|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 22:44:05   
ella79
no meti dej slikce, sej si nekako predstavljam kak vesoljki voz imate zdej user posted image user posted image jaz sem pa sam eno brisačko zrolala na sredo, pa čez rjuhco in vsaj uga lufta nima pod hrbtom, če dol zleze, no zdej sploh dol ne more zlest, k ne drsi več. Sem pa tako naredila, da jo še vedno lahko pripnem user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.6.2008 22:44:29   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov. user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz pa sam f5 stiskala user posted image user posted image
sam jih bom zdele user posted image user posted image user posted image

jencili lahko tudi drug teden, bom smetanco prišparala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - zmenjeno!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.6.2008 22:45:46   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

user posted image user posted image user posted image  si pa hitra.

aja ab rocke stane okoli 79€. Jaz sem ga na 4 obroke vzela. na možev račun sem trajnike dalauser posted image user posted image

pa po mojem ga tud vprašala nisi nič, a ne? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.6.2008 22:46:30   
pina-1

ma, mi mormo pa zmerom eno vašo veselico trofnit? user posted image  al jih imate vi tako pogosto?' user posted image  jao, ne vem, bom polahko predlagala. user posted image

obvezno morate pridet. Bosta moj pa tvoj šla kako zapet. Moje ciganke bodo prišle plesat. recit vojmu da ga pelješ k pini gledat popke od cigank. bo zihr koj zauser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.6.2008 22:47:08   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - hvala za pohvale user posted image
Glede risank - jaooo, in potem naj bi bile takšne risanke primerne za otroke.
Me je kar "strah" kaj bo naš otrok gledal. user posted image   

Saj ni ravno risanka user posted image . Je prav film in računalniško dodan tisti presneti maček in sinhroniziran v slovenščino, ki take kvasi user posted image . Pa nisem niti porajtala, kaj vse govori, zdaj ko je pa naš mulc jih začel spušat, se pa resno sprašujem, a je to sploh za otroke user posted image . Ampak našega mulca je čisto obnorel!

Jaz Timu breskve in marelice nisem nič kuhala. Samo zmiksala na hitro in dala jest. Se pa jaz isto sprašujem kot buči, če so breskve in marelice alergene, zakaj jih že od 5. meseca naprej uvajat kot GH user posted image . Po moje je treba probat in počakat, če je kakšna reakcija.

sam mal me skrbi k se segreje od 105-130 C user posted image pismo lak na parketu zagotovo ni odporen na take temperature, lahko sčasoma popoka user posted image

Vse kar se puca s paro je treba hitreje drsat po površini in ne čisto počasi. Zato te temperatures sploh niso previsoke za parket. Jaz imam divo in sem dobila inštrukcije za čiščenje s tem. Samo meni diva ni všeč, ker predolgo traja, da se voda v kotlu segreje user posted image .

user posted image vidm, da sm nardila celo zmedo!
Nisem hotla dat breskev in marelic jest Taj-u, pač pa sebi!
Ampak se vseeno bojim, ker ne vem al so alergene al ne, zato sem spraševalauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.6.2008 22:47:11   
MetiLu
Ella, sem pozabila napisat, da se da lepo naredit, da se čist poleži, sem uporabila en "trak" oz. ročaj od ene potovalke, k se lahko zateguje user posted image  samo potem ima strehca luft, pa ful čuden zgleda. No pol sem kr neki ustvarjala, pa sem tako obrnila, da tamal lahko mene gleda, pa strehco sem naredila iz unega senčnika Pepenny user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.6.2008 22:47:54   
bamby

Moje ciganke bodo prišle plesat. recit vojmu da ga pelješ k pini gledat popke od cigank. bo zihr koj zauser posted image user posted image user posted image

Ko bi vse me to našim predlagale, bi imela celo Slovenijo decov tam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.6.2008 22:49:13   
pina-1

user posted image user posted image user posted image  si pa hitra.

aja ab rocke stane okoli 79€. Jaz sem ga na 4 obroke vzela. na možev račun sem trajnike dalauser posted image user posted image

pa po mojem ga tud vprašala nisi nič, a ne? user posted image

kaj naj ga pa vprašamuser posted image user posted image user posted image

sploh ne ve da mamo to doma. Se res tako lepo pospravi, da ga ni videt

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.6.2008 22:50:57   
ella79
meti sem pogledal slikice, mi je čist jasno kaj si naredila user posted image user posted image da preč od mene gleda me niti ne moti tok, da pa ni nič spuščen sem se pa že ob nakupu s tem sprijaznila. Itak bo kmal hotla bolj sedet kot ležat. Jaz bom kar tako pustila kot je. Važno mi je sam, da bo hrbtom nima lufta user posted image je pa čist zadovoljna v športnem delu, no vsaj pritožuje se ne da ji kej ni prav user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.6.2008 22:51:06   
pina-1

Moje ciganke bodo prišle plesat. recit vojmu da ga pelješ k pini gledat popke od cigank. bo zihr koj zauser posted image user posted image user posted image

