|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
21.6.2008 11:58:58   
arielca
Ojla,

Ušesa so OK, zdaj ji tudi ne teče več ven in sem pomirjena. Sicer je pa itak dobro razpoložena in se obnaša kot da ni nič user posted image . Hvala vsem za skrb in lepe misli user posted image .

jana73, hvala za link user posted image . Sem klicala v KR in bi bili na vrsti šele jeseni. Se mi zdi predolgo čakati do takrat.

šnucika, mi smo lani proti komarjem prakticirali Raid s kremenčevim peskom v vtičnici in Zanzibaby (Bimbi) sprej in je bilo OK. Tale Zanzibaby je na osnovi eteričnih olj in je primeren za dojenčke, možnosti alergijske reakcije so pa res minimalne. Dobi se v lekarni.

No, grem do konca skuhati, popoldan greva pa z Brino malo ven, ker je vreme prav vabljivo. Pozdravček vsem!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.6.2008 12:31:34   
šnucika
Je pa vroče danes.
Sem zalaufala klimo,prvič  na hlajenje letos in je prav prijetno.
Prej sva z Živo morali "dol" do Lucije na tehnični plačat cestno takso,pa je groza po cestah...kolone take,da sva vse možne stranske ceste prevozile...za mejne prehode Dragonja in Sečovlje vse stoji.user posted image

Potem pa kopanje...že včeraj sva bili celo popoldne v vodi.Živa je prav pridna...še posebej je bila pridna,ko je po kopanju že oblečena padla v bazen (ker ne posluša...) in sama izplavala.user posted image Mogoče pa so šanse,da se bo naučila....hm,poklicna deformacija.user posted image

arielca - lani sem imela za špricat eno super zadevo na bazi citronele,letos je ne dobim več.
Bom šla pogledat za Zanzibaby....ker ta Autan ji ne leži.

< Sporočilo je popravil šnucika -- 21.6.2008 12:32:02 >

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.6.2008 15:13:43   
Taja Nagaja
Ku ku mi smo tu user posted image

Po treh dneh pa smo zopet doma. Na morej smo odšli šele v sredo zjutraj včeraj zvečer pa smo bili že nazaj zaradi alergijske reakcije, ko se zadeve malo umirijo pa vas še preberem in pokomentiram.

NRMM: user posted image zate in še enkrat hvala za res prijeten dopust.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.6.2008 15:39:03   
mml
bino upam, da ni kaj hujšega in ste sicer OK user posted image

arielca super, da je Brina že boljše user posted image , v toplice pa le pojdite, saj ne bo to nič vplivalo na Brinino zdravje, samo več kot 3 m v globino se naj ne potaplja user posted image

NRMM user posted image  za user posted image

cuma mislim, da nekaj podobnega kot boš počela ti, počne Nana Liza (oziroma je počela), tako da ti lahko da kakšen insajderski nasvet user posted image , pa user posted image  za Emino lulanje in kakanje na kahlico

Grem dokončat kosilo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.6.2008 15:50:01   
arielca
mml, hvala user posted image ! Potapljali pa se ne bomo user posted image . Uf, ja ... Nekaj me pa zanima ... Kaj pa letalo? Avgusta gremo v Tunizijo z letalom pa me zanima, če je lahko kakšna težava. Zaradi pritiska in to user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.6.2008 16:49:11   
mml
arielca v principu v letalu spremembe pritiskov niso tako velike, da bi imelo to kakšen vpliv na ušesa, razen seveda, če bi bila Brina prehlajena. Mogoče je smiselno, da ji daš pred vzletom v nos malo fiziološke v spreju ali pa Olynth pršilo, ki zmanjša edem sluznice...čisto tako za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
22.6.2008 8:18:36   
NRMM

user posted image

< Sporočilo je popravil NRMM -- 22.6.2008 8:19:08 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
22.6.2008 8:31:01   
NRMM
JUUUUUUUUTRO!

Za vsako ena user posted image . O moji še ni ne duha in sluha,bova pa kmalu z Mašo zbrisali nekam na kavico,ker sva sami.Ati in Maruša sta šla na fuš user posted image ,midve z Mašo pa greva potem na kosilo za njima.

Bino WB user posted image user posted image .Upam,da reakcija ni prehuda in,da ste že boljše.V bistvu je pa tudi danes dan,za katerega je potrebno veselje user posted image user posted image .Se spomneš lani taki čas........si že držala drugo nagajivko v naročju user posted image .
Kar pa se dopusta tiče je pa bil koristen.Od kar sem doma,ponoči ne slišim nič in spim kot ubita.Očitno mi je višinski zrak nardil klik v glavi user posted image .

Cuma ajde vstani,sej si spočita,si rekla user posted image user posted image .Tudi jaz sem bila doma skoraj tri leta in,če verjameš ali ne,sem po prvem delovnem dnevu zvečer padla v postlo kot ubitauser posted image .

