|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
15.6.2008 13:56:26   
Kofi
tega zdaj pa sploh ne verjamem..razen če mi kako fotko pokažeta..al pa račun...user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.6.2008 18:52:34   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pegica1

tega zdaj pa sploh ne verjamem..razen če mi kako fotko pokažeta..al pa račun...user posted image

user posted image user posted image user posted image ti pa si zahtevna.Dobiš račun v vpogled silom prilike user posted image user posted image .Ti le verjam,sliko pa prilimam,ko dobim dovoljenje od Bine user posted image .

No ati kopa punci,večerja ju čaka,tak da sem malo fraj. Moram pa resnično pohvalit moža,da je te 3 dni poskrbeli za M&M in nobeni ni nič manjkalo in super so se imeli.Ko sem prišla domov,je Maruša takoj pritekla k meni in se zalimala name kot klop,Maša me je pa čudno gledala in jedla dalje svojo malico.Očitno ji je vseen al sem al nisem doma,glavno,da je ona sita in naspana user posted image .

Jutri pa moram..............jaooo meni...........V SLUŽBO user posted image user posted image user posted image ,po skoraj 3 letih in to še v Lj.In prvi projekt sem dobila dom za ostarele........super projekt za začetek,to bodo starci veseli user posted image .

A ha Maša je že tukaj,se vrnem!

< Sporočilo je popravil NRMM -- 15.6.2008 19:06:04 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
15.6.2008 21:13:17   
ac
Izabela_, hvala za idejo, smo tud mi šli na Zbiljsko jezero futrat labode user posted image . Sem bila nazadnje tam pred ene desetimi leti in je res prijetno ležat na ležalnikih in jest sladolet, pa labode futrat. Pa še igrala so zraven - skratka, Sara je bila čist navdušena. Smo pa šli šele sredi dneva, sem gledala, če vas bom kje videla, pa vas ni bilo več.

NRMM
in Bino - a vidve to resno? Vsekakor user posted image za vaju!

NRMM - naj ti prvi delovni dan po dolgi pavzi hitro in uspešno mine!!!!

Lahko noč vsem in prijeten in uspešen nov teden vam želim!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
16.6.2008 7:35:51   
lonja
Jutrooooo,

NRMM, uspešen prvi delovni dan ti želim user posted image user posted image , sej pol ko enkrat spet padeš v sistem, boš lahko že tudi z nami čvekala, a ne?

Aja, pa obema NRMM in Bino, user posted image user posted image user posted image  za počitnice, kdaj bo jesenski termin?

Se oglasim še kasneje!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
16.6.2008 8:54:40   
Nana Liza
nrmm - Uspešen prvi deloven dan ti želim. Naj mine zelo prijetno. user posted image

user posted image za počitnice - bino in nrmm

Jest sem pa danes klicala za osebno, ker je preteklo že 10 dni, od kar je bila oddana vloga in se je nekaj zataknilo pri izdelavi. Joj, rabimo jo pa v petek. Se je ženska na UE ta ko opravičevala. No, samo da jo zrihta do petka. Moram pa še poklicat, da mi pove, zakaj ni šla v izdelavo.

Jest sedim s šalo močnega kofeta, je bil user posted image noč. Je bil 2-krat prebujen in  večkrat zbujen...

Lep dan, mi gremo zdele žaba, žaba...na plavanje.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
16.6.2008 9:17:58   
JanJan
Daaan!

Samo, da se na hitro javim, sem šele včeraj dobila brco za iz P venuser posted image user posted image user posted image . Zakaj in kako napišem drugič.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

Pa-pa...

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
16.6.2008 13:00:26   
mml
Dan

bina in NRMM super, da sta uživali in da vama  vreme ni pokvarilo dobre volje user posted image . Jaz sem v igri za ponovitev v pozni jeseni...prej verjetno še ne bo šlo user posted image

NRMM lep prvi službeni dan, upam, da še nisi pozabila kako to gre user posted image

Nana Liza upam, da čim prej dobite osebno izkaznico za Tevža, da boste lepo odpotovali na morje user posted image

janjan dobrodošla spet doma. Upam, da ste super in je Jan vesel bratca user posted image

šnucika držim pesti za tvojo službo na rokah in na nogah user posted image

izabela Manca tudi vleče roke iz naramnic, samo ko jo grdo pogledam, jih da takoj nazaj user posted image . Manca bo šla v večji sedež, ko bo Matic prerasel lupinico in bo zasedel njene sedeže...

