mml
|
Dan Vas že cel dan berem, pa sem šele sedaj prišla do konca . Mi smo imeli tudi super noč (očitno na moje otroke luna ne vpliva prehudo ), samo kaj ko je mene tako tiščalo na stranišče, da sploh nisem mogla dobro spati. Pa še se je prepoznu zbudil za v službo, ker je navajen, da ga zbudi Matic cuma za službo. Držim pesti, da bo tudi danes minilo vse brez nepričakovanih presenečenj. Ja otroci pa res hitro rastejo. Sicer se je meni zdela Ema vedno taka velika punca v priemrjavi z našimi pleškoti v prvem letu življenja, pa tudi sicer na fotkah vedno deluje tako odraslo Nana Liza super, da ste dobili Tevževo izkaznico. Tako da sedaj samo še pakiranje in po tem uživanje na morju . Manca pa Matica komadira, sploh kadar kaj nerga, mu reče: "No no Matic, to pa ni prav. Bodi prijazen, ne godrnjaj ." Če pa nerga v avtu mu reče:" Matic nič hudega, saj bomo kmalu na cilju, ni lepo da jokaš ." Mene je pa včeraj klicala ravnateljca iz vrtca, pa pravzaprav ne vem čisto dobro kaj je hotela ,razen da me je spraševala, če mi je vseeno, da bo Manca v kombinirani skupini (od 3 do 6 let)...Sem bila tako zašokirana, da sploh nisem vedela, kaj naj rečem...ker ne vem, kakšni so plusi in kakšni so minusi. Na vsak način bo najmlajša v skupini, to vem že sedaj...ostalo bom pasproti ugotavljala... lonja imaš že pospravljeno pisalno mizo ? Je torta uspela? Mene pa danes čaka kuhanje jagodne marmelade. Uživajte na morju šnucika kaj novega glede tvoje službe? Jim je bil projekt, ki si ga prirpavila všeč? Skratka še naprje držim pesti izabela en velik , upam, da te žalost kmalu zapusti in jo nadomesti dobra volja in super počutje janjan ampak to pa je bilo presenečenje, da si rodila kalsično brez CR . Upam, da boš kamlu zdrava in brez AB. Želim ti veliko lepih prvih trenutkov v domačem okolju. Upam, da je Domen priden in veliko spi in čim manj joka sonček balonček vidim, da ti dogaja in ti ni dolgčas . Zaupaj mi, kako uspeš zvečer spravit sama spat obe svoji princeski, ker meni je to še vedno "mission impossible"...klapalo bi edino, če bi šel Matic spat pred Manco, kar pa ne gre...tako da nimam pojma, kako bi se tega lotila NRMM si še kar pridna? No saj jutri je že četrtek in po tem imaš že dopust . A si se po tem odločila, da ostaneš kar v "stari" službi? No Matic spančka, je lepo zaspal v postelji (no malo sem mu pomagala z dudo in zibanjem), danes greva normalno po Manco, tako da se bo lahko naspal. Po tem je pa Manca do 30. junija doma, ker ima varuška prosto, da bo skrbela za moža, ki pride jutri domov iz bolnice (nisem vedela, da te po bypassih vržejo iz bolnice že 7. dan po operaciji...). Jutri in v petek bomo sami, po tem bomo pa vsi 4 doma oziroma se bomo potepali naokrog, če bo le vreme OK