|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
20.6.2008 21:35:12   
Janey
grem te te flaše umit...načvekajte kajuser posted image za 10 min sem nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
20.6.2008 21:35:58   
mlavla
Janey..hvala za poslane maile... a za gabi si se učila po teh ki si mi jih  poslala a si se po originalni skripti?
kako pa veš.da nisi anredila zdej statistike'?
meti..no pol veš zakaj imam jst tud odpor se spravt it učit statistiko?
no sreči je en izpit statistike že za mano..zdej moram sam še dvojko anredit..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
20.6.2008 21:36:10   
mary_lou
Zdele se basem z nutelo k sva jo v nemciji kupla pazi to kok je bl dobra k ta k jo pr nas prodajajo. Pa res ne vem zakaj nas majo za ene kretene k misljo da bomo pozrl ves **** k nam ga dajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valda fuzbal gledam sprot, lubi pa spi k more pazi to ob dveh ponoc v sluzbo zarad teh glupcov hrvatov k se bojo vracal z dunaja s fuzbalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
20.6.2008 21:36:42   
MetiLu
Ženske moje drage, jaz vas zapuščam. Grem spat, da malo nadoknadim današnjo noč. Upam, da mi bo Janez pustil vsaj malo spat.

Uživajte čez vikend, se oglasim spet v ponedeljek user posted image

Jutri pa fešta user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
20.6.2008 21:38:32   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

mlavla sej vem da se nočeš smilit, ampak meni je to tako hudo in pol bi rada ful nekaj nardila in pomagala in...sej vem da nista na nuli, pa ni vse tako črno kot včasih zgleda ampak....no sej zato sem pa na fsd...ne morem si pomagat, da me nebi primlo da bi nekomu pomagala. ehuser posted image user posted image

ja to se pa čut,da si iz fsd...user posted image
hvala..sej bova že preguralauser posted image ..itak veš,da za vsakim dežjem posije sonce..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
20.6.2008 21:38:40   
ELMA
MLAVLA , čimprej nameravam začet z ločevalno dijeto , imam 86kg in si želim vsaj 10-15 kg shujšati , ker se počutim kot da bi imela še enkrat tolk ,Elma itak zdaj je  zraven mojega mleka ,tudi dodatek ,
tko da mislim da ne bo nobenih problemov , pa že tri dni ji delam domaće sadne kašice in jih rada je ,in nima nobenih težav user posted image .

Glede morja naj te nič ne skrbi mi tudi ne gremo tko pogosto kot nekateri , nemormo pač vsi isto živet in isti biti .Sem se navadila nadrgačen dopust tko da morje sploh ne pogrešamuser posted image , se so bezeni , pa toplice za nas user posted image tudi vredi.

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
20.6.2008 21:41:52   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

MLAVLA , čimprej nameravam začet z ločevalno dijeto , imam 86kg in si želim vsaj 10-15 kg shujšati , ker se počutim kot da bi imela še enkrat tolk ,Elma itak zdaj je  zraven mojega mleka ,tudi dodatek ,
tko da mislim da ne bo nobenih problemov , pa že tri dni ji delam domaće sadne kašice in jih rada je ,in nima nobenih težav user posted image .

Glede morja naj te nič ne skrbi mi tudi ne gremo tko pogosto kot nekateri , nemormo pač vsi isto živet in isti biti .Sem se navadila nadrgačen dopust tko da morje sploh ne pogrešamuser posted image , se so bezeni , pa toplice za nas user posted image tudi vredi.

no pol sva s kilami kar blizu.user posted image .sam jst pa Neži še ne mislim dajat goste hrane..ker imam mleka dovolj..pa zdi se mi da še ni pripravljena..Kako to,da ti že daješ GH..?

meti..nočko

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
20.6.2008 21:43:45   
mlavla
elma..kolk kil si pa imela na začetku nosečnosti oz. koliko ti jih je zdej še ostalo?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
20.6.2008 21:44:17   
srečka nosečka
mary - jaz pa ravno to torto z Nutelo packam, pa bi raje originalno imela, da bi bilo še bolj dobro.
Tvoj user posted image  se mi smili zaradi šihta. Na postaji od mojega so se zadnjič zafrkavali, da so v mestu videli tri Hrvate in če je posebna enota že sklicana. user posted image user posted image user posted image  Sem skoraj počila od smeha.

meti - uživaj na poroki user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
20.6.2008 21:44:40   
Februarka08
Ojla, punce.....
Nas ni blo celo popoldne, smo prišli šele mal pred 8-mouser posted image , prej je šel takoooooooooooooo dež, da še do avta nismo mogli, zato se je pa potem tako vse potegnilo.
K sm pa dam pršla sem bla pa itak kmal slabe volje, sem kr user posted image en cajt.... oh, ta tašča.user posted image Mislm, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image raj nam govorila. Mi sam živce para in sem sam slabe volje. Matr, če bi mela dnar, me zih ni več kle.

