|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
11.6.2008 12:28:51   
NRMM
Daaaaaaaaaaaan!

Vroooče je k pr norcih,klima pa ne hladi,ker...........je kolega še ni prišel montirat user posted image  in bo to šele jutri,ko bodo zopet ohladitve in ne bo hudo potrebna.

Hvala vsem,ki ste držale pesti,eno lahko držite še dalje user posted image ,ena je pa lahko že fraj.V stari firmi je nova reorganizacija prinesla moje napredovanje,za katerega sem se borila zadnja tri leta user posted image user posted image user posted image ,mal heca.Tako,dopusta bo kmalu konec,zadnje 3 dni še uživam,potem pa konec luštnega.No jutrišnji dan ne šteje,ker moram v Lj,da se pomenimo vse formalnosti in,da dobim pogodbo v roke,da jo naštudiram.Sej ne vem,al naj bom vesela al......ma zmedena sem in se mi postavlja na tisoče vprašanja....kaj pa če itd itd.Ne bom vas morila s tem,bom zvečer moža,ki bo verjetno zelo navduuuuuušen user posted image user posted image .

Mml upam,da ste boljše user posted image user posted image in,da Matica nič več ne buba,bošček user posted image .Super za tvoj kolesarski podvig,jaz bi tuuudi,ampak moram najprej privlečt kolo iz kleti in spucat prah user posted image ,ter fajn tapecirat sedež,da mi ne bo rita bolela user posted image .Kako si jutri?V bistvu še ne vem,kdaj se moram naslikat na firmi,hitro zjutraj verjetno ne,če bom imela kaj fraj si za kakšno kavico? Bino in ostale Ljubljančanke??

Bino uživam dopust seveda user posted image .Ti? Meni se končuje,ti pa še imaš nekaj dnevov do konca,sem ti fouš veš user posted image .M&M sta kar ok.Maša seveda zopet kašlja in ima zabit nosek,ampak ni hudo hudega.E da tako ostane,potem bo prijeten vikend.Sem ti pa mail poslala par dni nazaj,je pa možno,da glede na vse probleme ,kii jih imaš z telekomom,da ga nisi dobila.

Cuma in šnucika,kaj novega z vajinima službama?Kako vajini otročki?

Lonja si kofetarca že naprej,al se ti še vedno upira? Pozdravček Ajdi.

Ac kako pa tvoja nosečnost?Kdaj imaš sploh rok?Jah sem bolj kratke pameti user posted image .

Sonček kako Lara in Maruša?Bi nam ti pokazala kako slikico tvojih nagajivk,prosim.Si že bila v Lj al greš tudi jutri user posted image ?

No zdaj moram it pa cote obesit,po mojem se bom tak vžgala na balkonu user posted image .

Lepo preživite današnji dan,baje so za naprej napovedani deževni dnevi in ohladitve.....user posted image

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.6.2008 13:30:17   
šnucika
ojla!user posted image

Pravkar sem končala s printanjem in zbiranjem "dokaznih" materialov,ki jih rabim jutri za razgovor z direktorjem enega obalnih hotelov.Če bo kaj pomagalo....sem že čist pesimistična po vseh zavrnitvah do sedaj.Na spisku jih imam že 13 negativnih in nekaj odprtih...tudi od Dinersa ni nič.
Upam,da bi vsaj na s.p. dobila kaj dela.
Bomo videli,kako bo jutri,če uspem prepričat.

Včeraj sva se z Živo kopali in če se danes ne pooblači popolnoma,se bova spet.Voda v bazenu se je segrela na 25.
Sicer pa Živa itak skače naga okoli in če ne drugače je mokra od zalivalnika ali pa si kar vrtno cev odpre in "zaliva".
Ja,jutri je pa baje res poslabšanje napovedano.

Koz tudi ne pasemo...očitno se je spet izognila.user posted image Naj pridejo na obisk raje jeseni,ko bo lažje prenašala srbenje.Sedaj so itak že komarji dovolj velika nadloga!

