|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
19.6.2008 10:08:08   
netki
bastian111.....kaj ko bi ti šla lepo do P in se dala mal pregledat....sej ne more nič škodovat, boš vsaj vedla pri čem si

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.6.2008 10:09:03   
Blacky30
Bastian, lažni popadki te lahko matrajo tudi cel mesec prej. Samo, tako kot si ti včeraj opisovala, da ti solze vstopijo v oči od bolečine, se mi zdi, da ravno lažni popadki tega ne morejo povzročati. Razen, da bi imela tako nizek bolečinski prag. Idi raje danes do g., pa poročaj. Upam, da te neha matrat.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.6.2008 10:12:12   
ksenci
jutro! smo malo potegnilii s spancem, ker smo včeraj lumpali na okrog. ravnokar pa so naju klicali iz lesnine da je spalnica pri njih, tako, da uredimo s plačilom in upam da jo kmalu dostavijouser posted image user posted image user posted image user posted image
mislim, da spim vsak drug dan vredu vmes pa katastrofa. ker sem včeraj prala cotike za našega sinija, sem mela dan ponoč grozne sanje, da jih nism oprala vredu, da sm vse pomešala, skratka groza! kire sanje!

bastian111 glede lažnih popadkov pa nimam pojma- upam da bo vse ok

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.6.2008 10:12:51   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

rovar_ka men se zdi, da je veliko 2,5 kg, saj to je že normalna porodna teža, rok pa imaš komaj čez 5 tednov. Dete bo imelo najmanj 3,5 kg če ne več, saj bi naj pridobivalo na teži cca 250g na mesec.

flower, 2500 g je bila normalna porodna teža tam enih 30 let nazaj, ko smo se mi rojevali. Danes je normalna od 3300 naprej.user posted image  Sicer že vsak vpraša, če je morda otrok rojen prehitro, če ima manj kot 3 kg.
Moja znanka je ta teden rodila dvojčka, fantka in punčko, vsaj je imel 3030 g in 49 cm. Si znaš to predstavljat? 6060 g težka otroka v enem telesu.user posted image  No, Nejc je tudi imel 3660 in 50 cm 4 dni po PDP.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 10:14:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.6.2008 10:14:30   
glugluglu
Evo, preživela polno luno, sicer sem pa malo poškilila k junijkam in , če jih tam še toliko čaka in jim včeraj ni pomagala luna, potem lahko tudi pri nas še malo počaka, vsaj pri meni, bi si prav želela.

materinska knjižica:
meni so vedno vse vpisali od NS, do izrednih pregledov UZ iz porodnišnice, ter UZ, ki jih je naredila moja G., prostore za UZ imam že vse zapolnjene + enega dodatno, zadnjega mi pa potem sploh ni vpisala, ker res ni bilo več prostora, je pa samo plodovnico gledala. Tudi vse ostalo zapisuje, kljub temu sem zraven napotnice za v porodn. dobila vse izvide krvnih preiskav v kuverto.

Najsi, poznam veliko primerov, ko so govorili, da bo velik otrok, potem pa ni bil,
ravno včeraj pa mi je ena razlagala, da so ji zaradi tega hoteli sprožiti porod pred rokom, potem pa se je ginekolog na tisti dan odločil, da bo vseeno ponovno naredil temeljiti UZ in še enkrat premeril vse - ta UZ je baje trajal skoraj eno uro in se je na koncu izkazalo, da je otrok čisto prave velikosti in da lahko normalno počaka do roka in na koncu je bilo res vse ok. Bilo je pa to v Postojni pri dr. Likarju, če sem si prav zapomnila.

Drugače pa Najsi, drži se in ti želim, da bo čimhitreje šlo,  gladko, brez težav, da se boste lahko kmalu lepo crkljali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Pa potem nam čimprej sporoči!

(odgovor članu najsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.6.2008 10:14:34   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Dobro jutro!

Da se vam malo javim predno grem na ustni del matureuser posted image user posted image . Danes me čaka nemščina, tako da prosim držite pesti!

Se tipkamo in beremo kasneje!

lp

Držim pesti, fajn zrihtaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.6.2008 10:17:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

rovar_ka men se zdi, da je veliko 2,5 kg, saj to je že normalna porodna teža, rok pa imaš komaj čez 5 tednov. Dete bo imelo najmanj 3,5 kg če ne več, saj bi naj pridobivalo na teži cca 250g na mesec.

flower, 2500 g je bila normalna porodna teža tam enih 30 let nazaj, ko smo se mi rojevali. Danes je normalna od 3300 naprej.user posted image  Sicer že vsak vpraša, če je morda otrok rojen prehitro, če ima manj kot 3 kg.
Moja znanka je ta teden rodila dvojčka, fantka in punčko, vsaj je imel 3030 g in 49 cm. Si znaš to predstavljat? 6060 g težka otroka v enem telesu.user posted image  No, Nejc je tudi imel 3660 in 50 cm 4 dni po PDP.user posted image

Jaz sem rodila 6 dni čez rok in je imel 2700g, pa mu ni nič falilo. Zakaj tako drobcen...nimam pojma.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.6.2008 10:19:02   
Anonimen
dobro jutro sam na hitrico se mal javim, potem pa imam dan za pospravljanje. čistim še shrambo in eno sobo moram čist vse ven znosit in v nulo sčistit, ker bo to kasneje Lukijeva sobica. tko da vas bom bolj mal spremljala danes. pridne bodte, papa

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.6.2008 10:24:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jaz sem rodila 6 dni čez rok in je imel 2700g, pa mu ni nič falilo. Zakaj tako drobcen...nimam pojma.

