|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
18.6.2008 11:31:46   
Izabela_
Nana Liza - zmenjeno! V začetku julija tako sama čuvam Matevža in bom imela tudi kdaj dopoldne čas, pa se dogovoriva. Drugače pa uživajte na morju in upam, da bo tudi vreme sodelovalo. user posted image

Cuma - čestitke za službo!!! user posted image  Kdaj pa predvidoma začneš z delom? Šnucika - tudi zate držim pesti, da bodo zadovoljni s tvojo prezentacijo in da tudi kmalu dobiš pogodbo. user posted image user posted image

Za kaj več pa nimam volje, sem precej žalostna zadnje dni... pa saj bo... user posted image  Pozdrav vsem!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.6.2008 13:50:15   
mml
Dan user posted image

Vas že cel dan berem, pa sem šele sedaj prišla do konca user posted image . Mi smo imeli tudi super noč (očitno na moje otroke luna ne vpliva prehudo user posted image ), samo kaj ko je mene tako tiščalo na stranišče, da sploh nisem mogla dobro spati. Pa še user posted image  se je prepoznu zbudil za v službo, ker je navajen, da ga zbudi Matic user posted image

cuma user posted image  za službo. Držim pesti, da bo tudi danes minilo vse brez nepričakovanih presenečenj. Ja otroci pa res hitro rastejo. Sicer se je meni zdela Ema vedno taka velika punca v priemrjavi z našimi pleškoti v prvem letu življenja, pa tudi sicer na fotkah vedno deluje tako odraslo user posted image

Nana Liza super, da ste dobili Tevževo izkaznico. Tako da sedaj samo še pakiranje in po tem uživanje na morju user posted image . Manca pa Matica komadira, sploh kadar kaj nerga, mu reče: "No no Matic, to pa ni prav. Bodi prijazen, ne godrnjaj user posted image ." Če pa nerga v avtu mu reče:" Matic nič hudega, saj bomo kmalu na cilju, ni lepo da jokaš user posted image ."
Mene je pa včeraj klicala ravnateljca iz vrtca, pa pravzaprav ne vem čisto dobro kaj je hotela ,razen da me je spraševala, če mi je vseeno, da bo Manca v kombinirani skupini (od 3 do 6 let)...Sem bila tako zašokirana, da sploh nisem vedela, kaj naj rečem...ker ne vem, kakšni so plusi in kakšni so minusi. Na vsak način bo najmlajša v skupini, to vem že sedaj...ostalo bom pasproti ugotavljala...

lonja imaš že pospravljeno pisalno mizo user posted image ? Je torta uspela? Mene pa danes čaka kuhanje jagodne marmelade. Uživajte na morju

šnucika kaj novega glede tvoje službe? Jim je bil projekt, ki si ga prirpavila všeč? Skratka še naprje držim pesti user posted image

izabela  en velik user posted image , upam, da te žalost kmalu zapusti in jo nadomesti dobra volja in super počutje

janjan ampak to pa je bilo presenečenje, da si rodila kalsično brez CR user posted image . Upam, da boš kamlu zdrava in brez AB. Želim ti veliko lepih prvih trenutkov v domačem okolju. Upam, da je Domen priden in veliko spi in čim manj joka user posted image

sonček balonček vidim, da ti dogaja in ti ni dolgčas user posted image . Zaupaj mi, kako uspeš zvečer spravit sama spat obe svoji princeski, ker meni je to še vedno "mission impossible"...klapalo bi edino, če bi šel Matic spat pred Manco, kar pa ne gre...tako da nimam pojma, kako bi se tega lotila

NRMM si še kar pridna? No saj jutri je že četrtek in po tem imaš že dopust user posted image . A si se po tem odločila, da ostaneš kar v "stari" službi?