Tako,zdaj pa grem malo lenarit...dokler gospodična spi.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.6.2008 19:29:19   
arielca

JanJan, iskrene čestitke in veliko lepih trenutkov v družbi tvojih sončkov!

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.6.2008 22:49:38   
Nana Liza
Čer!

Zadnje dni smo več ali manj leteči. Včeraj je bil Tevž cepljen, sva se fuuul načakala pri P. Je imela neke nujne primere. Danes sva pa s Tevžem cel dan pohajkovala naokoli. Pozno popoldne pa še z Elo po luna parku v BTC. Je metala žogice v slončkov koš in potgem si je morala izbrati, katero igračko bi imela. Si je izbrala žabico. Je bila pa tako umazana pri tašči, da smo šli direktno v eno trgovino po novo majčko in hlače, ker to pa res ni bilo za javnost. :-)))

Do morja še natanko 11 noči. user posted image Smo pa tudi danes dobili rezervacijo za KRkuser posted image v avgustu.

Jutri imam pa oba doma in bo pestro. Se moram it spočit in nabrati moči za jutri! Čav čav!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.6.2008 23:31:18   
tinas
ojla,

preden zviznem pod deko eno hitro javljanje...
ta teden vsak dan zaspim z Lio, tako sem crknjena zvečer! potem pa okrog 10-10:30 spet vstanem in grem delat. do 12h se popolnoma zbudim in ko se okrog 1h odpravim spat, potem ne morem zaspat do ene 2h. zjutraj pa ne morem vstat!!! user posted image

Pa še danes sem nekaj špricala službo. sem šla s prijateljico merit poročne obleke, se poroči čez en mesec. no, je bilo uspešno, sva rezervirale eno, pa še pri cvetličarki sva se vse zmenile!

Lia zadnje čase ful joka med risankami in pravljicami user posted image če se komu godi kaj hudega, kar začne jokat, tiste ki pa jih že pozna (npr. bambi ali grdi raček), pa joka že vnaprej user posted image pri Bambiju že ve, da mu bodo ustrelili mamico in od začetka risanke že joče: kje je njegova mamica user posted image mi je hudo, obenem pa smešno, ker se je sploh ne da potolažit. ji rečem, če ugasnemo, pa noče.

je imela pa spet neko izjavo včeraj. ko smo šli zvečer lulat sem videla, da je vsa popraskana tik nad ritko, po hrbtu. pa jo vprašam, kaj si se praskala, pa mi reče: ''mi je bilo dolgčas, pa sem se praskala po riti'' user posted image

no, včeraj popoldan pa sva se namakale v bazenu, je ful pašalo, danes popoldan pa spet tak dež, pa toča. je fajn shladilo, bo jutri spet za pulover user posted image . jaz grem pa na depilacijo, da me bo še bolj zeblo user posted image

tamala se je zbudila, grem

pa-pa
t

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
12.6.2008 8:46:13   
HIMH
Dobro jutro in ena ali dve user posted image  za vas za mene ne ker grem spat.

Preživela sem 4x12 urni šiht danes nočni in bila še pridna sem šla še dat zjutraj KRI ker so me včeraj klicali tako, da si sedaj zaslužim počitek.

JANJAN user posted image  user posted image  user posted image  malega korenjaka obilo cartanja.

Nič tolko sem se javl, da vidite da sem še živa kaj več pa ko se spočijem.

Lep dan

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
12.6.2008 9:17:02   
sonček balonček
Zdravo,

mi smo kar OK, no razen, da je imela Lara čez vikend čez 39 vročineuser posted image , zdaj ji je pa zdravnica dala diagnozo virusna angina (taka z aftami po grlu) in da mora minit. Je fejst jokala, ko jo je takko bolelo... Ubožica mala.

Je bila dva dni še doma z nama z Maruško in smo se imele lepo.

NRMM, ja slikce bom probala nalimat gor, v Ljubljani sem pa že bila prejšnji ponedeljek. Imam pa konec drugega tedna in začetek pol še naslednjega predavanja v LJ. Mi ni čisto jasno, kako naj izvedem to, da me 6 ur ni doma z Marušo, ker je šele na uvajanju prvega gostega obrokauser posted image . Nrmm, čestitke za napredovanjeuser posted image . A boš še vedno lahko od doma delala?

