|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
18.6.2008 8:16:30   
bačko
Malenkost za čaj.A je dosti sladek?user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.6.2008 8:29:08   
bačko
No Žana mi je zdajle zaspala.Je še vedno sitka.To bo pomoje tudi vreme kriv.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.6.2008 8:36:10   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Vsem sončkom, naj bo čim lepše v vrtcu, varstvu, vsem mamam nebolečo vrnitev na šiht, vsem slavljencem  user posted image , vsem bubančkomuser posted image ....

Pod tole se pa tud jaz podpišem, ker nebi rada katere izpustila.user posted image

afnica vsaka ti čast, res, bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image
noviočka lepo da si se oglasiluser posted image  daj se malo bolj pogosto nouser posted image user posted image  pa še par user posted image user posted image user posted image  da čimprej pregurate virozo...

Kako kurčuser posted image  vreme, za user posted image user posted image  in user posted image user posted image .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.6.2008 8:42:24   
bojana2
Jutro...

Bačko hvala za kapučinček...user posted image

Noviočka super, da se spomniš tudi na nas...kar večkrat obišči RR!

Ronči user posted image user posted image user posted image  za tvoje grlo. Nisem vedela, da lahko kislina to naredi...o kriza. user posted image

Afnica res si pridna...user posted image

Zvesta tud jaz dobro poznam take noči...kriza res...user posted image ...verjamem, pa da je sedaj vse ok!

Ajvy jaz bi tud spaaalaaaaaaaa.....user posted image

Čestitke vsem za obmesečnice...user posted image user posted image user posted image user posted image

Baja sej bo že danes popoldan baje izboljšanje, jutri pa soončeek...user posted image

Pri nas nič novega, odštevam dneve do službe...in probam čim bolj izkoristit te trenutke z mojim sončkom. Včeraj sem ga pustila pri mojih dveh za 3 urce in so se mel prav fajn, sam uspavati ga babi še ni uspela - to pa zna bit kriza...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.6.2008 8:58:05   
bačko
Bojana moji tašči pa uspavanje bolje uspeva kot nama!user posted image Ona Žano samo položi v voziček in ona spi.Pri nas doma ko pa jo hočem dati spat pa ne in ne!Koliko si kaj  živčna ko greš v službo?Jaz fulllllllllllllllllllllllllllll!
V ponedeljek ko bova šli midve delati bo 31 stopinj in sonce.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.6.2008 9:15:36   
SANEK1
Dobro jutro...
Tak kot pri večini, je tudi pri nas bla noč, za user posted image , ampak ni blo tolko, da ni spala. ampak ker je zakuhala na 39,6user posted image user posted image user posted image .
Po dolgem cajtu je ati spal na kavči, Živa pri meni, ampak tudi to ni koristlo, ker ko je končno zaspala, se je čez 5-10 minut, zbudila in cel čas stokalauser posted image
Ni mi jasno kaj bi blo, zdaj sicer še spi, se mi pa ne zdi več tak vroča.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.6.2008 9:18:09   
bačko
Sanek zate in za Živo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.6.2008 9:18:34   
SANEK1
Aja, pa da ne pozabim, včeraj sma si malo SMSsale z Freycho in vam piše tak:

" Lepo jih pozdravi pa povej, da je prav luštno kopat se,
   pa da je morje še vedeno slano, heheheheheheuser posted image user posted image user posted image ."

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.6.2008 9:23:59   
SANEK1
Afnica, res si pridna, ni kajuser posted image user posted image user posted image

Noviočkauser posted image user posted image user posted image

Ronči, zate pa user posted image user posted image user posted image

Bojana2, Bačko, za vaju pa že v naprej user posted image user posted image user posted image user posted image ,za ponedeljek

Ajvy, kaj pa naj tebi pripopamuser posted image   Bom jih več:
user posted image  user posted image    user posted image (ponazarja bruhanje,slabosti...)user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
18.6.2008 9:28:13   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Bojana2, u boš mogla daleč hodit po Jašouser posted image ...le glej da ne boš večkrat zamudlauser posted image

Sem šele zdaj vidla...ti lumpa...user posted image ...ta je pa dobra...user posted image
Ja boga Živa...upam, da bo vse ok...user posted image user posted image user posted image

Bačko ja sigurno se bo v ponedeljek pa poletje in lepo vreme začelo...user posted image ...ja tud mene že stiska, sam sem včeraj kar dober filing dobila glede skupine in sodelavke, tko da mi je malo lažje.

