|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
19.6.2008 11:29:41   
Anonimen
preveč sem pridna, morm mal vmes brat, je bolj zanimivo pospravljat user posted image  blacky lepa buša ful. user posted image  ksenci, men je moj fant včeraj, ko sme prišla izza vogala ful v smehu reku: prvo sem zagledal trebuh, pol pa tebe user posted image    jaz bi se tut slikala, pa ne najdem kabla, bom do vikenda poiskala, pa dam še sebe gor. user posted image  inigo, ja sej to je to... sej men gre najbolj na živce to, ko so skoz neki popadki, pa na 20 minut, pa na 5 minut, pa šraufa skoz neki, pa trebuh otrdeva, da skoz mislim, da zdej pa nekaj bo. če ne bi mela teh zoprnih popadkov, bi pač čakala da bo moj pdp, tak pa skoz z uro strašim, pa gledam če so v kakem ritmu. sej bo, jst sm se zdej res mal pomirila in vem, da bo naslednji tedn al pa še en tedn za tem, to pa tut ni več tak dolga doba. prej ko slej bomo vse cartale.

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.6.2008 11:32:09   
Anonimen
robika, sem vesela da si se javila. bi blo fino, da se tudi ostale ki nas berete, pa vsaj na kratko poveste kako ste, pa kakšno številko poberete od katere, da lahko javite ko pride dan D.  se je tale tedn kar nekaj punc javlo, ki se že dolgooooooooo niso in je prav fino. lepo bi blo, da bi na koncu za čimveč mamic zvedli, ker načeloma po vseh mesecih, ko gledam, se jih kakšnih 20 sploh ne javi več, kar je škoda. papa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.6.2008 11:43:57   
Juno
Blacky - krasen trebušček user posted image , res je lep!!!

Joj, jaz pa imam delo, moram eno transkribcijo dokončat (natipkat po zvočnem zapisu en pogovorni večer). Namesto da bi delala, visim tu gor...Nič ne pomaga, se moram kar lotit, saj moram dokončati še pred porodom.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.6.2008 11:44:58   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

uuuuuaaauuuu Blackyuser posted image - čez cel ekran te vidim! kolk pa maš obsega?
jaz sem se danes merila (101cm), že kar kak mesec isto. je to ok?

Moj obseg je 115 cm, je pa bil zdaj mesec in pol nekje 114 cm, tak da je čist ok, da stoji. Jaz ima zdaj za cm večji obseg, ker mi je popek ven pogledal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.6.2008 11:49:01   
netki
punce tile bušiji....a si predstavlate da jih kmal ne bo več???user posted image

bodo pa male štručke user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.6.2008 11:50:10   
robika
ja moj obseg trebuha pa je 110,v tej nosecnosti niti ene strije na novo,me pa krasijo te od prve nosecnosti,pa ka,samo da so bebice vredi,ane

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.6.2008 11:54:26   
Blacky30
Babike, sem vas zdaj našibala z zs-ji. user posted image user posted image user posted image  Lunica je kriva, je dala idejo, pa sem se spomnila, da vas spomnim na kontakt za javljanje novičk o rojstvih.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 11:59:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.6.2008 12:08:26   
liju
Oj oj!
Evo mene že doma in me kavč že pošteno kliče user posted image user posted image . Tako da bom morala ležečki, pa res ne morem kavča pustit samega user posted image user posted image .

No izpit je uspel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem full vesela, saj sem še sebe presenetla da sem že pol nemca user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za vse pestke, ki ste jih stiskaleuser posted image user posted image user posted image
Ponoči pa sem super spala, samo 1x sem morala na wc, naj le bo vsak dan polna luna nad našo hišo.user posted image

Drugače pa grem pol spet med knjige, saj imam jutri gospodarsko poslovanje, pol pa še ponedeljek in torek in je to to.

Blacky: user posted image  full lep buši!
Bastian: jaz bi na tvojem mestu šla k G, da bi se malo pokazala, saj veš, da si bila že zadnjič odprta, lahko da se pripravlja na porod in se odpiraš dalje. user posted image user posted image  Samo to po moje popadki niso. Le idi do G in poročaj kako in kaj.

Nič grem ležat, me kliče ta moj kavčuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.6.2008 12:11:48   
Blacky30
Liju, čestitke!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa poglej na zs.user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.6.2008 12:13:21   
liju
Glede porodne teže dojenčka: Meni so Ninota skozi vagali na UZ-ju in rekli, da ima zastoj rasti in ne vem kaj še. No dva dni pred CR so ga navagali na 2,5 kg in glej ga zlomka rojen skoraj tri tedne prej in je imel 3300g in 49 cm, se spomnim, da sem 2x vprašala, če so ga prav navagali, saj nisem morala vrjet. Tako da ne se nekaj ekstra zanašat na tehtanje preko UZ-ja!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.6.2008 12:17:32   
liju
Blacky: imaš moj zs!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.6.2008 12:23:46   
netki
liju....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.6.2008 12:48:03   
bastian111
SEm prišla od G. ki mi je naredil CTG .Popadki vidni izdal mi je napotnico in naročil da če se ne umiri moram v bolnišnico.Na vprašanje kako bom rodila pa mi je odgovoril da se še ne ve.Tako da sama ne vem več kaj naj pričakujem.No G. pravi še ,da lahko čaka zdaj zdaj.Teško pa pove če v naslednjih dneh.To sem sama pri sebi mislila jaz tudi vem,vaginalno me pa zdaj ni pregledal in ni naredil uz.Če bom še doma velja termin 24.6. pregled in CTG.Zdaj trnutno je bolje ker sem se molo sprehodila tele Spasmex pa res nič več ne pomaga pa tudi magnesol ne.Vrjemite mi ,da bom počakala do ne vzdržne bolečine ali morebiti do kakšnega čudnega izcetka(krvavega ali vsaj erjavega) doma šele nato se bom odpravila v P. Hvala vsaki posebej za skrb je pa res da preko posta težko kaj ena drugi lahko pomagamo.Hvala in se pišemo LpDarja

