glugluglu
|
Evo, preživela polno luno, sicer sem pa malo poškilila k junijkam in , če jih tam še toliko čaka in jim včeraj ni pomagala luna, potem lahko tudi pri nas še malo počaka, vsaj pri meni, bi si prav želela. materinska knjižica: meni so vedno vse vpisali od NS, do izrednih pregledov UZ iz porodnišnice, ter UZ, ki jih je naredila moja G., prostore za UZ imam že vse zapolnjene + enega dodatno, zadnjega mi pa potem sploh ni vpisala, ker res ni bilo več prostora, je pa samo plodovnico gledala. Tudi vse ostalo zapisuje, kljub temu sem zraven napotnice za v porodn. dobila vse izvide krvnih preiskav v kuverto. Najsi, poznam veliko primerov, ko so govorili, da bo velik otrok, potem pa ni bil, ravno včeraj pa mi je ena razlagala, da so ji zaradi tega hoteli sprožiti porod pred rokom, potem pa se je ginekolog na tisti dan odločil, da bo vseeno ponovno naredil temeljiti UZ in še enkrat premeril vse - ta UZ je baje trajal skoraj eno uro in se je na koncu izkazalo, da je otrok čisto prave velikosti in da lahko normalno počaka do roka in na koncu je bilo res vse ok. Bilo je pa to v Postojni pri dr. Likarju, če sem si prav zapomnila. Drugače pa Najsi, drži se in ti želim, da bo čimhitreje šlo, gladko, brez težav, da se boste lahko kmalu lepo crkljali! !!!!! Pa potem nam čimprej sporoči!
|