mml
|
Dan, kako ste kaj v tej vročini? Jaz pravim klima je zakon, si sploh ne predstavljam več življenja brez klime v tej vročini NRMM sem brala, da ste imeli včeraj zvečer pestro na vašem koncu,...upam, da ste izkoristili današnje jutro, ker je sedaj grooooozno vroče, vsaj pri nas izabela pri nas pri bloku je tako kot v manjšem ciganskem taboru, kot je že enkrat slikvoito napisala tinas...kup umazanih otrok, ki kričijo in se podijo naokrog, nosečnice, doječe mame, ki dojijo na dvorišču, vsi posedamo po tleh, ker se ne moremo zmenit, da bi namestili klopi tudi na zadnji strani bloka, kjer je zelenice in ne samo na sprednji , moški modrujejo in pijejo pivo, skratka pestro... janja najini Manci sta si očitno zelo različni, kljub enakemu imenu in rojstnemu dnevu...moja Manca namreč ne zna biti niti sekunde pri miru in ves čas poskakuje in kam pleza . Imam pa doma še enga skoraj 5 mesečenga fantiča Matica, ki pa zanekrat izgelda bolj mirne narave, bomo pa še videli kako bo. Kar se pa let tiče, pa tesno sledim šnuciki, samo da se moja letnica rojstva začenja že s 7 , bom poiskala kje seznam naših RD Nana Liza hvala za pzdravček, uživajte še naprej cuma saj ni tako hudo v službi, samo časa je olj malo, je pa zato takrat bolj lušno in zanimivo No pa da se še malo pohvalim...sem bila danes že pridna in sem bila že ob 8. na kolesu in sopihala v klanec...kasneje je namreč hudo prevroče, če se mi bo dalo, bom šla jutri spet, ker prav paše, po tem ko prideš domov Oči in Manca sta šla s kolesom do bližnje brunarice in otroškega igrišča, ki je vgloboki senci...upam, da ne bosta zakuhala...Matic je pa zaspal v igralnici, ko sem mu dala dudo in sem ga odnesla v spalnico, kjer mirno spi dalje Grem likat dokler Matic spi