No Matic spančka, je lepo zaspal v postelji (no malo sem mu pomagala z dudo in zibanjem), danes greva normalno po Manco, tako da se bo lahko naspal. Po tem je pa Manca do 30. junija doma, ker ima varuška prosto, da bo skrbela za moža, ki pride jutri domov iz bolnice (nisem vedela, da te po bypassih vržejo iz bolnice že 7. dan po operaciji...). Jutri in v petek bomo sami, po tem bomo pa vsi 4 doma user posted image  oziroma se bomo potepali naokrog, če bo le vreme OK

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.6.2008 14:04:30   
lonja
Pozdravček iz Ljubljane,

Izabela, če lahko moje pestke vsaj malenkost pomagajo pri premagovanju tvojih težav, jih bom tiščala močno skupaj user posted image . Sicer pa ne pozabi, da za prav vsakim dežjem posije tudi sonček, kar poglej ven...user posted image . Vse se bo uredilo, ne skrbi, le malo počakaj, OK? Eno user posted image  za srečo in ureditev težav.

Cuma, user posted image  za službo. Zdej se pa le dobro spogajaj tudi za vse ostale stvari, pred podpisom pogodbe gre vse lažje, potem je vsaj pri nas, full težko kaj doseči user posted image .

Šnucika, tudi za tebe držim pesti, tako za Diners, kot tudi za penzioniste. Pa tudi in še kar naprej za user posted image user posted image .

Bino zagotovo uživa 100 na uro s svojima princeskama. Ji bom jutri, ko se bom peljala mimo pomahala user posted image .

Mml, tudi jaz bom odšla jutri na morje brez novih kopalk. Bom povedala po resnici. Sem v soboto probala par modelov, pa nobeden od njih ni hotel skriti mojega celulita, zato sem protestno zapustila štrcuno in se bom vsaj v tem prvem delu morja sončila v starih kopalkah. S celulitom vred. Ga bom probala mal stopit, bom vidla, če bo kaj uspeha user posted image . Danes bom pekla borovničeve rezine za s seboj. Upam, da bom Ajdo uspela prepričati, da proba vsaj borovnice, pri ostalem sadju sem že skoraj obupala. Če hodite kaj v bližino Krka, me pokliči in se zmenimo za kak roštilj.

Aja, pa za ostale decembrke isto velja user posted image .

NRMM, če bo v jeseni primeren datum, se vama z Bino pridružim, čeprav nisem user posted image  še nič omenila. Si si pa res dobr zrihtala službo, da lahk takole od doma delaš, super. Za Djerbo in ... pa držim pestke že vnaprej user posted image .

Nana Liza, uživajte na morju, tisto o ljubosumju pa mene tudi že zdej matra, saj vem, kakšna je Ajda user posted image .

Še tole: včeraj smo imeli drugi obisk pedontologa (zobozdravnika) z Ajdo. Najprej sploh ni hotela v ordinacijo, je bil že zunaj jok, pol smo s skupnimi očmi pregledali zobke dojenčku, ki ga je imela s seboj, no na koncu sva se skupaj vsedli na stol in po pregledu sva bili pohvaljeni, da zobke lepo čistiva (spodnje petke so že zunaj, zgornje pa še čakamo), pregled imava pa zopet čez pol leta user posted image . No, vsaka je na koncu dobila tudi nalepko user posted image .

Imejte se lepo!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.6.2008 15:01:34   
Izabela_
Mml in Lonja, hvala... Tale dvauser posted image pa sta mi takoj pričarala nasmeh na obrazu.

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 18.6.2008 15:02:13 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.6.2008 18:54:14   
šnucika
Ojla!

mml - še čakam na odgovor,ker imajo jutri nadzorni svet in tam se bo požegnalo,če se bo kaj.Če je direktor sploh prebral in se za kaj odločiluser posted image
Sem pa optimistična!user posted image

lonja - naša Živa ima julija pregled pri zobozdravniku.Gre pa sedaj tretjič.Vedno je bila pridna,ampak pri njej nikoli ne veš,ker se ji karakter iz dneva v dan spreminja.
Pa spet bova kregani zaradi dude.user posted image  Ampak ni šans,da bi se je rešili....