No torta je bila pa v resnici takšnale...Manca pravi, da je dobra user posted image

user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
16.6.2008 13:56:41   
lonja
Daaaaan,

dans pa res velik čvekate, čveke čvekaste user posted image ...

Mml, že una torta v soboto je zgledala čudovito, tale od danes pa zgleda tudi hudo, a mi boš zaupala recept. Sej veš, počasi se bomo tudi pri naši hiši malenkost postarali, pa bo treba kaj dobrega spečt user posted image . Me je pa kar imelo, da bi že v soboto pozvonili pri vas...user posted image

JanJan, dobrodošla spet doma user posted image . Upam, da ste glede na podaljšano bivanje zdej vsi skupaj OK, da je Jan priden bratec in da je Domna fino sprejel user posted image .

NRMM, upam, da ti prvi delovni dan karseda hitro mineva in da boš kmalu odrinila nazaj proti Lenartu user posted image .

Jana73, a je blo fajn v šopingu? Jst sem si prav zaželela, da bi si enkrat lahk vzela ene tri ure in sama šla malo med police. Je tak mir. Za Ajdo iščem kratke hlače, ima sicer ene štiri komade, pa se mi zdi, da je za na morje to premalo. Mi smo namreč veeellllliiikkkkkiiii packi. Dans grem še enkrat na Rudnik, pa še v Massa bom skočila, ker imajo kao neke popuste od dans naprej user posted image .

Nana Liza, upam, da se zapleti z osebno izkaznico čimprej odpletejo in da boste čez teden dni že veselo čofotali. Bom mislila tudi na vas, ko se bom kopala na Krku. Sem pa optimist, a ne? Dans me že cel dan tko zebe, da sedim tuki v jakni user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
16.6.2008 14:26:56   
sonček balonček
Hojla,

da se pohvalim, tudi mi smo včeraj imeli piknik in sem jaz nerdila tako čudovito jagodno rolado, moja mami pa dietno jagodno torto za mene (brez mleka, jajc, s kokosovim maslom).

user posted image

Mml,  tvoja torta je videti božanska.

Bino in NRMM user posted image  za Roglo. Ne morem verjet, da ste šle same. A ste zelo trpele brez otrok? Upam, da sta se spočili in naužili prostih uric brez otrok. Jaz ne bi zdržala brez svojih pupik...

Hvala za pohvale za princeske na mojih slikcah, no pa posteljico tudi.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
16.6.2008 21:34:47   
NRMM
Čeeeeeeeeeeeeeer!

No evo,prvi delovni dan je minil kot po tekočem traku.Ob 15.00 sem bila že doma user posted image ,do 9.00 sem kofetkala in čvekala,potem je bilo mal dela z novim pc-om,ki so mi ga koooooooončno privoščili,pregled projekta in konec službe user posted image .
No ja ta hitri prihod domov je bil z razlogom,kajti morali smo menjat avto,da ne bi s tavelikim bankrotirala na bencinu.In zdaj sem dobila šparovčka,ki ne bo pil več kot 4,5l user posted image .

Jutri in v sredo delam doma,v četrtek sem v Lj,v petek dopust.Ma ne smem se tako hitro zatopit v delo user posted image ,morajo občutit mal sprememb........da me direktor sliši,bi me za uhe.

Na vikend paketu mi je bilo prav lepo,Bino je super družba,upam,da ni dobila kakega slabega mnenja o meni user posted image .Kar pa se pogrešanja otrok tiče,jje pa bilo na cajte kar kriza.Sploh,ko sem se pogovarjala z Marušo po telefonu in zjutraj,ko sem se zbudila.Drugače pa sem znala tudi odklopit misel na moje 3 člane.Če priznam je pasalo zeeelo,tako,da sva se Z Bino odločile,da se to v jeseni res ponovi in vse proste vabljene zraven user posted image .
Lonja a tebe ni nič kolcalo user posted image user posted image  med vikendom?user posted image

Sonček in mml vidve sta pa tole super spekli.No ja lušte znata nardit,packi user posted image .

Grem počasi pod tuš in aj aj.