Bino, joj kako mi je nerodno za tiste recepteuser posted image . Jih zmerom pozabim s seboj v mesto vzet, da jih pošljem po pošti. Evo, bom danes, ko grem najverjetneje na čvek z babami v mesto. A ti imaš še do konca počitnic mir pred službo ali kako?

Tina, je pa tvoja Lia res navihan škorček?user posted image

Mml,  a ti nisi nič v CE zavila?

Grem poskusit slikce naštimat...

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
12.6.2008 9:42:20   
sonček balonček
Zdravo, Pegica!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
12.6.2008 9:44:13   
Kofi
Pozdravljena nazaj!
Pa vse ostale tudi!

Vas samo berem...ker ne morem brez vas...več napišem ko se mi možgani pohladijo od jeze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
12.6.2008 10:08:40   
sonček balonček
ni-ni ku-ku

user posted image

user posted image

user posted image

tako se igram z mojimi vrtečimi igračkami

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

moja ninica krava Nina

user posted image

tako pa spim, če je fajn dan

user posted image

user posted image

Lara še zdaj včasih reče reče: a mamo dojenčka? Potem se pa zasmeji, kot da je to velik vic in ne resnica

user posted image

Lara doji in podira kupček svoji Maruški

user posted image

user posted image

skupni užitki na morju

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sliki za v book

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2685
12.6.2008 10:09:36   
sonček balonček
Zdaj pa imate slike od babnc iz Veleja za nazaj in za nekaj mesecev naprej...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2686
12.6.2008 13:36:31   
mml
Hoj,

samo da se pofočkam, da ne bom dobila črne pike user posted image

Matic je bil že včeraj bistveno boljši, tako da je bil danes lepo pri P in cepljen kot se spodobi, tako da hvala vsem, ki ste mislili na nas user posted image .

Včeraj enostavno nisem imela časa, dopoldan sem šla malo v mesto, po tem pa Matic ni hotel spati tako kot je navajen, popoldan sem iemla pa sestanek v vrtcu za Manco in še user posted image  je imel popoldanske službene obveznosti, tako da mi ni zneslo kaj napisat na RR

pegica se je jeza že razkadila?

sonček super fotke user posted image . Punci pa res rasteta user posted image . Celje je odpadlo, ker user posted image  ni šel na Brione, tako da kdaj drugič user posted image

So že protesti...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2687
12.6.2008 21:59:32   
tinas
ojla,
Lia spi, user posted image   'v službi'. smo naštimali v Čolnarni veliko platno za fuzbal, pa sigurno dol gledajo ob birčki. moški, kaj češ.

sonček, kakšno lepo roško imate! in kolk je velika! pa maruška je pravi cukrček! in kako lepo posteljico ima! kje pa ste jo kupili? se takoj vidi kaj si po poklicu!

mml, user posted image za matica! kako kaj pred blokom? je dogajanje še tako živahno? ograja dokončno stoji? kaj pa vaša 'njiva'? je že kaj pridelka?

bino, kam pa greste na dopust? uživajte!

mi smo bili danes cel popoldan pri soči in je bilo prav fajn! Lia je zaspala kot ubita! je hotela slišat pravljico od zobkov user posted image vedno hoče neke čudne, da si moram pol zmišljevat na veliko.

moram še nekaj narest, 20.6. imamo uradno otvoritev, koncert, itd. če katero zanese v naše konce: vabljene!

pa-pa
t

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.6.2008 8:17:46   
Kofi
Ja Tina, mi pridemo v naše konce glih 20.6. - 21. imamo namreč krst. 20. bi pa še kaj pohajali. Ti samo pot do tja povej...pridemo pogledat.