Izabela - še jaz ti eno user posted image  prilepim,da se ti vrne dobra volja in izginejo težave.

Grem sedaj Živo umirit,da bo kaj pojedla,pa upam,da bo čimprej zaspala,ker meni se že sedaj spi....user posted image

Lep večer!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
19.6.2008 9:04:00   
mml
Jutro,

ena sončna user posted image

šnucika držim pesti, da bo nadzorni svet sklenil kaj pametnega

lonja uživaj na morju...vreme bo super. Je torta uspela user posted image ?

izabela je dananšnje sonce kaj popravilo tvoje počutjeuser posted image ?

Nana Liza ima že vse spakirano?

HIMH kako kaj stanje na meji in doma? Še vedno pridno hujšaš?

bino upam, da uživate še za nas user posted image

jana kakšne izgovore imaš, da ni o tebi ne duha na sluha user posted image ?

arielca a že odštevaš ure do konca šolskega leta

NRMM obstaja oseba, ki se ji reče "čistilec akvarijev", ki pride enkrat mesečno in poskrbi za čistočo akvarija user posted image , tako da tudi s polnim ni kaj dosti dela...no enkrat na dan je treba nahranit ribe in vske toliko vrečt kakšno ribo v stranišče...
Si se že navadila, da je treba spet delat? Mene je kar groza, ko pomislim, da bo treba spet enkrat v službo...mi je kar slabo, ker bo skroaj minila prva polovica porodniške user posted image

tinas je vse pod kontrolo pred jutrišnjo otvoritvijo user posted image ? Smo se včeraj pogovarjali, da bi naredili septembra en blokovski ipohodniški zlet in prišli še v Čolnarno user posted image

cuma javi kako je šlo na podpisu pogodbe in kdaj mroaš začeti hodit v službo user posted image

Danes imam oba čmrlja doma, tako da bo pestro in zabavno, sploh ker je Manca vstala že pred 8., kar pomeni, da jo bo treba prepričat, da bo šla opoldan spat user posted image . Matic trenutno še spi, Manca se pa zabava s kakavom in Frančkom, jo imam na sumu, da se uči tele risanke na pamet, ker jih tolikokrat gleda user posted image . Pa včeraj smo pojedli prvi pridelek z našega vrta (drobnjaka in jagod, ki so bili presajeni, v to ne štejem user posted image ). Je končno solata začela delat glave user posted image . Danes bi pa morala prepulit berivko, pa se mi zdi to skroaj neizvedljivo z obema. Manca bo skakala naokrog, Matic bo pa nergal v vozičku. Za tega otroka bi bilo pa čsito škoda kupit voziček...čeprav so mi včeraj rekli, da je to zato, ker ni dobil novega vozička user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
19.6.2008 9:21:49   
Nana Liza
Izabela, danes je tako lepo soooončen dan, upam, da so včerajšnje misli že minile!
user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
19.6.2008 9:37:17   
Nana Liza
Šnucika - zate ena velika pikapoka za službo!
user posted image

Danes je dan P (pakiranja), saj jutri ima moj user posted image in tudi tašča opravke in bo Ela doma. Nekaj imam že pripravljeno za zlaganje, ostalo je pa še v pralnem stroju ali v sušilcu. user posted image Hrane pa itak ne smemo preveč veliko nositi s sabo. Sploh pa ni prostora preveč v avtu. Sicer bomo pa v centru mesta in bo po mojem veliko vsega na razpolago, časa bomo pa tudi imeli. Veselim se, ker je napovedano ravno pravšnja temperatura, le morje bo verjetno malo prehladno za celodnevno namakanje. Vsaj jaz moram imeti kar ogreto vodo, da se podam v vodo. Potem se me pa ven ne da spravit. user posted image

MMl - user posted image za za tvoje poljske pridelke. Jest tudi razmišljam čedalje bolj, da ni ga čez bio zelenjavo. Na tražnici je pa tolk draga. Zadnje čase sploh ne pridem skoz z 30€, ko grem na tržnico. user posted image To res ni normalno, kako so zasoljene cene. Kupim pa zelenjavo za čez teden in pa sadje. Še dobro, da imamo zadnje tedne pridelke od tašče in mami že z domačega vrta.

