|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
18.6.2008 23:16:21   
Blacky30
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.6.2008 23:17:23   
Blacky30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.)

2. masaja (PDP 4.7.)

3. auroraa (PDP 5.7.)

4. lunica24 (PDP 5.7.)

5. lex (PDP 7.7.)

6. tinky (PDP 8.7.)

7. Nasara88 (PDP 11.7.)

8. ilatic (PDP 12.7.)
user posted image user posted image        user posted image user posted image   

Še katera???user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 23:23:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
18.6.2008 23:29:10   
moya
u, pol si pa kar ok, jst na 63,5 podlage pa 165 v. user posted image user posted image , moj me že Hipo kliče..user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
18.6.2008 23:37:06   
tims
Neboglasnica, mi je prav hudo, ko sem prebrala o Sari, kako si jo kregala..... Točno vem kako se počutiš. Tako pasja sem bila jaz do Tima, bolj na začetku nosečnosti, da se me je ubožček že kar izogibal.user posted image . Ko zdaj pomislim na to, mi kar solze stopijo v oči. Pol mi je pa moj reku, da naj se malo pomirim (mislim, da so hormoni in pač vsi tisti krči in krvavitve delali svoje) in da bo mali samo zasovražil še nerojenega user posted image . Pa sem en večer res sama seb obljubila, da se ne bom drla nanga in da bom res pazila kako reagiram na stvari, ki jih mogoče ne bi smel narest. In se je obneslo.  Zdaj smo zadovoljni vsi trijeuser posted image . Sicer me je še kdaj prijelo, da bi se zdrla kar na oba, pa sem šla raje kar stran, da sem se pomirila. Sicer pa zdaj komaj čakam, da rodim, da ga bom lahko normalno objela in dvignila k sebi user posted image , ker to že prav pogrešam. Ti pa jutri lepo povej Sari, da si bila pač malo utrujena in te je to vrgl iz tira. Boš vidla, da te bo zastopla.user posted image

Blacky, ja, mi je tista mamica povedala tudi nekaj malega o prvem porodu, pa ni šlo tako hitro, da bi lahko rekla, da je nagnjena k hitrim porodom. Se pravi, da je še upanje za nas, ki smo imele prvega malo hujšega, ne user posted image ?

Ko smo pri UZ, jaz sem jih imela že tolk, da mi zdaj v petek v P. sploh ne bo imela kam vpisat podatke. No, mogoče lahko pri meni opraviči zaradi krvavitev na začetku, kasneje pa še zaradi prevelike teže.

Ilatic, sem se spomnila, da si iskala nekaj iz RBD. Saj si ti iskala, ne? A si imela kaj sreče?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.6.2008 0:45:19   
Nyah*
Hojla!

Medtem ko vse ze lepo spanckate, se javljam se jazuser posted image . Naso pikico nekaj luna matra, pa vpoije in joka in se smeje v sanjah, pa cakam, da se malo umiri, da me ne bo stokrat budila ponoci. Sva sami, ati dela ponoci.

Balonchy, user posted image user posted image user posted image , javljaj se se naprej!

Lex, upam, da noc ne bo prehuda, pa da se cimprej pozdravite.

Neboglasnica in vse ostale utrujene user posted image , kar noge v luft, pa vec pocivat.

Bastian, kako je s tabo? Kaj novega? Drzi se, mislimo nate!

Jaz se vedno nimam nic pristimano, kupljeno sicer vse, ampak v torbah ni se nic, nic se ni oprano,..., se tolazim, da imam se casuser posted image user posted image .

Drugace pa, da se malo pohvalim: mi tvegamo in gremo ta vikend za tri dni na morjeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Komaj cakam, res, ze zaradi tamale, ko tako uziva ob vodi. Da bi le jaz bila ok, pa da bi vreme imeli!

