![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:04:56
|
|
|
|
nizy
|
pri nas pa tkooo pada dež , še dober ,da nisem kam šla z
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:08:49
|
|
|
|
ella79
|
nizy a potem si ti dež v kr poslala sam upam, da ne bo kaka toča, k sem mela že lani avto stovčen, sam ne od toče, ampak je drevo naj napu aja, pa ne sam na mojga, ampak še na od oba totalke in jaz prvo leto brez kaska, za pop****. Eh, važno da smo zdravi in da se imamo radi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:27:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, pri nas se je tudi tako vlilo. No, bom imela vsaj okna od zunaj umita. meti - jaz našo kopam vsak dan. Z milom pa le 1-2x na teden. Tista Mustela je zakon, o kateri ti je Janey govorila. Še jaz se kdaj namažem z njo. ella - to pa je glede skode na avto, da ti naj pade drevo. Verjetnost, da se ti to zgodi ... Sta pa imela smolo. Pa za tvojo sestro še najin .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:30:15
|
|
|
|
buči
|
ella, sorči, samo ne vem, kdaj si redi-stedi-gou, ker si pod krinko ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:31:51
|
|
|
|
buči
|
ati je doma! pri nas pa ni dežja, upam, da ga ne bo, pa pa, se beremo zvečer, me bom imela kaj časa za vas ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:39:06
|
|
|
|
nizy
|
ella- toče ni bilo , je pa pol ure ornk lilo , pa še rešilc je vmes šibal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:46:39
|
|
|
|
itata
|
buči: ni nama blo usojen. sem se prijavla pa je mali začel težit na polno in sem ga dala na joško in spat. še zmeri spi jaz sem pa mal pospravla in pojedla vmes. pričakujem spet družbo popoldne! ela je pa skoz pod krinko pa me veseli, da ti je lepo uspelo pecivo in da vse štima. sploh pa hvala za vsa navodila za peko kruha. bom se nasl teden spravla k zadevi, ker gremo jutri zjtutraj spet mal na morje. za vikend z mojimi vsemi, pol bova pa z mamo še do srede podaljšale k mava glih cajt... tko da bom spet lovila kaj ste se zmenile vmes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 15:50:44
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata bom se nasl teden spravla k zadevi, ker gremo jutri zjtutraj spet mal na morje. za vikend z mojimi vsemi, pol bova pa z mamo še do srede podaljšale k mava glih cajt... tko da bom spet lovila kaj ste se zmenile vmes ej itata mi gremo tud ju3 na morje pa bomo do srede dol...zdaj se pa zih lahk kej za kavo zmenimo , pa dedce pošljemo kosilo kuhat pa tamale merkat, midve pa mal dežja skuhava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 16:01:17
|
|
|
|
itata
|
misar sva usklajene v nulo ni panike, jutr mamo mi družinske scene, moj v nedeljo gre, tko da sem od pon do sre sama z mamo.... boš sam ti svojga dala kosilo kuhat, jaz pa mamo pa bova klepetale sam res ne v največji vročini prosim, ker je moj cel flekast pol... kje je že šared? a je to nad lucijo al nad izolo? a veš da se pol z mamo nisva mogle zedinit... pa men ni nič narobe, ker sem iz lj, moja mama je pa tolk in tolk let v portorožu živela pa nima pojma mi imamo hišo proti bernardinu k se pelješ, nad petrol pumpo. sam tolk za info.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 16:18:13
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva s tamalim sva pa vsak eno kitico odžagala na ležalnikih na balkončku zdej pa nadaljuje v poteljici, no pomojem se še s hobotnico krega Pri nas pa še ni dežja, tud upam da ga ne bo, ker bii šla pol s tamalim še en krog z vozekom dones bova probala it prej v kopalnico pa spat, ker mam jaz zvečer še en kup dela sama s sabo v kopalnici pomojem bo tamal vsaj do 22.-ih noru, da se ja ne bom mogla v miru zrihtat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 16:42:23
|
|
|
|
buči
|