LONJA - user posted image za zobozdravnika. Mi bi tudi morali iti že v začetku leta na pregled z Elo, pa še kar odlašam. Jo moram tudi naročiti...

Lep dan!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
19.6.2008 10:20:53   
šnucika
Dan!

Eno dopoldansko kofe častim!user posted image user posted image user posted image

NanaLiza - hvala za pikapoko...jo rabim!

mml - ja,danes sem v nemilosti nadzornega. Sem pa zvedela,da so v njem 70 - 80 letni člani.Se pravi,da bi jim moj program za seniorje moral biti všeč.user posted image

Izabela - kako si danes?user posted image

cuma  - si podpisala?
Jaz še vedno iščem mojo prijavo....user posted image še kar čakam,da mi kdo odgovori..

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
19.6.2008 11:03:12   
ac
Pozdravljene!

Upam, da je tale današnji sonček vsem pregnal skrbi in slabo voljo user posted image .

Jaz sem ravno dala listek za dopust v ponedeljek in torek, mi bo pasalo malo morja, glede na to, da je očitno poletje tu.  Sicer  user posted image verjetno tale zadnji trenutek dopusta ne bo dobil, ampak mi je vseeno, bova šli s Saro pač sami. Komaj že čakam!

Drugače pri nas vse po starem. Slabosti včasih so, drugič jih ni, precej sem zaspana in čisto brez volje, no, sedaj me misel na dopust drži pokonci. Par dni nazaj sem imela pregled in je vse ok, nuhalno imam pa drug teden v petek.

Pegica - upam, da si zrihtala glede dr. Neverjetno, kako se stvari lahko brez zveze zakomplicirajo in zavlečejo. Jaz še vedno čakam pripombe enega od članov komisije, ker si pač tip ne more vzet eno urco časa, da bi zadevo pogledal. Kaj češ, sami pomembneži. No, vsaj ostala dva člana nimata pripomb. Tako, da sem zadnji rok za uradno oddajo pred poletjem seveda zamudila in bodo šle zadeve naprej šele septembra. Potem pa spet čakat razne seje in komisije in pripombe in predloge user posted image .

No, ja, vse bomo enkrat porihtal, ane?

Imejte se lepo, tako doma kot na dopustih.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
19.6.2008 13:14:22   
mml
Nana Liza od kar imamo € ne stane na tržnici nič več manj kot 1€. A ni to čudno, prej je pa stalo kaj tudi 180 ali 200 SIT user posted image . Mene tudi sprehod čez tržnico stane krepko čez 30€...

šnucika držim pesti, da bodo možje v nadzornem svetu ugotovili, da upokojenci potrebujejo dobro rekreacijo user posted image

ac lepo se imej na morju. Upam, da boš kmalu čisto brez slabosti user posted image

Matic je zaspal čisto brez protestov (no sicer v družbi dude) in sedaj se moram psihično pripravit, da spravim spat še Manco, ki trenutno menjava DVD, ker se je naveličala prejšnje risanke user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
19.6.2008 13:48:16   
arielca
Ojla,

Da se vam spet malo javim ...

Ja, odštevam dneve do konca šolskega leta. Komaj čakam user posted image ! 30.6. imam zadnjo konferenco in 1.7. jo takoj popihamo v toplice. Za najino obletnico poroke gremo na mini počitnice user posted image .

Brino sva čez poletje odjavila iz vrtca, ker bomo tako ali tako precej na morju in še jaz sem doma in mi je fino, da se tudi ona malo odpočije in se pocrklja.

