|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
20.6.2008 23:02:40   
mesecnica
Pa še neki sem zdaj našla na netu: Suzi, ko smo se zadnjič pogovarjale za Mei Tai, če lahko nosiš otročka tako, da gleda naprej - poglej tole stran - očitno se da user posted image .
http://www.meitaibaby.com/gallery.html#

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
20.6.2008 23:03:03   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mlavla, vi laho k nam vletite ko boste na morju. nič bat. Pri nas se vedno kaj dogaja, pa še vedno je placa za kaj novegauser posted image

mary, ja sem kupla metlo in sem kar zadovoljna. Sicer sem komi v fazi testiranja, sam že to da se lise po tleh ne poznajo in da so tla res čista mi je že super. Jutri jo zopet peljem malo na srehod.

dopustnice dobrodošle nazaj.

Suzi a ti maš tudi glavobol?? evo moj se je vrnil, glavobol m islim, in grem po lekadol in spat. V upamju da se jutri zbudim in da me glava ne boli.
Ti bom pa jutri družbo na RR delala, ker moj gre delat...

grem nočko

hvala za ponudbo..če bomo v vašem koncu (no sicer pa mi moraš še povedat..iz kje točno ste)..se lahko oglasimo na en kratek čvek..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
20.6.2008 23:04:56   
ella79
bamby men tole z Arhom tudi ni čist jasno user posted image   poznam te ternmo posodice, k vodo notr naliješ, jo mamo že doma user posted image jaz drugače tudi zelo veliko uporabljam mikrovalovno, sam sem zadnjič brala kok je to... pomoje Zoji ne bom grela hrane v njej user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
20.6.2008 23:08:21   
Janey
mlavla NORO!
Kar se pa hrane tiče...na hitro...moraš imet vsaj 5 obrokov, črtaš sladko, belo moko, kombinacijo priloge in mesa pri kosilu,  ješ pa veliko sadja(ne banan) in zelenjave, predvsem sveže. suho sadje med obroki, jogurti, velikoooo tekočine, sadni sok je obrok.jaz npr za kosilo jem kako žitarico(proso ajdo,....) z popraženo zelenjavo(na kokosovem olju)tolko na hitro...način življenja.user posted image če se mi pa zlušta kaj si pa tut privoščim, ampak se mi zelo redko k sem se tak navadla...si nikol nisem misla da s ebom lahko.

nočko!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
20.6.2008 23:09:09   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Pa še neki sem zdaj našla na netu: Suzi, ko smo se zadnjič pogovarjale za Mei Tai, če lahko nosiš otročka tako, da gleda naprej - poglej tole stran - očitno se da user posted image .
http://www.meitaibaby.com/gallery.html#

hvala za ta link..
kje ga boste pa naročale oz. bi ga, če ga boste kupile?

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
20.6.2008 23:09:36   
bamby
Tudi pri nas je bil dež popoldan user posted image , samo mi smo vseeno šli na vikend. Anaja je pa postala tak cuker da je kaj user posted image . Pridna je za spat, saj je spala do pol sedmih zjutraj, ker so jo smetarji zbudili user posted image . Pol je pojedla  flašo mleka in spala dalje. Da je pridno jedla banano sem že omenila. Pa igrače je začela bolje po rokah držat in tiste, ki v igralnem centru dol visijo, jih zdaj kar z obema rokcama lovi. Prej je le udarjala po njih.
Nocoj je šla ob 21h spat. Prej sem še mislila, da bomo šli kaj na otvoritev čipkarskega festivala, ki se je začel ob 21.30, pa smo prekasno prišli domov. Tim je že v avtu zaspal, Anaja je pa tudi bila kar zaspana. No, sa jbi jo dala v voziček, samo nisem imela kamenega srca, da bi jo v ta hlad peljala. Sem jo raje z njeno punčko v posteljico dala spat user posted image . Je bil pa pred pol ure zaključni ognejmet.

Če se v nedeljo nimate kam dat, pridite v Idrijo, ker je čipkarski festival. Ob 15h je tekmovanje klekljaric. Se pa čez ves dan nekaj dogaja.