Ma nič se mi še ni jeza pohladila. Online vprašalnik so mi zaklenli...ker so buhtli. In zdaj nimam dostopa do podatkov - 65 odgovorov sem dobila do zdaj...ni dosti, je pa nekaj. Malo še pa bom obupala nad tem dr. - sem rekla da bom zdaj napisala članek z naslovovm Kako ne doktorirati. Ker mam vse pogoje za to. user posted image  Eh...prav tišči me v želodcu

Danes je Ažbe spal od 20.30 do 5.40 user posted image user posted image  Mene je že vse bolelo..pol se je napil ... zdaj pa spi še kr.user posted image
Včeraj je mel 4 mesece in on se lepo obrača iz hrbta na trebuh pa nazaj...ni da ni.user posted image

aja...JANJAN!!! user posted image user posted image user posted image  za malčka!!!!!Zdaj ste pa v user posted image Eno user posted image  za mamico, eno user posted image  za očija in enga user posted image za Jana! Ziher je ponosen bratec! Uživajte, pa čimprej se javi!

Ostale...berem vas, mam ziher kaj za pokomentirat user posted image  Zdaj bom še jaz tak kot Jana...in pol me boste s taško user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.6.2008 12:51:03   
mml
Dan,

bom poskusila kaj napisat, samo nisem prepričana, da bo kaj dosti iz tega, ker imam oba nagajivčka doma user posted image .

Kje pa ste vse, da smo na drugi strani????

Matic je brez večjih posebnosti prestal cepljenje, samo sapl je malo bolj slabo in se je zbudil že ob 8., no sedaj pa spet spi, Manca pa gleda Frančka. Sem se s P malo pogovrjala, kaj je bilo z Maticem in je ocenila, da bi lahko šlo za uvihanje črevesa, ki pa se je na srečo samo razrešilo...no kakorkoli že, upam, da se ne bo ponovilo...

pegica upam, da ti odklenejo tvoje vprašalnike, da boš z zadevo lahko nadaljevala, pa bravo za akrobata Ažbeta in čestitke za dopolnjene 4 mesece user posted image

bino hvala za prijetno popestritev dopoldneva, je prav pasalo, čeprav je Matic malo nergal, Manca je pa navdušena nad punčko, ki je morala obvezno zraven po pošto user posted image . Uživajte na morju, kar se le da

tina saj bo vse super na otvoritvi, sem prepričana. Ograja stoji, ciprese so posajenje, imamo novo dojenčico Saro v bloku, dogajanje pred blokom je okrnjeno zaradi slabega vremena in ker ima Domen norice...v sredo popldan (če bo vreme) je piknik za dokončanje ograje user posted image , tako da če imata čas, upam, da se vidimo

vse ostale a ste zaspale v tem vremenu???
Manca je pravkar drugič polila 2 dcl kakava user posted image , Matic se je pa tudi zbudil, tako da ne bo nič z mojim čvekanjem user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.6.2008 13:11:23   
Taja Nagaja
Ku kuuser posted image

Toliko, da nas spravim na prvo stran.

mml: hvala za zares prijetno dopoldne. Sta obe zaspali v avtu, doma pa obe odprli oči user posted image Bina pa bo spet cel mesec govorila le o Manci, pa tudi Matic ji je bil zelo všeč. Beti pa najbrž tudi, ker se mu je kar nekaj nasmihala user posted image Upam, da nam uspe in kmalu ponovimo. Sicer imaš pa še kavo od lani v dobrem user posted image

pegica1: user posted image samo zate. Bom pa sedaj še zate držala pesti, da se vse porihta z anketami. user posted image user posted image user posted image za Ažbetovo spanje, Neli pa enega lupčka.

lonja: mislim, da nam ne bo uspelo priti na Krk, ko se pa vrnete pa se kaj vidimo. Velja? Drugace pa - camp Mario v Čeprljandi na Ugljanu user posted image . Ena taka bolj divja varianta. A si tega mislila? Mi2 sva bila nazadnje tam pred tremi leti. Prav pogrešam tiste borovce in vse škržate... za obe.

jana73: a ste že kaj bolje? user posted image za Elo.

