|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
19.6.2008 9:52:17   
tejči77
madejka, corfu, uživajte. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.6.2008 12:53:10   
zvesta
samo dvig....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.6.2008 12:59:17   
Ajvy
Madejka, Corfu...uživajte na morčku...pa še kej čofi čofi za nasuser posted image user posted image user posted image

Rumba...ne seri...kake tri....ne predstavljam si , da imam dva doma, jst pa dežuram na školjki....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
19.6.2008 13:50:26   
bačko
Madejka in corfu uživajte!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No midve sva prisopihali domov.Bile sva v mestu službi pri možu. Ženske so samo skakale okoli Žane in jo hvalile. No pa še do kadrovke sem šla, da sem si ji malo priliznila, da me ne bi preveč dajala nadomeščat. Upam da je uspelo.
No zdaj pa greva k tašči na kosilo potem pa malo ajat.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.6.2008 14:28:51   
kapica
Rumba, ne ne, nisi ti sprozla cesa, brez skrbiuser posted image . Ampak sem ze nekaj casa o tem studirala, ker moz pravi da bo kr nagec, jaz sem pa bolj zadrzana. Kaj pa ce se kje pokaka?
Zvesta, a se se kr dobro pocutis? Upam da no, kako so pa sploh tvoje opekline? A se se kaj pozna?
Madejka in Corfu, jooj, kak fajn da greste na morje, pa lepo se imejte in uzivajteuser posted image .
Tejci, a da je tako huda nova sluzbe? Na ja, vsaj poskusla si. Se ne spomnim vec, a si v stari sluzbi dala odpoved?
Madejka, nisem gledala fusbala vceraj, ker niso bile za mene zanimive drzaveuser posted image . Ampak danes bom vsekakor, ko je spet Nemcija na vrstiuser posted image .

Dino je pa danes spal do 8.30huser posted image . Njegov rekorduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
19.6.2008 16:24:56   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image kar zavidam vam,ko odhajate na dopust..user posted image ...kmalu bo konec drugega tedna službe...ampak kako lepo je bit doma punce..user posted image ...šele zdaj vidim...pa kaj ko tako hitro mine ta porodniškauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
19.6.2008 18:39:50   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Zvesta, a se se kr dobro pocutis? Upam da no, kako so pa sploh tvoje opekline? A se se kaj pozna?
Dino je pa danes spal do 8.30huser posted image . Njegov rekorduser posted image .

Kapica, hvala, danes se pa dobro počutim in nič ne boli. user posted image  Drugače se pa opekline lepo celijo. V bistvu se na dekolteju še komaj kaj pozna. Če ne veš, se skoraj ne vidi. Na trebuhu in nogi je sicer malo grše, ampak gre tudi tam lepo nazaj.
Dino, tebi pa bravo za spanje...

No, vsem ki potujete na dopust, želim lepo vreme in da se imate skrajno lepo.

Sicer pa sem se oglasila samo toliko, da nas izpišem iz kluba brezzobih. Sedaj je pa zobek resnično zunaj in žvenketa ob hranjenju. user posted image user posted image user posted image user posted image  Enka spodaj desno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
19.6.2008 19:03:20   
kapica
O zvesta a prvi zobek je zunaj? Kak lepo, bravo Izakuser posted image . No to je fajn, ce se cez cas nic vec ne bo poznalo, a ne?
Majrim, ja, ko smo doma nam tud tak hitro mine, pa pozabis na sluzbo, pa se en spomnis vsak dan kak je fajn da si doma. Sele ko si spet v sluzubi, tako kot si rekla. Saj bo. A si se ze navadila na nov ritem?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.6.2008 19:32:10   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, ne ne, nisi ti sprozla cesa, brez skrbiuser posted image . Ampak sem ze nekaj casa o tem studirala, ker moz pravi da bo kr nagec, jaz sem pa bolj zadrzana. Kaj pa ce se kje pokaka?