Lep jutrišnji dan in uživajte!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
17.6.2008 8:07:43   
Izabela_
Dobro jutro! Eno user posted image  mogoče? Pa en user posted image ?

Matevž še spi in zdajle ga res moram iti zbudit, ker mi bo šlo spet celo delovno dopoldne v nič drugače... Se še oglasim.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.6.2008 9:04:33   
Valeri
Pozdravček po doooolgem času.

Berem, da se imate luštno, da mali nadebudneži pridno rastejo in vas zabavajo s svojimi vragolijami. user posted image user posted image

Pri nas je podobno. Maj vsak dan pogrunta kaj novega, kako ušpiči, kar se govorjenja tiče, pa včasih tako pripelje, da pokamo od smeha. Res so posrečeni, zdele v teh letih še najbolj.

Mi smo trenutno tik pred projektom "selitev". Konec meseca dobimo ključe in potem pakiranje, seljenje,.... skratka pestro, ampak se že veselim.  user posted image
Maj tako dobi svojo sobico, kako se bo navadil sam spati, pa vam poročam.

Družinski dopust imamo začetek avgusta, upam pa, da nam do takrat uspe še kakšen podaljšan vikend na morju.

Zvedeli smo, da gre septembra v drug vrtec. Tu so skupine od 1 do 3 let in Maj je dobil "prekomando" v starejši vrtec. Iz njegove skupine gresta še dva fantiča, kar upam, da bo olajšalo septembrsko uvajanje.

To so nekje glavne "novosti" pri naši hiši.

Končujem tole kratko javljanje in šibam na kavo.

Lepo se imejte, pa čim manj dežja vam želim,
Valeri

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.6.2008 9:47:04   
JanJan
Daaan!

Kratko poročilo: kot veste, sem imela dogovorjeno predpripravo za CR prejšnji ponedeljek. No, cel vikend sem imela močne bolečine, beri popadkeuser posted image , tako da sem že iz sobote na nedeljo šla na CTG. Ker ni bilo še dovolj daleč in sem par minut od P, so me poslali domov, da naj pridem dopoldne še enkrat na CTG. Dopoldne so se popadki umirili, pa sem mislila, da bomo vseeno zdržali do ponedeljka. Zvečer pa je bilo še huje, zato me jeuser posted image  odpeljal v P. Ja, gospa bomo šli kar po normalni poti rodit, ker ste dobra 2 cm odprti, kar je več kot pri prvem, ko sem se odprta dva cm šele po 7 urah. No, v glavnem zjutraj se spet nisem odpirala (podzavest je huda reč), zato so mi predlagali epiduralno - v vsakem primeru za porod ali pa za CR. Zadeva mi je toliko pomagala, da sem se odpirala naprej in ob 12.25 popoldne končno zagledala Domnauser posted image user posted image user posted image . Juuupi!
Naslednji dan mi zjutraj zmerijo temperaturo in glej user posted image , 39.1. Potem pa preiskave zakaj, ker mi ni in ni hotela pasti niti po antibiotiku. V sredo so mi namestili kanal na roko in na 8 ur sem dobivala kombinacijo dveh antibiotikov. Kako je šele to user posted image bolelo. In za nameček mi na levi roki žila ni zdržala, zato so mi morali kanal prestaviti na desno. No, v nedeljo so naju končno spustili domov, seveda sem še na A, vendar pa sva doma. Diagnoza pa je bila: uroinfekt.

Jan je ful vesel Domna, ga pride pobožat, objet, mu da ljubčkauser posted image .

Toliko zaenkrat, se tipkamo...

Aja, NRMM: veliko uspehov v službi.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.6.2008 10:43:01   
lonja
Daaaaan,

JanJan, iskrene čestitke še enkrat za Domna user posted image , ste pa super tole speljali, no, razen zadnjega dela, ampak tudi to bo hitro minilo, potem pa cartanje 100 na uro user posted image . Lupčka za oba, za ta velkega Jana in ta micenega Domna. V Postojno se bom verjetno naročila na 3d ultrazvok, tam nekje konec avgusta. Če ne boste na dopustu, se lahko takrat vidimo na kakšni user posted image .

