|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 22:32:41   
ella79
mlavla jaz sem tudi že lidlovo belo kavo probala, pa k se jo navadiš je čist ok. Cena: 200g, 1 EUR user posted image itak je pa Bianka user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
18.6.2008 22:32:54   
pina-1
suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenjuuser posted image

aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nasuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.6.2008 22:33:14   
Suzi*
jaz sem pa žalostna ker nimam nobenga primernega sladoleda za v belo kavo. user posted image  pa Pina, zadnjič niti ledenke v tavelikem najboljšem sosedu nisem našla. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.6.2008 22:33:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več???

user posted image user posted image user posted image pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... user posted image user posted image standard user posted image user posted image user posted image
gremo zdele hitr vsaka 50 trebušnakov user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.6.2008 22:34:18   
mlavla
tole se mi zdi drugače podobna zadeva h2o
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=97248&productpage=18&sparte=1373

pa posebej prodajajo še dodatne pralne krpe 3kosi 10eur

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.6.2008 22:34:35   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več???

user posted image user posted image user posted image pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... user posted image user posted image standard user posted image user posted image user posted image

al pa rač. na tla med noge, pa za vsak trebušnak f5 stisnemo pa bomo še na tekočem user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.6.2008 22:35:29   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=97248&productpage=18&sparte=1373

men tole bolj hudo zgleda k h2o user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.6.2008 22:35:53   
pina-1

jaz trebšnjake dopoldne delam. Ko se anči zbudi, jo dam v stolček in pol me ona čudno gleda, kaj za enga user posted image  mami dela, meni je pa zaavno in čas hitreje mine.

Zvečer pa od mene nema ništa sploh pa ne volje za telovadituser posted image

suiz jaz sem pa danes ledenko nabavla. sem jih kar 5 kupla. sam kaj ko sem danes že 2 zmazalauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.6.2008 22:36:13   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenjuuser posted image

aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nasuser posted image

super. kolk pa znese cekinčkov ta zadeva??user posted image

Mislim, da boste vi moral najprej k nam prit, ker moj je nekej sramežljiv. user posted image user posted image user posted image  Drugač pa upam, da pridemo. Nekaj je omenjal da bi v torek nekam šli (ima dopust), samo tvoj je verjetno v službi takrat??

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.6.2008 22:36:18   
mlavla

al pa rač. na tla med noge, pa za vsak trebušnak f5 stisnemo pa bomo še na tekočem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.6.2008 22:37:01   
ella79
sam mal me skrbi k se segreje od 105-130 C user posted image pismo lak na parketu zagotovo ni odporen na take temperature, lahko sčasoma popoka user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.6.2008 22:37:14   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jencili jaz pa navadnega vanilijevega user posted image user posted image user posted image men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami user posted image user posted image tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla user posted image user posted image

mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki user posted image

Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabouser posted image

jaz pravo tudi sam zunaj pijem, k če rečem za žitno me po večini sam čudno gledajo... če prideš ta teden smetance ni treba sabo prinest, jo bo dovolj user posted image a prideš jutri? sam pod pogojem, da še en krog odvozičkava user posted image user posted image

uf, zdele si me pa našla. Jutri gresta moj 'svak' in njegova draga na morje in ju je treba pelat na letališče, sam ne vem točno kak je plan. Al gre moj sam al midva tud...tak ju pa pelje z mojim avtom, ker je več placa, tko ti lahko jutri povem. V petek me pa verjetno ni. Kaj pa če se res zmeniva za drug teden en dan?
Sej bom prnesla smetanco sabouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.6.2008 22:38:20   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

men tole bolj hudo zgleda k h2o user posted image

sam mal manj močno je kot H2O. Ma ne vem zdej kaj in kako. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.6.2008 22:38:22   
mlavla
za parket pa nevem kako bi se obnesel..mi imamo drugače skoraj same ploščice, pa nekja laminata...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.6.2008 22:38:39   
Suzi*
auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.6.2008 22:39:52   
srečka nosečka
Obroče imam tudi jaz, sem jih imela že pred nosečnostjo user posted image , tako, da sem se jih že navadila user posted image user posted image user posted image
Sem trebušnjake že pred leti delala kot nora , rezultata pa nikjer. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.6.2008 22:40:03   
pina-1

Mislim, da boste vi moral najprej k nam prit, ker moj je nekej sramežljiv. user posted image user posted image user posted image  Drugač pa upam, da pridemo. Nekaj je omenjal da bi v torek nekam šli (ima dopust), samo tvoj je verjetno v službi takrat??