Nana Liza: mi gremo pa še 3x spat user posted image . Lepo se imejte. Pošlji pozdrav še na Ugljan namesto mene.

cuma, šnucika:
a naj še pesti držim? user posted image

NRMM: a ti greš v ponedeljek že v službo user posted image A se hecaš? user posted image za vse tri.

tinas:
gremo v Medvejo, ker ima moja teta tam prikolico. Gremo poskusit. Ker razen polomije od dopusta pred dvemi leti v Lendani nismo še nikjer bili. Imam pa toliko hrane napakirane, da me kar stisne ker se zopet zavem, da ima Bina res precej drugačno prehrano. Drugače pa jaz nisem šlovek za v prikolico. Meni je všeč moj šotor user posted image .
Jaz bi en tako dopust, da se samo vsedem v avto in grem user posted image . Pa saj bo še čas. In tudi Skandinavija me že pogreša user posted image . Upam, da se med dopustom odpravimo kaj do Soče. Takrat pa se najavimo in pridemo user posted image .

sonček balonček:
za recepte ne skrbi. Še nismo lačni user posted image .  Tvoji deklici sta prava sončka. user posted image za obe. Je pa tudi meni všeč posteljica. user posted image Jaz imam do srede avgusta dopust, ker ga moram pač koristiti le v času šolskih počitnicuser posted image . Ko pa najdem eno tako službo... Ja, kam pa naj grem, drugam kot v šolo user posted image . A Maruša je zdaj OK, glede alergije? Kako pa je Lara?

HIMH:
dobra si glede tvojega urnika. Ko boš pa malo izpregal bom pa še tebe začela malo priganjat user posted image

Izabela_:
kam greste pa vi na dopust? Zadnjič nisem dobila odgovora... a me vzameš v šolo za fotke delat? user posted image Bom pridnauser posted image

Pozdravček vsem in mokrega Barja

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.6.2008 13:57:55   
lonja
Ku-ku, tudi midva (-e) sva tu...user posted image

Zunaj je tako megleno, sivo in deževno, jaz pa spet veeeeessssellla, ker je spet petek. In še dopust se zares bliža, še 3x v službo, pa bo...user posted image

Včeraj sem cel dan kuhala mulo, ker mi je user posted image  naznanil, da bo čez vikend delal in sicer naj bi nastopal na letalskem mitingu v MB. No, očitno je kuhanje mule zaleglo, ker me je popoldne razveselil in vse skupaj predal sodelavcu, tako da bomo v nedeljo skupaj odšli v MB, vendar le kot opazovalci. Štajerke, bo katera tam...častim kafe!

Bino, fino fino se imejte na morju, fajn se načofotajte, od četrtka naprej pa si bomo mahale, mi bomo čez zaliv na Krku, vas bomo gledali. Mali Beti že zdej čestitke za rojstni dan user posted image user posted image user posted image , ko pa se vidimo, pa ji pridemo še voščit, OK. Ajda lepo pozdravlja Bino. Ne, camp Mario mi ni poznan, midva sva bila zgleda še v enem bolj divjem, mislim, da tudi imena ni imel user posted image . Ja, tudi jaz pogrešam moj šotor user posted image .

Pegica, jst močno upam, da ti ne bo treba pisat dr s tem naslovom, če pa ga že boš, bi ga jst skopirala z naslovom: kako ne magistrirati...Bi blo to možno?

Nana Liza, tudi vi uživajte na morju, ko pa se spet vrnemo v juliju, se pa itak spet dobimo, da mal počvekamo, OK. Tudi v mojem imenu pomahaj na Ugljan user posted image .

NRMM, user posted image user posted image  za napredovanje in želim ti, da še teh nekaj dni lepo preživiš s tvojima bejbikama in bejbekom user posted image .

Cuma, Šnucika, tudi midva (user posted image ) še vedno drživa pestke!

Lep vikend vsem, s čim manj dežja.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.6.2008 14:36:21   
cuma
Daan!

Samo na hitro, da vas pozdravim, ker me skozi meče ven ... user posted image .
Smo na štajerskem. Pupi sta ok. Tinkara samo še vstaja in pada ... pa 4 zobki ji ven rinejo naenkrat. user posted image  Ema je vsak dan zgovornejša, kahlo pa še kar ignorira.
Jaz sem prestala 4urni razgovor - testiranje in je bilo kar zanimivo, pa naporno tudi ... upam, da bo kaj iz tega user posted image . Hvala vsem za pesti in upam, da bojo pomagale!