Lepo da Freycha z družinico uživa...frajerji...user posted image

Kje pa je Taši...user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
18.6.2008 9:47:29   
madejka
Jutro!user posted image
Vreme je za popenit!user posted image Mali je tud celo noč nekaj muvaluser posted image Dragi je pa šel v Veržej do nedeljeuser posted image
Ampak grema midva jutri za njim in se bova hodila kopat v Banovce!user posted image Če bo vreme ok al pa neuser posted image

Mam eno vprašanje: A tele plavalne plenice do ok? Katere naj kupim? A to se pol menja vedno ko pride iz vode? Kak dolgo pa so lahko v vodi?user posted image
Joj to je blo malo več kot eno vprašanjeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
18.6.2008 9:50:30   
madejka
Sanek hvala za poročilo o Freychi!
NoviOčkauser posted image za tvojo pupiko in user posted image user posted image user posted image da se lepo pozdravite!

Bačko tnx za kafe! Glih prav sladek je!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
18.6.2008 9:52:14   
SANEK1
Madejka:
1. plavalne plenice so okuser posted image user posted image user posted image

2. DM

3. menjajo se vsakič, ko se pride iz vode...pol pa se vržejo v košuser posted image

4. grejo pa ful lahko raztgat, ob strani raztrgaš, ga stuširaš, se posuši, drugo plenico gor in to je touser posted image user posted image user posted image

5. v vodi je lahko neomejenouser posted image user posted image user posted image

Če sem na kako vpr. pozabla odg., me prosim lepo opomniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
18.6.2008 9:56:39   
madejka
O sanekova hvala!user posted image user posted image To je bil pa quickfix odgovoruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
18.6.2008 10:04:03   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

O sanekova hvala!user posted image user posted image To je bil pa quickfix odgovoruser posted image

Ja maš srečo, ker si glih tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.6.2008 10:07:00   
madejka
Iiii rada me maš?user posted image zdaj lahko poveš, ko Freycha ne bo ljubosumnauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
18.6.2008 10:16:43   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1
1. plavalne plenice so okuser posted image user posted image user posted image

2. DM

3. menjajo se vsakič, ko se pride iz vode...pol pa se vržejo v košuser posted image

4. grejo pa ful lahko raztgat, ob strani raztrgaš, ga stuširaš, se posuši, drugo plenico gor in to je touser posted image user posted image user posted image

5. v vodi je lahko neomejenouser posted image user posted image user posted image

