|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 14:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 14:19:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
   RE: Julijke 2008 III. del
19.6.2008 14:20:34   
Blacky30
Mojcek1, ja, saj moji dve tudi še delata oz. sta obe delali še v prvi user posted image  (moja mama je potem ostala brez službe), ampak to je bila samo enodnevna akcija, sobotno popoldne. To sem mislila, ne da bi nonstop hodili likat, samo pri pripravah za dojenčka, ko je treba pripravit toliko cotik.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.6.2008 14:23:22   
Blacky30
Flower, ko ti bo, se priporočam za recept za te slastne palačinke. user posted image

Sem bila pridna, sem dala prat cotike, zrihtala seznam za jutrišnji šoping za user posted image , naredila statistiko vsega, kar imam in kar še potrebujem, uredila papirje za s.p., uredila oriflame naročilo in pripravila seznam za P. user posted image
Zdaj pa letim po malega v vrtec.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 14:48:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 14:48:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.6.2008 14:48:47   
ilatic
cao user posted image .
Evo mene z pregleda. CTG pri nas meri sele v 40 tednu. Kr neki...
Voda ok, kri ok ... in to je to narocena cez 10 dni. Samo to vem da je z glavo obrnjen ze nekaj casa na glavo in to je to. nc ne vem koliko je velik itd...
Ma noro komaj cakam da rodim in je.

Skrtaka nekaj me zanima. Jutri je v zivalskem vrtu SUPER MAMA ZUR. A katera pride?Mi gremo in baje bo full zurka. en kolega nam je zrihtu karte. Ce katera pride naj se javi da mal pokafetkamo medtem ko se bo otrokom dogajalo..

LP

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 14:55:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.6.2008 14:57:09   
ilatic
Mojcek1, parfum sem kupila v DM - 17 EUR. Ampak je kr dober parfum, full lepo disi.
Najvecje s.. je da sem svoji dragi hcerkici obljubila karte za koncert ce bo imela vse zakljuceno 5. Seveda sem vedela da je  to nemogoce, ker je pri SLO imela dve 3 in sem seveda sklepala da je nemogoce da ji zakljuci 5 - mislim da je se premlada za RBD koncert, zato sem poskusila na ta nacin.
Na mojo nesreco in sreco, ker morem sedaj drzati besedo je danes pridrvela iz sole z novico da ima vse zakljuceno 5. Pravi uciteljica, da je zaradi sodelovanja zasluzena za pet, saj vedno dela neke plakate, dviguje roko itd.. skrtaka, morm dobit karte. Obljuba je obljuba. Vse se enkrat zacne. Tako da septembra grem prvic s svojo hcerko na koncert. Vauuu. Zdaj se ze malo veselim tega dogodka.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.6.2008 15:07:32   
Motoristka
Zdravo!

Prišla s pregleda...ctg-o.k.-otrok živahen, pogledala me je vaginalno-odprta 2 cm....naslednjič imam ctg+UZ-26.6.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:07:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:16:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.6.2008 15:17:38   
netki
men pa pomaga moja zlata mami in sploh ne vem kaj bi brez nje...pomaga mi na vseh področjih....čeprav živi 15 km stran od nas (vidimo se pa vsak dan ker dela v istem vrtcu kamor vozim malega).
moja tašča pa je poglavje zase, pa živi v zgornjem nadstropju.....je zadnič plela svoj vrt in bog ne daj da bi na moji strani izpulila kak plevel, ne ne, samo na svojem.....user posted image user posted image user posted image  ona pomaga samo takrat kadar ima od tega korist... tud skuha nikol ne, samo ob nedeljah se ponuja ker ve da gremo itak k mojim staršem na kosilo. Malega mi nikoli ne pelje v vrtec, pa čeprav se že komi kobacam v avto.....BREZ BESED

Neposredna povezava do sporočila: 3063
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:20:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:21:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.6.2008 15:24:19   
lex
Hojla!

Za nami je mirna nočuser posted image , vročina se je na 3/4 poslovila za zdaj, skratka smo bolj zdravi kot včeraj.

Se mi je pa danes ful trebuh spustil dol, prav čutim kako lažje diham in kako sem lačnauser posted image . Aja sem od tašče dobila prošnjo, da 5.7 ne rodim, ker pol ona nima časa prit dojenčka gledat, ko me neko predstavo.

Kar se pa pomoči tiče: meni moja mami zlika in pospravi ko sem jaz bolana (lani med žolčnimi kamniuser posted image ), pa ko imamo skupne piknike se moja kuhinja tud sveti od njenega pucanja. Tašča pa mi opere in posuši pa potem zlika, ko meni crkne pralni al sušilni stroj. Ma jaz to rajš sama naredim. Peglam 1x na teden ali 14 dni imam pač takrat akcijo 3 ure.

ja nič grem moje čmrlje nahranit.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3066
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:33:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:39:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.6.2008 15:40:50   
Inigo
jst si pa ne bom nesla spalne  srajce zraven v P. predvsem zato, ker jih tam dobiš dovolj - ponavadi, in ker se morš kr dost krat preoblečt, zaradi krvavitve... in si popacan. pa ko bo mleko teklo... sem rekla, da ne bom nič svojega nesla. samo kake hlačke za vsak slučaj, modrček in blazinice za v modrc.

jst sm pa gledala po TV tut za tale RBD. pa kaj si ti ja nor, kok so popularni pr nas... noro! jst poznam sam njihovo špico iz nadaljevanke user posted image kart pa menda že lep čas ni, ja. samo na črnem trgu, kjer dosegajo take cene, da... bi se že dalo obogatet! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.6.2008 15:43:57   
Inigo
mojcek - kaj pa če bi kje poiskala lepo slikco in dala delat majčko? ponavadi to delajo v kakšnih kopirnicah... al pa ti natisnejo željeno slikco na polšter, skodelico... no, ideja! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:45:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3071
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 15:49:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.6.2008 15:56:53   
netki
mojcek1....mislim da je ena trgovina v žalcu kjer ti natisnejo sliko kamor želiš....vsaj zdi se mi....pa puzzle nardijo....če ti ni predaleč čez hrib it

Neposredna povezava do sporočila: 3073
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 16:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.6.2008 16:08:37   
netki
mojcek 1........al pa tole

http://asp.photoprintit.de/microsite/10853/fotofun.php

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?