![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:29:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Ker me že o mojih kilah sprašujete: zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne . Ampak bom že!!! super pridna. sam da se nazaj gor ne premarne bo že šlo še dol, bomo navijale zate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:29:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Ker me že o mojih kilah sprašujete: zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne . Ampak bom že!!! za kile. To je v kratkem času, če se prav spomnim. Pridna si.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:30:33
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby to ste pa res pridni pa brez kreditov Da ne bom preveč zavajala. Za okna sem vseeno jaz vzela 1M SIT kredita. To je bila polovica cene. Še 10 obrokov, pa bo izplačan.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:30:55
|
|
|
|
Suzi*
|
bamby, bravo za kile!! super!! pa za hišo tudi, da vam uspeva brez kreditov. midva se bova zapufala po mojem za cel lajf. že za parcelo. sej stanovanje je naše, parcelce pa žal nimava al pa da bi jo od koga "dobila".
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:31:23
|
|
|
|
nuka
|
O bamby pridna Sam volje ne zgubit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:31:49
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov. bravooooo!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:32:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del? Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. Pa že pri teh letih???? čist odvisno kje te boli. jaz sem na faksu že imela probleme. med učenjem sem imela pol ga kar gor. tistga ta dolgega, ker me je bolelo na "pukli". če te pa spodaj boli, daj pa kratkega gor. jaz sem si s takatkim tudi koleno pozdravla......pred spanjem z ledom nadrgnila dokler ni blo omrtvičeno koleno, pol pa kratek kozmodisk zavila v ruto in okol kolena.....po kakšnem mesecu je blo dobro in me koleno od takrat ni več bolelo, prej pa skor stopit nisem mogla na njega. Mene boli spodaj. Potem je ta verjetno najbolj primeren : http://www.kosmodisk.si/kosmodisk_active-48548-p.html ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:33:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: nuka Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov. bravooooo!!!!! nuka kako je bilo na podelitvi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:34:23
|
|
|
|
nuka
|
Dobr. Sam pol po podelitvi je blo še bolš .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:34:42
|
|
|
|
bamby
|
suzi, midva sva imela takrat srečo, ko sva parcelo kupovala, ker sva jo dobila za res majhne denarce. Ko sva jo pa plačala, sva bila pa spet totalno brez denarja . In takrat sva se že spraševala, kako bova midva hišo sploh delala, ker sva že za parcelo komaj skup spravila. Danes pa je hiša že skoraj pri koncu. Klestenje kilaže pa pri meni traja zdaj 10 tednov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:35:02
|
|
|
|
Suzi*
|
srečka, jaz imam klasičnega. ta je pa tud ful dober, še boljši, ker je zavit v blago, da se ga lažje pritrdi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:35:47
|
|
|
|
jencili
|
nč babe, glede na to, da zadnje pol ure razmišljam samo o hrani, bo najboljš, da se spravim kr spat. Sej ne, da sm zaspana, sam se bo treba kr mal prisilit. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:36:36
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, tazga imam jaz. bamby, kolk let nazaj sta pa kupila parcelo?? verjetno so bile cene neprimerno bolj normalne kokr sedaj??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:39:13
|
|
|
|
Suzi*
|
babmy, kolk kil minusa imaš pa še v planu??? kaj imaš to zaeno "dieto"?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:40:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* srečka, jaz imam klasičnega. ta je pa tud ful dober, še boljši, ker je zavit v blago, da se ga lažje pritrdi. To si bom morala nabavit, ker me res daje ta križ že lep čas. Bo treba nekaj investirat v sebe. Bom se šla malo pozanimat v te trgovine, pa da vidim, kaj in kako.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:40:41
