![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:15:15
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge. najboljš da mu kar ukažem. upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate. a veš v čem je problem...ker hoče on vedno najprej ljudi k sebi povabit. ko jaz rečem, če gremo nekam on reče, "zakaj jih pa ne povabmo k man???"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:15:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . ti pa skrbiš za hrbtne mišice pridma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:16:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . Po vsem tem slanem pecivu ( ki mi drugače ne diši kaj preveč) me sedaj še kakšna Milka mika. Najbolje, da grem spat. Če ne bom še v kuhinjo zavila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:16:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam bamby kako pa kaj pri tebi kg? sej lahko vprašam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:16:43
|
|
|
|
pina-1
|
punce grem. je moj prišu domov. sej pogovarjali se ne bomo. Se že dolgo nismo, pa nam je to šlo iz prakse ajd nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:17:07
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding. evo sem, pa še kakega viška, da ne bo slabe vesti če res sladoled pade pa hvala za spodbude, bi jih pa prosila vsaj 2x na dan mmm jaz mam tudi ful rada lešnikov puding sej to maš tega, k ga sama skuhaš pridna punca. jaz tud vsaj 2x na dan rabim eno brco v rit, ok? jaaa, to je ta puding, home made. danes se mi je res fuuul zaluštal. pa ne povem, da sem gor še eno žlico evrokrema dala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:17:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam točno, kako kaj tvoje hujšanje??? Očitno si pridna in vstrajna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:17:38
|
|
|
|
ella79
|
pa ne zdej od hrane
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:18:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesje jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna . ti pa skrbiš za hrbtne mišice pridma pa hrbtne mišice, me križ z dneva v dan bolj boli. Sem kot stara oma. Že resno razmišljam o kozmodisku. Pa ne vem, če mi bo kaj pomagal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:18:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge. najboljš da mu kar ukažem. upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate. a veš v čem je problem...ker hoče on vedno najprej ljudi k sebi povabit. ko jaz rečem, če gremo nekam on reče, "zakaj jih pa ne povabmo k man???" ti mu povej, da pol mi takoj naslednjič pridemo. pa reci da ga jaz prijazno vabim ker sem mu dolžna dve feti pršuta za uslugico, ki mi jo je nardil. ajd zdej grem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:20:09
|
|
|
|
ella79
|
suzi potem se bova pa midve mal v rit brcale zjutri in zvečer a prov sej jaz ne rabim velik, da me en mal spodbudi, sam mi je pa boljši filing, k vem da mi nekje nekdo dela družbo in se 'muči' z mano sam zdej to tako zgleda, k da sem lena do konca in čisti zapečkar pa nisem sam tole k visi čez pas me pa noro moti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:20:34
|
|
|
|
Suzi*
|
ajdi, pina, nočko. se bova pogovorila z mojim. Srečka, kozmodisk preverjeno pomaga. Bamby, a ti hujšaš? a sem kaj spregledala??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:21:33
|
|
|
|
MetiLu
|
Men je pa dones moj večerjo naštimal, sem pojedla ene 4 kose kruha z nutelo, pa pol litra čaja zraven zdele je pa reku, da bo še cunje iz sušilca zložil, pa kuhinjo je pospravil, posodo dal prat, dudike in flaško opral, organske smeti odnesu, pa še sopiha lihkar na ab rocketu mater je priden, glede na to da je ob 20.30 šele iz šihta prišel No, zdej moram it pa spat, upam,da bo janez dones tud do petih potegnil mam občutek, da bom čez dve ure že pokonc Nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:21:49
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, moj je glede dela pri bajti res priden in njegov ata tudi. Če ne bi toliko sami naredili, se hiše niti delat ne bi lotili. Drugi so delali samo toliko, kot je bilo nujno potrebno (strojniki za izkop, strojnik za mešanje betona, elektrika, centralna). Midva sva že računala, da bova v stanovanju ostala, kjer sta njegova starša, ker je stanovanje veliko. Pa je moj vedno le o hiški govoril in potem je padla odločitev, da dajmo hišo narest in ne da vlagava v stanovanje. Tako sva kupila svojega, manjšega in hiša gre že v drugo polovico . Gre nam bolj počasi, ker se nam nikamor ne mudi in smo na svojem. Enkrat bo pa le. Pa kakšnih kreditov tudi nismo najemali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:22:00
