|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 23:15:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge.user posted image

najboljš da mu kar ukažem. user posted image    upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. user posted image  

tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate.

a veš v čem je problem...ker hoče on vedno najprej ljudi k sebi povabit. ko jaz rečem, če gremo nekam on reče, "zakaj jih pa ne povabmo k man???"

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.6.2008 23:15:17   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesjeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna user posted imageuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa skrbiš za hrbtne mišice user posted image pridma user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.6.2008 23:16:07   
srečka nosečka

zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesjeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Po vsem tem slanem pecivu ( ki mi drugače ne diši kaj preveč) me sedaj še kakšna Milka mika. user posted image  Najbolje, da grem spat. Če ne bom še v kuhinjo zavila. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.6.2008 23:16:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem user posted image  user posted image   Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam user posted image

bamby kako pa kaj pri tebi kg? sej lahko vprašam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.6.2008 23:16:43   
pina-1
punce grem. je moj prišu domov.

sej pogovarjali se ne bomo. Se že dolgo nismo, pa nam je to šlo iz prakseuser posted image

ajd nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.6.2008 23:17:07   
Suzi*

user posted image user posted image  no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding. user posted image

evo sem, pa še kakega viška, da ne bo slabe vesti če res sladoled pade user posted image user posted image user posted image pa hvala za spodbude, bi jih pa prosila vsaj 2x na dan user posted image
mmm jaz mam tudi ful rada lešnikov puding  user posted image sej to maš tega, k ga sama skuhaš user posted image

pridna punca. user posted image user posted image  jaz tud vsaj 2x na dan rabim eno brco v rit, ok? jaaa, to je ta puding, home made. danes se mi je res fuuul zaluštal. pa ne povem, da sem gor še eno žlico evrokrema dala. user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.6.2008 23:17:11   
srečka nosečka

Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem user posted image  user posted image   Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam user posted image

točno, kako kaj tvoje hujšanje??? Očitno si pridna in vstrajna. user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.6.2008 23:17:38   
ella79
pa ne zdej od hrane user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.6.2008 23:18:19   
srečka nosečka

ti pa skrbiš za hrbtne mišice user posted image pridma user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  pa hrbtne mišice, me križ z dneva v dan bolj boli. Sem kot stara oma. Že resno razmišljam o kozmodisku. user posted image  Pa ne vem, če mi bo kaj pomagal. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.6.2008 23:18:23   
pina-1

kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge.user posted image

najboljš da mu kar ukažem. user posted image    upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. user posted image  

tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate.

a veš v čem je problem...ker hoče on vedno najprej ljudi k sebi povabit. ko jaz rečem, če gremo nekam on reče, "zakaj jih pa ne povabmo k man???"

ti mu povej, da pol mi takoj naslednjič pridemo. pa reci da ga jaz prijazno vabim ker sem mu dolžna dve feti pršuta za uslugico, ki mi jo je nardil.

ajd  zdej grem

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.6.2008 23:20:09   
ella79
suzi potem se bova pa midve mal v rit brcale zjutri in zvečer user posted image a prov user posted image sej jaz ne rabim velik, da me en mal spodbudi, sam mi je pa boljši filing, k vem da mi nekje nekdo dela družbo in se 'muči' z mano user posted image user posted image user posted image
sam zdej to tako zgleda, k da sem lena do konca in čisti zapečkar user posted image pa nisem user posted image sam tole k visi čez pas me pa noro moti user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.6.2008 23:20:34   
Suzi*
ajdi, pina, nočko. se bova pogovorila z mojim. user posted image

Srečka, kozmodisk preverjeno pomaga. user posted image user posted image

Bamby, a ti hujšaš? a sem kaj spregledala??user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.6.2008 23:21:33   
MetiLu
Men je pa dones moj večerjo naštimal, sem pojedla ene 4 kose kruha z nutelo, pa pol litra čaja zraven user posted image  zdele je pa reku, da bo še cunje iz sušilca zložil, pa kuhinjo je pospravil, posodo dal prat, dudike in flaško opral, organske smeti odnesu, pa še sopiha lihkar na ab rocketu user posted image  mater je priden, glede na to da je ob 20.30 šele iz šihta prišel user posted image

No, zdej moram it pa spat, upam,da bo janez dones tud do petih potegnil user posted image  mam občutek, da bom čez dve ure že pokonc user posted image  user posted image

Nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.6.2008 23:21:49   
bamby
srečka nosečka, moj je glede dela pri bajti res priden in njegov ata tudi. Če ne bi toliko sami naredili, se hiše niti delat ne bi lotili. Drugi so delali samo toliko, kot je bilo nujno potrebno (strojniki za izkop, strojnik za mešanje betona, elektrika, centralna). Midva sva že računala, da bova v stanovanju ostala, kjer sta njegova starša, ker je stanovanje veliko. Pa je moj vedno le o hiški govoril in potem je padla odločitev, da dajmo hišo narest in ne da vlagava v stanovanje. Tako sva kupila svojega, manjšega in hiša gre že v drugo polovico user posted image . Gre nam bolj počasi, ker se nam nikamor ne mudi in smo na svojem. Enkrat bo pa le. Pa kakšnih kreditov tudi nismo najemali user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.6.2008 23:22:00   
ella79
srečka nosečka, mene tudi križ boli k user posted image sam mene sam med spanjem, se komaj obrnem, čez dan je ok user posted image pomoje imava premehek jogi user posted image sem tudi že skoraj kosmodisk naročila, pa sem rekla da bom raje mal vaje delala za krepitev hrbtnih mišic in šla na kako bioresonanco user posted image  

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.6.2008 23:22:52   
srečka nosečka
suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del?
Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. user posted image  Pa že pri teh letih????

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.6.2008 23:23:28   
Suzi*
ella, zmenjeno. user posted image user posted image  sem prav vesela. ker sem že dolgo razmišljala o trebušnjakih, pa se nisem k stvari spravla.  jaz bom še pred spanjem ponovila 50tko. user posted image  Mah, ko bi samo malo viselo čez pas.....je trebuh kokr v 4, 5 mescu user posted image . user posted image user posted image user posted image                                                                  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.6.2008 23:24:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Men je pa dones moj večerjo naštimal, sem pojedla ene 4 kose kruha z nutelo, pa pol litra čaja zraven user posted image  zdele je pa reku, da bo še cunje iz sušilca zložil, pa kuhinjo je pospravil, posodo dal prat, dudike in flaško opral, organske smeti odnesu, pa še sopiha lihkar na ab rocketu user posted image  mater je priden, glede na to da je ob 20.30 šele iz šihta prišel user posted image

Če ne bi vedela, da sta že poročena bi ti rekla - TA JE ZA ŽENIT. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.6.2008 23:24:52   
MetiLu
Ja, men je kosmodisk tud pomagal par let nazaj user posted image  sem nosila unga ledvenega in je super user posted image

Še kar F5 prtiskam, pa še eno aleljujo sem šla vmes odšpilat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.6.2008 23:25:45   
ella79
bamby to ste pa res pridni user posted image user posted image pa brez kreditov user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.6.2008 23:26:41   
bamby
Ker me že o mojih kilah sprašujete:  zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne user posted image . Ampak bom že!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.6.2008 23:26:48   
srečka nosečka

srečka nosečka, moj je glede dela pri bajti res priden in njegov ata tudi. Če ne bi toliko sami naredili, se hiše niti delat ne bi lotili. Drugi so delali samo toliko, kot je bilo nujno potrebno (strojniki za izkop, strojnik za mešanje betona, elektrika, centralna). Midva sva že računala, da bova v stanovanju ostala, kjer sta njegova starša, ker je stanovanje veliko. Pa je moj vedno le o hiški govoril in potem je padla odločitev, da dajmo hišo narest in ne da vlagava v stanovanje. Tako sva kupila svojega, manjšega in hiša gre že v drugo polovico user posted image . Gre nam bolj počasi, ker se nam nikamor ne mudi in smo na svojem. Enkrat bo pa le. Pa kakšnih kreditov tudi nismo najemali user posted image

Pridni ste. user posted image user posted image user posted image  Veliko pomeni, če sam delaš. Pa fajn, da ste na svojem in se vam res nikamor ne mudi.
Naša želja je tudi hiša, ampak trenutno ne gre. Ker mi je kar slabo, kakšne so cene parcel na našem koncu, kaj daleč ven iz MB pa tudi ne želim it. Morda nam ena zadevica rata, pol bomo pa tudi mi gradili. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.6.2008 23:28:06   
Suzi*

suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del?
Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. user posted image  Pa že pri teh letih????

čist odvisno kje te boli. jaz sem na faksu že imela probleme. med učenjem sem imela pol ga kar gor. tistga ta dolgega, ker me je bolelo na "pukli". če te pa spodaj boli, daj pa kratkega gor. jaz sem si s takatkim tudi koleno pozdravla......pred spanjem z ledom nadrgnila dokler ni blo omrtvičeno koleno, pol pa kratek kozmodisk zavila v ruto in okol kolena.....po kakšnem mesecu je blo dobro in me koleno od takrat ni več bolelo, prej pa skor stopit nisem mogla na njega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.6.2008 23:28:42   
srečka nosečka

srečka nosečka, mene tudi križ boli k user posted image sam mene sam med spanjem, se komaj obrnem, čez dan je ok user posted image pomoje imava premehek jogi user posted image sem tudi že skoraj kosmodisk naročila, pa sem rekla da bom raje mal vaje delala za krepitev hrbtnih mišic in šla na kako bioresonanco user posted image  

Ponoči je isto pri meni, pa imam trd jogi iz lateksa. user posted image  Ja, vaje so super, samo delat jih vedno pozabim. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.6.2008 23:29:18   
nuka
Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.