Šnucika ne bi preveč delat lušt z bazenom user posted image user posted image .Mi smo tudi včeraj natočli mali bazen,da bosta lahko danes M&M čofotali in se vsaj malo ohladili v tej vročini.Uff jo že imam poln kufer,hočem hlaaaaaaad user posted image .

Arielca je Brina ok?

Moram zapustit pc,ker se mi Maša obeša na hlačnce in očitno hoče ven.

Lep dan vam želim,naj vam ne bo preveč vroče.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
22.6.2008 8:55:56   
Izabela_
Kaj je res že leto naokoli? Vse najboljše Beti in Bino!

user posted image
Lepo praznujte, čeprav ste morali predčasno priti domov. user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
22.6.2008 8:58:47   
arielca
Vse najboljše, princeska Beti!

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
22.6.2008 9:11:47   
JanJan
Vse najboljše, Beti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
22.6.2008 9:20:16   
šnucika
Vse najboljše Beti in mami Bino...eno leto je okoli!
user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
22.6.2008 9:22:13   
JanJan
Tako... Domen se navaja na dom in na vse okoliške šume. Včeraj sem ga imela v ležalniku na balkonu dobri dve uri in je prav lepo pančkal na svežem zrakuuser posted image .  Komaj čakam, da dobim karnise za balkon, pa bodo lepo zavese ščitile pred sončkom in bosta oba malčka lahko še več na zraku.

Lonja: ko boš imela dogovorjen 3D pa mi sporoči na ZS, da res greva na user posted image .

Cuma: user posted image  čestitke za službo

Šnucika: držimo še vedno pesti za eno ali drugo službo user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
22.6.2008 10:03:32   
kofetek2010
bino...

user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
22.6.2008 10:06:14   
šnucika
Joj,punce...danes nič ne kuham kave....
ponoči so me zbudili krči po črevesju,zdaj pa mi je slabo....user posted image
Očitno sva se z mojim zapacala s sladoledom zvečer...on ima drisko, meni pa slaboooooooo.Še dobro,da Živa ni jedla.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
22.6.2008 13:41:09   
cuma
Bino in Beti: Čestitke za 1.rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res je hitro minilo to leto! Upam da je tudi Bina že ok! En velik koš user posted image user posted image user posted image  za vas!

jan jan: user posted image  za Domna, da tako lepo uživa na terasi ... Kako pa je veliki bratec in kako si ti? Najbrž utrujena ... če se spomnim sebe ...user posted image

šnucika:  jaz pa sem že hotela napisat, da sem imela tako hudo noč tik preden sem zagledala user posted image  .... pol pa preberem, da ima tvoj tudi težave ... Upam, da bosta oba kmalu ok!

NRMM: jaz bom tudi padla v posteljo kot ubita 1. dan službe ... se mi zdi, da mi to počivanje v zadnjih letih ni zaleglo user posted image

mml: user posted image  se mi zdi, da si enkrat spraševala, kako dati oba otroka spat, ko si sam doma. Meni je to tudi kar podvig. Tinkara običajno ne zaspi pred 21.30, Ema pa je na robu moči že ob 21. Ema včasih lepo počaka, da dam najprej Tinko spat in potem grem njej brat, včasih pa je tako zaspana, da me začne klicat in potem se Tinka predrami in smo spet na začetku .... Včeraj je imel naš tati špil in je bilo sploh nemogoče, ker je Tinkara bedela do 23.30 user posted image . Še sreča, da je prišla nona in prebrala Emi pravljico. V glavnem, veselim se dneva, ko bo Tinka toliko stara, da bomo lahko skupaj brali pravljice ...

arielca: Super, da je Brina bolje! Upam, da se bo do odhoda v toplice dokončno pozdravila, da boste uživali brez skrbi. user posted image

Jana: Ti pa si tako pridna, da bi moral šef resno razmišljati o napredovanju .... mogoče boš pol spet lahko kej čvekala user posted image ... Kaj bo pa zdaj počel Gal, ko je konec šole in treningov? A ima tudi poleti kake športne obveznosti? Pozdravi marElo user posted image !

Ema spi na kavču, Tinkara in tati se dajeta spat ... upam, da ne bo on prej mrknil glede na to, kdaj se je danes prikazal user posted image user posted image .
Ema sploh več ne loči med gatkami in plenico in tudi, ko ji dam zvečer pleničko gor za spanje, prosi za kahlo in gre lulat user posted image . Počakali bomo še par dni, pa vzeli plenico še ponoči. user posted image  

Danes smo se šli kopat, pa ni bilo ravno uspešno ... Tinka je bila sitna in zaspana, Emo je tiščalo kakat in je hotela po 15 min. domov, možek je komaj gledal od zaspanosti, plaža pa nabito polna turistov in sonce žgalo na 100 .... Smo kar pobegnili domov na hladno user posted image . Bomo raje med tednom koristili morje.