Mi gremo pa jutri na praznovanje za 40 let. Bomo imeli kar konkreten piknik! Upam, da bo vreme zdržalo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
20.6.2008 23:14:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby men tole z Arhom tudi ni čist jasno user posted image   poznam te ternmo posodice, k vodo notr naliješ, jo mamo že doma user posted image jaz drugače tudi zelo veliko uporabljam mikrovalovno, sam sem zadnjič brala kok je to... pomoje Zoji ne bom grela hrane v njej user posted image

Jaz sem jo pa Timu, če je bila potreba, pa je očitno preživel user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
20.6.2008 23:14:54   
srečka nosečka
bamby - saj se jaz kar čudim, da mala tako lepo je. HB, da ni takšen "špurav" otrok kot sem jaz bila. user posted image  

ella - kaj so pri mikroveli ugotovili - jaz jo tudi veliko uporabljam. Malo prej sem jo skoraj fentala oz. cel blok. Sem dala noter Nutelo, da bi bila bolj tekoča. Pa je na robu ostalo mičkeno tiste folije, pa je tako pokat in bliskat začelo. user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
20.6.2008 23:16:47   
mary_lou
Ma bamby mi vam pa vedno dez prnesemo kadar pridemo v idrijo tle cel dan soncek, valda ko pa dol pridemo se pa uscije, ma tko je ze kaksen mesec za posizit ej

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
20.6.2008 23:17:44   
bamby
Jaz sem pa enkrat dala noter margarino mehčat, pa je bila malo odvita na enem robu in se je tudi kar bliskat začelo user posted image . Še dobro, da sem bila zraven,da sem takoj ugasnila. Pol sem jo pa lahko takoj odvila in dala na krožnik mehčat user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
20.6.2008 23:19:09   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz sem pa enkrat dala noter margarino mehčat, pa je bila malo odvita na enem robu in se je tudi kar bliskat začelo user posted image . Še dobro, da sem bila zraven,da sem takoj ugasnila. Pol sem jo pa lahko takoj odvila in dala na krožnik mehčat user posted image

ja, ne moreš verjet na kakšen majhen delec kovine reagira user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
20.6.2008 23:19:20   
bamby
mery, a si bila danes v Idriji??? Ker danes se je tudi v sami Idriji verjetno fajn upralo. Mi smo šli ravno v Belo, pa je po celem strugu fajn lilo user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
20.6.2008 23:20:16   
mary_lou
Jest tud uporabljam mikrovalovko ma men je to tko itak da ni zdravo sam pol tud mobitel ni zdrav pa racunalnik pa spricana hrana.....ja pol se pa lohk sam v akmeno dobo preselmo a ni res?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
20.6.2008 23:21:37   
mary_lou
Ja dons smo bli na obisku ja se ze dolg nismo vidl k sta bla tast pa tasca na kreti, ja fajn je upralo ja, lih ko smo hotl mal vn s tajem

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
20.6.2008 23:22:44   
mary_lou
Zdej pa enajstmetrovke hrvaska turcija  grem gledat 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
20.6.2008 23:23:14   
bamby
Jaz bi tudi rekla, da če začneš komplicirat, pol rata takoj vse škodljivo user posted image . Mi pa ni jasno, kaj naj bi bilo toliko škodljivega user posted image . Tudi indukcijsko kuhanje dela na isti princip, da se segreva le vsebina, posoda in sama plošča pa ostaneta hladni.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
20.6.2008 23:24:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Zdej pa enajstmetrovke hrvaska turcija  grem gledat 

napeto - jaz tudi bulim v TV user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
20.6.2008 23:24:26   
mlavla
ma jst sem se tud ful navadla mikrovalovke..

zdele že lep čas limam slikce v album..ma ko so pa tako velike..pa traja in traja..enkrat bo že menda..user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
20.6.2008 23:27:15   
ella79
sej jaz vem, da je marsikaj škodljivo... sej jo sama tudi uporabljam, sam če lahko hrano kako drugače pogrejem user posted image jo bom verjetno pač tako user posted image al pa potem k bo treba skoz neki gret ne bom tok komplicirala user posted image user posted image
evo neki na to temo, sam ne zdej cel večer razpravljat o tem user posted image user posted image

