Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:01:21
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha, In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:01:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuh faca mala - mora bit pravi navihani sladkorček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:02:13
|
|
|
|
pina-1
|
kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:02:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha, In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:02:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha, In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma no, sej mu ga bo pol pokazala....raketo ki se je pod postlo skrivala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:03:01
|
|
|
|
MetiLu
|
Babe spet ga biksate Ella, kako si pa naštimala da jo lahko še vedno pripneš? Mi je ratal mojtrovino narest, a ne? sej se ne bo obneslo, kar Janez itak ne mara ležat, pa še zložit tkole voza ne morem ... Bom jaz tud nazaj sestavila, kot je bilo pač bom spustila na najnižjo možno pozicijo, pa bo ... Jencili jaz nektarine in marelice jem že cel mesec, pa tamal ni imel nobene reakcije. Včeraj sem celo svež ananas jedla in je bilo tud vse ok Joj, kok je že ura, spet bom čist blesava jutri... se grem umit in spat. Jutri imava drugo cepljenje, me prov zanima kolk je naš fant že velik
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:04:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka On popkov ne gleda. Popki so itak kamuflaža . Oni gledajo + in - 25 cm od popka . Pa vse najboljše tvojemu za jutrijšnji praznik !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:05:41
|
|
|
|
ella79
|
meti sem pač dala rjuhco sam od traku za ramena pa do uga spodaj potem pa posebej pleničko za pod glavo simpl in men čist ok zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:06:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bamby - hvala Ej, kako pa kaj vaša hiša napreduje? Se boste že kmalu selili? Te vedno pozabim vprašat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:06:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuh faca mala - mora bit pravi navihani sladkorček je tako cukrasta da ji že na kislo vleče suzi tile hudiči grejo z vodo dol sam ne pri prvem pranju., JE treba večkrat drsat in ribat da dol grejo. Izogibaj se vrečki s čingumi na kateri piše TATOOO.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:06:59
|
|
|
|
jencili
|
go Ella, go Ella
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:07:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi Da jih ne boš slučajno s prstom delala, ko bš F5 pritiskala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:07:11
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge. najboljš da mu kar ukažem. upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:07:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:08:12
|
|
|
|
MetiLu
|
Moj si je tud nabavil tale ab roket in zdej že dva dni sopiha na galeriji in vampek kuri. Za razliko je nejmu zrastel, men pa spuhtel Pinči, jaz te ziher nisem nasrala z metlo, men spuca v nulo, sej sem napisala zadnjič, sem cel dan utrujala Buči s to temo edino res malo mokro ostane, samo se posuši v 5 minutah in potem ni nič lisasto in tla so res čista (govorim za ploščice), ker sem jih po uporabi šla pobrisat s papirnato kuhinjsko brisačo in ni bilo niti sledu o umazaniji No zdej se pa ve naprej zabavajte, jaz grem v kopalnico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:08:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuh faca mala - mora bit pravi navihani sladkorček je tako cukrasta da ji že na kislo vleče suzi tile hudiči grejo z vodo dol sam ne pri prvem pranju., JE treba večkrat drsat in ribat da dol grejo. Izogibaj se vrečki s čingumi na kateri piše TATOOO. Bom še jaz vzela na znanje, ko bo naša lumpa večja.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:08:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha, In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma pol bom njega gor postavla pa se bova na njem pogovarjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:09:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:09:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge. najboljš da mu kar ukažem. upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:11:02
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ej, kako pa kaj vaša hiša napreduje? Se boste že kmalu selili? Te vedno pozabim vprašat. Mi smo letos dali noter elektriko do konca in vodo napeljali, steklene prizme vgradili, zdaj nas pa letos čaka še centralno ogrevanje in po možnosti tudi še tlakovi in še priključek za elektriko. Tako nam bi za drugo leto ostalo še talne obloge in pohištvo in se selimo. Predvidevamo, da bo to drugo leto.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:11:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:13:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding. evo sem, pa še kakega viška, da ne bo slabe vesti če res sladoled pade pa hvala za spodbude, bi jih pa prosila vsaj 2x na dan mmm jaz mam tudi ful rada lešnikov puding sej to maš tega, k ga sama skuhaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:14:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Ej, kako pa kaj vaša hiša napreduje? Se boste že kmalu selili? Te vedno pozabim vprašat. Mi smo letos dali noter elektriko do konca in vodo napeljali, steklene prizme vgradili, zdaj nas pa letos čaka še centralno ogrevanje in po možnosti tudi še tlakovi in še priključek za elektriko. Tako nam bi za drugo leto ostalo še talne obloge in pohištvo in se selimo. Predvidevamo, da bo to drugo leto. O, potem ste pa že daleč. Tale notranja dela so najdražja. Sicer pa je super, ker tvoj kar veliko sam postori, al ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:14:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:15:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.