Danes greva z gospodično po čevljčke za v vodo pa naročiti moram evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja, ker sicer se mi bo tik pred zdajci zmešalo user posted image .

šnucika, držim pesti za službo user posted image !

cuma, tebi pa želim vse dobro v novi službi user posted image !

Saj sem zagotovo kaj pozabila, tako da vsem skupaj pošiljam velik user posted image  in sončen pozdravček iz našega konca!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
19.6.2008 20:14:00   
HIMH
L.P

Ekola še mene malo med vami. Imamo namreč kr nekaj dela glede na evro in turistično sezono. Večina časa sem na delu npr. jutri moram vstat že ob 3.15 ker pričnem ob 5 kar pomeni 1 uro prej je treba od doma.
Do 14.30 bom gledala le še kockasto.Potem grem še na en pogreb k sreči bo tamala ostala pr babici kjer bo prespala, da bom malo pospravla in se naspala ker ponoči spim kot zajec zbujam se na 1 uro skratka zjutraj sem kot, da me je povozo zagrebški tramvaj.
Tamala me kronično pogreša kar pomeni, da ni doben več dober le jaz kar pomeni še dodatno črpanje moje energije kar je valda ok le živci me proti večeru malo zapeljejo v nervozo. Ma dovolj jamranja.

MML ja še vstrajam sedaj hodim laufat in na fitnes da se vsaj malo prešvicam in izšvicam svojo nervozo, ko mi to dopušča čas. Moram pa zato trenirat ker sem danes ravno dobila odločbo za opravljanje psiho-fizičnih zmoglivosti ki so za službo pomembni  in me čakajo v oktobru.

Tako lubenica je pr koncu jaz pa za pod tuš sem bila danes na 1 roditeljskem sestanku za tamalo ki odhaja v septembru v vrtec.

Nič sigurno sem koga in kaj pozabla tako da pardon,
AJA NRMM1 IN BINO JAZ SEM ZA KAK BABJI VIKEND V SEPTEMBRU ZRAVEN PA  ČE TUD BDP PADE.

Mirno noč in lep petek ter vikend

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
20.6.2008 8:09:35   
šnucika
Dobro jutro!

Danes pa bo očitno spet poletni dan.Mi je bilo kar fajn pretekle dni,ko je bilo bolj jesensko.user posted image
Se bova z Živo lahko spet kopale.

ups...kavico sem pozabila...
user posted image

Pa lep dan želimuser posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
20.6.2008 9:43:54   
mml
Jutro,

šnucika hvala za kavo...ja poletje je tu, pa saj je bil že čas user posted image . Uživajta z Živo v namakanju v bazenu. jaz sem bila ob 10. zmenjena za kavo, pa ne bo nič, ker Matic še kar spančka user posted image

arielca si predstavljam, da bosta z Brino uživali med počitnicami. Če bosta kaj prišli v LJ se javita, da se dobimo na kavi...lani nam ni uspelo user posted image

NRMM uživaš na dopustu? Držim pesti, da bo user posted image  dobro opravil vajo. A po tem boste pa spet vsi 4 doma? Upam, da se boste kmalu spet navadili na skupno življenje. A Djerbo si že rezervirala?

Nana Liza dobro pakriaj in mirno pot, po tem pa uživajte na morju še malo za nas. Zdaj ko se takole pakirate na morje in uživate, mene tudi mika da bi šla malo poležavat in čofotat, ampak to je tako ali tako totalna znanstvena fantastika še naslednjih nekaj let user posted image

jana ti nam pa še nič ne povzročaš luštov z vašo letošnjo sanjsko poletno dopustno destinacijo???

HIMH upam, da Hrvati izpadejo, da bo vsaj kar se tega tiče ne meji bolj mir user posted image

cuma si podpisala pogodbo? Kdaj začneš?

