Nyah*
|
Hojla! Medtem ko vse ze lepo spanckate, se javljam se jaz . Naso pikico nekaj luna matra, pa vpoije in joka in se smeje v sanjah, pa cakam, da se malo umiri, da me ne bo stokrat budila ponoci. Sva sami, ati dela ponoci. Balonchy, , javljaj se se naprej! Lex, upam, da noc ne bo prehuda, pa da se cimprej pozdravite. Neboglasnica in vse ostale utrujene , kar noge v luft, pa vec pocivat. Bastian, kako je s tabo? Kaj novega? Drzi se, mislimo nate! Jaz se vedno nimam nic pristimano, kupljeno sicer vse, ampak v torbah ni se nic, nic se ni oprano,..., se tolazim, da imam se cas . Drugace pa, da se malo pohvalim: mi tvegamo in gremo ta vikend za tri dni na morjeeeee . Komaj cakam, res, ze zaradi tamale, ko tako uziva ob vodi. Da bi le jaz bila ok, pa da bi vreme imeli! Kar se pa likanja tice: meni full pomaga moja mami, mi lika vse, najino in od male, pa pomije mi kdaj po tleh,..., v glavnem, , hvala mami! Blacky, ti pa imas voljo do pisanja, vsaki odgovoris ! NIc, probam se jaz it spat, upam, da bo noc mirna . Nocko!
|