NRMM, pa kaj ste me res tolk opravljale z Bino, da bi se mi morala kolcat. Me prav zanima, ste si zihr dale duška user posted image . Bino se še oglasit ni mogla pred odhodom na morje, pa ne vem, al je bla tko skrokana, al pa je res imela tolk velik dela s pripravljanjem. Lepo, da ti je prvi službeni dan tako lepo minil, prihodnji bodo še lepši, boš videla. Potem bo pa kmalu itak Djerba...in.....user posted image

Cuma, a še kar dopustujete al ste že prišli nazaj na obalo. Glej, da začneš danes metati žetončke za lepo vreme, ker ga od četrtka naprej, ko bom na dopustu nujno rabim, OK. Pa vodo prosim nad 24 stopinj.

Sem potem včeraj šla malo prej v službe in v Massa, so napovedovali kao neke popuste do 50%, so pa seveda tolko znižali take modele, ki jih tudi, če bi mi jih dali zastonj, ne bi imela. Sem pa kupila za Ajdo ene luštne od Fisher Pricea (hvala Jana73 za info) in kupila sem ji (ne se smejat, vem, da gremo na morje, ampak glede na letošnje vreme...user posted image ) gumijaste škornje. Ker v našem campu, ko dav dni dežuje, zna biti čudovito blato in vse kar sodi k temu. Škornjev je bla tamala full vesela, je celo popoldne bila v njih.

Tako, zdej pa še malo delat, lepo se imejte.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.6.2008 11:33:17   
Izabela_
Živjo, ponovno. user posted image

Lonja - škornji so pa tale mesec prav obvezni! Tudi Matevž je prejšnji teden dobil nove, edine v njegovi številki, ki so jih imeli. V nedeljo je skakanje v njih izgledalo takole:

user posted image

Drugi otroci pa so morali vsi paziti, ker so bili v supergah. No, Matevž je bil seveda blaten do srede hrbta, ampak to se da vse oprati, glavno, da ne uniči čevljev ob vsaki luž(ic)i.

Pa še ena luštna - Matevž sedi na kahli in gleda mačjo televizijo na vrtu:

user posted image

JanJan: samo, da je vse za tabo! In lepo, da je Jan Domna tako fajn sprejel. user posted image

Ac: res škoda, da se nismo srečali na Zbiljah, mi smo odšli že ob ene 11.30. Tisti ležalniki in lesen pod in ograja so pa vse letošnje novosti in je res prijetno. Tudi Matevž je bil čisto nor. Sabo smo imeli še lopatko in kanglico, pa seveda smo bili tudi na igrišču. Res fajn ideja za kdaj pa kdaj.

Nana Liza: za oblekce še velja? Mi smo za! user posted image  

NRMM: po tolikem času pa tudi paše spet kaj drugega kot otroci, a ne? Super, da si imela uspešen prvi dan, pa saj naprej bo pa tudi šlo tako. user posted image

Sonček Balonček: tudi tvoje sladice izgledajo krasno in slastno! Res ste mojstrice pekarice decembrke! user posted image

Delat...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.6.2008 12:57:58   
šnucika
JanJan - tudi od mene še enkrat čestitke za malega Domna!user posted image
Fajn,da ga je bratec tako lepo sprejel.user posted image

mml - nehaj delat gušte s takimi dobrotami!
To  res ni lepo od tebe....jaz pa se trudim,da bi kaj shujšala....user posted image
Pa  sonček ti tudi...user posted image
Ampak lepo pa res zgledajo te vaše torte...njami....

cuma - si se zgebla?user posted image
Kako kaj Diners?
Jaz danes dobim en šokanten mejl od ta glavne šefice za izbiro kandidatov...do nje sem prišla po vezah,ji forvardirala mojo prijavo na razpis...
In ona to preveri,pa mi odgovori,da moje prijave sploh nimajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da me ni na nobenem seznamu prejtih prijav.Pa dve sem jim poslala,z dveh mejlov,da bo ja ziher.
Da naj jih še enkrat pokličem(Adecco) in zahtevam obrazložitev.
Očitno je v velikem številu prijav bilo tudi veliko prijav po mejlih po pomoti ali kakorkoli brisanih.user posted image user posted image

Drugače pa sem med vikendom spesnila 10 strani dolg projekt,katerega je zahteval od mene direktor,kjer sem imela v četrtek razgovor.Včeraj sem mu ga dostavila...sedaj pa čakam na milost in nemilost nadzornega,ki naj bi to odobril.
Če mi rata,bom resda delala deljeno čez cel dan,ampak delo bo in lahko si bom kupila vložke,ne da moram za to mojega prosit.user posted image To je samo prispodoba...ampak res je bedno biti popolnoma brez svojega denarja.in to že nekaj mesecev.
In seveda sem še vedno v stilu pisanja prošenj...danes imam spet eno spisano in za poslat.