Lep sončen pozdravček

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
20.6.2008 9:59:17   
Izabela_
Dobro jutro,

očitno so vaše dobre misli in slikice pomagale, saj so moje skrbi včeraj izginile in je vse v redu. Hvala vsem, res ste zelo prijazne! user posted image

Matevž je šel danes skoraj brez protestov k varuški. Drugače je zdaj spet prespal dve noči zapored, čisto noro. user posted image  Jaz pa sem kar zakopana v delu in sem sprejela naročila čez celo poletje, do konec avgusta. Mogoče bomo spetembra le skočili na kakšno morje, vsaj za nekaj dni. Nismo pa zaenkrat še nič rezervirali. Zdaj bo tudi do 14. julija bolj pestro, ker gre varuška na dopust. Bom morala delati popoldne in čez vikende, z možem pa se bova bolj malo videla. No, vmes ima še on rojstni dan, takrat pa si bova upam vzela malo časa.

Delo kliče, se še javim. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
20.6.2008 13:31:26   
cuma
Eno ekspresno javljanje še od mene ...

Ema: od včeraj je brez plenic oz. jih ima samo ponoči user posted image . Hitro je razumela kako to gre, le težko se poslovi od svoje luže in čaka toliko časa, da je potem pooolna kahla. Kakala še ni v kahlo ampak upamo, da bo šlo tudi to, počasi.

Tinkara: Dva nova zobka sta pokukala na plano, sicer pa nič usodno novega .... stoji, pa stoji, pa stoji user posted image  ... se je pa naučila, da se namesto na glavo, raje vrže na rito, ko postane utrujena user posted image .

mama Cuma: po sredinem razgovoru, na katerem so mi zaradi odličnih rezultatov na testih ponudili na izbiro 2 delovni mesti, sem imela še 2 dni časa za razmislek in odgovor. Sedaj sem že odločena in sprejela sem službo, ki mi je bolj zanimiva, čeprav ima neprijeten urnik (troizmensko delo). 21.7. začnemo z izobraževanjem, ki se šteje kot delo in avgusta že pričakujem prvo plačo user posted image . Torej moram zdaj še uživati kolikor se da, da bom lahko zalaufala na polno paro in hitro napredovala, kot so mi na razgovoru prerokovali user posted image user posted image user posted image  ...

vrtec: Dobili smo odločbo, obe sta sprejeti in v ponedeljek grem na roditeljski sestanek user posted image

Sej sem vse prebrala za nazaj, pa se zdaj prav nič ne spomnim, zato bom drugič komentirala!

Vsem, ki greste na dopust želim lepo vreme, ostalim pa, da bi uživali doma!

Cuma

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
20.6.2008 15:01:27   
arielca
mama cuma, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa fajn plačo, dobre sodelavce, hitro napredovanje in veliko zadovoljstva v službi ti želim!

Brina ima pa vnetje ušes user posted image user posted image user posted image . Brez bolečin, brez vročine, brez kakršnihkoli znakov se je danes zjutraj zbudila in imela zapackano uho. Dobili sva AB in napotnico za ORL (za jeseni), ker je to že drugo tako vnetje. Zdaj 10 dni jemljeva AB in 30.6. imava kontrolo. Naslednji dan pa rezervirane toplice in sem v dilemi, če bi sploh šli. Oh, kako hitro gre vse narobe.

Mah... danes sem sitna user posted image . Bom kar zaključila s pisanjem.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
20.6.2008 18:57:30   
šnucika
cuma - danes so pa tudi mene klicali,očitno je bilo nekaj narobe z mojo prošnjo...nekam se je morala založit,ker sem jo poslala v roku...no,največ pa je verjetno pripomogla "vezica",čeprav te gospe sploh ne poznam.
Po pogovoru v italijanščini pa so me z Adecca takoj dali tisto 4 urno testiranje,ki bo 1.7.....kar brez testa,brez razgovora.Te bom še na ZS kaj več povprašala,ti si že "izkušena".user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
20.6.2008 21:25:35   
NRMM
Čeeeeeeeeeeeeer!