user posted image user posted image user posted image  Ja, ja, seveda sta se tudi naša dva kdaj pa kdaj pokakala. Jaz sem ju pač vesčas imela na očeh (to itak moraš) in če se je kdo pokakal, sem imela pripravljeno vrečko in robčke, vse počistila in odnesla.user posted image
Pa user posted image  Dino za rekorden spanec.
Zvesta, nisem zasledila, da ste bili še brez zob.user posted image  Čestitke Izaku za prvega!user posted image
majrim, ja še predobro poznam ta občutek, ko prideš nazaj v službo. Me kar strese, ko se spomnim.... Ampak nam ne uide.user posted image  Pa saj se potem kar hitro spet nazaj privadiš, pa gre. Prvi tedni so pa res bolj zoperni. Evo, tele user posted image user posted image user posted image  so pa zate, da jih boš lažje prenašala.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.6.2008 21:35:23   
majrim
rumbauser posted image user posted image user posted image ...SEJ BO...ops...je lepo videt oz. slišat,da so me ljudje pogrešaliuser posted image user posted image user posted image ......bi pa z veseljem ostala doma,če bi mi dragi to predlagaluser posted image user posted image user posted image ...sanjam sanjeuser posted image user posted image user posted image
kapica...sem se navadla,ker mi drugega ne preostane...pa še moja Neža je zdej ratala taka cartauser posted image user posted image user posted image ...in mi to takoj polepša danuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.6.2008 22:41:59   
anja7
ne navijam več za nobeno ekipo, ker zmer zgubi tista, za katero navijam.
Grem mal jezna spat.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
20.6.2008 6:47:19   
zvesta
jutro...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
20.6.2008 6:49:36   
Ronči
user posted image  že drugo noč nisem spala user posted image user posted image user posted image , tak se mi vrti pa slabo mi je kot da sm skrokana user posted image

umrla bom do pol štirihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer piejm eno supet truper močno kavo, al dvomim da bo kej pomagalauser posted image

super je le to, da je peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

v soboto mamo eno praznovanje rojstnega dneva, v nedeljo bi se šla rada kopat...pa bo prehitro spet ponedeljek, dobro da je drug teden kratek (smo fraj četrtek in petek user posted image )

Izak ima zobeka user posted image  user posted image  user posted image  

ali že od katere (razen ule) hodi v vrtec? Naša vragolinka gre v ponedeljek prvič...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
20.6.2008 7:04:09   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava. čaj in kapučino!
Bravo Izak za prvi zobek!user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki greste na morje se lep imejte!user posted image
Ronči kaj pa če si noseča!user posted image
Žana je to noč lepo spala.Sva bile cel dan same ker je bil možek odsoten.Zvečer mi je edino malo nagajala ker ni hotela zaspati.Potem pa sem se malo razjezila in ji dala njeno ovčko, dala njeno uspavanko in šla ven iz sobe.Pridem čez 5 minut pogledat in ona spi.user posted image Prej pa sem jo nosila po rokah pa ni in ni hotela zaspati.user posted image
Zdaj vem, da lahko tudi sama zaspi.Samo ovčko ji dam in uspavanko (Werner-Ne gane me).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
20.6.2008 7:45:04   
Ajvy
Jutro....

Izak čestitke za zobekauser posted image user posted image user posted image

Kapica....kako gre?

Rumba...je kaj novega z vrtcem??

Anja...vidiš zato jst raje nič ne gledam....
ker se mi srce lomi, ko gimnastičarka pade z orodja, ko telebne na ledu...ne morem,...raje ne gledam

Ronči, pa si šla kej zdravniku??

MAjrim....jst sem tudi razmišljala, da bi bila doma, samo potem lahko res samo še kruh pa sol jem....