Takole...dovolj za danes...ker vedno ko kaj pišem,nanese na to klinčevo iskanje službe.

Lep dan želim.

p.s.user posted image  Živa je O.K...ni koz,dobila drugo petico in nekaj pokašljuje pa šmrka.Ja,pa tečna  je,kot še nikoli do sedaj.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.6.2008 13:40:03   
NRMM1
Daaaaaaaan!

Imam zopet en mal spremenjen nick.Čakam ringarajo,da mi zopet vse spremeni nazaj.Sem si danes rihtala služben notebook na svoje domače omrežje in vse gesla zamešala,zdaj pa čakam za novo.

Mojega delovnega dne bo počasi konec,zdaj sem imela malicouser posted image ,mi jo mož pripravil user posted image user posted image ,ampak zdaj bi pasalo it mal počivat user posted image user posted image .No tole 1,5 ure še bom že zdržala.V petek imam pa dopust,da greva z Marušo gledat atija na zaključno vajo user posted image user posted image user posted image  in podelitev diplome.

Valeri lepo,da si se javila user posted image .Uff selitve ti pa ne zavidam,ampak držim pesti,da vam bo dobro steklo in,da boste hitro vseljeni raztovorjeni user posted image .

JanJan upam,da si že dobro in,da ni bilo preveč hudo.Kakšno slikco bi bilo pa fino videt user posted image .Lepo se cartajte.

Lonja ne ne,nisva te tok opravljale z Bino,sva pa se večkrat spomnili,da bi te bilo fino imet zraven in,da se boš jeseni pridružila ozr.nimaš izgovora,da ne greš zraven.......ja ja to sva skoraj določili user posted image . Ja Djerba bo pa kmalu,gremo 10.9. najbrž.V tem tednu bova šla rezervirat,še je fraj,tako,da se ne mudi tako hudo.Tiste pikice od in....... pa ne bom komentirala user posted image .

Izabela vidim,da so pri vas tudi zanimive luže user posted image .Mi moramo našo Marušo oblečt še v dežne hlače,ker drugače ji teče iz ritke user posted image .
Jaaaaaa paše služba po tako dolgem času.In še bolj pašejo vse spremembe,ki so se zgodile v tem času ko me ni bilo,ker ko sem odšla v prvo porodniško,so bile razmere skoraj nevzdržne.

Šnucika še vedno držim pesti za dve stvari in ti želim,da se obe izpolneta.

Cuuuuuuuuuuuuma ki te si????

HIMH ti še kar zaj.ebavaš Hrvate na meji user posted image ?

Moj kuhar mi je še kavico zrihtal in mi dovolil 10 min odmor user posted image .

Uživajte!

LP

< Sporočilo je popravil NRMM1 -- 17.6.2008 13:55:02 >

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.6.2008 14:02:58   
mml
Dan user posted image
Jaz sem bila pa danes na zapravljanju v CityParku, kriv je pa Matic, kerj je pridno spal user posted image , sem mislila kupit samo pižame za Manco in Matic, no po tem so pa v H&M imeli za čuda kup zanimivih stvari, tako da se nisem mogla upreti, pa še sebi sem po dolgem času privoščila nekaj novih stvari...sem dobila ene dolge in ene 3/4 hlače in še eno krilo. Sicer kg še niso tam, kjer sem rekla, da morajo biti, da si lahko kaj kupim, ampak me je premamilo in sem prav zadovoljna z nakupom. Res je, da bodo stvari lepše stale, ko bo še kakšen kg manj, ampak so že sedaj kar ok user posted image . Zdaj bo treba pa kupit še kakšeno srajčko ali majčko za zraven, pa kopalke moram tudi še kupit, ker so mi lani stare skoraj dobesedno razpadle user posted image . Ampak s tem bom pa počakala do razprodaj...