Hmmm, to pa je res malo. Morda si ti manjše postave al pa tvoj dragi? Ali pa si mogoče kadila v času nosečnosti? To je tudi večkrat razlog (pa ne obsojam,da ne bi narobe razumelauser posted image ). Za druge razloge pa se tudi jaz več ne spomnim. Samo glavno je, da je bil ok in ti tudi.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.6.2008 10:25:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

dobro jutro sam na hitrico se mal javim, potem pa imam dan za pospravljanje. čistim še shrambo in eno sobo moram čist vse ven znosit in v nulo sčistit, ker bo to kasneje Lukijeva sobica. tko da vas bom bolj mal spremljala danes. pridne bodte, papa

Sama si boš kriva, da boš potem pol noči presedela za compom in nas brala.user posted image user posted image  Fajn pucaj! Jaz pa grem cotike prat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.6.2008 10:30:14   
netki
blacky30......ne kadila nisem, sem pa manjše postave....pač je bil bolj drobcen. Sicer sem rodila s CR samo vseeno je bilo že 6 dni čez rok. Ni pa imel nobenih problemov z zdravjem, še do danes ne.....trkamuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.6.2008 10:33:49   
moya
punce, včeraj sem pisala o luštnih stvareh v Emporiumu, evo, danes se pa tam zaradi prenove začnejo akcije, tako da Ljubljančanke v akcijo:
http://www.emporium.si/si/aktualno/index.php?ID=386#
jst že šibam... user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.6.2008 10:37:45   
netki
jaz grem v soboto v ljubljano, mal mi pustite, no user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.6.2008 10:39:15   
ksenci
v nedeljo ima moja mala nečakinja krst in mi je sestra rekla, da še nima vrtiljaka za nad posteljico, in si žili nekaj preprostega. včeraj pa sem gledala in imajo vsepovsod same obilne vrtiljake -igračke, glasba, sveti in še ogledalo? men se res vse zdi preveč in si želm kupiti en preprost vrtiljakec zanjo in še enga za mojga sinija, samo ne vem kje bi ga dobila?

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.6.2008 10:51:45   
Inigo
liju - veliko sreče na ustnem! sporoči kako je šlo user posted image user posted image

bastian111
- tile lažni lahko trajajo... uf! mene matrajo zdaj natanko 16 dni. če prebereš moje poste izpred 14 dni, boš vidla, da samo jamram, sem grozno tečna in že počasi "umiram" od bolečin. pride, da je kako uro super ok, so pa ure, ko že mislim, da nikol več ne bom noseča! je pa res, da vsaka doživlja te stvari po svoje. vprašaj še lunico24... tudi ona že ima nekaj časa enake težave kot jaz. zato smo tak naveličane in že komaj čakamo na dan D. jst ti resnično želim, da mine čimprej in da te ne bo matral tak dolgo kot naju z lunico. ti pošiljam eno user posted image da te malo potolažim... saj bo!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.6.2008 10:59:03   
robika
Zdravo,moj nasvet oglasi se v Dipoju,kjer imajo enostavne vrtiljake,samo z uspavanko.Vsem lep pozdrav da ne boste rekle da se vam nic ne javim,berem vas redno samo pisati se mi pa ne da.Datum imamo se vedno 5.7 malo me ze sipa,pripravljeno imamo vse,zdaj pa ati in sestrica komaj cakata da dobimouser posted image Tijo.Ctg ze kaze popadke,tak da smo v pripravljenosti...se se beremo

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 11:01:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.6.2008 11:08:46   
Blacky30
Evo moj buši, slikano danes:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.6.2008 11:12:36   
Balonchy
Kokice...

Neki vas rabim! user posted image  Spet...
Ne dela mi noben iskalnik!!! user posted image  Mi lahk kera link od BC-ja nalima!

Hvala že vnaprej...

Aja, drgač sem se pa včeraj naročila na NS v Dravlje! (17.7.)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 11:13:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 11:15:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.6.2008 11:17:10   
netki
blacky30......ful lep buši !!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.6.2008 11:23:37   
ksenci
kak lep bušiuser posted image user posted image user posted image
jz pa sm sodček na dveh nogahuser posted image - tak mi pravi mamiuser posted image

jz mam obseg 120!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.6.2008 11:26:18   
Inigo
kak lepi buši... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?