Ko bi vse me to našim predlagale, bi imela celo Slovenijo decov tam user posted image user posted image user posted image

bamby sej kamot pridete vse..nekiam vas bmo dali spat. me pa otroci bomo v bajti, moške bomo pa v pasji boks zaprle. Itak bodo pili in peli, pa jim bo čisto vseeno kej so user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.6.2008 22:51:25   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image
a misliš, da na gole popke trza?' user posted image user posted image  ...na kakšno petje že mogoče. user posted image  ... če ne bo preveč sramežljiv. user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.6.2008 22:51:48   
bamby
jencili, nobene zmede nisi naredila in vse smo te prav zastopile user posted image . Vem,da bi ti rada jedla breskve in marelice. Ker pa dojiš, se pa bojiš alergije. Zato smo pa rekli, da se že s 5. mesecem začne breskev uvajat v GH otroka. Če bi bilo to sadje tako alergeno, ga ne bi že tako zgodaj predlagali user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.6.2008 22:53:49   
ella79
suzi pomoje bi ob pogledu na belly dancer vsa sramežljivost v hipu spuhtela user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.6.2008 22:54:24   
bamby
bamby sej kamot pridete vse..nekiam vas bmo dali spat. me pa otroci bomo v bajti, moške bomo pa v pasji boks zaprle. Itak bodo pili in peli, pa jim bo čisto vseeno kej so user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se pa nasmejala, se bi kmalu Tima zbudila. Ti ga pa serješ, bejba user posted image .

Pa da si ga spravla tako, da ga ni videt, je tudi izvirna user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
18.6.2008 22:54:45   
pina-1

a misliš, da na gole popke trza?' user posted image user posted image  ...na kakšno petje že mogoče. user posted image  ... če ne bo preveč sramežljiv. user posted image user posted image

pelo se bo pa itak v izobilju. tole sramežljivost pa bomo rešli takoj na prvi seansi. samo vpraši ga česa ga je sram. reci mu da smo strgani in malo nori in da ne bomo opazli da ga je sram. se pa lahko tudi za kakšno drevo skrije dokler se ne aklimatizira. Jih je okoli bajte dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.6.2008 22:54:52   
srečka nosečka
pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? user posted image

Naš bi prišel samo, če bi bilo to dopoldan, ker je danes zaspal že pred Lano. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.6.2008 22:55:26   
jencili

jencili, nobene zmede nisi naredila in vse smo te prav zastopile user posted image . Vem,da bi ti rada jedla breskve in marelice. Ker pa dojiš, se pa bojiš alergije. Zato smo pa rekli, da se že s 5. mesecem začne breskev uvajat v GH otroka. Če bi bilo to sadje tako alergeno, ga ne bi že tako zgodaj predlagali user posted image

Bamby user posted image user posted image user posted image
No, pol sem pa očitno samo jst narobe razumela.
Si me pa potolažila s tem. Nisem vedla, da že tok zgodaj to uvajate. Sem še totalni laik okoli GH. Mam še een dva mesca pomoje lufta, do takrat se bom pa tud jst že še kej naučila.

Hihi, pol bom pa takoj zjutri eno breskvico pohrustalauser posted image
Hvala Bambyuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.6.2008 22:55:27   
pina-1

suzi pomoje bi ob pogledu na belly dancer vsa sramežljivost v hipu spuhtela user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.6.2008 22:56:34   
Suzi*

user posted image user posted image ...kaj pa vem. ker drugač sploh ni sramežljiv, mogoče bi ga pa to v zadrego spravlo. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

a si nardila 50 trebušnjakov al si samo 50x stisnla F5???user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.6.2008 22:56:52   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj sem se pa nasmejala, se bi kmalu Tima zbudila. Ti ga pa serješ, bejba user posted image .

Pa da si ga spravla tako, da ga ni videt, je tudi izvirna user posted image

čaki a ni res????? tole je po moje čista resnica.

ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha,user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.6.2008 22:57:52   
bamby

Naš bi prišel samo, če bi bilo to dopoldan, ker je danes zaspal že pred Lano. user posted image user posted image user posted image

Če bi mu gole popke omenila, bi ziher cel plato Energy drika spil, samo da bi bil priseben user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.6.2008 22:58:17   
pina-1

pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? user posted image

ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuhuser posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.6.2008 22:59:15   
Suzi*

pelo se bo pa itak v izobilju. tole sramežljivost pa bomo rešli takoj na prvi seansi. samo vpraši ga česa ga je sram. reci mu da smo strgani in malo nori in da ne bomo opazli da ga je sram. se pa lahko tudi za kakšno drevo skrije dokler se ne aklimatizira. Jih je okoli bajte dovoljuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej se hecam. če kdo ni sramežljiv je to moj. s tem pa res nima problemov. včasih celo preveč v drugo skrajnost.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.6.2008 23:00:55   
Suzi*

ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuhuser posted image

user posted image user posted image  a to gre dol z vodo in žajfo? mi s tem še nimamo problemov.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.6.2008 23:01:01   
srečka nosečka

Če bi mu gole popke omenila, bi ziher cel plato Energy drika spil, samo da bi bil priseben user posted image user posted image user posted image

On popkov ne gleda. user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa zato danes tako hitro omagal, ker se boji, da bi mu že takoj po polnoči Vsenajboljše zapela. user posted image  Jutri namreč praznuje RD.
Pa ima mojega lepega petja že čez dan dovolj, ko Lani pojem. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.