Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 10:47:39
|
|
|
|
SANEK1
|
Baja, Živa še spi, tak da ne vem, na otip se mi ne zdi vroča. Poročam kaj bo. Glede borze, ne v čet. ni uradnih ur, rabiš pa en kup papirovja coj . Jaz sem poklicala, kaj vse rabim, pa še te mi je nekaj manjkalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 10:48:03
|
|
|
|
bačko
|
Rumba midva sva vzela tudi kredit in je že nakazan prodajalcu.Je bilo pa tok enega letanja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 11:03:50
|
|
|
|
rumba
|
bačko, ja, isto pri nas. Zdaj ga pa še "samo" odplačujemo. Se ne upam niti pomisliti, koliko bomo stari, ko bo poplačan.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 11:08:30
|
|
|
|
bačko
|
Točno tako.Mene je kar groza!Pa kaj čmo tako je!Če hočemo imeti večje stanovanje.Če smem vprašati na koliko let sta vzela kredit?LAhko tudi na ZS!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 11:13:01
|
|
|
|
anja7
|
bačko hvala za fofi in čaj. Sem kr oboje spila. Najprej kavo da sem k seb prišla, pol pa še čajčka za žejo. Tuki v službi mi internet dela čist,čist, čist počas, tko da ne morm prou velik gor viset,ker je pač treba še kej dela narest. NoviOčka super da se mal javiš. Naš tamal je mela pa danes ponoč spet veselico. Se zbudi, ga dam k nama na joško in kr ni in ni mogu zaspat nazaj. Pa sploh ni bil čist zbujen ampak sam na pol. Ga dam nazaj v postlco, se vstane, z glavo buta ob stene postlce, ga spet vzamem k nama in je trajal uro in pol, da je orng zaspal nazaj. Kriza!!! Zjutri bi pa gospodič mali spal do desetih.In je ob šestih ko ga dvignem ko en zombi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 11:22:40
|
|
|
|
bačko
|
Rumba a si dobila ZS?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 12:40:18
|
|
|
|
angel_rebelde
|
NoviOčki, kar lepo pridno sodeluj z nami, smo vesele tudi kakšnega moškega Imate pa pestro, ni kaj Ronči, da se čimprej pozdraviš Tečnoba pa itak zaradi polne lune, bo minlo IZVIRNO SPOROČILO: Ronči Vsem sončkom, naj bo čim lepše v vrtcu, varstvu, vsem mamam nebolečo vrnitev na šiht, vsem slavljencem , vsem bubančkom .... Se podpišem, ne bi rada koga izpustila Bačko, hvala za kapučino, prav dober je Afnica, ti si res super ženska Sanek, lepo pozdravi Freycho, kmalu se bom jaz namakala Madejka, jaz sem enkrat malemu dala gor tote plavalne pleničke, ampak ko se je pokakal , je kar vse ven šlo.. Tako, da je bilo pucanja zunaj Ok, zdaj ne morem več komentirat, kaj šele prebrat, treba na občino osebno narediti, še prej pa po slike, da vidimo zdaj, kako je izpadlo Čaooo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 12:56:22
|
|
|
|
kapica
|
Ojla punce ! Midva sva imela vceraj posvetovalnico in cepljenje, vse je dobro prenesel in je baje fajn fit . Pa noc je bila super, vidim da pri vas malo manj, ampak nocoj sem se res fajn naspala . Madejka, jaz sem en paket plavalnih plencik ze porabila. Ko smo bili enkrat na kopaliscu sem mu v drugi rundi kopanja isto plenico oblekla. Jaz mislim da to sam mal kakeca zadrzi, ker urin kr ven tece. Je na plavalnem tecaju se preden sva sla v vodo lula in je kr mimo teklo, tako da... Backo, tud meni se kuhinja dopade .Imata moja dva cist podobno. Noviocka, pa res, od tebe pa ze dolgo ni iblo glasu. Lepo da vam dobro gre, trma je pa tud pri nas v igri . Tejci, joj, hudo za Lariso, mogoce pa rabi malo dlje casa da se navadi varuske kot pa ti sluzbe . Sanek, saj marelo vozicek imamo, ga bomo tak zraven vzeli, ker se mi zdi 3 teden brez vozicka bi bilo prehudo. Bova za vikend poskusila, kaj vse gre v prtljaznik. Afnica, tebe je pa tako treba samo pohvalit, da si tako pridna. Ultra pridna .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 12:59:42
|
|
|
|
kapica
|
Punce a na morju imate oz. boste imele otrocke nagece?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 13:05:59
|
|
|
|
madejka
|
Kapica jaz bi ga rada imela kar nageca, po drugi strani se pa mi pa gor postavi če pomislim na kakega perverzneža Bomo vidli, kaka bo plaža pa kaki bo folk
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 13:09:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Punce a na morju imate oz. boste imele otrocke nagece? Jaz bom imela nageca, ko/če bomo šli. S tem, da ponavadi iščemo take bolj privat zalivčke. Drugače bo pa mel gor kake gatke ali pa one navadne kopalkice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 13:12:54
|
|
|
|
kapica
|
