|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 23:29:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ker me že o mojih kilah sprašujete:  zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne user posted image . Ampak bom že!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image super pridna. sam da se nazaj gor ne premarne user posted image bo že šlo še dol, bomo navijale zate

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
18.6.2008 23:29:59   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ker me že o mojih kilah sprašujete:  zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne user posted image . Ampak bom že!!!

user posted image user posted image user posted image  za kile. To je v kratkem času, če se prav spomnim. Pridna si. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
18.6.2008 23:30:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

bamby to ste pa res pridni user posted image user posted image pa brez kreditov user posted image user posted image

Da ne bom preveč zavajala. Za okna sem vseeno jaz vzela 1M SIT kredita. To je bila polovica cene. Še 10 obrokov, pa bo izplačan.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
18.6.2008 23:30:55   
Suzi*
bamby, bravo za kile!! user posted image  super!!  pa za hišo tudi, da vam uspeva brez kreditov. user posted image user posted image midva se bova zapufala po mojem za cel lajf. user posted image  že za parcelo. sej stanovanje je naše, parcelce pa žal nimava al pa da bi jo od koga "dobila".

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
18.6.2008 23:31:23   
nuka
O bamby pridna user posted image user posted image user posted image Sam volje ne zgubit.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.6.2008 23:31:49   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov.

bravooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
18.6.2008 23:32:35   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del?
Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. user posted image  Pa že pri teh letih????

čist odvisno kje te boli. jaz sem na faksu že imela probleme. med učenjem sem imela pol ga kar gor. tistga ta dolgega, ker me je bolelo na "pukli". če te pa spodaj boli, daj pa kratkega gor. jaz sem si s takatkim tudi koleno pozdravla......pred spanjem z ledom nadrgnila dokler ni blo omrtvičeno koleno, pol pa kratek kozmodisk zavila v ruto in okol kolena.....po kakšnem mesecu je blo dobro in me koleno od takrat ni več bolelo, prej pa skor stopit nisem mogla na njega. user posted image

Mene boli spodaj. Potem je ta verjetno najbolj primeren : http://www.kosmodisk.si/kosmodisk_active-48548-p.html ?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
18.6.2008 23:33:11   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov.

bravooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
nuka kako je bilo na podelitvi?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
18.6.2008 23:34:23   
nuka
Dobr. Sam pol po podelitvi je blo še bolš user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
18.6.2008 23:34:37   
ella79
jaz sem pa tegale gledala, k maš za hrbtenico in križ
http://www.kosmodisk.si/KOSMODISK_CLASSIC-48549-p.html

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2460
18.6.2008 23:34:42   
bamby
suzi, midva sva imela takrat srečo, ko sva parcelo kupovala, ker sva jo dobila za res majhne denarce. Ko sva jo pa plačala, sva bila pa spet totalno brez denarja user posted image . In takrat sva se že spraševala, kako bova midva hišo sploh delala, ker sva že za parcelo komaj skup spravila. Danes pa je hiša že skoraj pri koncu.

Klestenje kilaže pa pri meni traja zdaj 10 tednov.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
18.6.2008 23:35:02   
Suzi*
srečka, jaz imam klasičnega. ta je pa tud ful dober, še boljši, ker je zavit v blago, da se ga lažje pritrdi.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
18.6.2008 23:35:47   
jencili
nč babe, glede na to, da zadnje pol ure razmišljam samo o hrani, bo najboljš, da se spravim kr spat.
Sej ne, da sm zaspana, sam se bo treba kr mal prisilit.

nočko

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
18.6.2008 23:36:36   
Suzi*
ella, tazga imam jaz.

bamby, kolk let nazaj sta pa kupila parcelo?? verjetno so bile cene neprimerno bolj normalne kokr sedaj??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
18.6.2008 23:39:13   
Suzi*
babmy, kolk kil minusa imaš pa še v planu??? kaj imaš to zaeno "dieto"?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
18.6.2008 23:40:24   
srečka nosečka

srečka, jaz imam klasičnega. ta je pa tud ful dober, še boljši, ker je zavit v blago, da se ga lažje pritrdi.