Mah, nam več slabe vole kle gor zganala, grem raj pod tuš, in počas ajat. Upam, da me moj kaj k seb stisne, sem potrebna kakšnega objema in lepe besede.user posted image Vsaj Larisa že pridno pančka.user posted image

Lepo in mirno nočko vsem....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
20.6.2008 21:49:15   
Janey
mlavla ne vem po čem sem se učila za gabi...mislim da sem kombinirala..vsekakor sem imela skripto, ampak sej pravim da mam svoje zapiske in če jih še najdem ti jih pošljem.
elma jaz sem tut tu s kilami...sem jih pa že 15 zgubila od poroda...pa še jih mam uf...user posted image user posted image user posted image bi rada prišla na 60user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haha, pomoje  bom prej spet nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
20.6.2008 21:49:36   
Janey
umiiilaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
20.6.2008 21:50:18   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mary - jaz pa ravno to torto z Nutelo packam, pa bi raje originalno imela, da bi bilo še bolj dobro.
Tvoj user posted image  se mi smili zaradi šihta. Na postaji od mojega so se zadnjič zafrkavali, da so v mestu videli tri Hrvate in če je posebna enota že sklicana. user posted image user posted image user posted image  Sem skoraj počila od smeha.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj user posted image je tud varuh reda in miru?

ej kako pa nardis kremo za banano nutelo? Jest sm jo zadnjic delala za taija za 3 mesce sm ke smetano pa nutelo pa banane zmeslala pa je blo njami

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
20.6.2008 21:50:42   
ella79
meti uživajte na fešti user posted image jaz nisem hodila na EF, pa sem velik slišala o statistiki in Arhu

mary lou jaz tudi zelo dobr vem, kok so nemški proizvodi boljši od teh, k jih pri nas prodajajo user posted image user posted image Sam jaz kar v mullerju take stvari kupujem, ne grem v nemčijo user posted image user posted image pa milka, praški, kozmetika...

men tudi uvajanje GH ne diši kaj preveč, pa rada kuham, tudi zelenjavo obožujem... sem se čist razvadla zizo vn dat user posted image sam pomoje k bom vidla, kok bo z veslejem okušala nekaj novega, sploh ne bo problem, pa še fajn k je poletje, velik sveže zelenjave z domačega vrta user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
20.6.2008 21:50:47   
Janey
ja mery mene tut tak razp***** ko v avstriji kupiš isto pa je čist drugoooo ne...jau, pa mueller pa dm...črno in belo. da se ti bruha. ko da smo neki posrani nič vredni tretjerazdci. ma....kaj češ

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
20.6.2008 21:52:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti uživajte na fešti user posted image jaz nisem hodila na EF, pa sem velik slišala o statistiki in Arhu

mary lou jaz tudi zelo dobr vem, kok so nemški proizvodi boljši od teh, k jih pri nas prodajajo user posted image user posted image Sam jaz kar v mullerju take stvari kupujem, ne grem v nemčijo user posted image user posted image pa milka, praški, kozmetika...

men tudi uvajanje GH ne diši kaj preveč, pa rada kuham, tudi zelenjavo obožujem... sem se čist razvadla zizo vn dat user posted image sam pomoje k bom vidla, kok bo z veslejem okušala nekaj novega, sploh ne bo problem, pa še fajn k je poletje, velik sveže zelenjave z domačega vrta user posted image

men se tut ne da, sam ko vidim revčka ko jaz jem, pa se mi zdi da bo v krožnk padu se mi zdi krivo, da mu ne damuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
20.6.2008 21:53:43   
ella79
naša pa sploh ne registrira k mi jemo user posted image no, vsaj ust zravn ne odpira, sam ponavadi ravno takrat zahteva zizo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
20.6.2008 21:54:12   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj user posted image je tud varuh reda in miru?

ej kako pa nardis kremo za banano nutelo? Jest sm jo zadnjic delala za taija za 3 mesce sm ke smetano pa nutelo pa banane zmeslala pa je blo njami

Ja, on je ta. user posted image

Enkrat sem gledala tisti šov, ko si Rebega gradi hišo. Pa je ona delala torto z biskvitom, noter pa je kar s sladko smetano polila, pa nutelo namazala in gor dala na koleščka narezano banano. Tako nekako sem si zapomnila.
To je vsa umetnost, če bo pa za jest pa lahko jutri povem. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
20.6.2008 21:54:39   
mary_lou
Ma midva sva redna gosta v celovcu, res dobim vec za manj denarja da o kvaliteti ne govorimo.....do celovca mava pa itak 40 min in to je to, pol pa se na vrbsko ponavad skocva polet se mal v jezero vrzt al pa minimundus pa na dobro kosilce pa mava se lep dan zravn

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
20.6.2008 21:55:12   
nizy

user posted image

ja, zgleda  da sem vam res  jaz  poslala  poletno nevihto  user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
20.6.2008 21:57:16   
mary_lou
bos vidla da bo dobr jest sm isto nardila pa je blo the best.....

ja Tai tud nc ne reagira k mi jemo

ej jest sm tok obupana zarad teh mojih las men tok izpadajo jest ne vem vec kaj nardit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
20.6.2008 21:57:50   
srečka nosečka
Punce, sicer je naša že stara malo čez 5M pa ji že počasi dajam poskusit nove okuse. Je že probala jabolko, hruško, banano, krompir, korenček in danes bučke. Ne morem verjet, kako mala pridno je. user posted image  Že od vsega začetka. Skoraj ne bi rabile slinčka (bolj je zame, ker sem nerodna in kaj mimo stresem user posted image ), nič ne pljuva in meče ven. Da bi le tako jedla naprej.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
20.6.2008 21:59:24   
ella79
joj men tudi noro lase izpadajo, pa se mi na začetku sploh ni zdelo user posted image zdej se mi zdi pa da jih je povsod polno user posted image po kavču, tleh, umivalkniku, še pr t mali v postli user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
20.6.2008 22:00:47   
ella79
srečka nosečka, to je pa ful dobr, k ti tako lepo je user posted image user posted image A imaš uno čist plitko žličko?

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2699
20.6.2008 22:01:08   
Janey
mary probaj fitoval al nekak tak se reče, se dobi v lekarni. So tablete in šampon. mogoče pa je tut kaj drugega bolšega, najbolše da vprašaš v lekanrni. pa lahko tut da ti vitaminov manjka....drugal je pa to noirmalno po porodu.

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.