bamby
|
janey, tusi 180 že, ampak bolj poredko. Največkrat poje okrog 160, kdaj pa tudi samo 130 ali pa 90 kot zdaj . Jo bom mogla še kasneje malo pofotrat. Koliko banane pa Jaka že poje, pa koliko mleka povrhu? buči, ta prve žličke jaz banano malo razredčim kar za mlekom in z paličnim vse skup zmiksam (dam v tisto posodo za seklanje in ko je otrok večji tudi kar iz nje hranim, zdaj moram pa v nižjo posodico preložit, da lažje z žličko zajamem, ker ji moram rokce iz ust ven jemat , pa mora bit zato njena papica nekje odložena). Ko pa se bo malo bolj navadila za GH ji je pa ne bom nič redčila. elma, naša Anaja redko kdaj je prej kot čez 4 ure. Večkrat niti po 4 urah noče in se takoj zategne vsaj na 5 ur Poje od 130 - 180 ml ampak imamo mi že 4 in pol mesece. Je pa morda ravno pitje verjetno pri vas problem, da zaradi tega manj poje. Samo če ji paše piti, tega ne moreš preprečit, a ne, pa še zdaj ko bo vroče . Anaja pije bolj malo zaenkrat. Verjetno, ko bo spet vroče bo pila več. Jaz jo največkrat in najraje nesem budno spat. Dam dudo, lubčka, jo pokrijem in začelim lahko noč ter odidem in zaprem vrata. Če se konkretno začne jokat grem k njej in ji dam spet dudo, če ji pade ven, kdaj jo moram pa tudi malo pocrkljat, da se pomiri in jo šele potem dam nazaj v posteljico. Ponavadi je ni treba več dvignit. srečka nosečka, Lana je ful luštna in slikce so super, pa je videt, da vam je bilo vreme naklonjeno ! Za tisto o poljubu na usta pa prvič slišim . Tima sem vedno na usta lubčkala, ko je bil malce večji kot je Anaja zdaj, pa je očitno preživel . februarka, no, pa si le dala skozi odstranitem znamenj. Saj ni bilo prehudo, kajne? Larisa je pa verjetno čutila že ob tebi, ker si bila vsa na trnih, da se nekaj pripravlja, zato je bila toliko bolj razdražena. IZVIRNO SPOROČILO: buči Prejle mi je Aljaž rekel, da je utrujen in da bi šel spat. In sem ga vprašala zakaj, če mogoče zato, ker po kosilu ni šel počivat. Pa je rekel, da zato, ker ga že cel dan NERVIRAM! Pri 4 letih mi to reče!?! Ej, kaj bo pa pri 15ih? Bolje da se odselim predno bo v puberteti, ker tale me bo še nesel ali mi pa komplet živce požrl! to ni še nič buči. Meni Tim stalno govri, da mu gre na živce, ali pa da mu jaz grem na živce . Mi je pa zadnjič rekel, da sem RITOLIZNIK . Sva ga takoj oštro prijela in zahtevala, da pove kje jo to sploh slišal. In pol pove, da tako pravi Garfield . Teka prok****** mačka gleda zdaj cele dneve odkar je slabo vreme in pobira od njega same pokvarjene besede. Saj kaj pametnega se ne bo naučil ! Naša je pravkar šla v posteljo, še prej pa je pojedla še drugo polovico mleka. Upam, da bo ta noč boljša , čeprav tudi tazadnja ni bila ravno slaba, razen jutranjega joka, za katerega sploh ne vem zakaj je bil , Tako zjutraj še nikoli ni jokala. Sem jo pa dala še budno spat, pa dudico.... se pravkar nekaj oglaša
|