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka, mene tudi križ boli k sam mene sam med spanjem, se komaj obrnem, čez dan je ok pomoje imava premehek jogi sem tudi že skoraj kosmodisk naročila, pa sem rekla da bom raje mal vaje delala za krepitev hrbtnih mišic in šla na kako bioresonanco
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:22:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del? Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. Pa že pri teh letih????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:23:28
|
|
|
|
Suzi*
|
ella, zmenjeno. sem prav vesela. ker sem že dolgo razmišljala o trebušnjakih, pa se nisem k stvari spravla. jaz bom še pred spanjem ponovila 50tko. Mah, ko bi samo malo viselo čez pas.....je trebuh kokr v 4, 5 mescu .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:24:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Men je pa dones moj večerjo naštimal, sem pojedla ene 4 kose kruha z nutelo, pa pol litra čaja zraven zdele je pa reku, da bo še cunje iz sušilca zložil, pa kuhinjo je pospravil, posodo dal prat, dudike in flaško opral, organske smeti odnesu, pa še sopiha lihkar na ab rocketu mater je priden, glede na to da je ob 20.30 šele iz šihta prišel Če ne bi vedela, da sta že poročena bi ti rekla - TA JE ZA ŽENIT.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:24:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Ja, men je kosmodisk tud pomagal par let nazaj sem nosila unga ledvenega in je super Še kar F5 prtiskam, pa še eno aleljujo sem šla vmes odšpilat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:25:45
|
|
|
|
ella79
|
bamby to ste pa res pridni pa brez kreditov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:26:41
|
|
|
|
bamby
|
Ker me že o mojih kilah sprašujete: zdaj je šlo dol le -11.5 do -12 kg. Zdaj se mi trenutno nikamor ne premakne . Ampak bom že!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:26:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby srečka nosečka, moj je glede dela pri bajti res priden in njegov ata tudi. Če ne bi toliko sami naredili, se hiše niti delat ne bi lotili. Drugi so delali samo toliko, kot je bilo nujno potrebno (strojniki za izkop, strojnik za mešanje betona, elektrika, centralna). Midva sva že računala, da bova v stanovanju ostala, kjer sta njegova starša, ker je stanovanje veliko. Pa je moj vedno le o hiški govoril in potem je padla odločitev, da dajmo hišo narest in ne da vlagava v stanovanje. Tako sva kupila svojega, manjšega in hiša gre že v drugo polovico . Gre nam bolj počasi, ker se nam nikamor ne mudi in smo na svojem. Enkrat bo pa le. Pa kakšnih kreditov tudi nismo najemali Pridni ste. Veliko pomeni, če sam delaš. Pa fajn, da ste na svojem in se vam res nikamor ne mudi. Naša želja je tudi hiša, ampak trenutno ne gre. Ker mi je kar slabo, kakšne so cene parcel na našem koncu, kaj daleč ven iz MB pa tudi ne želim it. Morda nam ena zadevica rata, pol bomo pa tudi mi gradili.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:28:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka suzi - kateri je boljši, oni za čz celo hrbtenico ali oni samo za spodnji del? Mene križ res pošteno j... Me je že nekajkrat tako zadelo, da z WC nisem mogla. Pa že pri teh letih???? čist odvisno kje te boli. jaz sem na faksu že imela probleme. med učenjem sem imela pol ga kar gor. tistga ta dolgega, ker me je bolelo na "pukli". če te pa spodaj boli, daj pa kratkega gor. jaz sem si s takatkim tudi koleno pozdravla......pred spanjem z ledom nadrgnila dokler ni blo omrtvičeno koleno, pol pa kratek kozmodisk zavila v ruto in okol kolena.....po kakšnem mesecu je blo dobro in me koleno od takrat ni več bolelo, prej pa skor stopit nisem mogla na njega.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:28:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 srečka nosečka, mene tudi križ boli k sam mene sam med spanjem, se komaj obrnem, čez dan je ok pomoje imava premehek jogi sem tudi že skoraj kosmodisk naročila, pa sem rekla da bom raje mal vaje delala za krepitev hrbtnih mišic in šla na kako bioresonanco Ponoči je isto pri meni, pa imam trd jogi iz lateksa. Ja, vaje so super, samo delat jih vedno pozabim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 23:29:18
|
|
|
|
nuka
|
Matr babe. Glih tolk sem vas šla brat, da sem šla na konc še jaz nardit 50 trebušnjakov.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.