![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:09:06
|
|
|
|
pina-1
|
čer. babe čvekaste. sem zdejle ene pol ure brala kaj ste načvekale. Za mano je kar naporen dan. Sem danes mela Uz da vidmo kako mirenca stoji. Pred tem sem pa morala kosilo skuhat in kruh spečt. POl sem šla šele na pregled. Tam sem zopet čakala 1,5 ure . Laufam še po Mio in domov Ano na futrat. Ko je pa moj domov prišu smo pojedli in šibali na rojstni dan. Evo zdej obe spita, jaz se z ledenko bašem, mojga pa klasika ni. Jutri grem pa po H2O in pol bom fata čistačica. Buči in meti, če sta me zafrknili s tole metlo, se vama bo jutri orng kolcalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:09:07
|
|
|
|
mlavla
|
ella čakam tvoj odgovor glede leč..si najbrž spregledala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:11:36
|
|
|
|
ella79
|
jencili jaz pa navadnega vanilijevega men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:15:25
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili jaz pa navadnega vanilijevega men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:16:14
|
|
|
|
mlavla
|
pina..čer.. pa še moje mnenje glede h2o..pa nikakor nobene nočem odvrniti od nakupa..!!!! Jst sem ga že kar nekaj časa nazaj naročila preko top shopa in ga še v istem dnevu po prejetju vrnila,,ker mi prprosto ni bil všeč..zame je bilo vse preveč mokro, pa spoh ni bilo kej dost spucano ..pač meni ni odgovoarjalo...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:17:04
|
|
|
|
ella79
|
mlavla jaz nimam na nobenem očesu cilindra, tako da kar obične mesečne od Zeissa uporabljam in sem ful zadovoljna. Vprašala sem te zato, k jaz jih v lekarni naročim (kar po telefonu) in jih oni potem naprej naročijo, potem me pa pokličejo da so prišle... so pa ful cenejš kot pri okulistu, sam pač jih nimajo na zalogi, počakam dva dni pa je sam ne vem če delajo to vse lekarne, v centru KR se to da
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:19:32
|
|
|
|
mlavla
|
jst mam tud tako kavo najraje z veliko vaniijevega sladoleda+smetana pa tud jst ne pijem prave kave..najraje imam Bianko..ali pa mešanico za belo kavo iz Hoferja..je akr občutno cenejša od Bianke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:20:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili jaz pa navadnega vanilijevega men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabo jaz pravo tudi sam zunaj pijem, k če rečem za žitno me po večini sam čudno gledajo... če prideš ta teden smetance ni treba sabo prinest, jo bo dovolj a prideš jutri? sam pod pogojem, da še en krog odvozičkava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:21:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pina..čer.. pa še moje mnenje glede h2o..pa nikakor nobene nočem odvrniti od nakupa..!!!! Jst sem ga že kar nekaj časa nazaj naročila preko top shopa in ga še v istem dnevu po prejetju vrnila,,ker mi prprosto ni bil všeč..zame je bilo vse preveč mokro, pa spoh ni bilo kej dost spucano ..pač meni ni odgovoarjalo... to sem tudi jaz slišala in je nisem naročil. POl je pa buči rekla da je super in sedaj še meti. Ne vem. Jaz mam kar veliko ploščc doma in smo v pritličju pa psi.... Mahhh bom vidla. ČE sem se za**** ali ne...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:21:26
|
|
|
|
Suzi*
|
Čveke. žana spi že od devetih, anžej je pa tud kmal za njo mrknil. mojga tud ni. Meti luštna modrčka. Me je pa glih prej klicala iz Modiane, da je moj modrček prišel. Grem jutri po nejga. Blagor vam, ki date svoje budne v postlo in zaspijo sami. Pri nas to sploh ne gre. Tudi danes je zaspala na zizi, ko sem šetala gor in dol po sobi. Ella, jaz pridem k tebi na kao ledeno kavo. Odkar si me spomnila na to belo kavo je 2x na dan na sporedu. Bom probala še s saldoledom in smetano...njamsiii. Me smo se pa potepale danes. Bile pri moji priči, ki pričakuje na obisku, pa šle smo poslikat parcelo, ki jo ogledujemo, pa po anžeja v varstvo. pol pa hitro domov, da sem sendvič vrgla v rit, pa moja mami je prišla žano čuvat, jaz sem šla pa z anžejem k logopedu, ker naj bi mal čudno izgovarjal Č, Ž, Š. Nam je do jeseni naročila da fajn nos spucamo, priporočala morje im morsko vodo, pa da probamo dosežt, da ima čimveč zaprta usta (ker jih ima ves čas odprta...možno da je žrelnica povečana) . V jeseni pa spet kontrola, pa bo bolj dobila občutek, če samo zaradi noska "čudno" izgovarja, al nam bo dala kakšne vaje. Sicer pa jaz tega sploh sama nisem opazila.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:21:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst mam tud tako kavo najraje z veliko vaniijevega sladoleda+smetana pa tud jst ne pijem prave kave..najraje imam Bianko..ali pa mešanico za belo kavo iz Hoferja..je akr občutno cenejša od Bianke no to kavo tudi jaz pijem, pa sladoledek notr aja, pa smetanca gor men je to tok dobr mal za pocrkljat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:22:11
