cuma
|
Bino in Beti: Čestitke za 1.rojstni dan!!!! Res je hitro minilo to leto! Upam da je tudi Bina že ok! En velik koš za vas! jan jan: za Domna, da tako lepo uživa na terasi ... Kako pa je veliki bratec in kako si ti? Najbrž utrujena ... če se spomnim sebe ... šnucika: jaz pa sem že hotela napisat, da sem imela tako hudo noč tik preden sem zagledala .... pol pa preberem, da ima tvoj tudi težave ... Upam, da bosta oba kmalu ok! NRMM: jaz bom tudi padla v posteljo kot ubita 1. dan službe ... se mi zdi, da mi to počivanje v zadnjih letih ni zaleglo mml: se mi zdi, da si enkrat spraševala, kako dati oba otroka spat, ko si sam doma. Meni je to tudi kar podvig. Tinkara običajno ne zaspi pred 21.30, Ema pa je na robu moči že ob 21. Ema včasih lepo počaka, da dam najprej Tinko spat in potem grem njej brat, včasih pa je tako zaspana, da me začne klicat in potem se Tinka predrami in smo spet na začetku .... Včeraj je imel naš tati špil in je bilo sploh nemogoče, ker je Tinkara bedela do 23.30 . Še sreča, da je prišla nona in prebrala Emi pravljico. V glavnem, veselim se dneva, ko bo Tinka toliko stara, da bomo lahko skupaj brali pravljice ... arielca: Super, da je Brina bolje! Upam, da se bo do odhoda v toplice dokončno pozdravila, da boste uživali brez skrbi. Jana: Ti pa si tako pridna, da bi moral šef resno razmišljati o napredovanju .... mogoče boš pol spet lahko kej čvekala ... Kaj bo pa zdaj počel Gal, ko je konec šole in treningov? A ima tudi poleti kake športne obveznosti? Pozdravi marElo ! Ema spi na kavču, Tinkara in tati se dajeta spat ... upam, da ne bo on prej mrknil glede na to, kdaj se je danes prikazal . Ema sploh več ne loči med gatkami in plenico in tudi, ko ji dam zvečer pleničko gor za spanje, prosi za kahlo in gre lulat . Počakali bomo še par dni, pa vzeli plenico še ponoči. Danes smo se šli kopat, pa ni bilo ravno uspešno ... Tinka je bila sitna in zaspana, Emo je tiščalo kakat in je hotela po 15 min. domov, možek je komaj gledal od zaspanosti, plaža pa nabito polna turistov in sonce žgalo na 100 .... Smo kar pobegnili domov na hladno . Bomo raje med tednom koristili morje. Lepo nedeljo vsem! Cuma
|