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.6.2008 12:53:05   
Blacky30
Bastian, pa res škoda, da ti ni UZ naredil al pa vaginalno pregledal, da bi videl, če si kaj več odprta. Srčno upam, da ti bo kmalu boljše ali pa da greš rodit, da boš končno rešena teh muk. Zakaj pa so razmišljali o CR? Predležeča posteljica?
Drži se!!! Mislim nate!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.6.2008 12:54:34   
Blacky30
Lejla969, vidim, da nas bereš. Poglej svoj zs.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.6.2008 12:54:52   
ina82
liju-čestitkeuser posted image user posted image user posted image
ksenci-spraševala si za vrtiljak, jaz sem si izbrala (darilo od prijateljic) v pikapolonici, ampak ni ravno vrtiljak-je bolj podobno zvezdici-z motivi medvedka puja, da se ob strani na postlico, ima muziko in ponoči sveti na strop, pride pa 40e
danes imela pregled-nič kaj posebnega, CTG še ne kaže nobenih popadkov, v urinu pa levkociti. je to kaj hudo narobe? teža sem na +10
uživajte v sončku

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.6.2008 12:59:42   
bastian111
Da pri 22 t so mi potrdili da imam Plancenta Previa,no ko sem vprašala dr.Pušenjaka mi je odgovoril da se ta diagnoza lahko izda po 28 t nosečnosti kajti do 28 t ima se čas dvigniti po 28 t pa skoraj ne več.V njegovi karieri pravi je doživel samo enkrat da se je dvignila po 28 t nosečnosti. Sama sem pa zdaj v dvomih kajti po 28 t sem imela uz pa mi G. ni povedal ,če diagnoza drži ali ne. Vedno ga sprašujem kako bom rodila pa mi odgovori ko bo za to čas boste zvedli.Prejšnji krat ko sem pa bila v bolnišnici pa me sploh ni hotela pregledati vaginalno prav zaradi te diagnoze!? Zdaj sem pa v božjih rokah kajti več kot sprašujem slabše je za mene.Samo to me zanima ali še imam Plancenta Previjo ali se mi je do 28 t dvignila.Tako malo treba da te pomirijo pa še to nočejo naredit.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.6.2008 13:06:14   
lejla969
Blacky30 imaš zs.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 13:09:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.6.2008 13:19:56   
Juno
bastian111 - To je pa res grdo, da ti nočejo povedati ali diagnoza drži ali ne. Saj gre zate, za tvoje telo! Joj, teh dohtarjev se včasih res ne da razumeti. Sej verjamem da so mojstri in da vejo kaj delajo, ampak glede odnosa do pacientk bi se lahko malo zamislili...Prav jezi me - če greš na samoplačniški pregled, so tako prijazni in uslužni, drugače pa kakor naletiš...

Držim pesti, da se je posteljica dvignila. Če ne, bo pa CR - važno da otroček pride ven zdrav. Boš videla, z obema bo vse uredu.

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.6.2008 13:21:33   
neboglasnica
Pa saj me samo 4 ure ni bilo....

Me je še dragi peljal v mehiško, komaj sem ga prepričala, da poskusiva.

flower:hvala ta spodbudne besede, tudi midva misliva, da je vrvico lažje razrahljati kot pa zategniti in tega načela se jaz držim tudi v službi. Ampak vseeno hvala, mi je precej lažje.

najsi: tudi jaz imam jutri G, ki bo še enkrat naredila UZ, saj je bilo dete že pred 14 dnevi težko 3340 g. Poročam...

populis: tudi mi imamo istega dostavljalca, Robija in sva se skregala že zjutraj po telefonu. Sem klicala in se pritožila in evo, ravnokar zvoni, šibam odpret! Hvala za tolažbo glede Sare.

Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.6.2008 13:29:33   
lindy
Bastian111 držim pesti, da se bo izteklo najboljše kar se da zate in za malo pikico!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.6.2008 13:36:48   
Anonimen
evo, sem vmes oprala en stroj cotk, jih obesla, pospravla shrambo, soba je tut že zloooooo spraznjena, sortiram oblačila, pa prav fajn mi je user posted image user posted image user posted image  bastian ja kot so že rekle, to je noro, da morš sploh prosit za take logične stvari. če je kazalo na placento previa, pa če si že nekaj časa odprta, ne vem kaj prepuščajo naključju. ponoriš res. user posted image user posted image  neboglasnica, zate me tudi zanima kaj se bojo odločili, menda ne bojo čakali do konca, ker dete je res že zeloooo veliko. držim pesti, da se vse najboljš izteče.  liju: čestitke, pridna si !! user posted image user posted image  papa

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.6.2008 13:44:41   
Blacky30
Ina82, poglej na zs.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?