![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:32:41
|
|
|
|
ella79
|
mlavla jaz sem tudi že lidlovo belo kavo probala, pa k se jo navadiš je čist ok. Cena: 200g, 1 EUR itak je pa Bianka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:32:54
|
|
|
|
pina-1
|
suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenju aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nas
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:33:14
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz sem pa žalostna ker nimam nobenga primernega sladoleda za v belo kavo. pa Pina, zadnjič niti ledenke v tavelikem najboljšem sosedu nisem našla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:33:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več??? pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... standard gremo zdele hitr vsaka 50 trebušnakov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:34:35
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več??? pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... standard gremo zdele hitr vsaka 50 trebušnakov al pa rač. na tla med noge, pa za vsak trebušnak f5 stisnemo pa bomo še na tekočem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:35:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več??? pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... standard gremo zdele hitr vsaka 50 trebušnakov jaz trebšnjake dopoldne delam. Ko se anči zbudi, jo dam v stolček in pol me ona čudno gleda, kaj za enga mami dela, meni je pa zaavno in čas hitreje mine. Zvečer pa od mene nema ništa sploh pa ne volje za telovadit suiz jaz sem pa danes ledenko nabavla. sem jih kar 5 kupla. sam kaj ko sem danes že 2 zmazala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:36:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenju aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nas super. kolk pa znese cekinčkov ta zadeva?? Mislim, da boste vi moral najprej k nam prit, ker moj je nekej sramežljiv. Drugač pa upam, da pridemo. Nekaj je omenjal da bi v torek nekam šli (ima dopust), samo tvoj je verjetno v službi takrat??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:36:18
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več??? pina je zdele sama, ti si sama, jaz sem sama.... standard gremo zdele hitr vsaka 50 trebušnakov al pa rač. na tla med noge, pa za vsak trebušnak f5 stisnemo pa bomo še na tekočem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:37:01
|
|
|
|
ella79
|
sam mal me skrbi k se segreje od 105-130 C pismo lak na parketu zagotovo ni odporen na take temperature, lahko sčasoma popoka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:37:14
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili jaz pa navadnega vanilijevega men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabo jaz pravo tudi sam zunaj pijem, k če rečem za žitno me po večini sam čudno gledajo... če prideš ta teden smetance ni treba sabo prinest, jo bo dovolj a prideš jutri? sam pod pogojem, da še en krog odvozičkava uf, zdele si me pa našla. Jutri gresta moj 'svak' in njegova draga na morje in ju je treba pelat na letališče, sam ne vem točno kak je plan. Al gre moj sam al midva tud...tak ju pa pelje z mojim avtom, ker je več placa, tko ti lahko jutri povem. V petek me pa verjetno ni. Kaj pa če se res zmeniva za drug teden en dan? Sej bom prnesla smetanco sabo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:38:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla tole se mi zdi drugače podobna zadeva h2o http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=97248&productpage=18&sparte=1373 pa posebej prodajajo še dodatne pralne krpe 3kosi 10eur men tole bolj hudo zgleda k h2o sam mal manj močno je kot H2O. Ma ne vem zdej kaj in kako.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:38:22
|
|
|
|
mlavla
|
za parket pa nevem kako bi se obnesel..mi imamo drugače skoraj same ploščice, pa nekja laminata...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:38:39
|
|
|
|
Suzi*
|
auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:39:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Obroče imam tudi jaz, sem jih imela že pred nosečnostjo , tako, da sem se jih že navadila Sem trebušnjake že pred leti delala kot nora , rezultata pa nikjer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:40:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenju aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nas super. kolk pa znese cekinčkov ta zadeva?? Mislim, da boste vi moral najprej k nam prit, ker moj je nekej sramežljiv. Drugač pa upam, da pridemo. Nekaj je omenjal da bi v torek nekam šli (ima dopust), samo tvoj je verjetno v službi takrat?? suzi, pridite v torek, ker mamo mi vaško veselico. Pa kar pri nas ostanete, v sredo pa gremo skupi na kak izlet tuko okoli nas. Reci tvojemu, da ga bo že sramežljivost minila, sam da ga jest v roke vzamem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:40:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov. - vsaka čast
