NoviOčka
|
Čeeeeeer! Toliko novih nickov, da me je kar sram kaj napisat. No... takole, boljša polovica me je spomnila, da se že doooooolgo nisem oglasil na RR in sedaj sem tukaj. Škoda, da sem tak hlod in da sem marca, ko sem se nazadnje oglasil spregledal tisto obvestilo o majskem pikniku. Naslednjega smo ziher zraven, na meni pa je da bolj pozorno spremljam Julijke 2007! V glavnem mi smo stari 11m in 3d, še slab mesec in imeli bomo prvi rojstni dan (14.7.2007). Trenutno imamo okoli 9kg, cel čas smo nekje med lažjimi, nama je pa hvala bogu v zadnjih nekaj tednih začela normalno jesti in vsaj tu nimamo več težav. Zobkov imamo 8, izgleda pa tudi, da nam rastejo kočniki. Trenutni rekord so trije (res majhni) samostojni koraki, ob kavču pa že kar šiba. Njena najljubša igrača so nogavičke, ki jih je nosila, ko je bila stara nekaj mesecev, če pa slučajno ni na voljo nobenih, so super tudi kakršnakoli oblačila - ob vseh igračah (za katere mi res ni jasno kdaj in kako so se lahko tako nakopičile), ona lahko kar nekaj časa "oblači" in preklada svoje cunjice. Rada ima tudi drevesa, v živalskem vrtu je sposobna spregledati leva, ki se repenči 5m stran, bo pa videla in objela najbližje drevo. No tudi živali obožuje, sploh kužate (hovhovi) in muce (mjaumjaui). Letne karte za Arboretum in ZOO torej imamo. Tamala je cel hudiček, trmasta kot mamica in za joško se je ponoči sposobna na ves glas (ta je očijev), dreti tudi po nekaj ur skupaj. Šlo nam je že zelo dobro (zaspati brez, ponoči se dojiti max. 2x, čez dan nič), sedaj pa nam je vse skupaj uničila neka viroza, ki jo ravno prebolevamo. No kljub vsej trmi sem jo danes po pol leta, prvič sam uspaval - sicer popoldanski spanec in po pol ure dretja, zaspala (sede na kolenih!), je pa le - jaz sem jo potem samo še položil na trebuh. Sploh je trenutno v neki "hočem mamico" fazi in mislim, da dobro ve, da ima mamica porodniške konec konec meseca. Vrtca itak nisva dobila nikjer, edina prosta varuška (dogovorjeni že aprila!) pa naju je ravno danes nategnila in odpovedala. In ravno letos smo se preselili iz Ljubljane... Skratka, kar se tega tiče - beda. No, sedaj bom dal spat še tavelko, ker pa imam ravno dopust se bom potrudil, da bom bolj spremljal RR.
|