No evo,januarja sem jamrala,da ostanem sama z M&M za pol leta in pol leta je minilo in smo v polni postavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mož je opravil vse izpite,zaključna vaja je potekala super,Maruša je bila vsa navdušena,ko je videla atija v intervencijski obleki in čeladi,ati pa ves ponosen,da ga je prišla gledat user posted image .Na eni izmed vaj,je bil ponesrečenec,kateri je padel v jašek in so ga kolegi reševali in povlekli iz jaška.In ati pride do Maruše,ko je bilo vaje konec in mala ga vpraša,če je v luknjo padeluser posted image ...........vsi okoli nje smo se smejali,mala je bila glavna.
Na poti domov nama je zaspala v avtu in spala do doma in posledica tega je......še vedno utruja tukaj okoli user posted image .
Maša je pa bila pri dediju in babici in so tudi uživali.
Vroče je bilo pa fuuuul,ko smo šli iz Lj je bilo 28 st,doma pa nas je čakalo prijetnih 20 user posted image .

Cuma čestitke za službo user posted image user posted image user posted image .In kakšno je tvoje delo,da boš delala v treh izmenah?To  je dopoldan,popoldan,ponoč?

Šnucika tudi zate še vedno držim pesti,da bo vse ok in,da kmalu dobiš službo.

Arielca en veeeeeeeeeelik user posted image user posted image in pike poke za Brino.

Mml
jah vsi 4je bomo kar veliko skupaj,kako pa se bova zopet navadila drug na drugega,pa se mi še ne sanja preveč,vem pa,da bo na začetku zanimivo user posted image .

No zdej pa grem počasi red nardit,da gre Maruša spat,ker je že zaspana,sitna.....ma ni,da ni.

Lep večer vsem,uživajte maximalno!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
20.6.2008 21:26:52   
HIMH
Evo mene sem preživela bilo je strašno naporno in sicer gužva 5 vstopnih kolon za not, 2 za ven ,2 avtobusni koloni,2 vstopni za kamione in ena za izstop kamionov. Skratka na kratko KAOSSSSSSSS.

Tamala je v postli (babi servis je pado v vodo ker je mogla nujno delat je ena zbolela),dragi je na pikniku jaz se bašem z melono in lubenico v ozadju pa poslušam tekmo, da vidim ali mi bo tudi v tretje v sredo uspelo spet gledat kockaste.

A slučajno pozna katera kako ne kemično sredstvo za spanje jaz namreč sploh nemoram spat oz se zbujam na obroke in sem zato posledično slabe volje in sitna ter brez energije.

Vsem ki ste na dobri poti za službo držim pestke, da vam rata. Ker sedaj preveč čvekate in moram pol tolko brat za nazaj user posted image .

Drugače je pa naša frajla padla v obdobje histerije,ipike,cviljenja itd. Upam samo, da jo bo hitro minlo ker če ne bomo mi vsi gluhi ker cvili z tako prodornim in močnim glasom, da je joj. A ima še katera podobne težave?

Nič dovolj bluzenja in utrujanja vas čvekic jaz grem ajo ajo ker mam sedaj 2x nočno in moram vsaj to noč spat kot se šika.

Lep miren družinski vikend vam želim iz štajerskega konca

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
20.6.2008 22:03:29   
cuma
Ojla!