Prav vsem lepe pozdravčke in vas pokomentiram, ko se vrnem domov! Pa pa!

Cuma

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.6.2008 8:12:57   
arielca
Dobro jutro,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se na hitro pofočkam ...

Vidim, da se nam vsem dogajajo res luštne stvari, da otročki rastejo in da so vsak dan bolj radovedni.

Brina je tak user posted image , se mi zdi, da je postala prav nežna punčka. Zadnje čase se ogromno preigra z dojenčkom, mu kuha, ga oblači, hrani, kopa, pelje na sprehod, mu priredi piknik user posted image .

Včeraj je bil moj user posted image  popoldan v službi, jaz sem imela valeto in  Brino sta čuvala dedi in babi. Danes me okoli 5. zjutraj mala pokliče iz svoje postelje (sem mislila, da se mi sanja user posted image  in upala, da je samo žejna), grem k njej in me objame, mi da lupčka in reče: 'Aaaa, si že doma. Sem mal jokala včeraj k tebe ni blo.' Pa jo malo potolažim in povem, da vedno pridem k njej ... Ona pa ukazovalno: 'Zdaj pa ajat.' user posted image user posted image user posted image

Ali imate vse otročke še v avtosedežih od 9-18 kg? Brinin Tobi je postal res majhen, danes kooončnooo dobimo novega in razmišljam, da bi jo selila v večji avtosedež.

No, se še kaj oglasim. Upam, da bo vikend lep in da se bo malo ogrelo. Včeraj je bilo prav mrzlo user posted image  in po hribih je spet sneg user posted image .

Papa user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.6.2008 12:03:03   
kofetek2010
Daaaan!

marEla je OK, po rokah in v laseh je še v krasticah, druge so se v glavnem poslovile, tako, da si je spet podobna. user posted image

Upam, da se bomo z njenim zdravstvenim stanjem ukvarjali spet pozno jeseni. user posted image  Ja, vem pobožne želje. user posted image

Par dni sem vzela fraj in sem bila z otrokoma v MB, je prav pasala sprememba okolja in še spala sem lahko do 10h, ker sta babi&dedi marElo počuvala.

Sem mislila, da bom lahko še kaj pokomentirala... a sem ugotovila, da bi bil to prevelik projekt - ja, čvekulje ste.

Hvala vsem, ki ste mislile na marElo! user posted image

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.6.2008 19:33:21   
mml
Jaz sem danes (no roko na srce...skupaj z user posted image  sva jo) pekla jagodno torto s čokolado, trenutno se še hladi v hladilniku, ampak izgleda slastno, takol nekako naj bi izgledala
user posted image

Pride katera? Ker sicer ne vem, kdo jo bo pojedel...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.6.2008 22:16:02   
šnucika
Čer!

Da se po treh dneh spet malo javim....
Saj ne štrajkam,ampak enostavno se mi zdi,da ssamo še nekaj tarnam in morim tule gor.user posted image

V četrtek sem imela en razgovor,ki je potekal fenomenalno dobro...še nikoli tako.Direktor me je sprejel,razkazal vse prostore in mi naložil nalogo,da spravim na papir ponudbo,predloge,ideje.V glavi imam že vse,jutri napišem in potem bomo videli,če kaj bo iz tega.Imam dober občutek,da bom dobila,če ne drugega,vsaj bazen za plavalne šole.

Drugače pa nič novega.Babica je danes šla nazaj na štajersko.Živa je zdrava,kozic ni.user posted image
Uvajava življenje brez pleničke.Še kar gre,samo s kakanjem pa bodo še problemi.