Lepo nedeljo vsem!

Cuma

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
22.6.2008 15:11:55   
janja 27
ojla punce

danes imam malo več časa pa sem naletela na vas..doma imam namreč decembrčico 2005 Manco...upam da se vam lahko pridružim pri čvekanju..sicer vas nisem brala za nazaj..bi mi pobralo verjetno tri dni user posted image user posted image sej sedaj čvekate verjetno tri leta, jaz namreč nisem imela doma računalnika k sem bla za Manco noseča potem sem imela non stop neke probleme z netom no sedaj smo to poštimali in malo gledam po ringaraji pa sem zasledila da ste tud december05 user posted image user posted image sicer sem sedaj bolj aktivna pri oktoberkah 08 ker oktobra pričakujemo novega otročička, sem pa na bolniški -  lepo se crkljam doma, sicer sedaj ni veliko časa ker je lepo vreme in smo veliko zunaj pa še Manco sem izpisala iz vrteca julija avgusta tako da bo z mano doma...pošiljam vam lep poletni pozdravček

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
22.6.2008 15:22:31   
cuma
Dobrodošla janja 27user posted image ! Čestitke za prihajajočega novega člana user posted image ! Vidim, da si iz Postojne ... torej bi lahko poznala našo JanJan ??? Za nazaj pa moraš vse prebrat, nuuujno user posted image ! Kako je Manca ... kake finte ima? A se veseli bratca /sestrice? Jaz imam 2 punci : decemberko Emo in 9 mesečno Tinkaro, pa se Ema ni kaj dosti zanimala za dojenčke, ko sem bila noseča. V bistvu se niti za Tinkaro ni zanimala prve mesece, zdaj pa jo ima že bolj rada in še najraje pa jo krega za vsako malenkost ... user posted image user posted image  sestrska lubezen na višku.  

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
22.6.2008 20:07:39   
mml
Beti marjeti vse najboljše za prvi rojstni dan
user posted image

janja dobrodošla user posted image user posted image user posted image  kot ti je rekla cuma moraš seveda obvezno vse prebrat user posted image . Imam pa jaz tudi doma Manco, ki je na svet privekala 13. 12. 2005 user posted image . Želim ti prijetno nosečnost in veliko dobrega klepeta tudi tukaj

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
22.6.2008 22:40:18   
janja 27
ojla
hvala za dobrodošlico
mml moja Manca je tud rojena 13.12.2005, zanimivo user posted image user posted image user posted image sam da nimave enakeuser posted image user posted image
cuma mogoče pa janjan pozanam bo kaj več napisala..drugače pa je naša Manca full miren otročiček, je bila full pridna dojenčica razen tega da smo 6 mesecev polivali,  drugače jaz eno noč nisem ustajala zaradi nje..se kar bojim kako bo sedaj z drugim...
drugače jo moja nosečnost niti ne zanima reče da bomo dobili dojenčka in pokaže da ga ima ona v trebuščkuuser posted image user posted image ..verjetno bo bolj potem pestro k bo dojenček večji (še en veva kaj bo k se skozi skriva kadar sem na pregedu ) sicer bi bila jaz bolj zadovoljna za še eno pupo ker imam cunj na kg....itak pa je vseeno
rada spi ( to ma po mami ) je prava zaspanka če smo doma spive tudi do 10 zjutraj...kaj vaši hodijo še spat popoldan, našo koker prime kakšen dan je pridna cel dan k ne gre spat včasih je pa katastrofa tam okoli 17 18 h zvečer sicer pa včasih tudi sama reče da jo dam po kosilu spat...iz pleničk smo ven od decembra čez dan in januarja ponoči..me zbudi pa jo peljem na wc če je potrebno ponoči vendar se to malokdaj zgodi....ja nč imam eno pridno pupo...to pa ma po atijuuser posted image user posted image mal sem se razpisala k moj gleda nogomet, ponavadi ga ta zadeva ne zanima bolj mene kot njega sedaj pa kr spremlja te četrfinalne dvoboje....lepo se mejte...
čeprav sem nova se pridrućujem čestitkam za beti marjeti za rojstni dan VSE NAJBOLjŠE

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.6.2008 8:00:30   
šnucika
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image  kavica ali čajček za vse!
Danes sem že boljša,včeraj mi je bilo cel dan po malem slabo,malo mi je še ampak hujšega ne bilo.Tudi moj je preživel...sladoleda pa lep čas ne bom več jedla.user posted image

janja27 - pozdravljena!
Jaz pa imam Živo, rojena je 10.12. in je pravi mali vražiček,polna energije,hiperaktivna,čvekava in potepuškauser posted image
Jaz pa sem najstarejša med decembrkami in imam probleme sama s sabo in iskanjem službeuser posted image ...