Himh: Nimam nasveta glede spanja ... upam, da rešiš to težavo brez tablet. user posted image  Cviljenje in trma pa sta pri nas na dnevnem redu ... kak dan bolj, kak dan manj. Bo minilo user posted image

NRMM: user posted image  za vašega atija in da ste spet v polni postavi!!! Mogoče, pa bi moral biti zdaj na uvajanju - t.j. da bi prišel domov samo za 3 dni, pa bi šel, potem za 4 ... user posted image  Sej boooo, sicer pa imaš nas, da boš lahko jamrala in ga šinfala user posted image ! Moja služba se imenuje referent analitik ... skrbela naj bi za avtorizacijo in kreditno kontrolo, nadzirala porabo imetnikov kartic, preprečevala in odkrivala zlorabe.. itd... in ta oddelek ima tudi nočna dežurstva ter dela vse dni v tednu ... user posted image . Bom že kako, sej sem bila zdaj 3 leta "doma" user posted image  ... sem pa ja spočita user posted image .

arielca: user posted image user posted image  za Brino, da bi ušesek bi čimprej ok!!!

šnucika: ma superuser posted image ! user posted image  Sej tisto testiranje je v bistvu prav zabavno, če nisi preveč obremenjen s tem, da moraš dobit službo user posted image  ... Ti kar piši, ali pa kar pokliči, saj imaš moj gsm!

Naj še to poročam, da je Ema danes junaško prestala 2. dan brez plenice in naredila 2 veliki luži doma v kahlo, kakala v kahlo in lulala na travico, ko smo bili zunaj user posted image user posted image user posted image !Tudi dnevno spanje je prespala v gatkah in brez nesreč. Zelo smo ponosni na našo žabico user posted image ! Sva jo pa oba vsaj 50x dala na kahlo (ker je prosila) zastonj ... user posted image  jo bo znucala v 14 dneh, če bo imela tak tempo user posted image . Tinkara pa je danes (ko ima ravno 9 mesecev) pogruntala, da se je fajn sprehajati ob kavču user posted image user posted image user posted image .

Vsem tudi sporočam, da je morje prav prijetno (saj smo se danes kopali user posted image ).

Mirno noč in lep vikend vam želim!

< Sporočilo je popravil cuma -- 20.6.2008 22:06:55 >

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.6.2008 7:58:05   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image  za vse...

HIMH - po mojem brez veze tablete jest,če ni hudo.
Poskusi naravno..kakšen čaj šentjanževke in mete pred spanjem,ali pa Persen.Toliko,da te pomiri...čez dan se napolniš s stresi in zeliščne zadeve kar pomagajo.Jaz imam Persen vedno v rezervi.user posted image

cuma - pri nas smo tudi prinašalci kahle.Živa je že nekaj dni čez dan brez pleničke.Ponoči še ne in za dnevno spanje tudi še ne.Je pa pridna in pove...če smo zunaj tudi travo zalivamo.user posted image  Se pa včasih zaigra in pozabi,prepozno hlačke dol vleče in je že lužica.Ampak mislim,da bo v roku kakšnega tedna že brez nesreč.

arielca - kako Brinin ušesek?

NRMM -no, zdaj pa ste spet kompletna familija.user posted image Pol leta je kar šlo mimo....

lep dan vsem...user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.6.2008 9:03:49   
kofetek2010
Daaaan!

cuma - user posted image user posted image user posted image  za službo! JUPI! user posted image

šnucika - a upokojenci še kar sestankujejo? user posted image

mml - dopust? Hmmm... ni časa za razmišljanje. Imam druge stvari v delu in bo dopust moral počakat. user posted image

arielca - marEla je bila tukaj na specialističnem pregledu http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=213&lang=slo  Upam, da je Brina že boljše! user posted image

eh, sem mislila, da bom lahko v miru vse pokomentirala... a ne bo šlo, marEla skače po kauču in nič ne uboga user posted image user posted image user posted image

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.6.2008 9:34:40   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

šnucika - a upokojenci še kar sestankujejo? user posted image

Ne...user posted image ...baje pa,da so me "obdelali" in sedaj se mora direktor odločiti v kakšnem obsegu bi vodila svoje delo in če sploh...tako,da čakam

bino - a imaš kakšno preizkušeno zadevo za komarje odganjat?..za tamale namazat.
Jaz sem včeraj Živo z Autanom Bimbi,pa ima sedaj kar nekaj zpuščajev.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.