Kar se pa likanja tice: meni full pomaga moja mami, mi lika vse, najino in od male, pa pomije mi kdaj po tleh,..., v glavnem, user posted image user posted image user posted image , hvala mami!user posted image user posted image

Blacky, ti pa imas voljo do pisanja, vsaki odgovorisuser posted image user posted image user posted image !

NIc, probam se jaz it spat, upam, da bo noc mirnauser posted image .

Nocko!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.6.2008 5:54:29   
ilatic
Tims res je, da sem iskala nekaj od RBD in nic nasla. Ce bi imela denar bi jaz sedaj odprla trgovino in poslikala te RBD jevce, ti povem da bi do konca leta obogatela. Kupila sem ji pafum od RBD, ceprav je stara komaj 11 let samo je full pridna. Vceraj sem sla do ravnatelja da ga povabim na neko predstavo pa ji je rekel o moja zata puncka. Res je pridna.

Glede razdrazenosti ne bi o tem. Komaj cakam da rodim ker se tudi jaz velikokrat neupravceno derem na obe in se na user posted image . Zelo so razumljivi in vedno samo recejo / joj komaj cakam da rodis. pol mi je pa se huje in se velikokrat morm zadrzevat, Vse smo iste.

O kateri pa ze jaz razmisljam? Pozabla sem vzdevke. Jutri imas pregled v porodnisnici a ne? Upm da se bo vse dobro izteklo.

LP

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.6.2008 5:59:14   
ilatic
Ilatic prou lušna si,tut jest sm iz 64kg na 87kg,upam da nisi jezna zarad tega.Zame bi vse isto rekle.

Cist nc jezna Maja ne sekiraj se. Mi tud ostali govorijo kako sem se spremenila in da me komaj spoznajo, z direktorjem vred. Lahko sem samo vesela, da se me sploh spomnite.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.6.2008 7:50:16   
neboglasnica
Ojla, dobro jutro!

Čakam na jogije, pa jih še ni.

tims, hvala za tolažilne besede. Sva se s Saro na hitro pogovorili in sem se ji opravičila. Mater, kako hudo se je opravičevati, še zlasti lastnemu otroku.. Za nas leve to pač ni. Je pa rekla,da se je hotela pred sošolkami malce postaviti. O načinu le-tega se bova pa morali še malce pogovoriti, ker ni bil najbolj primeren. Sva pa z možem ugotovila, da sva res stroga starša, saj drugje baje otroci res lahko počnejo, kar jih je volja. Sem včeraj videla par primerkov, groza, mene bi kap! Ama delajo res vse, kar jim pade na pamet, pa prvič so pri nas....
Aja, mimogrede: včeraj sem spet gostovala pri Damayantiju, mnjami

Kako ste prespale noč? Mene je vse tja do 4.00 zjutraj nekaj tiščalo, napenjalo, otrdevalo...potem se je pa umirilo in sem malce zadremala.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.6.2008 8:23:56   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

A katera razmišlja o nakupu ANGELCARE-a?

Jaz sem ga dobila od kolegice in baje je super zadeva. Ti prišpara vsaj eno skrb...

A je katera od vas kupila vlažilec zraka? Pri Sončku imam za koristit bone in, ker imam praktično že vse nabavljeno, sem razmišljala o vlažilcu. Je to metanje denarja al je priporočljivo ga imet?

< Sporočilo je popravil Tinky -- 19.6.2008 8:25:52 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.6.2008 8:40:06   
liju
Dobro jutro!

Da se vam malo javim predno grem na ustni del matureuser posted image user posted image . Danes me čaka nemščina, tako da prosim držite pesti!

Se tipkamo in beremo kasneje!