|
|
|
|
mlavla
|
ella sem zdele našla eno spletno trgovino..povej če imajo takšne leče kot jih uporabljaš in kakšne se ti zdijo cene?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:22:30
|
|
|
|
mlavla
|
aja še link http://www.lecka.net/
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:23:31
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla jst mam tud tako kavo najraje z veliko vaniijevega sladoleda+smetana pa tud jst ne pijem prave kave..najraje imam Bianko..ali pa mešanico za belo kavo iz Hoferja..je akr občutno cenejša od Bianke pol smo že 3 pristašice bele kave. jaz sem tud trenutno na Bianki, Hoferja pa v našem koncu nimamo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:24:39
|
|
|
|
ella79
|
pina sej se velik ne boš našponala, k je zdej 50% ceneje suzi pa če ti nisi opazila, potem verjetno sploh ni panike zdej k ma sestrico Žano bo Ž dobr natreniral
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:25:27
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, bodi ti poskusni zajček, pa boš še ti povedala, kako si zadovoljna in kako se ti obnese ta H2O. Jaz še kar kolebam...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:26:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella sem zdele našla eno spletno trgovino..povej če imajo takšne leče kot jih uporabljaš in kakšne se ti zdijo cene? jaz imam tele http://www.lecka.net/artikel.php?id=100&sid=7 cene mnogo boljše kot drugje, sploh kar se optikov tiče, čepraj jaz te dobim mislim da za 22 EUR
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:26:34
|
|
|
|
pina-1
|
suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjet srečka kaka lepa je vaša pupika. Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejo . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:27:07
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 suzi pa če ti nisi opazila, potem verjetno sploh ni panike zdej k ma sestrico Žano bo Ž dobr natreniral ja, res. ampak je še težje izgovort Anžej. Mu včasih kar en d pred ž vskoči. pa izgovori kot andzej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:27:41
|
|
|
|
mlavla
|
sam za občutek 200g te hoferjeve kave pride okrog 3 eur(mislim,da še nekaj manj)..men se zdi to kar ugodno..je pa res,da če primerjam po okusu Bianka zmaga..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:28:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina sej se velik ne boš našponala, k je zdej 50% ceneje sej zato jo grem jutri kupit. Ker 100€ ne vem če bi dala. JE vse preveč različnih mnenj glede tega... Res nisi pameten. Vam bom jutri takoj poročala če je vredno, ali ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:29:35
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, nisi edina. jaz imam vedno večji obroč okol trebuha. a se obnese ta ob roket?? ti je všeč??jaz moram tudi nujno kaj začet migat. sem zadihana že ko pridem v 3. štuk. no res da sem oprtana s torbo od žane pa z ruzakom od anžeja pa še žano v lupinci trogam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:30:18
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjet srečka kaka lepa je vaša pupika. Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejo . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhu veš tud jst zgledam še zmeri kot noseča v 4.mesecu..pa še trenutno imam tak apetit da je joj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:30:30
|
|
|
|
ella79
|
pina ne govor od trebuha men je groza moj me ful heca na ta račun in čist pop*** pa vem da se heca mal, sam hecanje na račun mojga bušija mi sploh ni všeč ti če maš voljo za telovadit, pa da redno, potem nekaj se že mora poznati. Jaz je nimam, dejva se mal spodbujat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:31:41
|
|
|
|
Suzi*
|
pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več???
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.