|
|
|
|
bamby
|
Midva sva parcelo kupila že leta 1998. Ker pa ni bilo vse tako kot mora biti, je trajalo 4 leta, da smo dobili lokacijsko dovoljenje . Cene so bile pa takrat uradno 25 DEM/m2, midva pa sva jo plačala po 12 DEM/m2. Danes pa so cene parcel zame ubijalske !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:40:56
|
|
|
|
ELMA
|
elma, naša Anaja redko kdaj je prej kot čez 4 ure. Večkrat niti po 4 urah noče in se takoj zategne vsaj na 5 ur Poje od 130 - 180 ml ampak imamo mi že 4 in pol mesece. Je pa morda ravno pitje verjetno pri vas problem, da zaradi tega manj poje. Samo če ji paše piti, tega ne moreš preprečit, a ne, pa še zdaj ko bo vroče . Anaja pije bolj malo zaenkrat. Verjetno, ko bo spet vroče bo pila več. Jaz jo največkrat in najraje nesem budno spat. Dam dudo, lubčka, jo pokrijem in začelim lahko noč ter odidem in zaprem vrata. Če se konkretno začne jokat grem k njej in ji dam spet dudo, če ji pade ven, kdaj jo moram pa tudi malo pocrkljat, da se pomiri in jo šele potem dam nazaj v posteljico. Ponavadi je ni treba več dvignit. bamby Anaja je kr pridna da tko sama zaspi , res , naša se rada stiska v mojem naročju ,dokler ne zaspi ....Včasi me tko roke bolijo .... bamby , buči Sem se zdaj nasmejala , kak so vaši otroci brihtni , kašne risanke dons gledajo otroci ,a ne ...a se spomnete ko sem jaz pisala , ko je moj sin (9 let) star , mene vprašu ,Je imel za domačo nalogo : da mu povem , kako se naredi otrok , in koliko krat sma se z možem združila , da je pol prišlo do oploditve .... nizy ti to mene hoćeš prepričat , da je tretji otrok tko priden srećka nosečka , se vidi da je Lana uživala na morju, a že sama si povleče nogico do ust ? Zelo lepa je v oblekici .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:41:19
|
|
|
|
ella79
|
res so cene parcel noro drage sej če bi imel parcelo, stanovanje prodaš, nekaj še zravn daš, pa že nekako prideš do hiške. Midva sva se od želje po hiški zaenkrat kar poslovila, k za celo življenje se pa res ne misliva pufat pač si rada tudi kej privoščiva, k si pa v tem primeru verjetno ne bi mogla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:44:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* babmy, kolk kil minusa imaš pa še v planu??? kaj imaš to zaeno "dieto"? suzi, jaz imam ogromno kil za dol spravit , še enih 23 bi bilo idealno . Očitno si spregledala, ko sem že nekaj časa nazaj povedala, da sem na recept dobila Reductil. In taka dieta se potem imenuje manjžri .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:44:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA srećka nosečka , se vidi da je Lana uživala na morju, a že sama si povleče nogico do ust ? Zelo lepa je v oblekici . Čisto sama si vleče nogo v usta. Morda zato, da ji večkrat na dan zokne menjam. To oblekco je dobila od kolegice. Ko sem ji sliko poslala, pa je kolegica rekla "glej malo Petro".
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:47:58
|
|
|
|
nuka
|
Midva mava tud velik zemlje sam na žalost je kmetijska. Sva vložila pred 2 leti za spremembo namembnosti pa še vedno ni odgovora. Če bi bil vsaj en majhen konček zazidljiv bi začela zidati. V tem primeru bi se že zapufala. Drugače bova mogla pa kar v stanovanje. Elma verjemi - tretji otrok je tanajvečji cukr in najmanj dela je z njim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:50:30
|
|
|
|
ella79
|
jaz vas za danes zapuščam, lepe sanje in čimbolj naspano noč nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:51:11
|
|
|
|
bamby
|
Zdaj grem pa še jaz malo palčkom družbo delat. Sem pravkar vzela eno tableto za glavo, me je začela bolet ! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:51:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Lahko noč vsem, grem pod odejo, da mi ne bo treba ponoči pet HB. lepe sanje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.