa ni hotla potegnit.

sem pa včeraj tamali dala za probat mal banane, glih ko sem jo že jaz jedla. tko sam četrt kavne žličke, pa ni hotla. pa sem zmešala mal s svojim mlekcom pa še kar ni hotla. je delala take grimase, kot da bo glihkar bruhalauser posted image user posted image user posted image

mlavla...imaš ZS, aja pa nimam pojma kje je MANA v LJ, sem iz Celja user posted image , če pa prideš sem, ti pa z veseljem pokažem kje vse imamo mano user posted image user posted image user posted image

grem zajtrk pojest

lep dan vsemuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
21.6.2008 8:34:43   
itata
bajsa; sem ti na SZ poslala kar sva bile zmenjeneuser posted image  no sej pol zvečer mi je desc za rd še rožo prinesel. orhidejo lepo pa vse. sam lesen kokr sem omenla, mi jo je kar na mizo dal, nič v roke... mislim... te pa so smotani.

ajdi jaz se "poslavljam" do sre ali čet. pridne bodite pa če bo kej tazga se slišmouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
21.6.2008 8:35:35   
misar
o neni dobro jutro..kako smo?? kdaj greste na dopust? mi danes šibamo na obalo pa bomo dol do sredeuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
21.6.2008 9:02:18   
Neni13
Hojla Misar,

smo dobro. V ponedeljek gremo delat čofa čofa v veliko vodico. user posted image user posted image
Pa bomo dol od 10 do 14 dni. user posted image user posted image
Itak, da imam  danes in jutri norišnico, tolk za oprat, sreča, da je tako vreme, se bo vsaj kaj posušilo..
Super, da vi tudi šibate na obalo.. Jaz bi na tvojem mestu tako bila več dol kot v CE.. user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
21.6.2008 10:16:52   
Bajsa
Itata vidš to sem pozabla včeri napisat. Sej sem se spomnila ob ene 2, sam se mi pa ni več dal compa pržigat user posted image , tko da HVALA!
Mi smo spal drugač kr dobr, sam jaz sem mal manj. Zala je zaspala okol 22 in spala do 6, pojedla obe zizi in zaspala nazaj ob 7 pa do 9.30
Zdej pa skupi tipkava user posted image
Vsi ki greste na morje ful uživejte, imejte velik sončka in toplo morje!
No zdej pa greva!

Pa Pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.