To si bom morala nabavit, ker me res daje ta križ že lep čas. Bo treba nekaj investirat v sebe. Bom se šla malo pozanimat v te trgovine, pa da vidim, kaj in kako.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
18.6.2008 23:40:41   
bamby
Midva sva parcelo kupila že leta 1998. Ker pa ni bilo vse tako kot mora biti, je trajalo 4 leta, da smo dobili lokacijsko dovoljenje user posted image . Cene so bile pa takrat uradno 25 DEM/m2, midva pa sva jo plačala po 12 DEM/m2. Danes pa so cene parcel zame ubijalske user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
18.6.2008 23:40:56   
ELMA
elma, naša Anaja redko kdaj je prej kot čez 4 ure. Večkrat niti po 4 urah noče in se takoj zategne vsaj na 5 ur Poje od 130 - 180 ml ampak imamo mi že 4 in pol mesece. Je pa morda ravno pitje verjetno pri vas problem, da zaradi tega manj poje. Samo če ji paše piti, tega ne moreš preprečit, a ne, pa še zdaj ko bo vroče . Anaja pije bolj malo zaenkrat. Verjetno, ko bo spet vroče bo pila več.
Jaz jo največkrat in najraje nesem budno spat. Dam dudo, lubčka, jo pokrijem in začelim lahko noč ter odidem in zaprem vrata. Če se konkretno začne jokat grem k njej in ji dam spet dudo, če ji pade ven, kdaj jo moram pa tudi malo pocrkljat, da se pomiri in jo šele potem dam nazaj v posteljico. Ponavadi je ni treba več dvignit.

bamby   Anaja je kr pridna da tko sama zaspi , res , naša se rada stiska v mojem naročju ,dokler ne zaspi ....Včasi me tko roke bolijo ....
bamby , buči user posted image user posted image Sem se zdaj nasmejala , kak  so vaši otroci brihtni , kašne risanke dons gledajo otroci ,a ne ...a se spomnete ko sem jaz pisala , ko  je moj sin (9 let) star  , mene vprašu ,Je imel za domačo nalogo : da mu povem , kako se naredi otrok , in koliko krat sma se z možem združila , da je pol prišlo do oploditveuser posted image ....user posted image

nizy ti to mene hoćeš prepričat , da je tretji otrok tko priden user posted image user posted image user posted image

srećka nosečka , se vidi da je Lana uživala na morju, a že sama si povleče nogico do ust ?
Zelo lepa je  v oblekici .user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
18.6.2008 23:41:19   
ella79
res so cene parcel noro drage user posted image sej če bi imel parcelo, stanovanje prodaš, nekaj še zravn daš, pa že nekako prideš do hiške. Midva sva se od želje po hiški zaenkrat kar poslovila, k za celo življenje se pa res ne misliva pufat user posted image pač si rada tudi kej privoščiva, k si pa v tem primeru verjetno ne bi mogla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
18.6.2008 23:44:31   
bamby

babmy, kolk kil minusa imaš pa še v planu??? kaj imaš to zaeno "dieto"?

suzi, jaz imam ogromno kil za dol spravit user posted image , še enih 23 bi bilo idealno user posted image . Očitno si spregledala, ko sem že nekaj časa nazaj povedala, da sem na recept dobila Reductil. In taka dieta se potem imenuje manjžri user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
18.6.2008 23:44:50   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

srećka nosečka , se vidi da je Lana uživala na morju, a že sama si povleče nogico do ust ?
Zelo lepa je  v oblekici .user posted image

Čisto sama si vleče nogo v usta. Morda zato, da ji večkrat na dan zokne menjam. user posted image user posted image user posted image

To oblekco je dobila od kolegice. Ko sem ji sliko poslala, pa je kolegica rekla "glej malo Petro". user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
18.6.2008 23:47:58   
nuka
Midva mava tud velik zemlje sam na žalost je kmetijska. Sva vložila pred 2 leti za spremembo namembnosti pa še vedno ni odgovora. Če bi bil vsaj en majhen konček zazidljiv bi začela zidati. V tem primeru bi se že zapufala. Drugače bova mogla pa kar v stanovanje.

Elma verjemi - tretji otrok je tanajvečji cukr in najmanj dela je z njim.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
18.6.2008 23:50:30   
ella79
jaz vas za danes zapuščam, lepe sanje in čimbolj naspano noč
nočkouser posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
18.6.2008 23:51:11   
bamby
Zdaj grem pa še jaz malo palčkom družbo delat. Sem pravkar vzela eno tableto za glavo, me je začela bolet user posted image !

nočko

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
18.6.2008 23:51:11   
srečka nosečka
Lahko noč vsem,
grem pod odejo, da mi ne bo treba ponoči pet HB. user posted image

lepe sanje

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.