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:40:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Vas še nisem uspela prebrat, k tko čvekate Sva se spet cel dan potepala, tamal je zaspal pred 1 uro, jaz se moram it pa še mao umit... Ella, celo znanost sem naredila iz tega kako čist položit voziček, pa ne se smejat, zdej mam tak spešl voz, ti bom dala slikce v alnum, geslo bo pa voz ... aja, pa še tako lahko daš da tebe gleda, sam problem je, ker po strehce ni no sej boš vidla tole mojstrovino pa tkole se ga zložit tud ne da v glavnem, žal iz najinega vozka se ne da narest ravnega ležišča Grem zdej slikce dat, pol se vam pa še malo pridružim Ja, modrca sta pa res fajn, ne vem kera je spraševala, kupila sem ju v Supernovi v H&M-u
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:40:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov. jaz pa sam f5 stiskala sam jih bom zdele jencili lahko tudi drug teden, bom smetanco prišparala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:41:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* auuuu, ampak evo, nardila 50 trebušnjakov. si pa hitra. aja ab rocke stane okoli 79€. Jaz sem ga na 4 obroke vzela. na možev račun sem trajnike dala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:43:23
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - hvala za pohvale Glede risank - jaooo, in potem naj bi bile takšne risanke primerne za otroke. Me je kar "strah" kaj bo naš otrok gledal. Saj ni ravno risanka . Je prav film in računalniško dodan tisti presneti maček in sinhroniziran v slovenščino, ki take kvasi . Pa nisem niti porajtala, kaj vse govori, zdaj ko je pa naš mulc jih začel spušat, se pa resno sprašujem, a je to sploh za otroke . Ampak našega mulca je čisto obnorel! Jaz Timu breskve in marelice nisem nič kuhala. Samo zmiksala na hitro in dala jest. Se pa jaz isto sprašujem kot buči, če so breskve in marelice alergene, zakaj jih že od 5. meseca naprej uvajat kot GH . Po moje je treba probat in počakat, če je kakšna reakcija. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sam mal me skrbi k se segreje od 105-130 C pismo lak na parketu zagotovo ni odporen na take temperature, lahko sčasoma popoka Vse kar se puca s paro je treba hitreje drsat po površini in ne čisto počasi. Zato te temperatures sploh niso previsoke za parket. Jaz imam divo in sem dobila inštrukcije za čiščenje s tem. Samo meni diva ni všeč, ker predolgo traja, da se voda v kotlu segreje .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:43:42
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzi sem čisto navdušena nad ab rocketom. trebušnjake sem prvič v življenju delala 5 min, brez da bi bila kaj velko zadihana. Tisti dan me mišice niso nič bolele. šele drugi dan so začele bolet, tako da učinek je. Najbolj od vsega mi je všeč, ker me hrbet res nič ni bolel in ni nič trpel. je blo prijetno delat trebšnjake. Prvič v življenju aja glede na to da mora bit Anžej veliko n a morj, vas pričakjem v kratkem pri nas super. kolk pa znese cekinčkov ta zadeva?? Mislim, da boste vi moral najprej k nam prit, ker moj je nekej sramežljiv. Drugač pa upam, da pridemo. Nekaj je omenjal da bi v torek nekam šli (ima dopust), samo tvoj je verjetno v službi takrat?? suzi, pridite v torek, ker mamo mi vaško veselico. Pa kar pri nas ostanete, v sredo pa gremo skupi na kak izlet tuko okoli nas. Reci tvojemu, da ga bo že sramežljivost minila, sam da ga jest v roke vzamem ma, mi mormo pa zmerom eno vašo veselico trofnit? al jih imate vi tako pogosto?' jao, ne vem, bom polahko predlagala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:43:43
|
|
|
|
mlavla
|
nočko drage moje..lepo čvekajte..jst se grem pa psihično pripravit na jutrišnji obisk zobarja.. Jutr mam zobarja bo mama z mano šla...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 18.6.2008 22:43:46
|
|
|
|
jencili
|
joj sej res, Februarka sm čist pozabila nate. Sm šla prej res takoj pospravljat in sem čist not padla, tko da se nisem mela sploh časa javljat vmes, pol so pa že obiski prišli. Skratka stanovanje je tipi-topi ...seveda z atijevo pomočjo, k mi je kot vedno zelo pomagal!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.