Na, zdaj pa še pri nas pada dež! A mogoče katera ve, če se da za Peg peregota kupit prevleko. Smo dobili voziček, rabljen, precej star, ampak še cisto funkcionira, bi ga imeli pri tašči, samo je prevleka strgana, pa bi jo zamenjali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 16:55:48
|
|
|
|
MetiLu
|
Pri nas pa grmi, pomojem se bo vsak čas uscalo tamal pa spi... Zdele sem mal razmišljala, mogoče mi je pa tamal ponoč norel, ker se mu je v nosku smrkeljček nabral Pa mu nosek spucam 2x na dan z vatko in fiziološko, samo ponoč če začen ful jokat, ga slišim kako smrka... pol pa tud pojest ne more dobr, pa mogoče zato žnari celo noč a mi lahko kera razloži,kako se spuca nosek s tisto pumpico?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 17:15:35
|
|
|
|
MetiLu
|
da vidim če deluje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 18:52:07
|
|
|
|
buči
|
meti, stisneš pumpico, stisneš kontra nosnico, vstaviš pumpico, spustiš nahitro pumpico, spustiš nosnico in izvlečeš istočasno pumpico. Ampak to narediš v 5 sekundah.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 19:05:41
|
|
|
|
buči
|
Kje ste vse?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 19:06:28
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči tenks, kolk globok pa daš pumpico mene je kar mal strah tko pucat nosek
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 19:21:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A mogoče katera ve, kako se naredi tista ful "zakomplicirana" torta z nutelo in bananami, ki jo je pripravila Rebeka v svojem šovu? Jutri imamo piknik, pa moj je imel včeraj RD pa bi rada tako simpl zadevo vrgla skupaj. Mala pa spi , me zanima kdaj bo šla k nočnemu počitku??? Saj sem sama kriva, kaj jo pa po trgovinah vlečem, ko bi ona spala . V trgovini pa se preveč dogaja, pa ji ni za spanje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 20:27:30
|
|
|
|
mala_pikica
|
Samo, da vas prav vse na hitro pozdravim! Mi smo včeraj prišli domov. Nam je zelo hitro minilo teh 10 dni, vreme je bilo lepo, sicer ni bilo ful vročine, ampak kopali pa smo se vsak dan razen enkrat. Luka je bil zelo priden, vožnja super. Vmes smo 2x stali, da sem ga previla in podojila. Meni je najbolj enostavno potovati s tako malim , kot je sedaj Luka. Drugače pa je vičinoma časa spal, sem pa ga tudi kopala v bazenčku. Smo pa šli tudi za en dan na izlet v Trogir in Split. Za nazaj vas nisem brala, upam, da ste vse vredu in, da so februarčki zdravi in pridni. Drugače pa se mi še zmeraj samo dojimo. Tudi čaja in vodice še zmeraj noče piti. Tako, da ga pač pogosteje dojim. Kaj pa ostale, ki dojite, a tudi vaši še zmeraj nočejo ničesar piti? LP
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 20:44:04
|
|
|
|
Janey
|
Čer nizy oprosti nisem videla da si vprašala. ne nisem blizu, sem malo ven iz mesta. pina ti si pa res reva s tem tvojim glavobolom.upam da čimprej pogruntaš kaje je da te neha.mene je ko sem bla ene 15 stara pa do ene 17 vsak dan, cel dan bolela glava. so mi naredli od a do ž vse teste in ni blo nič. Pol sem se pa eno jutro zbudila in me ni več bolelo. čudno pač. vem pa kako ti je. bi jo najraje dol dala vsake tolko ane je pa res možno da te od pritiska, čeprav včeraj se je tanizek dvignil. danes ko je pa deževalo je spet malo padel. misar super bza nakup jaz tut morem letos obnovit poletno garderobo. kopalke mislim da sploh nimam nobene meti ta krema od mustele stane 12 pa nekaj evrov. jaz sem jo mela od rojstva do danes, danes sem lih novo kupla.meni je najbolša. se mi zdi da zdaj ko je tak vroče se moramo vsaj malo namočit. milimo se na ene 2,3 dni in ta krema je res super. je še jaz kdaj malo vkradem ella res žalostno. ampak nič naj ne obupa..