NRMM
|
Daaaaaaaaaaaan! Vroooče je k pr norcih,klima pa ne hladi,ker...........je kolega še ni prišel montirat in bo to šele jutri,ko bodo zopet ohladitve in ne bo hudo potrebna. Hvala vsem,ki ste držale pesti,eno lahko držite še dalje ,ena je pa lahko že fraj.V stari firmi je nova reorganizacija prinesla moje napredovanje,za katerega sem se borila zadnja tri leta ,mal heca.Tako,dopusta bo kmalu konec,zadnje 3 dni še uživam,potem pa konec luštnega.No jutrišnji dan ne šteje,ker moram v Lj,da se pomenimo vse formalnosti in,da dobim pogodbo v roke,da jo naštudiram.Sej ne vem,al naj bom vesela al......ma zmedena sem in se mi postavlja na tisoče vprašanja....kaj pa če itd itd.Ne bom vas morila s tem,bom zvečer moža,ki bo verjetno zelo navduuuuuušen . Mml upam,da ste boljše in,da Matica nič več ne buba,bošček .Super za tvoj kolesarski podvig,jaz bi tuuudi,ampak moram najprej privlečt kolo iz kleti in spucat prah ,ter fajn tapecirat sedež,da mi ne bo rita bolela .Kako si jutri?V bistvu še ne vem,kdaj se moram naslikat na firmi,hitro zjutraj verjetno ne,če bom imela kaj fraj si za kakšno kavico? Bino in ostale Ljubljančanke?? Bino uživam dopust seveda .Ti? Meni se končuje,ti pa še imaš nekaj dnevov do konca,sem ti fouš veš .M&M sta kar ok.Maša seveda zopet kašlja in ima zabit nosek,ampak ni hudo hudega.E da tako ostane,potem bo prijeten vikend.Sem ti pa mail poslala par dni nazaj,je pa možno,da glede na vse probleme ,kii jih imaš z telekomom,da ga nisi dobila. Cuma in šnucika,kaj novega z vajinima službama?Kako vajini otročki? Lonja si kofetarca že naprej,al se ti še vedno upira? Pozdravček Ajdi. Ac kako pa tvoja nosečnost?Kdaj imaš sploh rok?Jah sem bolj kratke pameti . Sonček kako Lara in Maruša?Bi nam ti pokazala kako slikico tvojih nagajivk,prosim.Si že bila v Lj al greš tudi jutri ? No zdaj moram it pa cote obesit,po mojem se bom tak vžgala na balkonu . Lepo preživite današnji dan,baje so za naprej napovedani deževni dnevi in ohladitve..... LP