lonja
|
Daaaaan, JanJan, iskrene čestitke še enkrat za Domna , ste pa super tole speljali, no, razen zadnjega dela, ampak tudi to bo hitro minilo, potem pa cartanje 100 na uro . Lupčka za oba, za ta velkega Jana in ta micenega Domna. V Postojno se bom verjetno naročila na 3d ultrazvok, tam nekje konec avgusta. Če ne boste na dopustu, se lahko takrat vidimo na kakšni . NRMM, pa kaj ste me res tolk opravljale z Bino, da bi se mi morala kolcat. Me prav zanima, ste si zihr dale duška . Bino se še oglasit ni mogla pred odhodom na morje, pa ne vem, al je bla tko skrokana, al pa je res imela tolk velik dela s pripravljanjem. Lepo, da ti je prvi službeni dan tako lepo minil, prihodnji bodo še lepši, boš videla. Potem bo pa kmalu itak Djerba...in..... Cuma, a še kar dopustujete al ste že prišli nazaj na obalo. Glej, da začneš danes metati žetončke za lepo vreme, ker ga od četrtka naprej, ko bom na dopustu nujno rabim, OK. Pa vodo prosim nad 24 stopinj. Sem potem včeraj šla malo prej v službe in v Massa, so napovedovali kao neke popuste do 50%, so pa seveda tolko znižali take modele, ki jih tudi, če bi mi jih dali zastonj, ne bi imela. Sem pa kupila za Ajdo ene luštne od Fisher Pricea (hvala Jana73 za info) in kupila sem ji (ne se smejat, vem, da gremo na morje, ampak glede na letošnje vreme... ) gumijaste škornje. Ker v našem campu, ko dav dni dežuje, zna biti čudovito blato in vse kar sodi k temu. Škornjev je bla tamala full vesela, je celo popoldne bila v njih. Tako, zdej pa še malo delat, lepo se imejte.
|