še je čas buči je spet mela samogovore ooo mala pikica...zdaj se pa dobimo en dan ane tak pa sem prebrala mi2 sma pa danes zašibala kar k mami na pobrežje, sma naredila ene 12 km pridna sma bla, mami ker je tak hodla, jakec pa ker je tak pridno spančkal. odprl je očke ko sma vstopla v stanovanje. supeca. danes je cel dan jedel na 4 ure. pa že tak poje samo 150 flašo, pa še to nekaj not pusti, zdaj clo je na 4 ure pa taki mali bajsek je...ne vem od česa.... zdaj spi, ne vem če se bo še zbudil do ene pol 10 se grema kopat, če ne pa ga samo v postlo prestavim pa ima da aja. atija imama na rojstnem dnevu od kolega, ampak tak bolse da je nekam sel, ker me je tak razp**** prej. nima veze...sma se zmenla lepo pol, seveda ker se hoče pred jakcem pogovarjat in valda nebom jaz tona spreminjala,kak me ma nastudirano...grrrr.... no grem pojest večerji pa prdem se malo pokukat
< Sporočilo je popravil Janey -- 20.6.2008 20:49:03 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 20:55:56
|
|
|
|
mlavla
|
čer..naša Neža je že pol ure pri palčkih...jst vas pa mal berem za nazaj.. danes je naša punči čist druge volje..dopoldan me je čisto presenetila saj je enkrat jedla z razmikom 6ur , pa nočka je bila kar sprejemljiva jedli sva ob 1:30 in ob 6:00 ter spali do 7:00..da bi bilo danes kaj podobnega ella...tebi in tvoji sestri pošiljava en velik upam,da bo kmalu bolje.. Janey..na kateri izpit pa si šla zdaj nazadnje? res te občudujem!!! bamby...pridna si s to svojo dieto..tud jst se bom mogla lotit kakšne..ko preneham z dojenjem..moram vsaj ene 15-20kg dol spravt..sem prov obupna pina..ti se mi pa prav smiliš s temi svojimi glavoboli..a si šla že kaj do zdravnika, imam filing da je to migrena..želim ti vsaj kakšen dan brez teh bolečin.. februarka..veš tudi pri nas je bila na jedilniku gobova juha in palačinke..njami meti...jst Nežo kopam na dva dni..pa ima tud ful suho kožo..pa tud mi uporabljamo Mustelo..in je zakon buči..danes se pa kar fajn stiskaj k svojemu mlekarnarju.. suzi..a si kupila H2O..ali boš rajš mei tai??Mene to drugo tud interesira..pa čakam,da ga ena prej sproba in pove mnenje.. nizy...a pol si ti dež na okrog pošiljala..ker pri ans se je tud tako vlilo... elma..kdaj se pa misliš spravit te ločevalne diete? misar & itata ..uživajta na morju..še za nas (tiste, ki ga sploh ne bomo videli..smrk smrk ) Ko vas takole prebiram me kar malo stisne, saj si namreč zelo želim tud sama mal namočit rit(ko) v vodo...,mah bom nehala utrujat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 20:58:37
|
|
|
|
Janey
|
ja kje pa ste vse? a se še potepate, gledate tv??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 20:59:40
|
|
|
|
mlavla
|
misar kje pa je ta trgovina mana?Jst tud namreč rabim novo garderobo..pa bi mi taki poceni nakupi prišli zelo prav... mala pikica..naša je tudi nekaj časa zarvačala čaj in vodo..no zdej bi pa spila koler bi ji dal..danes je spila akr ene 120ml čaaja ..a je to preveč..??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 21:00:24
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ja kje pa ste vse? a se še potepate, gledate tv?? jst sem tuki..čakam, da se mi katera pridruži..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 21:00:34
|
|
|
|
Janey
|
mlavla imela sem statistiko in je ziher nisem naredila zakaj ne bosta šla na morje? zarad dinarčkov?al ne dobi dopusta? vsaj za kak dan se že zapeljite na obalo k pini na obisk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 20.6.2008 21:05:00
|
|
|
|
mlavla
|
oh ta statistika..jst jo mam tud še zanardit... še sploh nisem šla..pa še ta prfoks mi je tako antipatičen.. bi se mogle akr skupi dobit..pa učit... Kdo ti pa na Jakca pomirka med učenjem? glede morja..ja največji problem so dinarčki..ko je pa vse tako drago..zadnje čase še čez mesec ne pridemo..tko, da ziher odpade..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.