To pa še meni prav pride. Hvala!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.6.2008 10:17:48   
rumba
Dan!
Hvala za kavico, bačko!
Noviočka, kako lepo te je spet brati.user posted image  Fajn je prebrati še kak moški glas tukaj! Dobrodošel nazaj! Pa čestitke tvoji princeski za vse uspehe. user posted image
Ronči, nič se sekirati zaradi teže, saj ni tako suha, je dosti manjša, zato teže ne gre primerjati.user posted image  Važno, da je drugače zdrava. Bo pač med lahkokategoriki, kar je v bistvu super zanjo.user posted image
bačko, kako se jaz dobro spomnik, ko sem prvič pustila Aneja. Bil je leto in pol star in je moral zaradi spleta okoliščin na prisilne počitnice k moji mami. Do takrat še ni spal brez mene, potem pa kar za deset dni. Njemu je bilo super, niti me ni pogrešal, se niti spomnil ni na nas, jaz pa v jok vsaki dan, ko sem telefonirala domov, kako in kaj je znjim. Samo slišala sem ga zadaj in že jokala. Jao, kako mi je bilo hudo. On pa užival.user posted image  Zdaj, ko gledam nazaj, se zdim sama sebi smešna, a prvič pustiti otroka res ni lahko.user posted image
zvesta, user posted image , pa še kako uro spanja bi ti podarila, če bi se dalo.user posted image
Ajvy, kako gre? A te že kaj matra prvi pregled? Jaz sem vedno komaj čakala, me je pa bilo vedno strah, da ne bi bila slučajno dva.user posted image  Prvič videti malo bitjece na ekranu je res posebno doživetje.user posted image
Sanek, user posted image user posted image user posted image user posted image
madejka, jaz sem kupovala plavalne plenice kar v Mullerju, prej sta pa imela kar neoprenske hlačke. Plenico menjaš, ko pride z vode, ni pa omejitve, kako dolgo je lahko v vodi.user posted image  Predvidevam, da dokler ne dobi plavalne kožice.user posted image  Če so mi ok? ma, na morju smo bili vedno nageci, na koplaiščih pa v neoprenskih hlačkah ali pa te plenicah. Niti nisem razmišljala, če so vredu, pač so morale biti.user posted image  So mi bile pa hlačke ljubše, ker še malo grejejo. A, vidim, da ti je že Sanekova odgovorila....user posted image

Men pa že orgn žre tole vreme.user posted image user posted image  Celi dan se prekladati gor in dol po stanovanju res ni zame.... Pa RR mi še vedno ne dela. Moram pisati na portal in malo povprašai, kaj bi to bilo. Imam verjetno nastavljene kake divje nastavitve, ki ne ustrezajo, pol mi pa šteka. Ne vem....

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.6.2008 10:19:00   
bačko
Jaz sem tudi imela od DM plavalne plenice in so super.Jaz sem ene celo posušila in jih še enkrat uporabila in ni šlo nič skozi.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.6.2008 10:20:16   
bačko
Rumba ste zrihtali za kredit?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
18.6.2008 10:23:04   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zvesta, user posted image , pa še kako uro spanja bi ti podarila, če bi se dalo.user posted image

rumba, hvala... ampak presenetljivo niti nisem zaspana preveč.... Je pa pol s posredovanjem babice Izaku vseeno uspelo zaspati nazaj, ob 8h je pa še kar spal.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
18.6.2008 10:23:11   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Iiii rada me maš?user posted image zdaj lahko poveš, ko Freycha ne bo ljubosumnauser posted image

Pa veš, da te mamuser posted image
Jaz mam vse rada...Sanekova ma vas radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS. Kdaj že Freycha pride nazaj, da do takrat zbrišem ta postuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 18.6.2008 10:25:35 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.6.2008 10:24:54   
zvesta
*maja, hej.. kako ste praznovali včeraj?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
18.6.2008 10:32:08   
rumba
bačko, papirje vsa že oddala, zdaj morava še zavarovati stanovanje, pa še zemljiškoknjižno dovolilo nama manjka, pol bi pa menda do konca meseca naj bil že denar.user posted image  A vidva še nista nič kredita rabila?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
18.6.2008 10:36:39   
baja*
sanek e kaka bogica je tvoja Živa?user posted image A ma še kr tak visoko vročino? user posted image user posted image
Pa pozdravi freycho.
madejka uživajte v Banovcihuser posted image  O plavalnih plenicah ti žal ne znam nič povedat, čakam na odgovore, ker vse to tud mene zanimauser posted image . O vidim, da je sanekova lepo razložlauser posted image
rumba zgleda da ti je RR nekaj zameriluser posted image user posted image

Midva sva bla pa kljub dežju zunaj 1,5 ure in je ful pasalo edino šuhi so mi čisto premočliuser posted image user posted image  mali je na koncu zaspal v vozu, zato sem šibala domov in sem ga samo prestavla v posetljico pa kr dalje drnjoha.user posted image
Jaz mam pa danes zadnji dan porodniškeuser posted image , jutri pa na borzo... a so sploh uradne ure v četrtek?user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.