valeri naj vam seltiev mine čim manj stresno user posted image  

NRMM jaz sem prišla domov iz zapravljanja pa je bil user posted image  že doma na malici in mi je tudi pripravil "zajtrk" in kavo, pa saj mi jo vsak dan, če le pride na malico. Si je za RD zaželel nov akvarij, tako da se bodo ribe preseliel iz 70 v 180 L akvarij in je bilo seveda najprej dobit novo omarico, ker je bila stara premajhna. Po tem sva pa še akvarij privlekla iz kleti, tako da imamo trenutno doma dva akvarija, eden je sicer še čisto prazen user posted image

izabela tole s škornji mi je pa znano user posted image . Manca tudi tako sakče po lužah, da je mokra do vrha hrbta...

šnucika držim pesti ,da bo tovje del končno prineslo pozitivne rezultate user posted image

lonja si že vse sapkirala za dopust user posted image . Vam kar pošteno zavidam. Torta bo pa tudi z borovnicami super, nimaš kaj zgrešiti, je taka ziher varianta user posted image

Nana Liza ste že dobili Tevževo osebno izkaznico?

Moram nehat, ker mroam biti ob 14.15 pri varuški, da vzamem Manco, ker gre ona na obisk k možu, no saj je že v navadni sobi, tako da bo jutri lahko Manca normalno v varstvu...Matic je pa zadrnjohal in sem ga dala kar v lupinico, upam, da se en bo takoj zbudil

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.6.2008 15:51:55   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Nana Liza ste že dobili Tevževo osebno izkaznico?

HB je že na pošti in jo najverjetneje dobimo jutri. Sem si oddahnila. Sem bila pa včeraj globoko v skrbeh.

IZVIRNO SPOROČILO: Izabela_
Nana Liza: za oblekce še velja? Mi smo za!  

Ja, seveda! Komaj čakam! Se dobimo enkrat v začetku julija, po našem morju. user posted image

Danes greva z Elo v vrtec. Zunaj pa takšno deževno vreme, da je kaj. Imamo vtec tako blizu, ampak se bova najverjetneje odpravile z avtom.

janjan - upam, da si že ok. Kakšne slikce bi se zelo razveselili.user posted image

Glede kg pa sem zadnje čase pridobila 3 kg, ker sem pridno jedla vse od kraja. Posledica Tevževe diete. No počasi to vse od kraja ukinjam. user posted image

Imam Elo doma ina pridno skače po stolih in leta od okna do okna in gleda, kako zunaj dežuje.user posted image Moram it! Čau, čau!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.6.2008 23:44:04   
cuma
Evo še mene ... skrajni cajt, da se javim ... user posted image

Mi smo doma. Imeli smo se lepo, čeprav nam je vreme malo pokvarilo plane ... in smo piknik za možev rd imeli kar noter in jedli Cumine lasagne namesto čevapov.
Punci sta ok in pospešeno rasteta. Ema se mi zdi že taka gospodična ... sploh zdaj, ko tako lepo govori user posted image . Tinkara je mala trmica in bi najraje še spala stoje, če bi se dalo user posted image  ... Zobe tudi pridno dela, da bo lahko glodala bedrca user posted image  ... gurmanka mala.

Mama Cuma pa ima po dolgem času eno lepo novičko: danes so me klicali, da sem izbrana za Diners in imam jutri sestanek s predstavniki podjetja glede podrobnosti oz. pogodbe o zaposlitvi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!! Upam, da ne bo kakih grdih presenečenj jutri ...

Hvala še enkrat vsem za stiskanje pesti user posted image

šnucika: pa sej ne morem verjet, da so zasrali ... meni so se pa zdeli ful resni tile iz adecca ... user posted image  Upam, da boš pri upokojencih sprejeta in bova sosedi, če že ne moreva biti sodelavki user posted image !
jan jan: user posted image  dobrodošla domov in čestitke še enkrat!

mml in sonček balonček: jaz bi tudi torto user posted image user posted image user posted image  ...

sonček balonček: leeeepeee slikice...in še lepši punčki user posted image

lonja: evo me, že čaram sonček za vas in za nas vse user posted image

Nana liza: mene tudi čaka rihtanje dokumentov ... s to razliko, da mi ne gremo na dopust user posted image  Uživajte na morju!!!
NRMM: Ma brava! Čestitke punca! Ti pa si znaš zrihtat službo ... user posted image  Bravo tudi za vikend paket z Bino user posted image user posted image user posted image !