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.6.2008 8:42:20   
neboglasnica
liju, drži se, pa saj bo šlo!!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.6.2008 8:59:28   
neboglasnica
Porkaš, a se mora človek res za vsako stvar skregati??? Naj bi dobili ob 08.00 uri jogije, pa bo tip jih pripeljal okoli 10.00. Bolj, ko mu razlagam, da takrat ne bo nobenega... bolj vztraja. A se moram res samo prepirati in sitnariti? Zakaj se ne držijo dogovorov?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.6.2008 9:02:53   
Juno
ANGELCARE - midva sva ga imela namen kupiti, ker sva oba paničarja in bi s pomočjo tega zagotovo bolj mirno spala....Malo preden sva ga naročila, so se ponudili prijateli, da nama ga bodo oni podarili user posted image

liju - držim pesti!!! Sporoči kako je šlo!!

Blacky30 - jaz sem tudi kandidatka za na čakalno listo, a šele od naslednjega tedna naprej - prej imam še neodložljive obveznosti.
Mi je pa moževa teta, ki dela v porodnišnici napovedala, da bom rodila to nedeljo user posted image . Upam, da je falila za kak teden...

< Sporočilo je popravil Juno -- 19.6.2008 9:03:35 >

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 9:19:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 9:33:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.6.2008 9:35:40   
netki
evo, zajtrk je pospravljen...zdej me čaka še kavica in ena kremšnita ....mljaskuser posted image user posted image user posted image

ja danes bo vroč dan, po dolgem času, ampak sej smo hotli, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 9:39:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.6.2008 9:47:30   
najsi
Dobro jutro nosečke,
da se vam še jst malo javim,....po doooooolgem, dooooolgem času user posted image
verjetno ste me že vse pozable.......sam si ne morem pomagat, ko sm pa tak lenušček, pa se mi ne da pisat.

No pri meni je stvar sledeča, da mi bodo porod sprožli drug teden, če me do takrat ne bo začelo samo kaj ščipat. Naše dete je imelo namreč v torek na pregledu 3,5 kg.....redimo se s svetlobno hitrostjo....približno 400g na 14 dni.
No zato mi je moj ginek. reku, da pa midva ne boma čakala, ker če boma bo mel na koncu 4,8kg user posted image ......vam povem, da me je skor kap. Tak da v sredo 25.6.  ko bo dežurn v bolnici pridem še jst na vrsto baje user posted image

Tak da zdaj sam še čakam in upam na najboljše.

Držte pestiše za mene prosim, da bo vse skup čim hitrej mimo, ker najbolj me je strah dolgega poroda.

lep nosečniški pozdravček vsem čvekicam user posted image

naš čudež je privekal na svet 26.6.2008,ob 2:17 zjutraj. Na ta svet je prišel kot krepak fantek z imenom Oskar

Neposredna povezava do sporočila: 2994
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 9:55:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 10:01:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu najsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 10:02:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.6.2008 10:04:06   
bastian111
Da se malo oglasim ,ponoči mi je prenehalo okrok 6 ure zjutraj se pa spet začelo. Res ne vem kaj je zdaj to ,tudi tega ne vem kako bom rodila saj mi niso do zdaj mojo diagnozo ne ovrgli in ne več  potrdili.mogoče bi morala it na Cr,kot pravim ne vem kako se naj obnašam.Še nekaj časa bom počakala potem pa se bom odpravila do svojega G.joj povejte mi kako dolgo pa lahko oz. trajajo lažni popadki (mislim da postanejo redni) a lahk to traja več dni? Še se bom oglasila Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.6.2008 10:06:09   
netki
najsi.....GO GO GO, naj se vse dobro in hitro izteče

Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.6.2008 10:07:04   
Blacky30
user posted image

Dobro jutro!

Vidim, da ste že pridno začele. Jaz sem danes tudi malo prej vstala, ker imam dovolj tega spanja, da sem potem kot povožena. Čakam prijateljico, če bo prišla spotoma po mene, ker mora k zdravniku, pa glede na uro si je očitno premislila in ne bo šla nikamor.
Zdaj si grem iskat zajtrk, računalniško mizico sem že za silo pospravila in si pripravila, kaj vse moram danes opravit.

Najsi, imaš zs. user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 19.6.2008 10:09:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?