Punce ....en lep začetek dneva vam želim...da vam bo čim manj vroče!user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.6.2008 8:17:21   
NRMM
Juuuuuuuuuuuuuuutro!

Na brzino en lublanski pozdrav,potem pa sledi kavica user posted image .Da še vam ponudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vsebina po izbiri.

Janja dobrodošla user posted image user posted image user posted image .Ti pa imaš res pridno punco,da bi bila moja večja vsaj pol toliko user posted image .Tudi jaz ima dve punci,ena bo 2,5,tamala pa čez par dni eno leto.Strašla te ne bom,kako je bilo,ko se je mala rodila user posted image ,sej boš sama videla,da je zanimivo user posted image .Lepo nosečnost ti želim.Se da videt kakšno slikco tvoje nagajivke.......jah smo radovedne ja user posted image .
Pa malo pred rokom se pripravi,ker te bomo pospešeno naganjale rodit,malo povprašaj ostale user posted image .

Cuma vstat bo treba in na šiht user posted image user posted image .No mal te pripravljam na dopoldanski službo user posted image .Sej ne zameriš,ampak mal heca mora bit.Pri nas je tudi fino uspavanje obeh.Med tem,ko držim Maši flaško v njeni postlci,navadno Maruša v dnevni sobi na tleh zaspi ob svoji flaški user posted image .In to pomeni transport v njeno postlo in otroci spijo user posted image user posted image .No skozi pa le ni tak lahko.

Šnucika upam,da vama z user posted image ni blo hudega od sladoleda in da sta zdaj že boljše user posted image user posted image .

JanJan vidim,da se super rihtate user posted image in,da Jan obožuje Domna.Vsak dan bo boljši in lepši in le naj tako ostane.Kako pa si ti?Sedenje brez problema?user posted image

Ac si se zgubila?

Lonja kaj pa s tabo,upam,da samo kje uživaš in,da si ok.

Mml ti pa itak še spiš,srečnica.Si bila kaj na kolesu al ti v tej vročini ne diši?

Bino kako ste user posted image .Kaj si pa povedla,da si doma in ti bomo kar težile,dokler se nam ne pridružiš user posted image user posted image .

HIMH ne bit tak lena,pa se javi kaj user posted image .Martini te pozdravlja.

No mi že težijo s kofetom,tak da moram it.Lep dan kljub vročini.

LP

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.6.2008 9:17:10   
JanJan
user posted image

Mi pa uživamo (spimo) user posted image  na balkonu.

Cuma: veliki bratec je prima, malo se mu še poznajo pike od koz, ampak upam, da bodo kmalu izginile. Jaz pa, kot si rekla, sem utrujenauser posted image user posted image . Ampak glede na to, da je Domen pridenuser posted image , mislim da se bova kmalu toliko ujela, da bom tudi jaz bolje in več spala. 

NRMM: sedenje se izboljšuje, upam, da še šivi čimprej spokajo stranuser posted image . Pa ti? Vidim, da lublanščino že kar obvladašuser posted image user posted image user posted image . Moram rečt, da jo kar pogrešam, sploh, ker nisem bila tam že skoraj 3 tedneuser posted image .

Janja27: user posted image  dobrodošla.
Jaz pa imam dva fanta: Jan je 06.12.2005 in spet smo na frišno user posted image  Domen 09.06.2008.
Lepo nosečnost ti želim in upam, da se vidiva kaj na Postojni.

Šnucika: super,da sta z user posted image  boljše.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.6.2008 13:04:10   
arielca
janja 27, dobrodošla med čvekami user posted image !
Pri nas doma imamo nagajivko Brino, ki jo je prinesel Miklavž user posted image . Trenutno izvajamo projekt odvajanja od plenic. Brina čez dan pa še vedno spi vsaj 2 uri in tudi ponoči je prava zaspanka.

mml, zlata si user posted image . Kot vedno user posted image ! In res bi se lahko dobile med počitnicami. Je še katera ZA user posted image ?
cuma, nov avatar user posted image !

JanJan, Domen je user posted image !

Jaz sem bila danes v šoli, ker sem morala pripraviti še nekaj stvari za jutrišnjo proslavo, sicer pa sem uradno na bolniški zaradi Brininih uhic.

Tale vročina je ubijalska in komaj čakam večerov, ko se vsaj malo shladi in človek normalno zadiha.

Uživajte v senci user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.6.2008 21:12:46   
mml
Ne bon nič dolgovezila, ker moram spravit otroke spat, smo bili cel dan na obisku pri moji mami...

...samo na drugi strani pa ne smemo prenočiti user posted image

Mirno in lepo noč vsem

user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.