Suzi*
|
ella, ful hudo tole s tvojo sestro. Upam, da naslednjič ugleda . Moja priča sedaj po 6 letih matranja in 4 postopkih pričakuje oktobra dvojčke. Babe, pri nas je pa deževalo komaj prej ob sedmih. ste skos do nas odpihnile dež. meti, jaz našo kopam vsak dan, ampak nima suhe kože. namilim jo pa samo pod vratom, pod pazduhami, rito in rokice. 1x na teden dam v vodo tudi malo kopeli. Uživaj jutri na poroki. mala_pikica, dobrodošla nazaj. naša tudi noče nič zraven pit. ampak ji bom probala zdaj ko je spet vroče kar ponujat, mogoče bo kaj sprejela. misar, dobr da si povedala. moram tud jaz po kakšne nove pocenske kopalke. pina, danes sem v tvojem klubu....glavobol. uh, boga si, si ne predstavljam, da bi me vsak dan bolela. probaj res več pit. jaz danes nisem veliko, pa študiram, da me ravno zarad tega boli. mlavla, nisem kupila ne enega ne drugega. še. mei tai bom kupila, ker se tamala tako rada nosi (a lahko v tem tud stran od nas gledajo????), za h2o pa še ne vem. me mika.... IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja sej jest jih mam 5 sam sej je hitr zrihtan sej jih sproti rihtam razen ko nas ni. Drgac je pa men zdele najbolj kul k pije sam mlekca joj ful se mi ne da GH uvajat k men se ne da kuhat....res no sploh ne kake zelenjave ker jo midva z lubijem sploh ne jeva nobene tko da upam da je Tai tud ne bo maru pa ne socialne klicat jest nikol v zivljenju nisem jedla zelenjave pa mi nc ne fali......al pa rdece meso joj fuj grovs tega pr men zal ne bo....... joj a res čist nobene zelenjave nejesta..ma sta mi zanimiva..jst bi pa kdaj kr "ubijala" zanjo.. ma kako smo si različni.. Kaj pa pol jeste? joj, jaz tud ful rada jem zelenjavo. sem bla ful nesrečna ker je nisem smela na začetku. Janey, mlavla, kaj to ve zaen faks delate? EF?? jaz sem hodila na EF in delala pri Arhu statistiko , mi je šlo super, še za diplomo sem delala tržno raziskavo in ful statističnih obdelav rezultatov. Meni se tud ne da še GH uvajat, čeprav naša mi skoraj vsakič v krožnik pade med kosilom. danes je prste namočila v krožnik z lignji in krompirjem in še preden sem lahko opazila jih je že veselo lizala. Sočustvujem za lase. Sem čist na istem. Mogoče bi nam kakšni vitamini pomagali, čeprav verjetno je vse hormonsko. ella, a si me pogrešala?? še nisem danes jih delala, jih pa še bom. Pa ti, si kaj pridna??? larisa, dobrodošla nazaj. uživaj na poroki. mlavla, hudooo, kakšne lušte po dopustu si mi zdej nardila. aaaaaaaaaaaa.... kakšno morje. Mesecnica, mi smo šli na hipo, pa na NLB, pol pa na loko na kosilo in domov smo prišli ob enih...je blo že vroooočeee za umret. glih tolk da sem do doma prilezla. Hvala za link. bom zihr kupila tale mai tai. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Suzi papa čokolino - kdaj bodo pa trebušnjaki na vrsti ? bodo, bodo, ko tole vse skupej sklamfam. Jaz sem tudi za anžeja kupila tist krožnik, kjer se voda notri nalije spodaj, pa nismo ne vem kolk uporabljali, ker je bil vedno priden jedec. ...no, uporabljamo ga, ampak brez vode. bi bil glih tako dober navaden krožnik, pa še precej cenejši. Mikrovalovko pa tud jaz precej uporabljam, tudi za anžeja. ...je tudi še živ. uuu, Bamby, kleklarski festival?? Si mi lušte naredila. jaz kleklam (sicer zdej že nekaj časa nisem), pa bi si šla to pogledat....ampak sem sama s tamalima. itak sem celo klobaso spesnila in ste mi že vse pobegnile.