Jana73: Super, da je Ela bolje!

izabela: Matevž je pravi cuker na kahli, ko gleda mucke .... user posted image

valery: lepo, da si se javila!!!

himh: kako si ... Kako tamala?

tinas: Najbrž vi tudi že  nestrpno čakate poletje? Meni že prav preseda ta dež ... Kaj pravi princeska ?

arielca: en user posted image  tudi, tebi ... pa večkrat se javi no!

pegica: Kako si? Te še jezijo z anketami?

Zdaj pa grem spat ... pa vam jutri kaj poročam, kako je šlo ... user posted image

Lp Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.6.2008 7:59:25   
NRMM1
Juuuuuuuuuuuuutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image za vse.

Sem ze na ''del.mestu'',sicer doma,ampak treba delat.Pa se vreme je tako super,da itak ni za druga,kot pa bit nekje na toplem.

Cuma čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za službo.Še vedno držim pesti,da ne bo danes kakšnih presenečenj in,da boste uredili še to.Očitno so drugi otroci pravi gurmani,naša tudi user posted image .Kak vidi meso,klobase se začne dobesedno trest.

Mml user posted image user posted image user posted image za novo ribje domovanje.No sej tist akvarij,ki je prazen je tako fino,ker ga ni treba pucat user posted image .user posted image

NL
kako sta se imele z Elo v vrtcu?Ji je bilo všeč?Pri nas,ko je Maruša zadnjič videla vrtec in sem jo peljala po njem,je bila vsa navdušena in vsak dan govori,da ona gre kmalu v vrtec in bo lahko sedela na malih stolčkih in se igrala.Kdaj začnete z uvajanjem?Mi bomo verjetno v drugi polovici septembra,ker gremo prej na dopust.

tinas kako ste vi?Posel ok?Lia pridna ali ji mami preveč nagaja user posted image ?

Lepo bodite,ura je 8.00 moram začet.

LP

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.6.2008 8:22:52   
šnucika
Hvala za kofe NRMM1 (smajlikiiščeizgubljenogeslo).....user posted image

Danes je bila noč neviht.Dve neurji sta bili,enkrat je treščilo nekam v bližino naše hiše.
Žive pa sploh ne gane,spala kot hrček.

cuma-čestitke za službo,upam,da bo pogodba tudi kmalu v tvojih rokah!
Jaz se pa sedaj odpravljam poklicat na Adecco,ker mi na včerajšnji mejl tudi ne odgovorijo.user posted image

< Sporočilo je popravil šnucika -- 18.6.2008 8:23:29 >

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.6.2008 8:39:40   
šnucika
Takole cuma....sem jih poklicala,pa ,da bodo pogledali,kje je moja prijava in da itak bodo testiranja še v juliju.Da verjetno sem poslala prijavo na koncu razpisa....kar nekaj...poslala sem jo,ko sem videla razpis v Delu,isti dan.

V glavnem me bodo poklicali,ko preiščejo prijave.

Očitno mi ni usojeno in bova raje kar sosedi....upam!Ker so mi penzionisti in mali otroci veliko bolj pisani na kožo.user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.6.2008 8:43:51   
Nana Liza
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM1
NL
kako sta se imele z Elo v vrtcu?Ji je bilo všeč? Pri nas, ko je Maruša zadnjič videla vrtec in sem jo peljala po njem,je bila vsa navdušena in vsak dan govori,da ona gre kmalu v vrtec in bo lahko sedela na malih stolčkih in se igrala.Kdaj začnete z uvajanjem?Mi bomo verjetno v drugi polovici septembra,ker gremo prej na dopust.