Vrhunec neumnosti sodobnega človeka je izum mikrovalovnih pečic. Švicarski znanstvenik dr. Hans U. Hertel je na nevarnost mikrovalovne tehnologije opozarjal že pred desetletji. Njegove študije iz leta 1989 so pokazale, da hrana, ki je bila segreta ali skuhana v mikrovalovni pečici, v krvi povzroča bolezenske spremembe, podobne tistim, ki jih povzroča začetna stopnja raka. Njegovim raziskavam se je pridružil prof. Bernard Blanc iz švicarske tehniške šole v Laussani. Poskusnim osebam so dajali različno pripravljeno hrano. Pred hranjenjem in po njem so jim odvzeli kri za laboratorijsko preiskavo. Pokazalo se je, da je hrana, pogreta ali pripravljena v mikrovalovni pečici, povzročila, da so se krvne celice začele oblikovati v strdke. Zato je krvna slika pokazala resen padec števila rdečih krvničk in silovit skok levkocitov, ki so morali "reševati" to "izredno stanje". Poleg tega mikrovalovi uničujejo hranilno vrednost živil. Biouporabnost (sposobnost hranilnih snovi, da jih telo tudi uporabi) se zmanjša za 60 do 90 odstotkov!
Zato uživanje hrane iz mikrovalovne pečice resno slabi naš imunski sistem, ki vse svoje moči porabi na urejanje kaosa, ki ga v telesu sproži tako pripravljena hrana.
Verjetno se sprašujete, kako je možno, da so mikrovalovne pečice še v prodaji, čeprav ruske, švicarske in druge neodvisne študije kažejo enake rezultate o njihovi škodljivosti. Rusi so leta 1976 celo prepovedali uporabo mikrovalovnih pečic in na nevarnost opozorili tudi druge po svetu. V obdobju perestrojke so prepoved odpravili, vendar so dovolili odmerke, ki so več tisočkrat manjši kot v ZDA!
Razlika je nastala zato, ker so Rusi odmerek predpisali na temelju poskusov, opravljenih na ljudeh, Američani pa brez posebnih raziskav.
Če vemo, da je mikrovalovna tehnologija tudi osnova sodobnih komunikacij, ki spadajo med najbolj dobičkonosne panoge in so odličen vir davkov za državne blagajne, vam bo marsikaj postalo jasno. Zato ne pričakujte, da jih bo država prepovedala.
Za prepoved v lastni hiši pa ste odgovorni sami! Sanja Lončar

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
20.6.2008 23:27:19   
bamby
Jaz bom šla pa zdaj k palčkom družbo delat. Moj user posted image  jo je prav hitro že v posteljo pobrisal, dokler je bil še zaspan. Je bil cel teden v nočni, pa ponavadi TV do jutranjih ur gleda cel naslednji teden, ker se mu ritem čist poruši user posted image . Sem mu sama predlagala, naj čimprej gre spat, dokler se mu še spi.

nočko vsem

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
20.6.2008 23:28:58   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz bi tudi rekla, da če začneš komplicirat, pol rata takoj vse škodljivo user posted image . Mi pa ni jasno, kaj naj bi bilo toliko škodljivega user posted image . Tudi indukcijsko kuhanje dela na isti princip, da se segreva le vsebina, posoda in sama plošča pa ostaneta hladni.

bamby tole pa ne bo čisto držalo..saj je dno posode tisto, ki se segreva..polšča pa ostaja hladna oz. je segreta le toliko kot se segreje od dna posode..sej štekaš ne?..posledično pa se stem greje vsebina posode..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
20.6.2008 23:32:50   
bamby
mlavla, nisem ravno strokovnjak na tem področju, ampak bi rekla,da je dno verjetno le nek pretvornik med ploščo in vsebino, da začne vsebino segrevati user posted image . Mora biti tudi dno posode posebne vrste, ker ne dela indukcija na vsaki posodi.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
20.6.2008 23:34:07   
mlavla
ja dno pa mora biti magnetno..
pač na to se bolj spozna moj mož..pa zdele tle zraven modruje..user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
20.6.2008 23:35:03   
mary_lou
ah jest grem spat itak vedno zgubijo tisti za katere jest navijam....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
20.6.2008 23:36:16   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ah jest grem spat itak vedno zgubijo tisti za katere jest navijam....

maš pa res smolo..user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.