Vreme je katastrofa!user posted image
Zebe,dežuje,piha burja...prej sva z Živo sedeli na kavču zaviti v odejo...ko sredi zime.
Še gobe bodo nehale rasti,če bo tako mraz.user posted image  Danes sva z user posted image  nabrala kakšno kilo lisičk.Pa v skrinji jih je že tri kile.Rastejo ko nore.Upam,da bo tudi z jurčki tako.user posted image

mml-tale torta zgleda njamiiiiuser posted image user posted image

lonja in vse,ki planirate ali odhajate kmalu na dopust...želim vam,da se vreme zrihta,ker tole je vse prej kot poletje!

bino -če te ne bolijo že roke...ti kar še drži pesti,imam občutek,da mogoče pa bo le za kaj zaleglouser posted image

Tako...naj bo zaenkrat.
Mirno noč vam želim in jutri lepo nedeljo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
15.6.2008 8:13:25   
Izabela_
Dobro jutro,

ravno kupujem vstopnice za Kolosej, pa se še tu oglasim.

Najprej: Bino in Lonja - upam, da nisem preopzna, uživajta na morju in upam, da se vreme zrihta oz. da je v Istri že kaj bolje. Bino, za fotografiranje se bova zmenili, če tako prijazno vztrajaš. user posted image  Pesti pa potem lahko zame držim spet drugo leto (bom povedala, kdaj user posted image ). Lonja, user posted image  sem povedala, da vi pa spanje prakticirate tako, da Ajda zaspi v avtu in se potem ustavite v kakšni senčki. Mislim, da bomo danes tudi mi tako poskusili, ker je včeraj Matevž sicer zaspal v avtu, a mi ga spet ni uspelo prenesti na kavč, se je zbudil in rekel, da ne bo ajal. Danes mora pa zaradi kina popoldne k svoji teti, pa bi bilo fino, da bi bil naspan in ne tečen.

Mml: če je tvoja torta pol tako krasna, v kar ne dvomim, potem boste imeli en res sladek vikend. user posted image  Jaz sem imela pa v petek tako krizo zaradi vremena (zaspana, zehala), da sem šla kar v slaščičarno po kos torte. Mi je ful zapasalo.

Arielca: Matevž je še v sedežu 9-18 in se mi zdi še čisto okej. Edino gospodič je zdaj začel roke dajati izza pasu in je včasih pripet samo med nogami... Ne vem, kako naj mu dopovem, edino če ga s čim zamotim in ful zategnem pas. Koliko je pa Brina že velika? Matevž po moje nima več kot 95 cm, teža pa je 15 kg.

Jana73: user posted image  za Elo, bolezni pa zdaj ne bo do jeseni, boš videla. user posted image

V kuhinji me čaka kavica, šibam dol, potem pa gremo labode futrat na Zbiljsko jezero. Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
15.6.2008 9:01:26   
šnucika
Dobro jutro!

Sicer sem pokonci od 6h,mekaj časa pri Živ žavu....sedaj pa gospodična gleda Frančka in slišim,da nekaj meče po dnevni.

Pa kavico pijem in še vam ponudim!

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vam želim lep nedeljski dan...in vsem,ki nameravate na morje sporočam,da je precej hladno.Pravzaprav zelo hladno za ta čas.

< Sporočilo je popravil šnucika -- 15.6.2008 9:03:01 >

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
15.6.2008 11:42:08   
NRMM
Daaaaaaaan!

En hiter pozdravček,dokler punci spita (začuda tudi Maruša),ati je pa šel na pijačo s kolegom.

Po veeeliko lapanja,nama je z Bino uspelo najt fraj vikend in sva se pustili razvajat na Rogliuser posted image user posted image user posted image .Priznam,da je pasalo zelo,noči so bile sicer slabše kot doma,ker so bile postelje katastrofa in sem se zjutraj komaj vstala.Vreme je bilo tudi bolj slabo,mrzlo za bundo,ampak je notranji bazen in wellnes naredil svoje in je minilo kot pihnil user posted image user posted image .Danes sva pa kljub vsemu kar obe čakali,da kreneva proti domu......home sweet home.

Tako,da.........v načrtu je v jeseni še en tak podvig,tako,da kandidatke za to,roke v luft user posted image .

No zdej pa grem mal na kavč,da se spočijem user posted image ,pokomentiram vas zvečer.

PAPA

< Sporočilo je popravil NRMM -- 15.6.2008 11:43:42 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.