rumba
|
Dan! Hvala za kavico, bačko! Noviočka, kako lepo te je spet brati. Fajn je prebrati še kak moški glas tukaj! Dobrodošel nazaj! Pa čestitke tvoji princeski za vse uspehe. Ronči, nič se sekirati zaradi teže, saj ni tako suha, je dosti manjša, zato teže ne gre primerjati. Važno, da je drugače zdrava. Bo pač med lahkokategoriki, kar je v bistvu super zanjo. bačko, kako se jaz dobro spomnik, ko sem prvič pustila Aneja. Bil je leto in pol star in je moral zaradi spleta okoliščin na prisilne počitnice k moji mami. Do takrat še ni spal brez mene, potem pa kar za deset dni. Njemu je bilo super, niti me ni pogrešal, se niti spomnil ni na nas, jaz pa v jok vsaki dan, ko sem telefonirala domov, kako in kaj je znjim. Samo slišala sem ga zadaj in že jokala. Jao, kako mi je bilo hudo. On pa užival. Zdaj, ko gledam nazaj, se zdim sama sebi smešna, a prvič pustiti otroka res ni lahko. zvesta, , pa še kako uro spanja bi ti podarila, če bi se dalo. Ajvy, kako gre? A te že kaj matra prvi pregled? Jaz sem vedno komaj čakala, me je pa bilo vedno strah, da ne bi bila slučajno dva. Prvič videti malo bitjece na ekranu je res posebno doživetje. Sanek, madejka, jaz sem kupovala plavalne plenice kar v Mullerju, prej sta pa imela kar neoprenske hlačke. Plenico menjaš, ko pride z vode, ni pa omejitve, kako dolgo je lahko v vodi. Predvidevam, da dokler ne dobi plavalne kožice. Če so mi ok? ma, na morju smo bili vedno nageci, na koplaiščih pa v neoprenskih hlačkah ali pa te plenicah. Niti nisem razmišljala, če so vredu, pač so morale biti. So mi bile pa hlačke ljubše, ker še malo grejejo. A, vidim, da ti je že Sanekova odgovorila.... Men pa že orgn žre tole vreme. Celi dan se prekladati gor in dol po stanovanju res ni zame.... Pa RR mi še vedno ne dela. Moram pisati na portal in malo povprašai, kaj bi to bilo. Imam verjetno nastavljene kake divje nastavitve, ki ne ustrezajo, pol mi pa šteka. Ne vem....
|