Včeraj smo v tistem nalivu imeli sestanek. Najprej je ravnateljica vrtca nekaj odpredavala teh uvodnih tem in pomembnih točk za vrtec. Je Ela komaj zdržala. No potem končno smo šli pa v sobe, da vidimo, kje bodo naši otroci. Imela bo eno malo starejšo zelo prijazno vzgojiteljico ter eno mlado tudi simpatično varuško. Soba se ji je takoj priljubila. V momentu je našla nek voziček in dojenčka, ki ga je že popeljala naokrog. Bilo je tudi nekaj sovrstnikov. Tako da mislim, da bo uredu. Je bila pa zelo tiha in je samo opazovala. Bo pa tako zgleda najmlajša v skupini.user posted image No, to je itak ena cvetka vseh naših decembrčkov. Uvajanje bomo imeli prvi teden v septembru. Morje bomo zaključili 25. 8. Prvo uvajanje bo 28.8. Nato pa zares prvi teden v septembru. Bomo verjetno prvi teden tudi Tevža večkrat že peljali h tašči. Tudi doma je bila Ela ful navdušena nad vrtem. Nekaj otrok je že spoznala blizu nas na igrišlu.

Je pa zadnje čase Elino vedenje na vrhuncu. Jo daje tako ljubosumje, da včasih sploh ne vem kako in kaj. Zadnje čase jo imam večkrat doma in so non stop prepiri. Sploh ob urah, ko že postaja utrujena in zaspana. Pa se ukvarjam kolikor moram z njo. Tevža ima tudi veliko zvečer mož. Problem je, ker mora biti vse njeno in sploh po njeno. Ponavadi kadar hranim Tevža, gleda Ela risanke. Jo opazujem in vidim, da večino časa opazuje kaj delava s Tevžem in že vpije Tevž je mojo babnano, sedi na mojem stolčku.... Nazadnje se tako konča, da tevža prestavim v ležalnik, ona pa sedi na Peg Perego stolu. Risanke pa adijo. Trip trap pa sedaj sameva v kotu. Ko smo pa vsi 4je doma, je pa zgodba malo boljša, saj ima vedno enga, ki se zateče k njemu in je samo pri njemu edina. Slutim, da je problem, ker je zelo veliko ur pri tašči čez dan in ji je dano vse in še kaj in seveda je glavna zvezda. Da je tam glavna je čist ok, zato so babice, da razvajajo.  Doma pa se bo  morala  privaditi, ni kaj.

Uglavnem zadnje čase se ukvarjam, kako sebe krotiti, da ne upijem.user posted image

Kje je pa danes kakšen sonček? Mi gremo na morje. Upam, da bo naslednji teden kaj lepše in pa toplejše.

Cuma - user posted image za službo!
MML- user posted image za shoping. Jest moram tudi nekaj stvari še kupit za Elo za jesen. Za sebe si pa itak sproti kupujem. Mi kg tolk nihajo. user posted image   Kopalke sem si pa zadnjič kupila v C&A. Čist solidne za manj kot 20€. Sem jih zadnjič gledala v Emporiumu, pa so bile tako vse lepe in pa drageeee. Zdej jest sem v obdobju, ko sem se odločila, da varčujem. Zato vse kar kupim dvakrat premislim. Moramo začet že z gradnjo naše hiške oz. s papirji, samo govoriva.

Sem ravnokar dobila osebno za Tevža! user posted image

Lep dan, najin bo spet športen. user posted image

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.6.2008 9:14:43   
sonček balonček
Dobro jutro.

Bravo Cuma za službo! Pa lepo pogodbo ti želim!user posted image
NRMM, super je tole, da lahko delaš doma, a ne?user posted image  No še boljše je biti doma, če ne delaš?!?

Nana Liza, to ljubosumje poznam. Tudi pri nas se stopnjuje, če je Lara utrujena. Nasvetov pa nimam, ker tudi pri nas nič ne pomaga. Vidim le, da če jo imam doma, da ne gre v varstvo, da je še slabše.

Šnucika, držim pesti za službo, pa ne kar kakršnokoli, ampak takšno, da ti bo vsaj približno izziv.

HA, rolado user posted image  sem pa še včeraj eno spekla, tokrat borovničevo. Za moje sovozičkarce, ki so prišle k meni na obisk. Smo pile martini in jedle rolado in se imele fino. Ta male pupike pa tudi. user posted image je bil službeno na Češkem, jaz sem pa uživala rojstni dan brez njega user posted image . Danes pride druga kolegica, ki z otroci živi na Novi Funlandiji, pa verjetno dve sodelavki. Tako, da imam kar živahen teden. user posted image

Tako, imejte se fino, lepo, sladko, v današnjem turobnem dnevu. Jutri bo pa menda soooonceeee.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.