Ja,saj to tud mene skrbi ja, da ne bo kaki preverznes kje, pa se z kakim fotoaparatom al kaj. Ne vem, moj moz pravi da spet pretiravam .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 13:49:27
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kapica jaz bi ga rada imela kar nageca, po drugi strani se pa mi pa gor postavi če pomislim na kakega perverzneža Bomo vidli, kaka bo plaža pa kaki bo folk Enako.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 16:54:46
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Babike hvala pike-poke in hagije, je zgleda pomagalo Ko se je zbudila, je bla spet stara dobra Živa , lačna, radovedana, nasmejana...pa predvsem brez vročine Upam, da tako tudi ostane, mi pa vseeno ni jasno, kaj bi to bilo - zobki - 6 bolezen - virus
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 18:51:38
|
|
|
|
Češnca
|
Hej, punce! Čisto nič časa nimam - še za dihat ne! Prevajam 100/h, kadar se ne ukvarjam z našim najmlajšim, ki je res poln domislic in lumparij. Pa še je kar naprej v službi, tud v soboto bo in 25. Nimam pojma, kdaj in kako bomo sploh pakirali na morje... Vendar...tole sem res dolžna: Vseeeee naj, naj vsem, ki so dopolnili 11.mesecev in tistim, ki praznujejo že "prave" rojstne dneve!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 20:11:10
|
|
|
|
zvesta
|
Nor dan.... Hvala bogu, da je mimo. Se pa ne počutim preveč dobro. V trebuhu me nekaj boli, pa sploh en znam definirat kaj. Kot bi imela premajhne hlače, me zateguje, pa jih seveda nimam. Sploh pri sedanju/vstajanju in pripogibanju špika. Pa nekaj se mi že cel dan vrti, tako da sem prvič po dolgem času popoldne odspala eno urico. Pa ni nič bolje. Zato grem sedaj samo pod tuš in spat. Nočko...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:01:51
|
|
|
|
tejči77
|
Pozdravljene, pa je res nor dan.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:03:19
|
|
|
|
tejči77
|
Jaz sem šla danes v novo službo, pa je katastrofa. Že razmišljam, kako bom direktorju jutri povedala, naj si kar nove išče.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:08:18
|
|
|
|
tejči77
|
Pa da ne boste mislile, da nočem delat, samo kaj takšnega še nisem doživela. Kaj čem razlagat? Sem prišla delat 10min pres dogovorjenim časom, pa mi pošlje mesič, da se dobiva pri njemu v pisarni čez dve uri. OK. Potem pa.......eh ne bom vam utrujala. V glavnem, na koncu se bom morala vrniti v staro službo, tam je pa tudi sama štala in bom verjetno čez kak mesec brezposelna. Sicer pa je Larisa že malo bolje. Lubi je šel danes ponjo k varuški in je rekla, da so naštudirali, kako se manj joče. Tako, da jo njen mož nosi. Babike, uživajte, dokler še lahko in cartajte otročke. Pa držite pesti, da me novi bivši šef jutri ne natepe, ker bom po enem dnevu dala odpoved.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:10:03
|
|
|
|
tejči77
|
zvesta, kaj pa če si noseča? Mogoče pa jedla nisi dovolj, meni se tako vrti, če ne jem. Vsekakor si moraš odpočiti, da ne boš še zbolela kaj.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:11:27
|
|
|
|
SANEK1
|
Tejči77, škoda za novo službo ...še dobro, da v stari še nisi dala odpoved
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:15:20
|
|
|
|
NoviOčka
|
Madejka - če bi našo in vašega postavili skupaj bi ju lahko prodali kot dvojčka, tako sta si podobna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:26:24
|
|
|
|
anja7
|
ja zvesta, a je možno da si noseča?Če pa ni to, pol pa čimprej k zdravniku,če ne bo bolš. Zate: Mam pa jaz tud uiber napihnjen trebuh in me prou tišči notr. Zgleda, da sem kej tazga pojedla. Tejči77 . Mi je prou hudo k sem tole prebrala, ker te čist razumem kako se počutiš. Men je tud ful težko in če bi mela kakršnokoli drugo možnost, bi jo verjetn zagrabla. Naš mali pa spi, jaz grem pod tuš, ati pa seveda fuzbal gleda. mene sicer čaka tri žehte cot za zlikat, ampak bodo mogle verjetn še mal počakat, ker sem utrujena in se tud ne počutm najbolš.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 21:38:41
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Jaz sem tud dans delala Pa lewp dan se je nardil. Pol pa mali ni htel spat pri babici No, saj kaseneje je zaspal pa zdaj tud že nekak spi. Jutri greva pa k atiju v Veržej! NoviOčka a res??? No pol bi pa hitro rada vidla kako slikco tvoje princeske Tejči Sanek za Živo! Kapica gledaš fuzbal?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.6.2008 22:06:31
|
|
|
|
SANEK1
|
Madejka, jaz ga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.