BAčko...a ni smešno kakšni vse banalni recepti palijo, da zaspijo...(tole je bil pa lep slovenski se stavekuser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.6.2008 7:46:33 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
20.6.2008 7:59:06   
SANEK1
Dobro jutro...
Včeraj me je nekja rač. zafrkaval, tak da nisem mogla napisat Madejki in Corfu, naj se fajn mejta, zato bom ob tej priliki:
Madejka in Corfu, fajn se mejtauser posted image user posted image
Izak, bravo za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image , zdaj bodo pa šli vun, ko gobe po dežuuser posted image
Bačko, hvala za kafeuser posted image
Anja7, se strinjam glede fuzbalauser posted image user posted image user posted image , moji ljubljenci so tudi včeraj pakirali domuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy, še malo pa bo minlo in boš lahko uživala svojouser posted image

Kja se pa ostale Štajerke skrivateuser posted image , nič vas več niuser posted image user posted image user posted image :
Julij, Mateya24, Krkatja, Tinišpela, Nia, NRMM..., dajte se malo pofočkat, da se kaj zmenimo za kako snidenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
20.6.2008 9:58:32   
anja7
bačko; hvala za kofi. Zdej si zgleda ti naš lokal, k zmer pr teb kavo dobimo user posted image . Pa včasih mamo še izbiro kapučin,čaj,...
Ajvy; maš čist prou glede športa,ampak jaz vem, da bom že dons gledala fuzbal in bo verjetn spet isto user posted image
Mene pa dons spet glava boli za popuser posted image . Kr k en tak čudn pritisk čutm.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
20.6.2008 10:31:03   
corfu
Punce, hvala za lepe želje, zlate ste! user posted image  Se bomo potrudili, in se imeli maksimalno lepo, bom pa vas prišla kaj pogledat, saj bo imel mož prenosnik sabo user posted image

Izak za zobek user posted image
Majrim, pozdravljena user posted image  Nimaš bit kej fovš user posted image , celo leto morje gledaš user posted image user posted image user posted image
Ajvy, Kapica, upam, da se dobro počutitauser posted image

Glede fuzbala, ne gane me, ne gane me user posted image user posted image user posted image  ( Werner) madona je popularen user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte, jaz pa šibam na plac po klobuk za na morje user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
20.6.2008 12:40:17   
zvesta
URŠA (Poldy)  

Čestitke ob obmesečnici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
20.6.2008 12:57:04   
bačko
Anja saj to je bilo nazadnje, ker bom v ponedeljek že v službi in bo lokal zaprt.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
20.6.2008 13:33:11   
angel_rebelde
Daaaaaaaan...

Z malim sva danes potegnila do... Ne boste verjeli.. Do 12h brez bujanja user posted image user posted image Sem kuj hitro kosilo pripravila, vse pospravila, zdaj pa tu švicam, šit je vroče zunaj user posted image user posted image Bi raje deeeeeeeež user posted image user posted image

Bačko, hvala, danes sem si vzela kufe user posted image

Corfu, lepo se imejte, uživajteee user posted image

Za NRMM, meni se je zadnjič na ZS oglasila glede enega programa, če se pa ne motim ima eno številko dodano še user posted image

Ok šibam na ZS-je odgovorit, potem pa ven.. Ma me kar vleče, da se v Dravo vržem user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
20.6.2008 14:29:55   
bačko
A_R kaj pa delaš Patricku da spi do 12?user posted image Ko bi Žana vsaj do 8.Ona se zbudi ob 6.30 ali 7.00.Hitro mi zaupaj recept.user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
20.6.2008 14:32:21   
anja7
bačko če boš lokal zaprla, bomo pa kr k teb na šiht pršle po kavo user posted image

angel_rebelde sta si pa res prvoščla orng spanc. Sej prou. Boš pa verjetn kmal dež dočakala. Pr nas se neki oblačiuser posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
20.6.2008 15:04:19   
bačko
Anja lahko!Pomoje je okoli službe sigurno kakšen lokal!user posted image
Pa še prav imaš.Res se oblači.Ti hudiček, ti!user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
20.6.2008 17:47:27   
corfu
Kakšno gnilo vreme user posted image , pa še glava me hoče nekaj bolet user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.