suzi, pridite v torek, ker mamo mi vaško veselico. Pa kar pri nas ostanete, v sredo pa gremo skupi na kak izlet tuko okoli nas.
Reci tvojemu, da ga bo že sramežljivost minila, sam da ga jest v roke vzamemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.6.2008 22:40:09   
srečka nosečka

user posted image user posted image user posted image  - vsaka čast

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.6.2008 22:40:31   
MetiLu
Čer! Vas še nisem uspela prebrat, k tko čvekate user posted image  Sva se spet cel dan potepala, tamal je zaspal pred 1 uro, jaz se moram it pa še mao umit...

Ella, celo znanost sem naredila iz tega kako čist položit voziček, pa ne se smejat, zdej mam tak spešl voz, ti bom dala slikce v alnum, geslo bo pa voz ... user posted image user posted image user posted image  aja, pa še tako lahko daš user posted image  da tebe gleda, sam problem je, ker po strehce ni user posted image  no sej boš vidla tole mojstrovino user posted image user posted image  pa tkole se ga zložit tud ne da user posted image  v glavnem, žal iz najinega vozka se ne da narest ravnega ležišča user posted image

Grem zdej slikce dat, pol se vam pa še malo pridružim user posted image

Ja, modrca sta pa res fajn, ne vem kera je spraševala, kupila sem ju v Supernovi v H&M-u user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.6.2008 22:40:54   
ella79

user posted image user posted image user posted image jaz pa sam f5 stiskala user posted image user posted image
sam jih bom zdele user posted image user posted image user posted image

jencili lahko tudi drug teden, bom smetanco prišparala user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.6.2008 22:41:43   
pina-1

user posted image user posted image user posted image  si pa hitra.

aja ab rocke stane okoli 79€. Jaz sem ga na 4 obroke vzela. na možev račun sem trajnike dalauser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.6.2008 22:43:23   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

bamby - hvala za pohvale user posted image
Glede risank - jaooo, in potem naj bi bile takšne risanke primerne za otroke.
Me je kar "strah" kaj bo naš otrok gledal. user posted image   

Saj ni ravno risanka user posted image . Je prav film in računalniško dodan tisti presneti maček in sinhroniziran v slovenščino, ki take kvasi user posted image . Pa nisem niti porajtala, kaj vse govori, zdaj ko je pa naš mulc jih začel spušat, se pa resno sprašujem, a je to sploh za otroke user posted image . Ampak našega mulca je čisto obnorel!

Jaz Timu breskve in marelice nisem nič kuhala. Samo zmiksala na hitro in dala jest. Se pa jaz isto sprašujem kot buči, če so breskve in marelice alergene, zakaj jih že od 5. meseca naprej uvajat kot GH user posted image . Po moje je treba probat in počakat, če je kakšna reakcija.

sam mal me skrbi k se segreje od 105-130 C user posted image pismo lak na parketu zagotovo ni odporen na take temperature, lahko sčasoma popoka user posted image

Vse kar se puca s paro je treba hitreje drsat po površini in ne čisto počasi. Zato te temperatures sploh niso previsoke za parket. Jaz imam divo in sem dobila inštrukcije za čiščenje s tem. Samo meni diva ni všeč, ker predolgo traja, da se voda v kotlu segreje user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.6.2008 22:43:42   
Suzi*

suzi, pridite v torek, ker mamo mi vaško veselico. Pa kar pri nas ostanete, v sredo pa gremo skupi na kak izlet tuko okoli nas.
Reci tvojemu, da ga bo že sramežljivost minila, sam da ga jest v roke vzamemuser posted image user posted image user posted image

ma, mi mormo pa zmerom eno vašo veselico trofnit? user posted image  al jih imate vi tako pogosto?' user posted image  jao, ne vem, bom polahko predlagala. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.6.2008 22:43:43   
mlavla
nočko drage moje..lepo čvekajte..jst se grem pa psihično pripravit na jutrišnji obisk zobarja..

Jutr mam zobarja bo mama z  user posted image user posted image user posted image mano šla...user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.6.2008 22:43:46   
jencili
joj sej res, Februarka sm čist pozabila nate.
Sm šla prej res takoj pospravljat in sem čist not padla, tko da se nisem mela sploh časa javljat vmes, pol so pa že obiski prišli.
Skratka stanovanje je tipi-topiuser posted image ...seveda z atijevo pomočjo, k mi je kot vedno zelo pomagal!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.